SpirePetsRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, en waar ik vooral blij mee was, was dat elke fles lekvrij was afgesloten. Dat heb ik nog nooit eerder gezien. De producten voor mijn honden kwamen zonder deuken of andere beschadiging... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met spirepets is uiterst positief! Ik heb ze bestookt met heel veel vragen, waarin ik op korte termijn uitgebreid antwoordt op heb gekregen, ze doen erg veel moeite en er is zelfs persoo... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ontzettend fijn dat deze kar snel geleverd kon worden ivm operatie van mijn hond, helaas na aantal dagen de bodem stuk.. deze wagen is bestemd voor 40 kilo maar dit is niet helemaal waar, helaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

124 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goed product

Robuuste en mooie krabpaal, werd ook snel bezorgd en goed verpakt. Ik ben er heel erg blij mee.

6 maggio 2025

Hallo Conny,

Wat superleuk om te horen dat je zo blij bent met de mooie krabpaal! 🐾✨ We doen altijd ons best om snel te leveren en alles goed te verpakken, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook echt is opgevallen.

We hopen dat je kat er net zo blij mee is als jij! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Fijne dag gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had verkeerde kleur kattenbak…

Ik had verkeerde kleur kattenbak toegestuurd gekregen, heb contact opgenomen met spirepets en alles is netjes en snel opgelost heel vriendelijk

15 aprile 2025

Beste Brigitte,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en dat we het snel hebben kunnen oplossen. Daar doen we het voor!

Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je kunnen helpen, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Beautiful et strong

Beautiful et strong , exactly like the description. I recommand it!!

14 aprile 2025

Hi Lise,

Thank you so much for your lovely 5-star review! 💫

We're thrilled to hear that you love your purchase and that it matches the description perfectly. Your kind words mean a lot to us — and we're so happy you recommend us!

Give your pet a cuddle from us 🐾

Warm wishes,
Julia from SpirePets.nl

Snelle nette levering

Snelle nette levering.
Goed product.

31 marzo 2025

Hoi JZ,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en je positieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Hopelijk tot een volgende keer bij SpirePets.nl!

Groetjes,
Julia van SpirePets.nl 🐾

Very catisfying

Snelle levering, scherpe prijs en zeer mooie design kattenbak.
De poezen maken er goed gebruik van. Geen lekkage of nare geurtjes en makkelijk schoon te maken door de bijzondere vorm (slakkenhuis) en gladde binnenkant!

3 aprile 2025

Beste Van Dijk,

Wat fijn om te horen dat u en uw poezen zo tevreden zijn met de kattenbak! Heel erg bedankt voor uw vertrouwen in SpirePets.nl en voor het delen van uw ervaring. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!

Spirepets

Spirepets, heeft mij goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.
De spullen die ik ontvangen heb waren goed verpakt. Ben heel blij met de kattenbakken.
Vriendelijke groet
Alexandra

28 febbraio 2025

Beste Alexandra,

Wat een geweldige review, bedankt! 😊 We zijn superblij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat de kattenbakken goed bevallen. Geef je katten een knuffel van ons! 🐱💙

Rick van SpirePets.nl

Vaker al besteld

Vaker al besteld. Altijd netjes geleverd.

30 gennaio 2025

Beste Ranija,

Hartelijk dank voor je mooie review en je vertrouwen in SpirePets! 😊 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te zijn! 🐾

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en nette levering en voldeed aan…

Snelle en nette levering en voldeed aan mijn verwachtingen

30 gennaio 2025

Hallo K. Meijer,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! 🌟 We zijn blij te horen dat de levering snel en netjes was en dat het product aan uw verwachtingen voldeed.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij SpirePets.nl!

Julia - SpirePets.nl 🐾

Valutata 5 stelle su 5

Leuke produkten en snelle levering

Ze hebben leuke produkten voor een goede prijs.
Snelle levering.

31 gennaio 2025

Hoi Sander,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenreview! 🌟 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering. Jouw feedback betekent veel voor ons!

We hopen je snel weer terug te zien bij SpirePets.nl.

Julia - SpirePets.nl 🐾

Beste Jam,

Wat geweldig om te horen dat het product zo goed werkt en dat je hond niet meer aan zijn oren krabt! 😊 Bedankt voor je fijne 5-sterrenreview, we waarderen het enorm.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Veel plezier met je aankoop en een pootje voor je hond! 🐾

Julia

Valutata 5 stelle su 5

Een blije en gelukkige hond.

