SpirePetsRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, en waar ik vooral blij mee was, was dat elke fles lekvrij was afgesloten. Dat heb ik nog nooit eerder gezien. De producten voor mijn honden kwamen zonder deuken of andere beschadiging... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met spirepets is uiterst positief! Ik heb ze bestookt met heel veel vragen, waarin ik op korte termijn uitgebreid antwoordt op heb gekregen, ze doen erg veel moeite en er is zelfs persoo... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ontzettend fijn dat deze kar snel geleverd kon worden ivm operatie van mijn hond, helaas na aantal dagen de bodem stuk.. deze wagen is bestemd voor 40 kilo maar dit is niet helemaal waar, helaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

124 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Super goede teken bandjes ben er bly mee

Super goede teken bandjes ben er bly mee

19 marzo 2026

Beste Lia,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de tekenbandjes 😊We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Julia
SpirePets.nl

Valutata 5 stelle su 5

The customer support was just amazing

The customer support was just amazing! Since the moment I placed my order to the on time delivery and even responding promptly to questions regarding the assembly. Definitely I recommend them!

9 marzo 2026

Hello Blanca,

Thank you so much for your wonderful review and kind words! 😊
We’re really happy to hear that you’re satisfied with our customer service and that everything—from placing your order to delivery and assistance with assembly—went smoothly.

We always do our best to help every customer as much as possible, so your recommendation truly means a lot to us!

Enjoy your purchase 🐾
Kind regards,
Julia from SpirePets.nl

TOP PRODUCTEN

TOP PRODUCTEN, SNELLE SERVICE!

4 febbraio 2026

Risposta di SpirePets

Hallo Penchi, ontzettend bedankt voor je mooie complimenten! We doen ons best om alles snel bij onze klanten te krijgen, dus fijn dat dit is opgevallen. Geniet van je producten! Met vriendelijke groet, Julia

Valutata 5 stelle su 5

Verkeerde artikel besteld maar mogen…

Verkeerde artikel besteld maar mogen retourneren en behulpzaam om het juiste artikel te vinden.

19 gennaio 2026

Risposta di SpirePets

Bedankt voor je fijne review, S.

Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen bij het retourneren én het vinden van het juiste artikel. Goede service en meedenken met onze klanten vinden we erg belangrijk.

We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag nog eens terug bij SpirePets.nl 🐾

Hartelijke groet,
Julia – SpirePets.nl

Met dank aan Rolf

In het begin ging het wat moeizaam maar nu fantastisch 👏👏
Rolf is de meest fantastische verkoper die ik ooit tegenkwam. Nooit deed iemand zoveel voor een kleine bestelling met zoveel toewijding.
Fantastisch.bedrijf en daardoor heb ik morgen mijn multi adapters in special delivery😉 Moest Rolf dichtbij zitten met het bedrijf ging ik mijn bestelling halen om hem persoonlijk te danken en te trakteren op een kleine lunch😉
Superfijn zaken doen en na de small Cot - de adapters x 2 …volgt binnenkort nog een bestelling van mij voor een Large Cot in seed beige waarvoor ik de adapters reeds heb en natuurlijk bestel ik dan opnieuw bij jullie via Rolf🙏👏👏👌👌
Fijne dag nog.
Nancy Cazaerck

19 gennaio 2026

Beste Nancy,

Wat een geweldige review — dank je wel voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de service. Daar doen we het voor!

Soms loopt het in het begin even anders dan gepland, maar des te mooier dat het toch helemaal goed is gekomen en dat je je bestelling morgen al in huis hebt.

En wat een lief aanbod trouwens — die lunch houden we tegoed 😉
Heel veel plezier met de multi adapters, en als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen we je natuurlijk net zo graag weer.

Rolf

Snel

Snel, netjes geleverd.
Een fijne kattenbak. Past mooi in het interieur en minder opvallend.

2 gennaio 2026

Beste Elnara,

Bedankt voor je 5 sterren! Ontzettend fijn om te horen dat de bestelling snel en naar wens is bezorgd. Daar doen we het voor bij SpirePets.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Een aanrader voor iedereen die honden heeft

Snel geleverd en leuke handige mooie kattenbak, de honden kunnen niet aan de poep 😁

8 dicembre 2025

Hallo Laurence,

Dank je wel voor deze leuke review! 😊

Fijn om te horen dat de kattenbak niet alleen praktisch en mooi is, maar ook meteen een slimme oplossing biedt tegen nieuwsgierige honden 😄

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🐾

Vriendelijke groet,
Julia van Spire Pets

Prima product

Prima product, snelle levering.

