Banner for So Tight

So Tight Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Update: binnen 24 uur gebeld door SoTight en alles is geregeld, super! Beste panty helden, Ik ben echt heel blij met jullie product maar wacht al 2 weken op antwoord op een email (naar het sotig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helaas met aan doen al meteen ladder erin en dat voor dat geld, zonde. Bij deze een positieve review, So Tight heeft contact opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Heel fijn dat de reviews... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni su So Tight

Scritti dall'azienda

De panty's van So Tight hebben een handgenaaide, hoge en zachte tailleband die niet knelt en je taille corrigeert. Door het naadloze ontwerp zonder kruisje zakt de panty niet af. Onze panty's worden gemaakt in Italië met een 3D-weeftechniek voor optimale sterkte.

Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.

Onze collectie bestaat uit:

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beste panty helden,

Update: binnen 24 uur gebeld door SoTight en alles is geregeld, super!

Beste panty helden,

Ik ben echt heel blij met jullie product maar wacht al 2 weken op antwoord op een email (naar het sotightshop info emailadres) met de vraag mijn email adres aan te passen. Dit kan echt niet, graag reactie in week 39 dan pas ik de 3 sterren aan naar 5! :-)

24 settembre 2026

Hi Corine,

Fijn dat we je hebben kunnen helpen en natuurlijk dat je zo blij bent met onze panty's.

Kwaliteit

Kwaliteit, snelle levering. De kanten kniekousjes en sokjes zijn een leuk cadeau (ipv bloemen bijvoorbeeld 😉)

14 settembre 2026

Hi Machteld,

Bedankt voor je review! Wat een goed idee om de kanten kniekousjes cadeau te doen 😊

Mega fijne legging

Mega fijne legging! Zit echt heerlijk, zakt niet af en mega fijne stof. Ik ben vrij lang 1,77 en ook dan valt hij lang genoeg. Heel blij mee!

10 settembre 2026

Hi Laura,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de legging zo fijn vindt zitten en dat hij lang genoeg is voor je.

Helaas

Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog gecontroleerd of daar niet iets aan zat waar ik me open aan had kunnen halen, maar nee.
Ik heb dit netjes gemeld, foto’s gestuurd en helaas werd mij enkel €7,50 korting geboden omdat ze niet wisten hoe de ladder was ontstaan.
Helemaal begrijpelijk, dat weet namelijk niemand, maar het feit is wel dat de ladder er was.
Ik had eigenlijk verwacht dat mij een nieuwe panty werd toegestuurd. Inclusief verzendkosten heb ik €27 voor de panty betaald, die hoort langer mee te gaan dan 2 uur.
Helaas, want de panty zit heerlijk en is super zacht dus ik was graag een trouwe klant geworden.

5 settembre 2026

Hi Marjolein,

Wat jammer om te lezen, zeker omdat je zo enthousiast was over de panty en de fit en zachtheid wel als heel fijn hebt ervaren.

Een panty blijft helaas een kwetsbaar product. Een ladder kan door veel verschillende dingen ontstaan en achteraf is voor ons niet vast te stellen wat de oorzaak is geweest. Daarom kunnen we bij een ladder niet automatisch uitgaan van een productiefout en direct een nieuwe panty toesturen.

We begrijpen wel heel goed dat het extra teleurstellend is als dit al na twee uur gebeurt. We zoeken daarom nog even persoonlijk contact met je om dit netjes op te pakken.

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteitsproduct en zeer comfortabel…

Kwaliteitsproduct en zeer comfortabel om te dragen. Bovendien zijn deze panty's erg stevig waardoor ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben.

14 luglio 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Wat ontzettend fijn dat je onze panty's zo comfortabel en sterk vindt.

Top kwaliteit

Top kwaliteit.
Dank voor de snelle levering

22 giugno 2026

Hi Jolet,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze panty's en ook met de snelle levering.

Geniet van het weekend!

Quick delivery

17 giugno 2026

Hi Sacha,

Thanks for your 5-star review! We're glad that you're happy with our quick delivery.

Enjoy your weekend!

Very poor quality

Very poor quality. 2 items damaged. No response from customers service.
Will never use So Tight again en definitely do not recommend!

9 giugno 2026

Hi Lidia,

I’m sorry to hear you’ve had a bad experience with our tights. Unfortunately we didn’t receive any message or email, you should know that we always reply within one day.

