Sophiendal Slotshotel er et spændende sted, hvor man bliver ført tilbage til en historisk anden tid. Personalet er venlige og imødekommende. Hvad der var skuffende var maden, som om aftenen var koldt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Pæne værelser flotte omgivelser Aftalerne fra værten overholdes ikke Maden ikke noget særligt Personalet havde for travlt til at opholdet blev hyggeligt Musik fra sideløbende fest kørte 100 pr... Leggi di più
Julemarked og juletallerken. Vi har 5 år i træk været fordi, for at få deres juletallerken, som en ny startet familie tradition, men blev desværre nok sidste gang i år. Prisen afspejler ikke det... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Stay well away!
An absolutely awful experience. We had booked a Christmas "afternoon tea". There was not really anyone to greet us when we arrived. The place looked like an amateur theatrical venue lost in time. The food was completely inedible. Everything on the plate was bought at the lokal supermarket! Nothing was homemade! Shameful and deeply disappointing.
Julekagebord på Sophiendal gods
Julekagebord på Sophiendal gods:
Et stk. stenhård og totalt tør bolle
Én plastikpakke Lurpak smør
3 stk. mikrobølgede fabriksæbleskiver
1 stk. industrifremstillet brownie med dåseflødeskum på toppen
2 overbagte småkager
1 halvgammel clementin
2 stk. karameller fra den lokale brugs.
Hertil halvringe maskinkaffe.
Pris pr. hoved kr. 138,-
Alt i en kvalitet, jeg ikke kunne finde på at give mine høns, serveret i omgivelser, der mest minder om et rekvisitlager på et underfinansieret provinsteater.
Personalet gør hvad de kan trods svære forhold, men de ansvarlige for stedet bør hurtigst muligt tage et kursus i hoteldrift og sende køkkenet på på genuddannelse. Virkelig ringe!!!
Eventyret kan opleves live her.
Vi blev modtaget i de smukkeste omgivelser og i fantastisk flot Jule pyntede lokaler. Alle stuer, sale og opholdsrum emmer af hygge og Julehygge. Virkelig en pragtfuld oplevelse. Menuen var ubeskrivelig lækker og flot komponeret. Oksemørbraden tilberedt rosa, saftig, mør og super velsmagende. Mums. 😋
Værelserne er smukke og romantiske i bedste eventyr stil. Man føler sig som en konge el dronning i disse omgivelser.
Håber at mange andre bliver så heldige at få en helt fantastisk og usædvanlig oplevelse i Sofiendal Slotshotel’s storslåede omgivelser og lokaler
Vi har været på et gourmetophold med en…
Vi har været på et gourmetophold med en enkelt overnatning. Personalet var hjælpesomme og søde. Den 5 retters menu levede op til forventningerne og morgenmaden var udemærket. Vores seng var dog ikke den bedste og lidt lille til 2 personer.
Fint sted som vi sagtens kan anbefale.
Uacceptabel behandling og løftebrud
Vi havde i god tid bestilt bord på slotshotellet for at fejre en fødselsdag, da vi sjældent har mulighed for at mødes samlet fra tre forskellige landsdele. Ved ankomst får vi at vide, at de ikke kan finde vores reservation, selvom vi fremviser den email-bekræftelse, vi har modtaget. Dette er både skuffende og dybt frustrerende, især da det er en vigtig anledning. Efter flere samtaler bliver vi mundtligt lovet en fuld refundering som kompensation for deres fejl.
Stor var vores overraskelse, da vi ugen efter bliver kontaktet og informeret om, at de alligevel ikke vil refundere beløbet, men i stedet tilbyder en minimal kompensation, der på ingen måde står mål med situationen. Vi holder fast i vores krav, især da flere var til stede ved aftalens indgåelse. Alligevel nægter de stadig at tilbagebetale pengene.
Jeg er dybt skuffet over denne oplevelse og kan kun advare andre mod at besøge stedet. Det er uprofessionelt og utroværdigt, og vi står tilbage med en dårlig oplevelse og en følelse af at være blevet snydt.
