Banner for So Tight

So Tight Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Update: binnen 24 uur gebeld door SoTight en alles is geregeld, super! Beste panty helden, Ik ben echt heel blij met jullie product maar wacht al 2 weken op antwoord op een email (naar het sotig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helaas met aan doen al meteen ladder erin en dat voor dat geld, zonde. Bij deze een positieve review, So Tight heeft contact opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Heel fijn dat de reviews... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni su So Tight

Scritti dall'azienda

De panty's van So Tight hebben een handgenaaide, hoge en zachte tailleband die niet knelt en je taille corrigeert. Door het naadloze ontwerp zonder kruisje zakt de panty niet af. Onze panty's worden gemaakt in Italië met een 3D-weeftechniek voor optimale sterkte.

Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.

Onze collectie bestaat uit:

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Twee panty’s gekocht (heel fijne fit overigens.. echt een aanrader) maar 1 ging al snel stuk. Zonder gedoe werd een nieuwe opgestuurd! Dank aan Rosanna voor de vriendelijke afhandeling

9 marzo 2026

Hi F.O.,

Bedankt voor je review. Fijn om lezen dat je blij bent met onze service.

Veel draagplezier ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en fijne panty’s …

Nadat mijn pakket zoek was na levering werd dit direct opgepakt door hun. De service is snel, extreem goed en erg vriendelijk. Daarnaast ben ik altijd blij met de panty’s, ze zitten heerlijk, knellen niet bij de buik en gaan niet snel stuk! Echt een aanrader

3 marzo 2026

Hi Ilse,

Bedankt voor je review. We zijn heel blij dat we je hebben kunnen helpen.

Veel draagplezier ❤️

Valutata 3 stelle su 5

Naadloze panty

Een hele fijne naadloze panty met een brede band. Helaas alleen heel snel kapot (na 2 keer dragen), daar zijn ze toch iets te duur voor. Omdat hij zo fijn was meteen nog een besteld. Als ik dit had geweten had ik er niet nog een besteld. Ik ben benieuwd hoe lang deze meegaat.

2 marzo 2026

Geweldige Panty's

Geweldige Panty's

Zitten heerlijk, passen perfect en vooral de hoge tailleband is erg fijn. Ik wil geen andere panty's meer!!

Ook de hulp om tot de juiste pantykeuze te komen was perfect.

26 febbraio 2026

Hi Patrick,

Bedankt voor je mooie review! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent met het comfort van onze panty's.

Een mooie dag!

Will buy again!

Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely warm enough for winter days. Also, it outlived all my other ones so positively surprised about how durable it is. Customer service very friendly, helpful and quick. Will buy again!

19 febbraio 2026

Hi Iris,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het comfort en duurzaamheid van onze panty's! Wij waarderen dit enorm ❤️

Een hele mooie dag,

Wauw

Wauw , eindelijk een panty die niet steeds afzakt . Ik heb die met hoge taille en zit fantastisch !
Ik had de panty’s met de actie 2 +1 gekocht , maar kreeg er maar 2. Na een mailtje kreeg ik meteen de derde opgestuurd ! Ik ben blij!!

17 febbraio 2026

Hi Maaike,

Hi Hetty,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat fan bent van onze panty's en blij bent met onze service! Wij staan altijd klaar om te helpen.

Een hele mooie dag ❤️,

AANRADER! GEWELDIG!

Panty's hebben een zachte band. Knellen niet. Heel comfortabel. Ik zie geen rand als ik een jurkje draag.

6 ottobre 2025

Hi Hetty,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het comfort van onze panty's!

Een hele mooie dag,

Wat een mooie panty’s

Wat een mooie panty’s
Je voelt je zelfverzekerder en comfortabel.
Het broekje sluit mooi aan, zakt niet af.

31 gennaio 2026

Hi Avalon,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in onze panty's. Dat is precies waarvoor wij het doen.

Een mooie dag!

Valutata 5 stelle su 5

Perfect fit like second skin!

De panties voelen erg zacht, alsof het een tweede huid is. Je voelt nauwelijks dat je ze aan hebt en blijven goed op hun plaats (zakken niet af!). Het mooie aan deze panties vind ik ook dat het geen traditioneel broekje heeft, dus dat er bij ultra korte rokjes/ shorts niets onderuit steekt.

Hi Jera,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het comfort en design van onze panty’s.

Valutata 5 stelle su 5

Via instagram was ik geinfluenct

Via instagram was ik geinfluenct en met een mooie korting had ik de panty gekocht. Helaas gaf de panty het na een paar uur al op en na twijfelen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. En daar heb ik geen spijt van, want op de zondag kreeg ik binnen 1 uur al een reactie terug en kreeg ik een nieuwe panty opgestuurd. De vorige betrefte een productie fout. Keurig opgelost en helemaal tevreden! Echt een aanrader.

13 dicembre 2025

Hi Rowena,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Super fijn om te lezen dat je blij bent met onze panty's en service.

Valutata 4 stelle su 5

Zachte en degelijk voelende panty

De panty (espresso 30 dn) zit echt heerlijk, de brede band zorgt er ook echt voor dat deze niet afzakt en voelt ook degelijk.
Helaas na 2 dagen dragen een flinke ladder die begon bij de voet, terwijl ik altijd sokken er onderaan doe.
Dus ondanks dat deze erg lekker zitten vind ik ze best prijzig voor 2 dagen dragen.
Heel fijn dat de klantenservice dit meteen wilde oplossen door een nieuwe op te sturen. Deze nog niet kunnen testen omdat het te koud was nu, maar doordat het zo snel werd opgelost ben ik erg tevreden.

