Mijn levering kwam laat, maar dat was op zich geen probleem, maar alle armbanden zijn zeer krap aan de maat. De mala ketting met rozenkwarts is qua kleur niet hetzelfde als op de foto ( op de foto... Leggi di più
Ik had een bijzonder goede ervaring, in brede zin, met de door mij bestelde mooie onderzetters van Spiru. Omdat de 2e onderzetter helaas niet bij mij was aangekomen, is deze kosteloos voor een 2e k... Leggi di più
Goede kwaliteit prijs verhouding. Echter zouden jullie de pakketten met een andere bezorger dan post.NL kunnen afhandelen. Maak nog te vaak mee dat ondanks dat ik op het afgesproken adres aanwezig ben... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Echt snelle levering ! Superfijne producten voor een hele redelijke prijs, affirmatie kaartje was echt leuk! Zo’n vriendelijke benadering van klanten zou ieder bedrijf kunnen hanteren. Vriendelijkhei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen
Osloweg 83, 9723 BJ, Groningen, Paesi Bassi
- 050 211 2942
- klantenservice@spiru.nl
- spiru.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie diamant en keurig ingepakt en…
Mooie diamant en keurig ingepakt en snel geleverd

2x 5 sterren en 1x 3 sterren
Klantvriendelijkheid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Producten prima in orde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maar …., ondanks dat alles volgens de website op voorraad was, 2,5 week moeten wachten op mijn bestelling! 25 december besteld, 11 januari pas geleverd.
Andere webshops leverden rond de feestdagen wel binnen 1 à 2 dagen.
Enorme tegenvaller!

Risposta di Spiru
Ik heb oorbellen besteld waar 1 ervan…
Oorbellen besteld en 1 oorknopje was kapot
Ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd service is uitstekend!

Unieke items, goede service
Mooie unieke dingen in de webshop van landen en goede service. Top combinatie! Ik ben heel blij met mijn aankopen!

Risposta di Spiru
Sneller levering en material van…
Sneller levering en material van beloofde kwaliteit

Goed bedrijf
Goede omschrijving van de producten en snelle levering.

Risposta di Spiru
Slechte service, zelf opdraaien voor verzendkosten bij producten die niet overeenkomstig de website zijn.
Ik heb een paar armbanden, drinkbus, wandkleed, ... besteld dus zeker geen kleine bestelling. De armbanden waren echter niet overeenkomstig met de website. Er was 1 in antraciet kleur maar die bleek licht grijs te zijn en de andere was zo hard aangetrokken dat de parels scheef trokken en het dus niet mooi rond de pols kwam. Aangezien ik hier niet tevreden over ben, wil ik de armbanden terugsturen maar nu moet ik nog opdraaien voor de verzendkosten.

Snelle levering!
Snelle levering!
Product precies zoals omschreven.
Heel blij mee!

Lelijke steen, dikke deuk
Twee edelstenen besteld voor aan ketting; een was super klein en plat met lelijke deuk. Meest lelijke steen ooit gekocht online. Op pakbon stond kleine steen, staat niet op de webshop. Wilde normale grootte en dan voor die prijs. Teleurstellend. Dure verzendkosten voor briefpost. Koop er nooit meer iets.

Risposta di Spiru
Spiru hield me goed op de hoogte
Spiru hield me goed op de hoogte, leverde het bestelde snel

Risposta di Spiru
Zeer degelijk materiaal en altijd zeer…
Zeer degelijk materiaal en altijd zeer degelijk verpakt. Hun magazijnmonniken verdienen een heel dikke pluim!

Risposta di Spiru
Toffe webwinkel met top service
Snelle reactie en vriendelijke klantenservice. Snelle en verzorgde verzending. Aan te raden!

Leuke webwinkel met topkwaliteit
Topkwaliteit meditatiekussen, ruikt ook heerlijk naar de tempels op onze reis in Japan, correcte levering met leuke klantenbeleving (geen saaie klassieke mails dus).

Snelle behandeling,afhandeling en…
Snelle behandeling,afhandeling en verzending. Alles was tiptop in orde en alles ontvangen zoals omschreven bij de aanbieding. Deze website is een echte aanrader.

Risposta di Spiru
Altijd leuke mails en je bestelling…
Altijd leuke mails en je bestelling word supersnel verzonden.

Super snelle levering
Super snelle levering, en een mooie engelen kaart er gratis bijgekregen. Vanaf nu een nieuwe vaste klant erbij!🩷

Risposta di Spiru
Op de organiet hangers is sterk…
Op de organiet hangers is sterk bezuinigd. Ik koop deze al jaren maar deze keer zit er amper edelsteen in. Eerder een doorschijnende schijf met enkele groene stippen hier en daar terwijl dit anders helemaal groen is. Ze echt niet mooi nu. Vals geadverteerd waren ze nu eigenlijk.
Op de OHM shungiet hanger zie je met heel veel moeite het ohm symbool staan
Ik vind het heel spijtig want ik draag die orgonieten al 4,5 jaar dagelijks