Spirekassen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

188 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Elendig spiring

Ja produkterne kommer hurtigt, men spiringen er elendig!
Sået i rette måned, i rette såmuld, ved rette temperatur. Lad være at tørre den af på mig.

12 maggio 2026

Hej Karin

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den ønskede oplevelse. Spiring kan påvirkes af flere forhold som temperatur, jordtype, fugt og sådybde, og derfor forsøger vi altid at indhente flere oplysninger, så vi bedst muligt kan hjælpe og vurdere sagen. De forhold har du ikke ønsket at give os på mail.

Du er fortsat meget velkommen til at sende flere detaljer om såforholdene, så vi kan se nærmere på det sammen.

Christine / Spirekassen🌱

Valutata 5 stelle su 5

Elsker de store xl portioner til god…

Elsker de store xl portioner til god pris og at de suverænt er det danske frøfirma med den hurtigste leveringstid. God hjemmeside og at de brænder for det, som jeg selv er Bild med, blomsterfrø. Vh Peter

15 aprile 2026

Risposta di Spirekassen

Hej Peter, TAK for din fine anmeldelse. Den betyder alverden for et lille firma som vores! Hilsen Christine🌱

Hurtig ordre

Hurtig ordre, gode priser og overskuelig hjemmeside med forståelige samt konkrete oplysninger

16 aprile 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Anne TAK for at du gav dig tid til at melde tilbage. Det betyder meget for en lille virksomhed. Hilsen Christine

Valutata 1 stelle su 5

Arrogant kunde”service”

Arrogant kunde”service” , flabede mailsvar og en spireprocent på under 10%. Her handles ikke igen !

Opdatering 5 maj. Jeg har selvfølgelig allerede haft kontakt, inden jeg har lagt min anmeldelse herinde, hvor du frasiger dig alt ansvar og fortælle der ikke er garanti på spiring!
Ligger selvfølgelig ikke anmeldelser herinde uden at have forsøgt dialog først (hvor jeg i blev beskyld for at være psykisk syg/udtabil, da ejer åbenbart er uddannet indenfor dette felt?! What? Mailen er selvfølgelig gemt til skræk og advarsel på nettet. Har da aldrig oplevet nogen lignende og vil da virkelig ikke håber at firmaejer arbejde med mennesker mere.

Men det lyder da super fint at lyve om det herinde med et “standard svar” om at du ikke kan finde mig i systemet, og skrive jeg bare kan kontakte dig, det ER jo forsøgt ! Øv !

1 aprile 2026

Hej MK

Vi beklager, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Vi har forsøgt at behandle henvendelsen ud fra købelovens regler og de oplysninger, vi har modtaget. Da sagen vedrører forhold, som kan påvirkes af opbevaring og anvendelse efter levering, har vi haft behov for yderligere oplysninger for at kunne vurdere reklamationen nærmere. Det er svært når vi så ikke får de oplysninger.

Jeg har ikke yderligere kommentarer til den konkrete sag, men ønsker dig alt det bedste fremover.

Spirekassen/Christine🌱
Hej MK
Vi er kede af at læse din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi kan desværre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, der er givet her. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe, hvis noget er gået galt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@spirekassen.nu med dit ordrenummer, så vi kan tage hånd om det hurtigst muligt.

4. maj 2026: Du har desværre ikke ønsket og give os flere informationer om din bestilling så vi kan finde dig. ØV

Spirekassen/Christine🌱

Alle de skønne blomster😍

Der er gode beskrivelser, som gør man bliver "lokket" til også lige en af dem og dem der og nej🤩Den er da også pæn... OG PYT med der altid er nok frø i pakkerne... så må man jo bare finde et sted til dem også👍🌷

29 aprile 2026

Kære Louise, TAK for sin søde anmeldelse! Hilsen Christine

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Rigtig gode frø. Dejligt at man kan se hvor mange frø, man bestiller

26 aprile 2026

Risposta di Spirekassen

Hej Lilly, hvor ER det en dejlig tilbagemelding. Vi gør meget ud af det er så gennemsigtigt som muligt! Hilsen Christine

Stort udvalg

Stort udvalg, hurtig ekspedition

24 aprile 2026

Hej Anna, TAK Hilsen Christine

Valutata 5 stelle su 5

Meget fine og anderledes blomster

Meget fine poser og indpakning, nu skal planlægningen i gang.
Jeg havde forventet en længere leveringstid, men det blev så hurtigt leveret at jeg straks skal igang.
Mange af blomster-blandingerne er meget anderledes fra de gængse planteskolers frø.
Det bliver godt - det kan jeg mærke!!!🥰

16 aprile 2026

Hej Tine!!! Hvor godt🌱Så kan du i gang allerede i weekenden!!! Hilsen Christine

Hurtig levering - stor værdi for pengene* - pæn indpakning 🤩

*købt en meget lækker og inspirerende bog på tilbud til blot 50,- blev positivt overrasket

15 aprile 2026

Risposta di Spirekassen

Hej Irene. HVOR lyder det bare godt! Håber du nyder bogen lige så meget som os. Hilsen Christine

en god fortælling

En rigtig fin hjemmeside og en god fortælling om firmaet, der gør at man føler sig personligt inddraget i deres univers.

12 aprile 2026

Hej Dorthe, hvor er det fint skrevet OG TAK🌱Hilsen Christine

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk oplevelse

Nemt og hurtigt. En fantastisk oplevelse og meget inspirerende

1 aprile 2026

Risposta di Spirekassen

Kære Catarina, TAK for t du gav dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores. Hilsen Christine

Vælger altid Spirekssen

Vender altid tilbage hertil. Årsagen er ligetil: supergod kommunikation, hurtig levering, gode produkter, dejlig indpakning og alt spiller altid.

6 aprile 2026

Kære Stine, nåååå 😘TAK, Hilsen Christine

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, gode produkter, okay priser, og super lækkert med ekstra gave/overraskelse 😍 💮🌸🌼

19 febbraio 2026

Kære Bettina, TAK💚Hilsen Christine

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più