Sophiendal Slotshotel er et spændende sted, hvor man bliver ført tilbage til en historisk anden tid. Personalet er venlige og imødekommende. Hvad der var skuffende var maden, som om aftenen var koldt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Pæne værelser flotte omgivelser Aftalerne fra værten overholdes ikke Maden ikke noget særligt Personalet havde for travlt til at opholdet blev hyggeligt Musik fra sideløbende fest kørte 100 pr... Leggi di più
Det er nok det ringeste, men dyreste ophold vi har været på! Stedet er fuldstændigt nedslidt, maden er uinspirerende og tjenerne er uerfarne. Vi fik en såkaldt "5 retters gourmet menu" hvor det primær... Leggi di più
Julemarked og juletallerken. Vi har 5 år i træk været fordi, for at få deres juletallerken, som en ny startet familie tradition, men blev desværre nok sidste gang i år. Prisen afspejler ikke det... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Slotsophold nej tak
Pæne værelser flotte omgivelser
Aftalerne fra værten overholdes ikke
Maden ikke noget særligt
Personalet havde for travlt til at opholdet blev hyggeligt
Musik fra sideløbende fest kørte 100 procent til kl 03.45 uden hensyn til andre gæster.
Morgenmaden cafeteria agtig rugbrød slap op halvvejs
Jeg kommer der aldrig mere
Skuffet og ikke pengene værd
Skuffet og ikke pengene værd
Min mand og jeg havde booket et gourmetophold + en enstra overnatning.
Suiten som vi havde opgraderet til, var slidt og ALLE døre havde store afskalning af maling.
I bursenichen var der kakler der manglede og andre var revnede.
Skabet under håndvasken manglede lister rundt i kanten, så man kunne se det rå masonit
På anden dagen var værelset SLET IKKE GJORT RENT, så alt lå som da vi forlod det. Vi fik rene håndklæder efter vi havde været i receptionen.
I opholdet var der kaffe, kage og en øl begge dage. Dette skulle vi selv gøre opmærksomt på. Den første dag blev dette konverteret til kaffe og cognak efter middagen.
Der skulle også være mulighed for at smage vinmenuen, men det blev vi heller ikke tilbudt.
Den 5 rettes gourmet middag smagte ok, men DET VAR IKKE GOURMET MAD.
På hjemmesiden står der at vinmenuen er ad libitum, men vi måtte selv spørge om det var muligt at få et ekstra glas rødvin, så det blev til et enkelt glad af hver, uden at vi blev spurgt om vi ville have mere.
Vinen var ok, men ikke noget særligt.
Da vi aftenen efter spiste en treretters til 498 kr, fik vi en lille løgsuppe, unghane bryst med 3 kartofler og lidt salat samt en meget lille chokolade mousse. Ja så kan man da vist heller ikke forlange mere for sådan en menu.
Den første morgenmads servering manglede vi både mælk, rugbrød og skære ost, hvilket vi mener altid burde være på et morgenbord. Dette fik vi så den sidst dag uden at spørge efter det.
Den sidste dag vi spiste morgenmad, var der allerede dækket op til middagen om aftenen, eller rettere sagt der var ikke taget af fra dagen før, og efersom vi sad ved det samme bord som aftenen før, kunne vi også se, at plette som vi var kommet til at lave stadig var der, så der var heller ikke lagt nye duge på.
ja det var altså en stor skuffelse MEN den søde tjener opvejede dog en masse, for hun kæmpede og hun var utrolig sød, så hun skal have 5 stjerner, men ellers er der ikke meget at råbe hurra for, når man vil kalde sig et 4 stjernet hotel.
Dato for oplevelse: august 2025
Autentisk sted
Jeg har været på kursus i 2 dage med overnatning. Meget autentiske omgivelser, hvor man kan fornemme, hvordan en slotsherre har boet. Værelserne i hovedbygningen, var indrettet i de værelser, som nu engang hovedbygningen er opført. Anderledes end hvis det var et ny opført hotel. Der var lidt små ting jeg synes kunne have været bedre, men personalet var altid smilende og gjorde sig umage.