Grotesk og løgnagtigt foretagende
Vi har flere måneder i forvejen planlagt afholdelse af fødselsdag på slotshotellet og har derfor bestilt bord. Da vi ankommer får vi af vide at de ikke kan finde vores bestilling i systemet, det på trods af fremvisning af den email bekræftelse vi modtog da vi bestilte. Vi gør opmærksom på at det er ekstremt problematisk da vi bor i tre forskellige landsdele og derfor er meget vanskeligt at mødes her igen. Derfor aftales det ved mundtlig aftale at beløbet bliver refunderet. Til vores store overraskelse bliver vi kontaktet ugen efter hvor vi bliver fortalt at de ikke kan tilbagebetale beløbet, men vil tilbyde os en noget nær latterlig kompensation. Vi fastholder vores krav da alle overværede aftaleindgåelse om tilbagebetaling, dog nægter de endnu at gøre dette. Jeg har en oprigtig mangel på negative superlativer omkring dette løgnagtige foretagende og jeg vil fraråde alle at besøge stedet.
Ikke pengene værd!
Det er nok det ringeste, men dyreste ophold vi har været på! Stedet er fuldstændigt nedslidt, maden er uinspirerende og tjenerne er uerfarne. Vi fik en såkaldt "5 retters gourmet menu" hvor det primære grønt i de første 3 retter var rucola! Det var på ingen måde "Gourmet", men noget som vi selv kunne have lavet derhjemme. Morgenmaden var meget simpel og kedelig, men dog velsmagende. Stjerne nr. 2 gives udelukkende pga. af det venlige personale som gjorde deres bedste under omstændighederne.
Fantastisk ophold
Vi havde booket et gourmetophold med overnatning i en suite. Vi blev varmt modtaget og fik anvist vores værelse. Vi havde bedt om værelse uden for mange tæpper pga støvallergi og det fik vi.
Kaffe og kage efterfølgende i en gul stue. Det var rigtig hyggeligt.
Om aftenen 5 retters menu der kvalitetsmæssigt levede fuldt op til forventningerne og vinmenuen var exceptionelt godt afstemt til maden.
Morgenmaden manglede absolut heller ikke noget og kaffen var god.
Eneste anke er at den seng vi sov i havde set bedre dage og madrassen burde udskiftes.
Fantastisk ophold som varmt kan anbefales hvis man trænger til en hyggetur som par.
Smukke omgivelser og en fantastisk…
Smukke omgivelser og en fantastisk service!
Vi har haft to overnatninger på dette smukke sted. Vi har boet på Godsejerens værelse, som overraskede med en god seng med himmel! Vi har fået morgenmad, eftermiddagskaffe, en velkomstdrink serveret før en fem-retters menu til aften. Det var smukt anrettet og smagte helt vidunderligt! Vi fik 2 special øl, en sodavand, en kande vand og kom af med 129,-kr!
Kun roser til dette smukke sted og deres personale, i gør det virkelig godt! Husk historien om Sophiendal, den skal i fortælle lidt mere af!
Elendig oplevelse og SLET ikke pengene værd
Elendig oplevelse og SLET ikke pengene værd.
En elendig modtagelse som gjorde at vi (min kæreste og jeg måtte gå ned og dobbelttjekke om der var sket en fejl). Hele vejen igennem rodet og kaotisk (ikke noget man forventer når man køber ophold som i slutværdi endte med 4000kr for en overnatning og “5 retters gourmet opholdet”.. de havde ikke styr på hvornår vinsmagning / kage/kaffe hørte til, så vi sad midt i vinsmagningen da kaffe og kagen kom … udover dette hostede tjeneren utrolig meget under vinsmagningen og formåede 50/50 at hoste i ærmet samt ud i luften.
De 5 retters “gourmet mad” var egentlig 2 retters lækkert mad. Og 3 retter man kan købe sig til for under 50kr i Rema…
Elendigt. Vil klart IKKE anbefale at man bruger tid/energi på dette sted.
Udover dette var der et bryllup (hvilket vi ikke blev informeret om da vi bestilte - det synes jeg næsten man burde in case at man forventer en rolig søvn), der var højt musik samt efterfølgende larmende gæster…
Morgenmaden dagen var den sløveste omgang morgenmad jeg nogensinde har prøvet… der var flere steder der var tomt, og en meget begrænset og usmagelig sortiment ved morgenmaden.
