Mit pulverfarve - 4 plastbakker. Var desværre mast ned i kassen og dermed ødelagt. Begrænset pulver i kassen da de lå i en pose, men ikke til at rede æskerne 🙄 ellers fin levering!

Rigtig fin lille butik med et godt udvalg. Heldigvis har de en hjemmeside hvor varerne kan sendes til en fornuftig pris til os der bor i Jylland. Ville ønske der var flere butikker som denne. Ejer... Leggi di più

Super hurtig levering fra webshoppen. Selve forretningen er også et lille paradis af farver med stort udvalg til mosaik.

Kære Glad Sol Jeg giver jer gerne 🤩🤩🤩🤩🤩5 stjerner igen selvom jeg næsten lige har anmeldt tidligere ordre.

1. Negozio di hobbistica
  2. Negozio di materiali per l'arte
  3. Studio specializzato in vetrate colorate

Glad Sol er Danmarks eneste specialbutik med mosaik til kunst og hobby. Her finder du et fantastisk udvalg af lækre kvalitetsmaterialer i glas, keramik og sten samt det nødvendige udstyr til at komme i gang med mosaik. Du kan også komme på mosaik kursus eller få gode råd til dit projekt af erfaren mosaikkunstner.

• Holmbladsgade 23, 2300, København S, Danimarca

• gladsol.dk

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Alt mast sammen i en for lille æske

31 ottobre 2025

Risposta di Gladsol

Kære Elisabeth. Det er jeg ked af, da jeg gør hvad jeg kan for at gøre mine kunder tilfredse. Desværre er jeg ikke herre over hvordan de pakker, som jeg sender, bliver håndteret under fragten. Derfor pakker jeg alle æskerne ind i en lufttæt lynlåspose. Hvis jeg køber stærkere æsker, vil prisen jo blive dyrere, så måske jeg bare skal sende farvepulveret i en pose fremover. Vh Pia

Lækre små Smalti’er

Lækre små Smalti’er - med flotte farver, jeg er super’tilfreds med købet og vender helt sikkert tilbage 💐💐💐

28 giugno 2025

Risposta di Gladsol

Tak for anmeldelsen og dejligt at du er tilfreds :-)

Dejligt sted

Dejligt sted, som at være i en slikbutik.

Sød betjening :)

19 giugno 2025

Tak Nina :-)

God og hurtig ekspedition

Nem og overskuelig hjemmeside. God og hurtig ekspedition. Altid en fornøjelse.

18 giugno 2025

Risposta di Gladsol

Tusind tak Dorte - det er jeg glad for at du synes

Godt udvalg og hurtig levering

Ejer er imødekommende og hjælpsom

4 giugno 2025

Risposta di Gladsol

Tak for en fin anmeldelse Jóhanna