Vi havde booket et gourmet ophold og…
Vi havde booket et gourmet ophold og var 2 par afsted. Vi ankom til 2 × bryllup og som de eneste der ikke skulle deltage der, følte vi os noget overset. Vi fik udleveret en nøgle, men vidste ikke om vi skulle op,ned eller til højre eller venstre, måtte selv spørge om vej, ligesom hvor vi skulle spise og drikke kaffe og kage. Ups, der troede hun da lige at vi kendte hotellet ud og ind. Vi ankom til de mest indelukkede og ildelugtende værelser, der var møg beskidte, fyldt med spind og støv, der har været der længe. Vi er 2 astmatikere, så det var en ommer. De forsøgte at undskylde med at de ikke havde andre værelser, da der jo var booket med bryllupsgæster og at vi jo nok skulle have fået mulighed for at ombooke som situationen så ud. Vi valgte at trave ned af alle trapperne igen med vores bagage og aldrig sætte vores ben der igen. Alt dette er i samarbejde og samråd med en personale og gudhjælpemig om ikke jeg får en faktura i dag på mail, at de gerne vil have betaling for noget vi ikke har fået. Føj de skulle skamme sig.
Det er det værste hotelophold jeg…
Det er det værste hotelophold jeg nogensinde har prøvet, receptionen er lukket da vi kommer klokken 17.30
Vi har booket et Anneks men får et lille kælderværelse, en elendig seng ingen TV forbindelse og ingen Wi-Fi ej heller mobiltelefonen kan bruges i kælderen. Rummet er ildelugtende og fugtigt. Desuden var nødudgangen spærret med sandsække udefra.
Restauranten er lukket.
Finder et udmærket pizzeria i en by 10 km derfra. Ret frustrerende når man havde set frem til at nyde en god middag med et glas vin.
Vi var de eneste gæster på hele hotellet
2.696 kr for aflysning af 2 vær.
Jeg har lige modtaget en faktura fra Sofiendal Slotshotel på 2.696 kr for afbestilling af slotsophold for 4 personer om 9 uger!
Det må vist være en rekord i grådighed og dårlig kundeservice, grænsende til tyveri!
Ved bestillingen nævnte de ikke noget om så voldsomme afbestillings fee's, ej heller i den tilsendte booking bekræftelse. Hvis jeg havde læst det med småt på hjemmesiden, havde jeg nok et eller andet sted kunnet se det...
Jeg kommer aldrig til at besøge det sted, der er helt sikkert!!!
Vi havde et skønt 3 dages ophold på…
Vi havde et skønt 3 dages ophold på Sophiendal slot. Dejlig modtagelse, skønne smilende personaler, som serverede super mad i hyggelige rammer. Vi fik gode tips til gåture, og hvor vi kunne købe en lækker frokost. Vi så vinkælderen, og fik historier om slottet.
Kan kun anbefale dette skønne, smukke og dejlige sted, hvor vi også fik vores kaffe serveret i et krus :)
Vi havde et fint ophold med 2…
Vi havde et fint ophold med 2 overnatninger , maden og værelset var ok...
Men det at man i 2025 ikke gider og sørge for at wifi virker på værelserne hvor tv også går via wifi , er ret og slet bare mega dårligt ..
Der findes ingen undskyldning for det som vi ellers fik af personalet at det viste de godt , og hvis man gør det fatter jeg ikke at de ikke sørger for at lave det sådan det er efter dagens standard..
Virkede som om de er ligeglade ..😢😢
Meget ringe overnatning
Jeg havde en overnatning - som jeg også havde får år tilbage. Jeg havde åbenbart glemt, hvor ringe der er.
Da jeg ankom fik jeg værelse nummer 40. Det er helt op under taget. Jeg forstår ikke hvordan det kan lejes ud. Udover en labyrint - gennem alle stuer og så op på 3. Her blev jeg mødt af en total stejl trappe / stige og en dør der er 55 cm bred. 🤬 vildt dårlig net og ingen tv. Jeg påtalte det med det samme og pigen i receptionen kunne oplyse det ikke har virket længe. Service er der ikke meget af og maden middelmådig. Morgenmaden var acceptabel men på ingen måde noget man sidder længe med. Jeg rejser meget rundt i jylland og har mange overnatninger hvert år. Jeg skal aldrig mere bo her. Jeg forventer ikke meget luksus - men i det mindste en standard der er noget højere end her.
