Spirekassen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Leggi di più

Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Leggi di più

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Leggi di più

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

188 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det var hurtigt

Det var hurtigt. Jeg er temmeligt skuffet over at frøposerne ikke har billeder, det gør det nemmere for sådan nogen “ikke have halv-proffer” som mig.
Også skuffet, eller værre, jeg køber en “hjemmehørende knopurt” på pakken står der et-årig.
Vh Sine

8 agosto 2026

Risposta di Spirekassen

Hej Stine, vi har desværre ikke økonomi til billeder på poserne af hver enkelt sort. Vi er en lille bitte forretning og trykkerierne forlanger trykmængder af poser som er langt større end det vi sælger. Vi forsøger så godt vi kan og tænker egentlig at indholdet i posen er det vigtigste. Hilsen Christine

Hurtigt og nemt

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Sød lille gave i pakken. Har dog ikke sået frøene endnu, så kan ikke vurdere kvaliteten.

4 agosto 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Betina, lad os håbe at du også får en positiv oplevelse når frøene spirer🌱Hilsen Christine

Dejligt udvalg af frø

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

17 luglio 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Pi, hvor lyder det godt! TAK fordi du gav dig tid til at skrive her på trustpilot. Hilsen Christine

Super fine varer og hurtig handel

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

18 luglio 2026

Kære Pernille, TAK for din fine anmeldelse. Hilsen Christine

Hurtig levering

Hurtig levering, smukt indpakket og en lille gave med frø

6 luglio 2026

Kære Heidi, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os💚Hilsen Christine

Spire dygtige frø og en smuk…

Spire dygtige frø og en smuk indpakning. En overraskelse medfølger. Bliver glad af at handle hos Spirekassen.

24 giugno 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Annette, TAK vi er meget glade for at du har så god en erfaring og deler den med os! Hilsen Christine🌱

Rigtig god vejledning og fra dag til…

Rigtig god vejledning og fra dag til dag levering.
Jeg ringe for at få noget vejledning, inden for nytte dyr. Dette fik jeg samt at hun rigtig sød og venlig.
Min levering kom dagen efter min bestilling.
Så jeg har kun mine allerbedste anbefalinger

19 giugno 2026

Risposta di Spirekassen

Anne Mette TAK!!! Vi gør virkelig også meget for at hjælpe vores kunder mest muligt. Godt du har bemærket det. 🌱Hilsen Christine

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition
Glæder mig vildt til at se det gro op
Mvh
Lars Hobel

16 giugno 2026

Risposta di Spirekassen

Hej Lars. Du må have en rigtig god fornøjelse! TAK for din anmeldelse🌱Hilsen Christine

Lækkert og luksuriøst

Meget hurtig levering, lækker indpakning og gratis gave. Jeg er meget tilfreds 👍😍

14 giugno 2026

Kære Anne, GODT du har haft en god oplevelse! Hilsen Christine

Yderst tilfreds med købet

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏🏻🍀 Leveringen gik i øvrigt helt ‘efter bogen’ 👍
Mvh Louise

19 maggio 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Louise, MANGE TAK for at du giver dig tid til at anmelde os! Vi gør vores bedste, hver gang og det er skønt at du har bemærket det! Hilsen Christine💚