Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Emilio som kørelærer. Han er rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er til at forstå. Der har været en god stemning under køretimerne... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde et rigtig godt forløb med virkelig god, praksisnær og relevant undervisning. Vil bestemt anbefale dem til andre.
Bedste køreskole nogensinde! Forløbet var langt over mine forventninger både sjovt, hurtigt, overskueligt og mega hyggeligt! Kan stærkt anbefale Stenbæk køreskole (Birkerød) og især min kørelærer Yous... Leggi di più
God og effektiv køreskole, hurtigt, nemt og billigt. Erhvervede MC kørekort på lige knap 4 uger fra start til slut, det kan vist ikke gøres hurtigere. Klar plan lægges fra start, så forløbet er oversk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Stenbæks Køreskoler er et kørekort ikke bare at kørekort. Vi ved hvor vigtigt det er at være tryg ved sin kørelærer, og vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse. Vi har afdelinger i: Birkerød, Hellerup, og Espergærde.
Informazioni di contatto
Rebekkavej 24, 2900, Hellerup, Danimarca
- info@stenbaekskoereskoler.dk
- stenbaekskoereskoler.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Fremragende efteruddannelsesforløb
Jeg havde høje forventninger til efteruddannelseskurset for kørelærere, som Tine og Emilio afholdte i Helsingør Kørelærerforening, og mine forventninger blev fuldt og helt indfriet. Faktisk var kurset væsentligt bedre end forventet.
Jeg blev opdateret på en lang række emner og fik en masse ny viden som er relevant for mit fag. Emilio og Tine sørgede for et trygt læringsrum hvilket åbnede op for nogle interessante snakke. Undervisningen var godt varieret og bød blandt andet på et interessant virksomhedsbesøg.
Det her kursusforløb fortjener ingen sammenligning med lignende kurser hos andre store udbydere. Det er i en liga for sig.
Efteruddannelse som kørelærer
Har netop været på obligatorisk efteruddannelse som kørelærer hos Emilio og Tina. Godt planlagt forløb af engagerede undervisere. Jrg kommer igen om 5 år 😁
tusind tak emilio & tine
tusind tak emilio & tine
rigtig dygtig kørelærer
Tak til Stenbæks Køreskoler/Ulrik
Jeg har haft et rigtig fedt forløb hos Stenbæks Køreskoler (Hellerup). Grundet mit arbejde ville jeg rigtig gerne nå både teori- og køreprøve indenfor et bestemt tidsrum. Både min kørelærer Ulrik og skønne Heidi tog højde for mine behov. Der er masser af fleksibilitet og jeg har virkelig kunne mærke, at de ønsker at give eleverne det bedste forløb.
Et ekstra tak skal lyde til Danmarks mest geniale kørelærer - Ulrik! Tusind tak for et utrolig behageligt, sjovt, lærerigt og fedt forløb hos dig. Det er på grund af dig, at jeg bestod min køreprøve i første forsøg.
Hvis du sidder derude og leder efter en god kørelærer til dig selv, så kan jeg virkelig anbefale Ulrik.
Bestod min køreprøve i første forsøg
Bestod min køreprøve i første forsøg! Kan varmt anbefale køreskolen Atif er en kanon kørelærer! 👌
Kan virkelig anbefales!!
Det var et rigtigt godt forløb jeg var igennem på Køreskolen. Med Atif som min kørelærer var der god kommunikation ved evt. ændring af tidspunkter og generelt bare i bilen. Jeg sætter stor pris på hvor hurtigt jeg blev helt tryg på vejen efter at have fået kørekoret.
Super godt forløb
Super godt forløb! Kommunikation med skolen og undervisningen var i top, og havde en super oplevelse med Atif som kørelærer.
Hurtigt og effektivt :)
Der gik tre uger fra jeg kontaktede dem omkring trailerkort, til jeg stod med et B/E kørekort i hånden. Emilio var en god, tålmodig og pædagogisk kørelærer. 10/10 would recommend:))
Kæmpe anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale køreskolen! De er alle enormt søde og dygtige og har virkelig skabt nogle gode rammer, at tage kørekort i. Jeg havde Ulrik til teori undervisning og som kørelærer og kan klart anbefale ham! Han gjorde undervisning nem at forstå, uden at det blev kedeligt. Som kørelærer er han helt vildt dygtig! Følte mig så tryg, set og hørt i alt hvad der følger med, at skulle tage kørekort første gang. Kan klart anbefale ham som kørelærer!
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!! Helt vildt gode teori- samt kørelektioner, af Atif!
Virkelig god køreskolen
Virkelig god køreskolen! Jeg bestod første gang både i teori og køreprøve. Virkelig god teori- samt kørelektioner, af Ulrik.
