Forbryder sig mod forbrugerloven. Brug ALDRIG dette firma Jeg har modtaget ødelagte fliser der ikke kan byttes. Dette på trods af at der er sendt billeder til firmaet og fliserne står klar til dere... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
-Vi leverer til hele Danmark, alle fliser under denne kategori kan bruges både på gulv og væg i alle husets rum. Køb direkte fra importøren og SPAR 30-70% på dine nye kvalitetsfliser & designerfliser fra de førende fabrikker.
Informazioni di contatto
Naverland 34, 2600, Glostrup, Danimarca
- info@stenogflise.dk
- stenogflise.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Forbryder sig mod frobrugerloven
Forbryder sig mod forbrugerloven. Brug ALDRIG dette firma
Jeg har modtaget ødelagte fliser der ikke kan byttes. Dette på trods af at der er sendt billeder til firmaet og fliserne står klar til deres retur afhentning. Sten og Flise mener man skulle have dokumenteret dette da fliserne stod i pallen... Det er dog stik mod forbrugerloven. Jeg står nu på 2 måned og bøvler med forsikringer og forbrugerklagenævnet - de har givet medhold i min klage så nu går sagen videre.
Rigtig god service og flotte fliser
Desværre modtog vi en del beskadiget…
Desværre modtog vi en del beskadiget fliser. Det kan jo ske. Men forbi vi ikke har billeder fra pallen kan vi ikke få penge retur for de ødelagt produkter. Husk at gennemgå ordren i meget stor detalje inden I rører ved produkterne.
Jeg har modtaget rigtig god service af…
Jeg har modtaget rigtig god service af hele teamet hos Sten og Flise. De hjalp mig med at finde nogle fine fliser der passede i min bruseniche og hjalp sågar med at bære dem ud i min bil. Vil gerne give dem de varmeste anbefalinger herfra.
Dårlig service
Når der er fejl på ALLE de modtagne fliser (mega skæve pga produktionsfejl) og kunden er i gang med at lave badeværelse begynder man ikke at diskutere med sin kunde om fliser skal retur til Italien og 'vurderes' på men betaler bare pengene tilbage, så der kan købes nye. Kan ikke anbefale dette firma, og tonen var også skidt. Tak til XL som hjælp os ud af kniben og ydede rigtig kundeservice

Risposta di stenogflise.dk
Kompetent og hjælpsom rådgiver
Kompetent og meget hjælpsom rådgiver
Jeg kan absolut anbefale stenogflise til alle. Jeg har været meget glad for den gode service.
Virkelig god kundeservice fra Mark
Virkelig god kundeservice fra Mark
Stort udvalg til konkurrencedygtige priser
Jeg kan absolut anbefale at købe fliser der
Fremragende service og produkter
Fremragende service og produkter. Vi har handlet flere gange hos Stenogflise. Det er en altid en rigtig god oplevelse. Brian og Marc er ALTID klar til at hjælpe og rådgiver med deres meget professionel, lyttende, grundig, ærlig og ekstrem behagelig måde at håndterer kunderne på. Hver gange vi har købt fliser hos Stenogfliser.dk har vi fået nogle super flotte og kvalitets fliser til fornuftige og skarpe priser. Vi kan på det kraftigste anbefale andre at handler hos Stenogflise.dk.
De allerbedste hilsener Andrea & Henning
Fantastisk service
Fantastisk service! Ringede angående nogle fliser, som skulle laves specielt til mit behov. Indenfor rimelig tid, var alt tegnet og tilrettelagt. Kan kun anbefale disse hårdtarbejdende, fantastisk, kompetente folk!
Alt i alt, fantastisk! Tak for god service!
Dårlig oplevelse generelt
Dårlig oplevelse generelt. Fugen jeg havde bestilt med manglede i leverancen så jeg var nød til at køre 70 km for at købe den til mureren.
Kan klart anbefale Sten & Fliser som…
Kan klart anbefale Sten & Fliser som har hjulpet mig fliser til vores meget lækker badeværelse. Flisen vi valgte hed NoVo og er natur marmor, virkelig et smukt udtryk og nemt at holde.
Jura graublau! Tjek altid din silicone fuge!!! De kan have sendt dig en med syre.
Vi har modtaget nogle meget flotte Jura marmor fliser hos stenogflise, MEN.