22 dicembre 2025

Hi Linda,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je panty's zo snel beschadigd zijn. Dit is niet de kwaliteit die je van onze panty's mag verwachten. Zou je ons een e-mail willen sturen naar info@sotightshop.com met een foto van de beschadiging? Dan gaan wij uiteraard zorgen voor een passende oplossing.

Snelle levering. Heerlijke panty's. Zakken echt niet af. Maten kloppen

Hi Sylvana,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze panty's!

Valutata 5 stelle su 5

Was in eerste instantie heel blij.

Was in eerste instantie heel blij.
Eindelijk panty's voor lange benen. Ze zitten heerlijk vooral die met hoge taille..Maar 2paar panty's na 1x dragen al stuk.
Durf de andere die ik nog heb liggen niet eens meer te dragen.

Update: contact gehad...snelle vriendelijke reactie.
Ik zal al mn panty's ff uitproberen om te zien of er andere bijzitten met productiefout. Daarna zal er naar een oplossing gezocht worden!

Update 2: alles gepast, bleek er nog 1 stuk te gaan.
Mijn snel kapot gegane panty's worden vervangen door nieuw en verbeterde design panty's..heel blij mee!
Zoals mn eerste review over sotight toch weer 5sterren

21 dicembre 2025

Hi Monique,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je panty's zo snel beschadigd zijn. Dit is niet de kwaliteit die je van onze panty's mag verwachten. Zou je ons een e-mail willen sturen naar info@sotightshop.com met een foto van de beschadigingen? Dan gaan wij uiteraard zorgen voor een passende oplossing.

Een mooie dag,

Valutata 2 stelle su 5

Fijne panty, snel een ladder

Ik heb mijn panty gister de eerste keer aangedaan. Erg voorzichtig en super blij met de fit en hoe die stond. Helaas na het eerste toiletbezoek zag ik dat er al een ladder in zat. Dit terwijl ik zo voorzichtig was. Dus dat valt me tegen. Hopelijk heeft de andere panty uit mijn bestelling een langere levensduur.
Naar aanleiding van deze review heb ik een nieuwe panty ontvangen en die is wel prima. Dus alles is netjes opgelost!

Hi Linda,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je panty zo snel kapot is gegaan, dat is niet de kwaliteit waar wij voor staan. Ik heb je een mail gestuurd zodat wij dit kunnen oplossen!

Stuk na 1 keer dragen

Voor de feestdagen een glitterpanty van SoTight aangeschaft op aanraden van een vriendin, anders had ik nooit zoveel geld uitgegeven aan een panty. Hij zat inderdaad heerlijk en was ontzettend mooi, maar helaas is hij na 1x dragen gescheurd en heb ik hem weg moeten gooien.

28 dicembre 2025

Hi Jeske,

Een mooie dag,

Valutata 3 stelle su 5

Zit heerlijk maar kwaliteit niet altijd top

Ik heb hier een aantal panty's besteld en ze zitten mega lekker! Het enige is dat ik meer van de kwaliteit had verwacht. Een is na 1x dragen gescheurd (daar heb ik wel een nieuwe voor gekregen - snelle reactie ook van de klantenservice) en nog een ander zit nu na 3x dragen een gaatje in wat er niet zo mooi uitziet.. dus dat vind ik wel jammer.

11 dicembre 2025

Hi Anne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat de panty’s heerlijk zitten. We vinden het erg jammer om te lezen dat je een mindere ervaring hebt gehad met de kwaliteit, dat is uiteraard niet wat je van onze panty’s mag verwachten. Soms kan het gebeuren dat de panty onbedoeld ergens achter blijft haken, bijvoorbeeld aan een ring, een nagel of een scherp randje. We kijken hier graag samen met je naar.
Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice en een foto willen meesturen? Dan denken we graag met je mee over een passende oplossing!

Fijne kerst,

Superfijne panty's!

Panty's dragen heerlijk. Je voelt ze niet. Ook de bralette en de legging zitten lekker én vallen goed op maat.
Ik wil geen andere panty's meer!

28 novembre 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Super fijn om te lezen dat je blij bent met onze producten en dat ze zo fijn zitten.

Fijne feestdagen!

Valutata 5 stelle su 5

Na nog geen dag zaten er gaatjes in

Update;
Het bedrijf heeft mij een mail gestuurd. Ik kreeg een nieuwe panty en ben er nu (dag 2) erg blij mee. Bedankt voor deze service!

———————————

Ik heb hier 2 panty’s besteld. Helaas na nog geen dag dragen kwamen er gaatjes in. Ik heb toen contact opgenomen en zij dachten dat het een haaltje zou kunnen zijn. Ik weet zeker dat ik niet ben blijven hangen of iets. Einde van de dag zat er ook een hele ladder met gat bij mijn hiel. De panty zit heerlijk, maar dit kost veelste veel geld voor iets wat zo kort mee gaat.. helaas jammer. Ik ben ge influenced.

7 dicembre 2025

Hi Bo,

Bedankt voor het delen van je review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en met je nieuwe panty.

Veel draagplezier!

Comfort and inclusive sizes

Comfort and inclusive sizes

9 maggio 2025

Hi Inga,

Thanks for your 5-star review. We're so happy to read that you find our tights comfortable!

Enjoy your evening,

Erg blij met deze panty

Erg blij met deze panty. De eerste keer was die bij mij wel kapot gegaan, waarschijnlijk een productie fout. Aangegeven en meteen een nieuwe gekregen. Deze panty zit heel comfortabel maar corrigeert ook nog eens mooi de kleding. Het is een sterke panty, al meerdere keren gedragen en nog steeds geen ladder. Het fijnste vind ik dat je niet het gevoel hebt dat je een panty draagt omdat hij heerlijk zit. Hij snijd niet. Aanrader!

14 dicembre 2025

Hi Kim,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze panty's en dat je ze heel fijn vindt zitten!

Een mooie zondag,
Coco

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più