Jeg vil ikke anbefale stedet, som er vildt nedslidt både ude og inde.
Meget dårlig oplevelse.
Super skønt
Havde læst anmeldelserne her og var en smule nervøs for, om jeg ville få et dårligt ophold. Heldigvis var det sådan en god oplevelse. Maden var lækker, personalet søde og ydede en god service. Var positivt overrasket og faktisk helt vild med stedet!
Hvis du ønsker larm og højlydt fest til den lyse morgen, er det simpelhen stedet du skal vælge. Vi har lige været på slotsophold fra…
Vi har lige været på slotsophold fra lørdag den 21/6-22/6.
Der var så samtidig et bryllup på slottet, det gav en masse larm med højt musik og fulde højtråbende bryllupsgæster i slotsgården. Fra tidlig eftermiddag til næste morgen kl 5.
Vi fik et andet værelse, og en sodavand som undskyldning. Men larmen fortsatte.
Personalet var meget venlig og imødekommende de prøvede på at få det bedste ud af et enormt højlydt bryllup.
Det havde været rart at vide på forhånd der var bryllup, og larm. Så havde vi valgt en anden weekend.
Vi tog på slotsophold for at nyde roen, omgivelserne, en vinsmagning samt en lækker 5 retters menu.
Alt dette var simpelhen ikke muligt. Personalet havde slet ikke tid til at fortælle om vinene til vinsmagning, da larmen fra bryllup, og gentagende forstyrrelser af bryllupsgæster og sådan steak det sig os hen over aftensmaden, en masse larm, enorm lang ventetid på maden og drikkevarer, samt personale der overhovedet ikke havde tid til noget.
Alt i alt en rigtig træls oplevelse.
En dejlig dag.
Var til konfirmation på Sofiendal i går. Det var en fantastisk oplevelse.
Maden var virkelig lækker og de unge tjenere gjorde deres arbejde til ug.
Så alt i alt en dejlig dag.
Nærmest en katastrofe .... Sophiendal Slotshotel kan ikke anbefales
Lørdag den 17. maj var vi 47 personer, der var inviteret til konfirmation på Sophiendal Slotshotel og den oplevelse vil jeg gerne skåne andre for....
Maden og betjeningen var til max 1 stjerne.
Tarteletterne var fyldt 2/3 op med tynd sovs og meget små tynde tynde kyllingestrimler (ingen regulær kød) og ingen asparges. Til de to sidste gæster måtte vi rykke for forretten, der var blevet glemt.
Da det efter flere forsøg lykkedes at få alkoholfri hvidvin blev der serveret en vin, der smagte af ren æblemost. Det var så langt fra hvidvin, som noget kan være.
Til buffeten/hovedretten, som var mast inde i et hjørne - var der mad til MAX 10 personer. Pomfritterne var kolde, kyllingestykkerne kæmpe store og smagsløse, oksemørbrad i skiver, salaten bestod kun af spidskål og ærter, der var noget kold ærtemos og små kedelige æggekager dertil kartofler og to slags sovs. Når vi spurgte om opfyldning (som ikke kom af sig selv) kom tjeneren med så små skåle, at der igen var tomt efter 3-4 personer. Virkelig virkelig dårligt. På et tidspunkt lå der to endestykker oksemørbrad tilbage på fadet og en gæst spurgte efter opfyldning, - så tog tjeneren en gaffel, hapsede endestykkerne og vupti, så landede de på gæstens tallerken...... helt utilstedeligt.
Den alkoholfrie rødvin smagte af ren solbærsaft og havde intet med alkoholfri rødvin at gøre.
Desserten bestod af en kold meget tør vaffel med en pandekage på og ovenpå det den billigste is man kan tænke sig. Det var pyntet med tre strimler tynd chokolade, 1/2 jordbær og tre blåbær.
Chokoladen til kaffen bestod vist af rester fra andre fester - på fadet stor der f.eks. 5 fløde boller, der var for gamle..... suk!
