Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Leggi di più
Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Leggi di più
Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Leggi di più
Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Leggi di più
Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.
Engvej 118, st. tv., 2791, Dragør, Danimarca
- steambedst.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super sødt team der kommer ud og rengør…
Super sødt team der kommer ud og rengør din bil tip-top:) Jeg har fået steam renset bilen og den er simpelthen blevet så ren, og dufter dejligt. Kan varmt anbefales herfra:)
Min bil er som ny
Min bil er som ny, skinner og dufter godt. Det er søde mennesker og god service.
Super flot arbejde
Super flot arbejde, min bil er som ny, de var hurtige og effektive. God service at de kommer hjem på ens privat adresse og ovenikøbet på en søndag 👍🏻😊👏🏻
Godt tilfreds
Kom til tiden. Anslog opgaven var af større omfang end hvad vi have fået tilbud på, så det blev 200kr dyre. De var venlige og fik bilen til at skinne hele vejen rundt.
Overfladisk rengøring, ikke grundige.
Sød og rar medarbejder. Men arbejdet er desværre ikke gjort ordentlig. Jeg har brugt flere andre “steam” services som har været meget mere grundige.
Kan ikke anbefales, ville nok gå med et andet firma i stedet for, det gør jeg i hvert fald næste gang.
Glad kunde
Rigtig god oplevelse i dag med steambedst! Bilen er som ny, og servicen var god. Det var virkelig rart, at få gjort bilen rent derhjemme til en fin pris. Jeg vil klart benytte steambedst igen og kan sagtens anbefale 😀
Utrolig flinke og kom som aftalt
Utrolig flinke og kom som aftalt. Pæn og skinnende bil, vil helt sikkert anbefale steambedst.
Vi havde besøg af steambedst i lørdags…
Vi havde besøg af steambedst i lørdags og kan kun anbefale dem🙂 De er meget grundige og bilen kom til at fremstå som ny igen💪
Tak for jeres gode arbejde
Kom med kort varsel… de havde lovet om…
Kom med kort varsel… de havde lovet om morgenen at komme, men da medarbejderen er blevet opholdt det tidligere sted, tilbyder ejeren selv at komme for at overholde aftalen. Han var meget venlig og behagelig, og efter den udførte sæderens blev mine sæder super flotte igen. Helt sikkert ikke sidste gang jeg vil bruge dette firma… tak for god service 🙏🏼😍
Næsten ærgerlig over det ikke er muligt at vedhæfte før og efter foto (:
Fantastisk service og superflot…
Fantastisk service og superflot resultat! Kom til tiden - ringede endda og spurgte om det passede at han kom før. Hurtig og effektiv rengøring, bilen er fuldstændig som en ny bil. Professionel og venlig. Kan absolut anbefales!
Hold op det flot resultat af min meget…
Hold op det flot resultat af min meget beskidt bil. Dufter og skinner som ny. Handle tid kl 18 men blev hørt om jeg ville have de kom før tid. Super service og resultat
Helt i top
Det er nemt, de er supersøde og resultatet er så flot. Meget imponeret over den indvendige rens.
Vi havde to møgbeskidte biler
Vi havde to møgbeskidte biler, som virkelig flink medarbejder (Kamar) kom og fik shinet op til den store guldmedalje. Så skønt med rene og flotte biler 👌
Virkelig godt resultat og høflig…
Virkelig godt resultat og høflig betjening.
Jeg vil helt sikkert benytte dem igen.
En lidt blandet oplevelse.
En lidt blandet oplevelse.
Havde bestilt opgaven til kl 8:00 - 10:15, men kl. 7:01 fik jeg besked om at steameren var forsinket og ville være der mellem 9:00-9:20, men ankom først 9:37. Altså mere end 1,5 time senere end bestilt.
Derfor blev min tidsplan også presset pga. forsinkelsen - og jeg kunne derfor ikke være tilstede da opgaven blev afsluttet.
Da jeg kom tilbage kiggede jeg hurtigt på bilen - bagsmækken virkede ikke helt ren (har taget billede) samt det ene sæde virker mere beskidt end den blev afleveret (jovist var de beskidte i forvejen) har også taget billeder af det.
Super service
Super service. Skønt at de kører ud til kunden. De skrev på sms, at de kunne komme tidligere end booket, hvilket passede mig fint.
De 2 der kom, var meget imødekommende, venlige og servicemindede.
Bilen er bare blevet så fin og pæn.
Jeg kan varmt anbefale dem.
Fantastisk service og virkelig godt…
Fantastisk service og virkelig godt resultat! Troede ikke jeg kunne finde nogen der kunne gøre min bil bedre rent end mig selv. Har prøvet forskellige selskaber. men det skete. De er de bedste! Jeg har OCD, så jeg lægger mærke til alt! Virkelig gode !
Helt ny bil! Effektivt og god pris!
Helt ny bil! Vires bil var møg beskidt, men de formåede at gøre den ren som ny!
Sødeste mennesker, effektive og god pris! Nemmeste måde at få bilen ren på, vil til hver en tid bruge Steambedst igen.
Effektive
Virkelig effektive og venlige medarbejdere. Yderst profesionelle og serviceminded. Bilen var virkelig beskidt indvendigt hvilket de fik rodet bod på.
Har prøvet en konkurerende virksomhed et par gange og kan bare sige at steambedst.dk er bedst.
Både på prisen og deres venlige og effektive medarbejdere.
Meget effektivt
Meget effektivt. Total ny bil!!
Konkurrencedygtige priser.