Jeg har efterfølgende klaget (da jeg og kæresten selv er i service branchen så tænkte vi, at ville give dem en chance for at kompenserer), efter 2 opkald og 1 mail får vi en lang mailsvar med nedladende og affejende “modsvar” til en mail som alt i alt summer en elendig oplevelse op (også specielt når man tænker på hvor ufattelig dyrt opholdet var…). I mailen kommenterer de kun på hvad de lige udvælger at kommenterer på - som er små indskudte “overraskende momenter i min mail” og ikke de essentielle pointet. Samt at de i mailen “undskylder for VORES opfattelse/følelser om opholdet”. Utrolig nedladende måde at tage imod en klage fra en kunde…
Man kan snildt smutte lidt længere sydpå med overnatning, fri vin, 3 retters gourmet og Spa på første klasse (hele dag aften op til samt om morgenen efter + LÆKKER morgenmad - til samme pris..
Stillet op ved siden af hinanden , så kan opholdet ved sophiendalslotshotel på INGEN måde anbefales.
Find et andet sted (og klart også en anden slotshotelskæde - for der er flere og jeg tvivler på at man få bedre kvalitet og behandling de andre sted , dette vides dog ikke men blot et “vildt” gæt)
Det eneste positive var at lokalerne og omgivelserne var smukke… men det kan man få gratis og til under 1/4 af prisen andre steder…
Dette var blot et sum up på oplevelsen og jeg håber at det kan få andre til at genoverveje at bruge deres penge her.
Mvh.
Elendig aflysningspolitik
Elendig aflysningspolitik. Jeg er ikke blevet oplyst gebyr ved aflysning, da jeg bestilte værelset, og selvom jeg afbestilte 6 mdr før, skal jeg betale 20%. Meget ubehøvlet mail-korrespondance fra ejeren. Jeg kommer aldrig til at booke igen.
Sophiendal Slotshotel kan vi absolut…
Sophiendal Slotshotel kan vi absolut ikke anbefale!. Det bryllup vi skulle til, blev aflyst, da brudeparret hørte at der var mange problemer med stedet og de sendte mange ekstra regninger efter endte arrangementer. Vi havde booket en overnatning og måtte derfor aflyse denne. Det forsøgte vi at gøre 5 måneder i forvejen. Vi blev mødt af en truende adfærd og en regning på gebyr for aflysning på tæt på 500 kr. Vi håber ikke andre får en tilsvarende dårlig oplevelse og har derfor lavet denne anmeldelse.
Magisk og vidunderlig bryllupsfest 🤩…
Magisk og vidunderlig bryllupsfest 🤩 fantastisk mad og skøn betjening, hvor vi som gæster følte os i trykke hænder og hvor der blev udvist stor fleksibilitet for at alt skulle lykkes bedst mulig 😀
Kæmpe anbefaling herfra - vi kommer gerne igen 😀
En trist oplevelse i 2 dage
Jeg har følgende kommentarer til opholdet:
branche forening under Dansk Industri havde valgt at lægge deres 44. generalforsamling hos jer med forventning om et super godt arrangement i forhold stedets beskrivelse og arrangementets pris.
Vi har under og efter opholdet fra brancheforeningens medlemmer fået en del klager og kommentarerne som ikke står mål stedets beskrivelse og arrangementets pris.
Jeg vil her opliste hvad deltagerne er vendt tilbage med:
Dag 1.
Middag langt under forventet standard og mængde
En del fjernsyn virkede ikke på værelserne
Mangelfuld rengøring. En enkelt har fundet ubrugt bind under seng
En enkelt fik tilbudt et værelse med delebadeværelse
Et enkelt værelse kunne ikke aflåses
Wi-Fi meget dårligt
Dag 2.
Ingen varme og varmt vand
Morgenmag langt under forventet standard og mængde. Flere ventede op til 15 minutter inden der blev fyldt op
Frokost langt under forventet standard og intet alternativ til kødspisere
Ingen afrydning efter eftermiddagskaffen. Stod der stadig da festen begyndte.
Ingen vand i hanerne om eftermiddagen
Middag under forventet standard til den pris
Natmad, hvad var det?
Dag 3.
Igen et morgenbord som beskrevet ovenfor
Hold jer væk fra det sted.
