Gisteren heb ik mijn Initio Side Effect ontvangen en ik ben ontzettend tevreden. Het parfum was met veel zorg en liefde ingepakt. Alles zag er netjes, veilig en luxe uit. Ook de levering vond... Leggi di più
Na wat twijfel toch besloten te bestellen. Het duurde even voordat de bestelling binnenkwam mede door de feestdagen. Echter ben ik blij verrast! Super netjes verpakt met track en trace en bovendien de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik vraag me af of hier nepreacties worden achtergelaten. Ik was al bezorgd door de een-ster reviews en de soms bijna onmogelijke prijzen. Maar inderdaad nepproducten ontvangen, sommige echt overduidel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had mijn twijfels, duurde lang voor ontvangst, ( bewust een Klarna betaling voor zekerheid) maar leveringstijd klopt na vermelding 8 a 10 dagen. Dank je wel Ik ga zeker weer bestellen! ( prijs goe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Online verkoop van bekend merken parfums en aftershaves. Alle artikelen zijn 100% echt en in originele verpakking.
Wilgehout 8, 2771 LP, Boskoop, Paesi Bassi
- INFO@JIS-PERFUMES.COM
- jis-perfumes.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche

Veel keuze uit parfums
Veel keuze uit parfums. Iets goedkoper als bij andere.
Bezorging en levering zou wel iets sneller kunnen.
Bestelling niet op voorraad, product vooralsnog niet terug betaald.
Ik heb op 26 juni een bestelling geplaatst voor Amouage Overture Man, nadat ik in het verleden vaker bestellingen heb geplaatst bij JIS, zonder problemen en met prima ervaringen. Nu weet ik dat de levertijd wat langer duurt dan normaal, en dat is oké want de prijzen zijn scherper dan bij andere discounters.
Na 8 werkdagen echter hoorde ik nog steeds niks over mijn bestelling (levertijd is uiterlijk 8 werkdagen, zoals vermeld op de website), dus ik besloot een mail te sturen met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Radiostilte.
2 dagen later nogmaals gemaild. Radiostilte.
1 dag later nogmaals gemaild, en daar werd een dag later op gereageerd met het bericht dat de bestelling verzonden had moeten zijn, maar er is geen track &trace code of andere informatie; helemaal niks. Conclusie: er is iets mis gegaan en nu is het product niet meer op voorraad (wat bijzonder is, want deze staat wel gewoon op de website en is nog steeds gewoon te bestellen). Erg jammer, maar kan gebeuren.
Wat ik wél kwalijk vind is dat ik nu, 3 weken na de bestelling geplaatst te hebben, zonder product én zonder mijn geld zit, want dat heb ik ook nog steeds niet terug. Inmiddels is het 5 dagen geleden dat mij werd verteld dat mijn geld 'in de loop van de week terug te zien zou zijn op mijn middel van betaling'. Het is nu vrijdag in die week, en nog steeds niks.
Na NÓG een mail gestuurd te hebben naar JIS, krijg ik de reactie dat de verwerking van de terugbetaling meestal "3 tot 5 werkdagen duurt" en begin volgende week ergens plaats vindt...
Ik begrijp écht wel dat er een keertje iets mis kan gaan, maar het kan niet zo zijn dat ik 3 weken na het bestellen en betalen van mijn bestelling zonder product en zonder mijn geld zit omdat er buiten mijn macht om iets fout is gegaan.
Absoluut de moeite waard.
Ook de levering vond ik goed geregeld. Bij de bezorging moest ik eerst de beveiligingscode doorgeven die ik per e-mail had ontvangen, voordat het pakket werd overhandigd. Dat geeft een prettig en veilig gevoel bij zo’n waardevolle bestelling.
Het wachten was uiteindelijk absoluut de moeite waard. Het parfum ruikt fantastisch en ik ben heel blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
Bedankt, JIS Perfumes!
Wil je bedonderd worden? Koop bij Jis.
Ze bedonderen je door een zeer slechte kwaliteit parfum te sturen. Na minder dan 5 minuten is de geur volledig verdwenen.