3 dicembre 2025

Beste Evelien,

Dank je wel voor je 5 sterren review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle levering.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel blij met de mooie…

Ik ben heel blij met de mooie artikelen. Echt kwaliteitsspullen voor een heel aantrekkelijk prijs. Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen. Fijne feestdagen

10 dicembre 2025

Beste Jetty,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons.
Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs, daar doen we het voor!

We zien je graag nog eens terug en wensen je ook hele fijne feestdagen 🎄✨

Valutata 2 stelle su 5

Verkeerde krabpaal gekregen

Had en krabpaal besteld bij spirepets maar heb de verkeerde hoogte gehad. Moest hem terug sturen voordat de goede verstuurd kan worden wat nog 6 weken kan duren omdat hij ondertussen uitverkocht is. Dus hoop dat het goed komt. Ze hebben me wel netjes geholpen online. Ik wacht nog af nu.

1 dicembre 2025

Beste Liek,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de krabpaal niet de juiste hoogte had en dat dit voor vertraging zorgt.

We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat de juiste uitvoering momenteel uitverkocht is en een levertijd van circa 6 weken heeft. Fijn om te lezen dat ons team je netjes heeft geholpen — we doen ons best om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en houden je uiteraard op de hoogte zodra de juiste krabpaal weer beschikbaar is.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

SpirePets.nl

Aparte spullen

Aparte spullen , leuke prijs , snel geleverd .

1 dicembre 2025

Hoi Anja,

Dank je wel voor je mooie 5 sterren review!
Wat leuk om te horen dat je onze bijzondere producten, de prijs én de snelle levering waardeert.

Julia – SpirePets.nl

Mooie vormgeving

Mooie vormgeving, goede kwaliteit, snel geleverd!

18 novembre 2025

Beste J.

Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!
Wat fijn om te horen dat de vormgeving, kwaliteit én levering helemaal naar wens zijn. Daar doen we het voor!

We wensen je veel plezier met je aankoop en helpen je graag weer verder bij een volgende bestelling.

krappaal besteld

krappaal besteld, keurig geleverd, met duidelijke gebruiksaanwijzing .in elkaar zetten was prima te doen. poezen zijn er reuze blij mee en gebruiken het dagelijks

17 novembre 2025

Hallo Yvonne,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor deze prachtige 5 sterren review!
We wensen hen veel krab- en speelplezier toe 😺💛

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Hartelijke groet,

Valutata 4 stelle su 5

Mooie degelijke krabpaal voor zeer goede prijs!

Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeerste aan!!

3 novembre 2025

Hallo Gunter,

Hartelijk bedankt voor je mooie 4 sterren review! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de krabpaal snel geleverd werd en goed in de smaak valt.

We waarderen je aanbeveling enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

snelle verzending

snelle verzending, mooi kattenbak, alleen die sticker erop niet slim die plek.

10 novembre 2025

Hoi Zinia,

Bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat de kattenbak goed bevalt.

De opmerking over de sticker nemen we zeker mee, dank voor de feedback! We kijken hoe we dit in de toekomst slimmer kunnen oplossen.

De hengel met veertjes

De hengel met veertjes wordt ergggg goed ontvangen door onze kat

Risposta di SpirePets

Wat leuk om te horen, Jonathan!

Fijn dat jullie kat enthousiast is over de speelhengel, dat blijft inderdaad een favoriet 😺

Bedankt voor je mooie review!

Groetjes,
Julia van SpirePets

Fijne website

Fijne website . Snelle afhandeling en netjes mijn vragen beantwoord.

23 ottobre 2025

Beste Jill,

Hartelijk dank voor je mooie review en de vijf sterren! Graag tot een volgende keer bij SpirePets.nl 🐾

Julia van SpirePets

Bello kapot

Fantastisch bedrijf, zeer bekwaam en een geweldige service. Wij hebben daar de "Bello" gekocht en na minder dan een jaar brak de stang onder de behuizing. Dit gemeld en gevraag voor een nieuwe stang, maar wat we kregen deed ons verbazen. we kregen een compleet nieuw onderstel. Onze hond kan nu weer mee tijdens de wandelingen. Geweldig!

Non scritta su invito

Bello kapot

Non scritta su invito

Beste Marcel,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! 💚
We zijn blij dat we het voor jullie konden oplossen en dat jullie hond weer gezellig mee kan tijdens de wandelingen 🐾

Service en tevreden klanten staan bij ons voorop, super dat dit zo gewaardeerd wordt!

Vriendelijke groeten van,
Team SpirePets

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più