Kwam snel aan en werkt ZO goed
Kwam snel aan en werkt ZO goed, echt perfect. Ik had hem gekocht door mijn vriendin en ga hem iedereen aanraden uf hij is zo fijn
chaer is een beautymerk opgericht door twee zussen en bekend om onze innovatieve Thermal Brushes. Met onze hoogwaardige keramische warmteborstels creëer je eenvoudig een professionele blowout look vanuit huis.
Noordersingel 23D, 9401JW, Assen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Very aesthetic
it does what it promise.
very fast delivery 📦
super love it!
I highly recommend this 👍🏻
Super snelle afhandeling en levering, artikel werd direct de volgende dag netjes verzorgd geleverd. Product komt helemaal overeen met de beschrijving en houdt wat beloofd wordt.
De borstel zorgt voor kortsluitingen bij mij thuis en de makers reageren niet op mijn mail over een retour hierover, nochtans konden ze wel binnen de dag reageren toen ik het wilde bestellen🤨🤨

Risposta di chaer
Ik kreeg de krulborstel super snel binnen en hij was zeer gemakkelijk in gebruik. Ook was hij snel op temperatuur en bleven de krullen lang zitten.
Fijn in gebruikt. Super handig opberg doosje. Zal het zeker aanraden!
Ik heb deze borstel onlangs besteld en ben er super tevreden over! Hij warmt snel op en je krijgt er veel volume van in je haar! Je kan er heel goed een blow-out look mee creëren. Daarnaast maakt hij helemaal geen geluid en is het design ook erg mooi! Ik zal hem zeker aanraden!
Superfijne krulborstel! Enorm snel warm en heel makkelijk & snel in gebruik. Ook als je ‘s ochtends niet zoveel tijd hebt! Je haar zit in een paar minuten mooi in model en blijft lang zitten.

Risposta di chaer
Fijne betaalbare föhnborstel met een mooie design. Erg makkelijk in gebruik, snel opgewarmd en hij maakt erg weinig geluid wat ook prettig is. Zeker een aanrader!

Risposta di chaer
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede warmte borstel. Via een vriendin bij die van Chaer terechtgekomen. Heel fijn in gebruik! Snel op temperatuur en maakt geen lawaai. Zeker een aanrader als je snel mooie volume in je haar wilt!

Risposta di chaer
Makkelijk in gebruik en goede prijs kwaliteit verhouding

Risposta di chaer
Super föhnborstel! Werkt gemakkelijk en wordt snel warm! Kwalitatief erg goed voor deze prijs! Zeker een aanrader.

Risposta di chaer
Heb de warmteborstel besteld en de volgende dag werd die al geleverd. Ziet er goed uit en warmt snel op.
Héél tevreden, prima apparaat en prijsverhouding is ook prima. Snelle levering. Besteld en volgende dag al in huis. Zeker aan te bevelen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.