B/E kort hos Emilio…
Tog B/E kort hos Emilio og kom hurtigt igennem med et komprimeret og koncentreret forløb. Fokus på det praktiske med optimeret læremateriale var præcis det jeg søgte. Kan kun give min varmeste anbefaling. 😊
Super god køreskole
Super god oplevelse gennem hele forløbet, både teoriundervisning og køretime var gode, med Ulrik som underviser og kørelærer.
Især teoriundervisningen var meget god og interessant.
Ligeledes var kørelæreren (Ulrik) fleksibel ift til ændring af planer, tider m. m. Hvilket gjorde forløbet en del nemmere.
Perfekt lynkursus
Hvor skal man starte? Der er så mange gode ting at pointere. Først og fremmest var servicen helt i top, lige fra Heidis varme velkomst til underviser og kørelærer Ulrik. Derudover Mo der supplerede med en enkelt teoriundervisning.
Det var et super hurtigt og effektivt lynkursus-forløb, der på 2 uger fik mig igennem lovpakken. Herefter en teoriprøve, hvor hele vores hold bestod (med 3 fejl eller under), takket være Ulriks undervisning. Afslutningsvis er det også passende at fremhæve Ulrik som person. Han er en kørelærer, der opfylder alle kriterierne for en enestående kørelærer, men som person er han også ekstraordinær.
På denne køreskole kan man altså tale om værdi for pengene.-Og mere til.
Alt i alt en varm anbefaling herfra. Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg skal have MC-kørekort ;)
Tog trailerkørekort hos Emilio
Tog trailerkørekort hos Emilio. Super oplevelse fra start til slut. SÅDAN. Min bedste anbefalinger.
De varmeste anbefalinger herfra.
De varmeste anbefalinger herfra.
Tog trailerkort hos Emilio og hele forløbet var super. Heidi var super hjælpsom i opstartsforløbet, da min ansøgning skulle om embedslægen pga. Medicin. Hun var super hjælpsom, altid nem at komme i kontakt med og god til at guide mig i processen. Selve kørslen med Emilio var super. Han er hamrende dygtig, har masser af overskud til at lære fra sig og er god til at få en til at føle sig godt tilpas, både under kørsel og til selve prøven.
De aller varmeste anbefalinger gerne fra en meget tilfreds elev.
Perfekt og hurtigt forløb
Det har været en helt igennem perfekt oplevelse at tage trailerkørekort hos jer. Emilio er utroligt venlig, serviceminded og grundig både til køretimerne men også i forbindelse med teori og prøven. Jeg følte mig helt sikker, da jeg skulle op og bestod også første gang😊😊
Tak igen. De allerbedste anbefalinger herfra⭐⭐⭐⭐⭐+
NUL STJERNER
ADVARSEL!!! HOLD JER VÆK FRA DENNE KØRESKOLE OG DENNE KØRELÆRER!!!
Vores datter har været igennem et helt igennem modbydeligt forløb i afdelingen på Rebekkavej. Køreskolen besvarer ikke henvendelser, når først der er betalt. Køreskolen har ikke styr på noget som helst praktik og mister vigtige papirer, hvorefter de giver eleverne skylden. Vores datter er ikke alene om at opleve dette. Vi fik nogle datoer vedr. undervisning oplyst, men de sidste to gange blev ikke til noget. Ligesom hendes tid på manøvrebanen. Vi har betalt for 3 timer, men der blev kun kørt 2. Hendes kørerlærer Atif lavede ofte og i sidste øjeblik om på aftalerne. Selve køretimerne var et mareridt med en kørelærer, der var utålmodig og upædagogisk. Han skældte mere ud end vejledte. Flere gange kom hun grædende hjem efter køretimerne. Men det ubegribelige stopper ikke her. Under køretimerne sad Atif flere gange med sin telefon, ligesom han holdt rygepauser i den betalte tid. Det er tilsyneladende ikke første gang, køreskolen modtager klager over den pågældende kørelærer, men det virker ikke til at de tager det seriøst. Hold jer langt fra den køreskole og betal hellere lidt ekstra et andet sted. 1 stjerne fortjener de ikke.

Risposta di Stenbæks Køreskoler
Helt igennem en fed oplevelse hos…
Helt igennem en fed oplevelse hos Ulrik, Tine og Emilio
De sætter højt humør og grundig læring som en prioritet. De har alle 3 en fantastisk evne til at kunne spotte evt fejl enormt hurtigt, og det kommer til gavn når man skal op til prøve. Teorien bliver undervist med omhu, og de skaber samtidig et læringsrum, hvor man er aktiv fra dag 1.
Jeg har sjældent oplevet personer, hvor det brænder så meget igennem at de elsker deres arbejde.
10/10
Super god undervisning
Et godt sted at tage MC kørekort med en god og relevant undervisning i både teori og praksis. Desuden prioriteres “gode vaner” også fra starten.
Det er også muligt at tage et MC kørekort inden for en måned, hvis man er flexible med sin tid.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.