C. Frohns Blomster & brugskunst Recensioni 115

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg får altid roser for de flotte buketter, som jeg giver væk og kan stolt fortælle, at de kommer fra Frohns. Modtagerne er imponerede over buketternes lange holdbarhed og blomstersammensætningen. Jeg... Leggi di più

Bestilling af billet og betaling til Jule arrangement fungerer fint. En oplevelse at komme i Frohns blomster butik,stort udvalg,hjælpsomhed. Været der til forårs arrangement,en super god aften... Leggi di più

Frohns Brugskunst er stedet jeg elsker at komme, altid bliver jeg modtaget med venlighed. Glæder mig til kommende inspirations aften🥰🥰 Vil gerne anbefale stedet til andre. Kærlig hilsen fra Inge... Leggi di più

bestilte en buket online og den blev leveret til tiden og flot var den også så det er ikke sidste gang jeg bruger C.FrohnsBlomster og brugskunst

1. Fiorista

C. Frohns Blomster & brugskunst er en hyggelig blomsterbutik med en central beliggenhed mellem Skive, Viborg og Vesthimmerland. Vi dækker derfor et stort område med vores blomsterbinderi. Vi laver spændende og kreative buketter som kan huskes for deres variation og holdbarhed, samt binderi til en hver lejlighed f.eks. fester, bryllupper, begravelser osv. Når du køber hos os, så får du meget for pengene – det skal kunne betale sig at handle på landet. Vi har billig levering eller du kan afhente din bestilling døgnet rundt. Der er også mulighed for selvbetjening døgnet rundt i vores pavillon. I vores fysiske butik har vi en bredt udvalg af brugskunst og inspiration til indretningen af dit hus eller have.

4,9

Eccellente