Sten og flise sælger os en siliconefuge med syre hvilket resulterer i syre skader på vores nye fliser. På baggrund af nogle billeder, fremsendt af undertegnede, vurderer stenogfliser at det drejer sig om maler stænk, måske fra forankringsgrunder. Der er ikke malet efter fliserne er monteret. Men der er fuget med syreholdig fuge. De er ikke villig til at tage ud og se skaden og de vender ikke tilbage på mails. De får en såkaldt ekspert til at se på billederne, som siger at det er syreskader, men vi er lige vidt. Det bliver talt ned.
Man skulle mene, at en butik som denne, med speciale i natursten burde kende til de produkter de sælger. Den silicone farve vi skal bruge findes ikke! Den er ikke lavet uden syre, men kun med syre. Hvorfor ved man ikke det!? Der er solgt en med syre velvidende at vi har marmor fliser …
- Stadig uden at have besigtiget skaderne, begynder de at snakke om syn og skøn …
Der er altså åbenlyse syreskader, efter brug af siliconefuge, som de ikke vil anderkende, en fejl fra Deres side, som vi nu skal leve med.
Ikke så meget som en undskyldning, for deres fejl, har man fået. Eller anderkendelse af, at de har lavet en fejl..
Dybt skuffende oplevelse - utrolig dårlig håndtering af denne sag. Jeg vil IKKE ikke anbefale dette sted til andre.

Risposta di stenogflise.dk
Sublim kundeservice
Sjældnere og Sjældnere oplever man en ærligere kundebetjening fordi ting skal blive billigere og billigere og alt skal gå stærkere og stærkere - men sådan er det heldigvis ikke hos sten og flise. Hos dem er det ærlighed om at det dyreste ikke nødvendigvis er det bedste, ærlighed om hvad der skal til og hvad man skal bruge samt huske på og med sans for kvalitet og mit eget behov endte jeg med de flotteste sandblæse marmor fliser. Mega tak for det !!!!
Bestilte fliser til huset efter god…
Bestilte fliser til huset efter god rådgivning og hjælp i butikken - ærlig og lige til. Leveret som aftalt - på dagen - de er nu sat op og står super skarpt. Håndværkeren som lagde dem på, havde nemt ved at arbejde med dem - nemme at skære uden de knækkede forkert. Super god kvalitet. Kan kun anbefale - god hjælp og service -> fra start til slut.
Klar anbefaling!
Rigtig fin oplevelse, både i butikken, på tlf. og mail! Brian var super grundig og viste os nogle gode alternativer til vores oprindelige planer. Vi har været meget glade for hele processen. Derudover har de rigtig fine priser. Klar anbefaling herfra! Husk at støtte de "små" butikker i disse tider.
SUPER GOD SERVICE
SUPER GOD SERVICE. Nok den bedste service jeg har fået noget sted .😃
Fandt en grøn marmor klinke som skulle passe til vores eksisterende 40 år gamle. De hjalp med sortering / udvælgelse af klinkerne, for farverne var meget forskellige, uden ekstra omkostninger. Deres priser var ydermere en del lavere end andre steder. (Jeg talte med alle som havde grønt marmor og var rundt og hente prøver, for at få det til at matche, så jeg talte med mange).
Mark og Brian sørgede også for at indhente priser på at få skåret 61x61 klinken ud i faldende længder, så den kunne passe til vores eksisterende gulv. Takkede ja til deres tilbud. Det viste sig at Mark og Brian havde misforstår hinanden, fordi klinkerne skulle have flere skæringer, og at det derfor kostede en hel del mere. De tog helt uden diskussion fejlen på deres side. Hvilket også var rimeligt, men dejligt at man ikke skal diskutere.
Sørgede også for en ekspres service for en meget lille ekstra omkostning på mindre end 300 kr.
fantastisk service. Mange tak for det!!
Bedste anbefaling fra
Jeanne Andersen
Fantastisk god service
Jeg har sjældent oplevet så god en service
Marc kørte hjem til mig personligt og hjalp med at få båret mine store fliser i mit skuer da de var stillet ved kantstenen af min indkørsel. Og han løftede tillige mine mindre fiser ligeså i skuret.
De får mine varmeste anbefalinger
En rigtig god oplevelse lige fra køb af…
En rigtig god oplevelse lige fra køb af fliser og god vejledning under opgaven - kan varmt anbefale denne butik.
Hilsen
Hanne & John
Solrød
Super service og meget fint udvalg af moderne fliser til rimelige priser. Brian anviste os en dygtig murer, som udførte et meget fint stykke arbejde af god kvalitet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.