Please share your story (the items, what caused the damages and a photo) with info@sotightshop.com and we’ll make sure to make it right.

Enjoy the weekend,

Good quality

Good quality

1 giugno 2026

Hi Ingrid,

Thanks for your 5-star review! We're very happy that you love the quality of our tights.

Have a lovely day!
Debby

My new favourite fit!

Absolutely in love with my new contour legging!
It feels amazing, fits perfectly, and is super easy to style in so many ways. And just as important: it’s not see-through 🙌 Such a great addition to my wardrobe!

19 maggio 2026

Hi Nanda,

We're so happy to read this. Enjoy your new favorite legging ❤️

Have a lovely weekend!

Kapot na 1x dragen

Een setje van drie panty’s gekocht. De eerste ging na 1 dag dragen kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en er werd super snel gereageerd en kreeg een nieuwe panty toegestuurd omdat het blijkbaar om een productiefout zou gaan (deze reactie zie ik erg veel hier). De vervangende panty ging na 1,5 dag kapot en de twee panty uit de set ging na een halve dag kapot. Echt heel voorzichtig mee gedaan maar echt tegen niks bestand. Voor dit geld had ik een betere kwaliteit verwacht. Ik vond de panty’s wel erg mooi qua kleur maar de investering dus echt niet waard.

17 aprile 2026

Hi Manon,

Wat vervelend dat je panty’s zo snel stuk zijn gegaan. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van onze panty's mag verwachten. Onze panty’s staan juist bekend om hun sterke 3D-weeftechniek en kwaliteit, dus we kijken graag met je mee naar wat hier gebeurd kan zijn.

Dat je vergelijkbare reacties ziet, komt ook doordat mensen met een negatieve ervaring sneller een review plaatsen. Gelukkig hebben we erg veel vaste klanten die juist zweren bij onze panty’s.

Wil je ons nog een mail sturen? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Een mooie dag!

Niet bijzonder sterk

In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind zowel de pantys als de sokjes erg fragiel. Ik ben heel voorzichtig geweest, maar toch aan het einde van de dag gaten en ladders. Ze verdragen rek heel slecht. Een van de sokjes trok ik een klein beetje aan ipv volledig hyper zorgvuldig rollen en scheurde bij de kleinste rek. Ze zitten ook niet lekkerder of beter dan andere merken. Vooral duur.

1 maggio 2026

Hi Jana,

Wat jammer om te lezen dat je onze panty’s en sokjes zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die we willen leveren.

Onze producten worden juist ontwikkeld op kwaliteit, pasvorm en met een sterke 3D-weeftechniek, en veel klanten dragen ze zonder problemen langdurig. Daarom vind ik het vervelend om te horen dat dit bij jou anders is gegaan.

Ik kijk graag met je mee naar een passende oplossing. We hebben je inmiddels gemaild ❤️

Een mooie dag,

Great customer service

2 of the 3 panty's fit really well. The 3rd one imediately had a hole in it, while I was being very carefull. I expected more from such expensive tights.

Update: I imediately got a message and they send me a new pair. Great customer service

30 marzo 2026

Hi Maud,

I’m so sorry to hear your third pair got damaged so quickly, I understand how frustrating that is.

Our tights don’t usually tear easily, so I wonder if they may have come into contact with something sharp?

We’ll email you to better understand what happened and find a suitable solution ❤️

Enjoy your day!
Debby

Hele fijne legging!

Hele fijne legging!
Zit comfortabel en sluit goed aan zonder te knellen. Ook een erg mooie navy blauwe kleur.

Hi Sabrina,

Bedankt voor je review! Ontzettend leuk om te lezen dat je de legging zo comfortabel en mooi vindt ❤️

Een mooi weekend alvast,

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, maar erg snel kapot. Goed opgepakt bij de klantenservice

Snelle levering. Ik had tweemaal de 30 denier nespresso besteld. De pasvorm is echt heel fijn, je voelt nauwelijks dat je een panty draagt. Maar helaas na drie keer een paar uur dragen op verschillende plekken gaten, zowel aan de voorkant als de achterkant. Ik draag geen ringen en privé geen horloge en mijn nagels zijn kort dus ik ben nergens aan blijven haken. De andere panty geretourneerd en na twee weken een terugbetaling ontvangen, dus dat is prima. Over de gaten een e-mail gestuurd met foto’s, maar helaas tot na enkele weken nog steeds geen reactie (ondanks dat in een automatische respons aangegeven wordt dat er binnen twee dagen reactie verwacht mag worden. Uiteraard heb ik mijn e-mailbox in de gaten gehouden). Ik heb de 50 denier nog liggen, dus ik hoop dat die wat langer meegaat.

