Update: binnen 24 uur gebeld door SoTight en alles is geregeld, super! Beste panty helden, Ik ben echt heel blij met jullie product maar wacht al 2 weken op antwoord op een email (naar het sotig... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helaas met aan doen al meteen ladder erin en dat voor dat geld, zonde. Bij deze een positieve review, So Tight heeft contact opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Heel fijn dat de reviews... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
The Classics - effen panty's van 15-80 denier in verschillende kleuren
The Invisibles - huidskleur panty's
The Statements - panty's met prints
The Socks - sokjes en knee-highs
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede service en communicatie! Denkt mee ook over de bestelling

Risposta di So Tight
Geweldige panty. Pasvorm is super goed. Daarnaast eindelijk een panty waar niet gelijk de ladders in komen en echt lang mee gaan. Ik had een klein probleempje met de panty. Na contact via instagram en later via mail een goede oplossing geboden. Contact verliep erg snel en heel erg vriendelijk! Een echte aanrader dus!

Risposta di So Tight
Ik had twee panty's besteld. De ene was prima, maar de andere ging tijdens de eerste keer dragen kapot. Dat heb ik via de mail doorgegeven en binnen een week kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Dus hele goede service en nu heb ik twee hele fijne panty's. 👌🏻

Risposta di So Tight
Update: snel geholpen door Coco en een nieuwe panty opgestuurd gekregen 😊 we gaan voor poging 2!
Wat baal ik enorm! Ik dacht nog, wat n fijne panty lekker zacht 😊 Maar toen ik deze avond in de spiegel keek zag ik al een ladder. 1x aan gehad, dat was een prijzig probeersel 😥

Risposta di So Tight
Met recht de beste panty's. Zitten comfortabel, zaken écht niet af en snijden ook niet in je huid. Kost wat maar heb je ook wat 🥳

Risposta di So Tight
Mijn ervaring is wisselend. Ik heb in het verleden meerdere panty's besteld, om een voorraadje te hebben. De panty's zijn heel fijn, echter ook snel kapot. 1 panty werd zelfs met een gaatje geleverd. Hiervoor zijn ze echt te duur

UPDATE 7-11:
zie onderstaande reactie vanuit so tight.
Uiteindelijk is het zeer netjes opgelost, een nieuwe panty mogen ontvangen.
Panty voelt zacht en zakt inderdaad niet af (heel fijn!). Eindelijk een panty die bij de buik geen zichtbare striemen veroorzaakt. Benieuwd naar de duurzaamheid :).
Bedankt voor de uiteindelijk snelle oplossing.
4-11: Door de reclames en positieve reacties/reels op Instagram deze panty’s besteld.
Helaas bij het uit het doosje halen van de panty, zag ik direct een oneffenheid bij de teen (een haakje). Hierover gemaild, echter geen reactie ontvangen. Dit verwacht je niet voor de prijs van het product.

Risposta di So Tight
De panty zit echt fantastisch. Ik heb lang getwijfeld vanwege de prijs, maar het is het zeker waard. 1 panty was niet helemaal goed, de klantenservice heeft dit snel en super opgepakt. Ik kreeg direct een nieuwe panty opgestuurd. Ik ben fan!

Risposta di So Tight
Ik zocht al enige tijd naar een mooie panty met een niet knellende tailleband. Ik heb hem gevonden!

Risposta di So Tight
Hele fijne panty, mooie kleur en voelt sterk aan, helaas binnen 3 uur dragen binnenshuis al 2 gaatjes erin.

Risposta di So Tight
Geen groot fan van panty’s maar deze zijn echt top! Blijven lang mooi én zakken niet af, wat wil je nog meer!

Risposta di So Tight
Ik ben al lange tijd klant. De panty’s zitten fantastisch en er komen steeds weer leuke nieuwe drops met statement panty’s. De nieuwe dots panty is echt prachtig, ik heb hem meteen in alle kleuren besteld.

Risposta di So Tight
Mijn panty’s blijven eindelijk goed zitten en knellen niet in de buik. Ik raad de hoge tailleband aan iedereen aan!

Risposta di So Tight
Eindelijk panty’s gevonden die lekker zitten en lang mooi blijven. Ik ben fan!

Risposta di So Tight
De panty raakte bij de tweede keer dragen al beschadigd - ik sloeg mijn benen over elkaar, en na aanraking met de tafel (niets bijzonders: geen splinters) ontstond direct een groot gat. Geen ladder die te stoppen was met wat nagellak, maar een groot gat die niet meer te repareren viel. Heb de panty dus na 2x dragen moeten weggooien.

Risposta di So Tight
Materiaal voelt fijn en de levering was vlot, maar de panty ging bij het aantrekken al meteen kapot.
UPDATE:
n.a.v. mijn review ben ik direct benaderd door een medewerker met een mogelijke oplossing. Zeer goede communicatie en dat mag ook zeker worden gemeld. Ik verander mijn twee sterren dan ook in vier sterren.

Risposta di So Tight
Had voor dit geld echt goede kwaliteit verwacht.. maar helaas, ook deze panty ging bij mij al snel kapot. Terwijl ik echt wel voorzichtig doe. Nummer 1 ging bij het aantrekken al kapot. Tweede keer zelf sokken eronder aangedaan, zodat mijn voet er makkelijker inglijdt. Maar deze was na ongeveer 2 uur ook vol met haakjes. De tweede leek ook op sommige stukken niet goed qua kleur. Leek wat lichter te zijn dan op andere plekken. Was een dure grap helaas. Zal vast voor vrouwen die goed zijn moet panties een goede aankoop zijn, want ze zitten fijn. Maar als je een panty zoekt omdat de goedkopere kapot gaan, is dit wat mij betreft ook weggegooid geld helaas. 52 euro voor 2 panties die samen 2 uur gebruikt zijn is echt pijnlijk 🤣
Update. Ze hebben me benaderd nav de review en ik heb een nieuwe panty gekregen. Netjes opgelost. Helaas was nummer 3 (ik had er 3 gekocht) inmiddels ook halverwege de dag stuk gegaan. Ik zit niet alleen stil op een stoel, dus ook bij deze panties geldt gewoon: iets er tegenaan is gewoon kapot. En daarmee bedoel ik gewoon iets normaals, ergens tegenaan. Het is niet dat ik er met een schaar of een hondennagel in ga prikken. Kwalitwir dus eigenlijk zoals goedkope panties wat mij betreft. Dit gaat echt geen seizoen of 1 week mee
Heel lief dat ze het bij de eerste keer opgelost hebben, maar dat gaat natuurlijk niet iedere week gebeuren 😅. Wat mij betreft zijn de panties dus hun geld zeker niet waard helaas (ondanks de goede service)

Risposta di So Tight
These tights are incredible. The stay up the whole day. This makes my life easier. My partner is happy too because I am gonna where more skirts/dresses. One little thing, my skin is pretty fair and the lightest colour is honey, but that's pretty dark. And it almost looks Orange. So I am looking like a Oempa Loempa in it. So please make some in champagne colour.
In response: i ordered the right size according your information. And if i am looking now at the pictures from the model the colour is also quite dark, almost Orange.