Heel vaag allemaal …
Een bestelling geplaatst en aangegeven in 3 keer te willen betalen. Geen bevestiging gekregen van wat ik besteld heb maar moet wel meteen de eerste termijn betalen. Netjes de betaling gedaan en gevraagd of ik nog een bevestiging van mijn bestelling krijg. Er is nu een week voorbij en het enige wat ik van hun gehoord heb is dat ze binnenkort contact met me op zullen nemen.
En dan krijg je dit als antwoord op je review:
Antwoord van Jis Perfumes
3 dagen geleden
Bedankt voor de review. Jammer dat u niet op de website kijk en in de mail ter bevestiging. Daar staat toch duidelijk een levertijd van 5/8 werkdagen. Een bestelling op 4 juli is dan inderdaad nog niet geleverd. Maar we zullen uw bestelling annuleren, dan hoeft u ook niet meer "nodeloos". te wachten,
Mijn antwoord daarop:
Mooi, storten jullie dan ook even die €52,65 terug die ik betaald heb?
We zijn weer een paar dagen verder en Jis Perfumes zwijgt weer als het graf. Het is nu wel duidelijk het zijn een stel oplichters. Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.

Risposta di Jis Perfumes
Snelle levering 👌 jammer dat ze…
Snelle levering 👌 jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn

Oplichters
Ik heb een luxe parfum van Tom Ford besteld bij JIS Perfumes. Waar deze bij de Douglas en de Bijenkorf 355 euro kost, betaalde ik bij JIS minder dan 200.
Ik kende de geur goed, omdat ik de vorige flacon bij Douglas had gekocht.
Binnen twee dagen was de bestelling binnen.
Het eerste wat ik deed na ontvangst was via de batchcode checken hoe oud dit parfum was. Het bleek al 6 jaar en 1 maand geleden geproduceerd te zijn! Dit terwijl een gemiddeld parfum tussen de 3 en de 5 jaar houdbaar is!
De vorige fles, die ik in 2021 bij de Douglas had gekocht, is nota bene later gefabriceerd dan deze!!
Omdat het een luxe geur is en het flesje niet doorzichtig en het goed was ingepakt, wilde ik het toch proberen. Misschien was er niks mis mee. Ik heb de geur opgespoten en deze rook hetzelfde/goed. Echter bleek dat de geur heel snel vervlogen was. Al na een halve dag was er van de parfum die ik had opgespoten niets meer te ruiken. Terwijl dit juist een parfum is, die echt lang blijft hangen. Dat het zo snel vervliegt is een typisch kenmerk van een parfum die over datum is.
Ik heb de dag na ontvangst een mail gestuurd naar de klantenservice, met de vraag of ik mijn flacon mocht ruilen voor een flacon, die recenter is geproduceerd. Indien dit niet mogelijk zou zijn, dan wilde ik graag mijn geld terug ontvangen.
Ik kreeg een reactie terug, die totaal niet klantvriendelijk of begripvol was en waarin er beweerd wordt dat dit parfum een houdbaarheidsdatum van 10/15 jaar heeft en ik een geopende fles niet kan retourneren.
Het is onjuist dat dit parfum zo lang houdbaar is (ik heb hier onderzoek naar gedaan, het heeft onder andere te maken met de samenstelling) en aangezien ik de geur goed ken, weet ik dat je deze ten minste een dag later nog steeds zou moeten ruiken!
Kortom, ik ben opgelicht door deze mensen. Als ze mijn klacht gewoon netjes hadden opgepakt en mij een fatsoenlijke nieuwe flacon hadden gestuurd, die niet over datum was, was er niets aan de hand geweest, maar dit weigeren ze.
Voor mij was dit de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij JIS Perfumes koop. Wat een oplichters!

Risposta di Jis Perfumes
I’ve ordered a few times already
Delivery can take longer than most online shopping but customer service is very good!

Risposta di Jis Perfumes
Ik heb best lang moeten wachten op mijn…
Ik heb best lang moeten wachten op mijn parfum, maar het was het wachten waard. Wat ik mooi vond aan de service, was dat ik een code moest aantonen aan de koerier dat ik het daadwerkelijk ben en dat ze het niet zomaar ergens kunnen achterlaten. Super top!
Enige minpunt ; Onlangs dat het een stuk voordeliger is dan in de winkel. Heb ik toch een aardig bedrag betaald en voor dat bedrag hadden jullie best een aantal samples mogen meegeven. Een punt voor de volgende keer.
Om een reply te geven doe ik het zo. Ik ben niet helemaal mee eens, maar het zij zo. Niet alle parfums hebben een lagere prijs. Sommige prijzen zijn hetzelfde als in de winkel (bijenkorf/skins). Hoe dan ook ben ik tevreden.