Pluspunten: de pasvorm en snelle levering
Minpunten: erg prijzig en daarvoor verwacht ik toch wel echt dat het langer dan een paar uur meegaat zonder gaten erin te krijgen

Aanpassing 14 april: inmiddels contact gehad met de klantenservice en een nieuwe panty gekregen. Ik ga het een twee kans geven. De service is in ieder geval prima!

26 marzo 2026

Hi Jennifer,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de pasvorm en het comfort van de panty's!

We hebben je dezelfde dag nog terug gemaild, alleen zie ik nu dat deze mail is geblokkeerd. Ik heb je nu op een andere manier gemaild, en dit lijkt goed te gaan.

Het lijkt erop alsof de gaatjes zijn ontstaan door iets scherps of door klittenband, zie de mail die ik je heb gestuurd ❤️

Een mooie dag nog!

Zachtste contour legging…

Sinds gisteren de bruine contour legging binnen en ik doe hem niet meer uit! Nog nooit zo’n comfortabele zachte legging gehad die ook nog eens m’n benen en billen goed laten uitkomen, I love it!

Hi Esther,

Bedankt voor je review. Wat leuk en fijn om te lezen dat je zo blij bent met het comfort en de sculpting van de legging ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal fan van de bruine legging

Helemaal fan van de bruine legging. Ik was altijd heel erg van thuis in m’n sport leggings lopen, vooral als ik thuis aan het rommelen ben of op de bank, maar dit is echt next level chill. Moest heel even wennen omdat het heel anders is dan een sport legging, maar het is echt een soort second skin gevoel. Dat contouring klopt dus wel! Eigenlijk wil ik ‘m niet meer uitdoen, dus ben nu aan het kijken naar een lange bruine matchy colbert zodat dat ook niet meer hoeft ;)

Hi Lisette,

Wat fijn om te lezen dat je de legging zo fijn vindt!

Veel draagplezier ❤️

sportlegging

Ik heb een sportlegging besteld met het geloof dat het niet doorschijnbaar was. In eerste instantie was ik erg blij want de legging zat heel goed, zakte niet af, de maat goed. Maar na even viel mijn huisgenoot het op dat toen ik 'normaal' bukte alles onder de legging zichtbaar was. Ik ben daarom teleurgesteld in de productie en met dit product.

30 marzo 2026

Hi Geertje,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het comfort van de legging, maar wat vervelend dat hij bij je doorschijnt. We nemen even contact met je op via e-mail ❤️

Een mooie dag nog,

Vroegere kwaliteit was beter

Ik heb in 2021 The Bestseller set gekocht voor 40 (!!) euro. Dat was een set van drie panty's. Daarmee heb ik dus bijna 5 jaar mee gedaan. In de tussentijd veel aanbevelingen gedaan voor deze panty's. De oorspronkelijke prijs en kwaliteit waren geweldig! Eind 2025 een nieuwe bestelling geplaatst. De prijsverhoging was bizar. Nu 30 euro voor één panty. En toen ging de panty na twee keer dragen kapot. Zie meerdere recente reviews over de mindere kwaliteit. Zou er toch echt iets aan doen. Mijn oorspronkelijke enthousiastme over dit merk is verdwenen.

21 marzo 2026

Hi Julia,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je panty snel stuk is gegaan. Weet je waardoor dit is gekomen, bijvoorbeeld door iets scherps? Onze panty’s zijn door de 3D-weeftechniek erg sterk, maar panty’s blijven natuurlijk kwetsbare artikelen die - door verkeerd gebruik - kapot kunnen gaan.

Helaas kunnen wij je gegevens en bestelling niet terugvinden. Wil je contact met ons opnemen via info@sotightshop.com? Dan kijk ik met je mee ❤️

Groet en een mooie dag,
Rosanna

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più