SpirePetsRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, en waar ik vooral blij mee was, was dat elke fles lekvrij was afgesloten. Dat heb ik nog nooit eerder gezien. De producten voor mijn honden kwamen zonder deuken of andere beschadiging... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met spirepets is uiterst positief! Ik heb ze bestookt met heel veel vragen, waarin ik op korte termijn uitgebreid antwoordt op heb gekregen, ze doen erg veel moeite en er is zelfs persoo... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ontzettend fijn dat deze kar snel geleverd kon worden ivm operatie van mijn hond, helaas na aantal dagen de bodem stuk.. deze wagen is bestemd voor 40 kilo maar dit is niet helemaal waar, helaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

124 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Onvolledige zending en weinig reactie hierop

Goeie kwaliteit, maar ze sturen de reeds betaalde, maar ontbrekende artikelen niet na. Dus heb bijna 50 euro aan artikelen die ik niet gekregen heb !

16 ottobre 2025

Beste Jan,

Dank voor uw beoordeling en allereerst onze excuses voor het ongemak.
De twee ontbrekende artikelen zijn direct vanuit Henry Wag in het Verenigd Koninkrijk verzonden en zijn momenteel onderweg naar u.
De levering zal naar verwachting binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en hartelijk dank voor uw geduld.

Team SpirePets.nl

Valutata 5 stelle su 5

Snel ontvangen en zelfs met een…

Snel ontvangen en zelfs met een cadeautje.

8 ottobre 2025

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren beoordeling! 😊
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat het cadeautje in de smaak viel.

Veel plezier met uw aankoop!

Julia – Team SpirePets

Egels blij

Een zak met egelvoer 8 kg aangeschaft, goed voer voor een mooie prijs! Egels blij

6 ottobre 2025

Bedankt Karen voor je positieve review! 🌟
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. We hopen je binnenkort weer terug te zien op SpirePets.nl

Julia van Team SpirePets

Valutata 5 stelle su 5

vriendelijk en snel geholpen weeral TOP…

vriendelijk en snel geholpen weeral TOP :-)

3 ottobre 2025

Beste js,

Hartelijk dank voor je 5 sterren! 😊
Fijn om te horen dat je weer vriendelijk en snel geholpen bent, dat is precies waar we naar streven.

Graag tot een volgende keer bij SpirePets.nl! 🐾

Prachtige kattenkrabmeubel.

Naar wens geleverd en fijne communicatie.

19 agosto 2025

Beste Lydia,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd en dat je tevreden bent over onze communicatie. We helpen je in de toekomst graag weer verder.

Fijne kattenbak

Snelle verzending en een hele fijne kattenbak. Eindelijk van de nare geurtjes en korrels door het hele huis af!

11 agosto 2025

Hi Rob, bedankt voor je 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn blij te horen dat de kattenbak zo goed bevalt. 🐱✨ Veel plezier voor jou en je kat!

Vriendelijke groeten van SpirePets

Goede en eerlijke dienstverlening

Goede en eerlijke dienstverlening. Vragen die ik stelde werden vlot beantwoorden. Fijne shop ervaring.

19 agosto 2025
Non scritta su invito

Beste Tali,

Heel erg bedankt voor uw 5-sterren review en de fijne woorden. Het is heel leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service en uw shopervaring.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Valutata 4 stelle su 5

Super mooie en stevige krabmeubel Belle

Super mooie en stevige krabmeubel Belle gekocht. Snel geleverd.

1 agosto 2025

Beste Isabel,

Hartelijk dank voor je mooie review en de fijne woorden over de krabmeubel Belle en onze levering! Wij zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in SpirePets.nl en veel plezier gewenst met het nieuwe krabmeubel! 🐾

Julia van SpirePets

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb nog wel steeds kattebakvulling…

Ik heb nog wel steeds kattebakvulling over de vloer waar de twee kattenbakken staan, maar gelukkig wel minder, ook geen stof meer en de kattenbak blijft schoner, er plakt niks aan de bak vast, stank valt ook reuze mee. Kortom, ik ben dik tevreden en mijn katten zijn er ook snel aan gewend. Ik wil nooit meer grind.

30 luglio 2025

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de kattenbakvulling naar wens is.

We vinden het geweldig dat u tevreden bent over de geur, het gemak in schoonmaken en het lagere stofgehalte.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We wensen u en uw katten nog veel plezier met de kattenbakvulling.

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf is bereikbaar, voor afhaal

Goed kontact gehad, en tevreden over het product

17 luglio 2025

Beste A. van Bavelgem,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel het contact als het product.

We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Rolf

Valutata 4 stelle su 5

Ik bestelde voor de eerste keer en…

Ik bestelde voor de eerste keer en alles verliep vlot. Het is alleen niet de volgende dag in huis zoals op de site staat... Maar toch een vlot verloop....

16 luglio 2025

Beste N I,

Bedankt voor je review en je positieve feedback over je eerste bestelling bij SpirePets.nl! Fijn om te horen dat alles verder vlot is verlopen.

Onze excuses dat de levering niet de volgende dag heeft plaatsgevonden, zoals vermeld op de site. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en nemen je feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren.

We hopen je snel weer terug te zien bij SpirePets.nl en streven ernaar je volgende bestelling volledig volgens verwachting te bezorgen.

Krabpaal

Duidelijke omschrijving op de site, behulpzaam toen een andere krabpaal niet op voorraad was, netjes de te verwachten levertijd doorgegeven. Goed product.

10 luglio 2025

Beste Riny,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het product.

Veel plezier met de krabpaal en hopelijk tot een volgende keer bij SpirePets.nl! 🐾

Julia – SpirePets.nl

Goede kwaliteit

7 luglio 2025

Hallo Trudy,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

Mocht je nog tips of feedback hebben waarmee we die vijfde ster kunnen verdienen, dan horen we dat natuurlijk graag 😊

Julia – Team SpirePets

Snel geleverd

Snel geleverd, en goed product

23 giugno 2025

Beste Thea,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Was goed geleverd

13 giugno 2025

Beste Marijke,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en je huisdier er volop van geniet. Graag tot een volgende keer bij SpirePets.nl

Perfect

Levering is gebeurd zoals afgesproken

19 giugno 2025

Beste Chris,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Fijn om te horen dat de levering helemaal volgens afspraak is verlopen, daar doen we het voor.

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling en staan altijd klaar als je nog vragen of wensen hebt. Graag tot een volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Het werdt gauw geleverd en netjes…

Het werdt gauw geleverd en netjes behandeld

4 giugno 2025

Beste Fam. van der Heiden,

Bedankt voor de mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat het snel geleverd is. Veel plezier van je aankkop en hopelijk tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd en super makkelijk in…

Snel geleverd en super makkelijk in elkaar te zetten! De katten zijn er gek op.

6 maggio 2025

Risposta di SpirePets

Wat fijn om te horen, Lique!
Dank je wel voor je mooie review – geweldig dat de katten er zo blij mee zijn en dat alles soepel verliep. Daar doen we het voor! 🐾

Hartelijke groet,

Optijd geleverd

Optijd geleverd

1 maggio 2025

Hallo Cat,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben voor je huisdier, dan staan we altijd voor je klaar!

Fijne dag verder!

Julia van SpirePets.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più