Jeg tilslutter mig koret af dårlige anmeldelser. Møgbeskidte kolde værelser (fyret var gået ud), fluer og ølflasker i vindueskarmene, toiletbræt lå løst på kummen som var malet med brune glidere. Uuddannede amatører der leger hotel og restaurant, latterlig dårlig mad ,kold tynd Chili con Carne uden chili med kolde ris til middag, helt til grin betjening, eller mangel på samme. Discount vine til alt for høje priser. Vores eftermiddagskaffe ( Som var 15 minutter forsinket og med grums ) og kage services stod stadig i lokalet da vi kom til velkomstdrinks til aftenfesten, det gad man åbenbart ikke at rydde væk. Vi måtte rende op i køknet hver gang vi ønskede noget at drikke. Morgenmaden begge dage var også under al kritik, halvfrosne Bakeoff boller fra Lidl med sorte oliven, som jo passer perfekt til Nutella, slaskede skrambelæg og gummibacon, ikke mad nok til alle, gummi ost og en slags spegepølse til 10 mand ud af 50, og igen grums i kaffen, når den altså kom 15 minutter for sent. Alt i alt en frygtelig oplevelse, vi kommer ALDRIG igen, og regner ikke med at skulle betale en krone igennem vores brancheforening for den gang amatøroplevelse vi havde den weekend. HOLD JER LANGT VÆK.
Har Sophiendal Slotshotel økonomiske…
Har Sophiendal Slotshotel økonomiske vanskeligheder?? Morgenmaden var en parodi. Åbnede ikke kl. 0730, som vi ved ankomsten fik at vide, men først kl. 0830. Kaffe og et par stykker brød var sat frem. Kl. 0900 kom juicen ind til de hårdkogte æg,- youghurt kom frem, da de første 3 par var færdige. Ikke værd at bruge penge på og så til overskriften: Ikke et spørgsmål om beløbsstørrelse, kun et spørgsmål om etik. Vi blev ved tilmelding til opholdet opkrævet et beløb online. Da vi kom hjem efter opholdet opdagede vi, at "hotellet" havde opkrævet os 2 gange for "morgenmaden" ved slutafregningen. Dette har vi nu flere gange anket over, - ingen respons og slet ingen refusion for det 2 gange opkrævede beløb, - bliv væk !!
skuffende
Vi havde booket 2overnatninger med lækkert morgenbuffe og 5 retters menu 1. aften.
5 retters menu og betjening var fint og første morgenmad var også ok, men 2. morgen var der kun et ubagt brød ingen rugbrød og ingen boller eller rundstykker, en lille klat leverpostej og lidt ost og frugt. Vi spurgte om vi kunne få et stk. rugbrød men der var ikke leveret noget, så det kunne vi ikke, dårlig service.
Slidt og dårlig vedligehold, b.la pærer i lamperne vandlås utæt under håndvask, tv virker ikke.
Gode senge, men vi kommer ikke mere og anbefaler ikke til andre.
Middagen
Der var meget koldt i spisestuen. Vinden blæste ind af terrassedøren. Morgenmaden var ikke klar til tiden. Bollerne var kanonkugler, og æsken med the-breve trænger til opfyldning.
Ved ankomsten fik to par at vide, at morgenmaden var kl. 7.30 - det var så kl. 8.30. Så vi ventede en time og synes, det er for sent et tidspunkt med morgenmad.
Et lidt træt og slidt sted, der trænger til en meget kærlig hånd.
Helt utrolig dårlig mad
Helt utrolig dårlig mad.
Sejt kød, daggamle kartofler, risalamande uden mandler. Kedeligt og dyrt.
Vi kommer aldrig igen.
Den ene stjerne er fordi lokalerne er smukke.
Juleaften uden rød tråd
På Sophiendal Slotshotel oplevede jeg desværre en skuffende Juleaften af en begivenhed.
Servicen var under forventning, det startede ud med kolde æbleskiver til, den kage buffe der ellers stod i programmer, som ellers hade et bredt udvalg af hjemme bag.
vi fik ingen drikkevare under middagen, den måtte vi selv bede om ved hver ret, tros det var en del af den samlede pakke vi hade betalt for.
Da maden kom ind, var noget koldt noget okey varmt.
Som aften skred frem, var der ingen rød tråd efter det ellers fine program, det efterlod os uvidden om hvad der skulle ske og blev et stor rod.
værelset manglede vedligeholdelse. Hele sætoppet omkring slottet, er et sminket lig og kunstigt opsætning.
Det efterlod mig med en mindre positiv oplevelse på et sted, jeg havde håbet på at nyde.
Vi kommer aldrig tilbage her til.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.