Spirepets heeft mij heel goed geholpen. Ik zocht een ligkussen voor mijn hond en die vond ik hier bij SpirePets. Een grote en zachte ligkussen voor weinig geld. Prima kwaliteit en mijn hond ligt er altijd blij en gelukkig op dit kussen. SpirePets hartelijk dank namens mijn hond en mij.

2 dicembre 2024

Beste LG,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met het ligkussen en dat je hond er zo gelukkig op ligt. Dat is precies waar we het voor doen!

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Namens het hele team, jij en je hond van harte bedankt voor het vertrouwen!

Leuk, maar...

Verzending van jullie kant was goed alleen bezorging via dhl weer eens niet!
Alles ziet er leuk uit, maar in elkaar te zetten is niet makkelijk. Gaten komen niet overeen. Schroeven die afbreken. Een gebruiksaanwijzing die wat uitgebreider mag. Uiteindelijk wel in elkaar gekregen en de katten zijn er blij mee

28 novembre 2024

Beste Raymond,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview en je feedback! Fijn om te horen dat de verzending van onze kant goed verliep en dat je katten blij zijn met het eindresultaat.

Het spijt ons echter te horen dat de montage niet helemaal soepel verliep. We nemen je opmerkingen over de gaten, schroeven en de gebruiksaanwijzing serieus en zullen dit intern bespreken om onze producten en instructies te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je beoordeling en het vertrouwen in SpirePets. Veel plezier gewenst met het product!

Mooie krabpaal

Mooie krabpaal, mooi hout en makkelijk in elkaar te zetten

2 dicembre 2024

Beste mevrouw Klerk!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de krabpaal. We hopen dat uw kat er veel plezier van heeft! Heel graag tot een volgende keer 😊

Kussen voor de bench

Kussen was zoals beschreven mijn puppy vind het heerlijk, ging meteen in de bench liggen, keurig bezorgd en verpakt. Zeker een aanrader!!

27 novembre 2024

Beste Anita,

Wat een geweldige review, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! 😊 We zijn ontzettend blij te horen dat jouw puppy zo tevreden is met het kussen – daar doen we het voor! We waarderen jouw aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Veel plezier samen met je puppy en het kussen! 🐾

Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk wat terughoudend want ik…

Aanvankelijk wat terughoudend want ik kende het bedrijf totaal niet, maar supercontent over de levering, verzendtijd, service. Echt een aanrader!

4 novembre 2024

Beste Tan Ja,

Wat een fijne review, bedankt! We zijn blij dat je, ondanks je aanvankelijke terughoudendheid, supercontent bent met de levering, verzendtijd en service. Het doet ons goed te horen dat je ons aanbeveelt! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

perfecte leverancier

snelle levering / goede communicatie /paal zoals omschreven netjes afgeleverd gls

28 ottobre 2024

Hi Marielle,

Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service/product. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om nog beter ons best te doen. Nogmaals dank, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vriendelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig product, duidelijke communicatie en service en supersnelle levering

Ten eerste kon ik via Klarna betalen. Dat vond ik erg sympathiek aangezien ik nog nooit besteld had bij SpirePets. Ten tweede was de levering supersnel en de communicatie duidelijk en correct. Ten derde was het product prachtig. Het in elkaar zetten van de luxe kattenbak duurde even maar het is een supermooi product. Niets op aan te merken.

Non scritta su invito

Risposta di SpirePets

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je tevreden bent.

Graag tot een volgende keer!

Prachtig ontwerp!

Heb er lang op moeten wachten maar dankzij service deze als pre order te plaatsen was ik in ieder geval zeker van een exemplaar.

Ben er heel blij mee. Mooi design en geen last meer van lekken. Een echte aanrader!

28 ottobre 2024
Non scritta su invito

Hi Monique,

Hartelijk dank voor de 5-Sterren en je positieve beoordeling! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je tevreden bent.

Toppers !

Super snel
Een echte aanrader!

Hi Kristel,

Topservice!

Ik had Spirepets klantendienst gecontacteerd omdat mijn sisal-krabpalen kapot waren. Deze waren niet apart te koop. Dus heeft de medewerker me 20% korting gegeven op een nieuwe krabpaal. De paal die ik wilde bestellen was uitverkocht. Toen ik dat aangaf aan de klantendienst hebben ze de paal als preorder beschikbaar gesteld zodat ik deze toch kon bestellen. Tijdens het wachten op de levering werd ik op de hoogte gehouden over de wachttijd. Alle tussentijdse vragen werden snel en op een correcte manier beantwoord door de klantendienst. Topservice!

Beste Janthe,

Hartelijk dank voor je leuke beoordeling en de 5 sterren, wij waarderen dit enorm!

Graag tot een volgende keer.

SpirePets.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più