Gå-hjem maden var karrysuppe (som jeg ikke smagte) og hotdog. Pølserne var lunkne, i ringe kvalitet og helt uden knæk og dertil den billigste ketchup, remoulade og sennep man kan tænke sig. Glas og servietter var fjernet, så vi måtte drikke af flasken og tørrede mund og fingre af i dugen. Allergener, der var oplyst om på forhånd, var glemt. Det sted kan ingen have tillid til kan løfte en fin fest og oven i det var personalet trætte, slidte og uengagerede.
Helt igennem unikt og fantastisk
Helt igennem unikt og fantastisk. Vi havde booket Sophiendal Slotshotel til vores datters konfirmation i søndags. Det kom vi ikke til at fortryde. Super service fra første henvendelse, henover hele planlægningen til selve “udførslen” i søndags. Alt spillede 100% og vi fik den største oplevelse. Søde værter, dygtige tjenere, super lækker mad og så en atmosfære så man nærmest føler sig royal. Man får helt lyst til at gøre det igen. Kæmpestor ros herfra.
Det forbløffer mig
Det forbløffer mig, at efter jeg læser anmeldelser flere år tilbage, at der INTET er gjort ved den ringe standard. Er dybt skuffet over at betale så stort et beløb og så ankomme til et slidt værelse der er beskidt, med tomme toiletruller og halvbrugte shampooflasker i selskab med døde edderkopper i skabene på toilettet.
Morgenmaden kan man slet ikke kalde en buffet, løb tør for rugbrød efter en halv time, og man skulle selv spørge til mere brød og mælk. Osten lignede en sommerhat, efter mange gæster havde haft fingre i den, og et spisested uden håndsprit er det dybt problematisk.
Vil aldrig anbefale det til nogen.
Virkelig dårlige værelser
Virkelig dårlige værelser, der var støv overalt og det ligner ikke det er taget i flere uger.
Det er ubehagelig koldt, selvom radiatoren er på fuld power, der bliver ikke skiftet håndklæder overhovedet.
Utætte vinduer, altså hvis det ikke var det eneste sted der var ledigt, så ville jeg aldrig book stedet.
Det første man møder er sursmiley, så hvis man skal have noget at spise, så tænk lige en ekstra gang.
Slidt og dårligt
Det første man bliver mindet om ved ankomst er at tjekke smileyordning inden man booker. Sur smiley - elendig rengøring i køkken, når man læser op…
Vi havde booket brudeværelse og blev selvsagt lidt skuffede over at blive mødt af et temmeligt lille værelse med lille halvandenmands seng…brudepar sover måske tættere end os?
Døren på værelset var mere afskallet end en opgangsdør på Vesterbro - og det var desværre meget sigende for standen af værelset, der bød på slidt interiør med en tape-lappet sengehimlen, som mest lignede noget fra østeuropa anno 1987, knækkede kakler i badet, et badeværelsesgulv så koldt, at det kunne vække en død og en susende ubestemmelig lyd så høj, at man ville ønske, at man havde haft ørepropper.
Mørklægning af værelset er ikke mulig, da gardinerne er gulvlange og og går ud over en radiator, hvorfor der bliver et fint hul, som sikrer morgensol lige i ansigtet. Morgenkaffe var der ikke mulighed for at lave, så vi ventede tålmodigt på morgenmaden, som matchede resten af oplevelsen. Rynkede tomater og æg der var så hårdkogte, at de fik selv HA rockere til at virke bløde.
Alt i alt en lidt ærgerlig oplevelse, der på ingen måde var pengene værd.
En lækker krabbesalat
En lækker krabbesalat, frisk og smagfuld. Osteanretning med lækker tilbehør. Dessert smelter i munden og meget lækkert og flot lavet, indbydende og med en dejlig smag i munden. Venlig og smilende betjening. En fornøjelse at være gæst. Kommer meget gerne igen.
VELLYKKET BESØG PÅ JULESLOTTET
Mine forældre havde booke3t et jule ophold 4 dage her op til jul . ogf inviteret mig og kærsten på en bid brød og lidt slots hygge .
VI ankommer på et smuk pyntet og flot velholdt slot nær skanderborg i midtjylland.
bliver ledt ind i en stor flot spise sal med stilfuld julepynt i klassiske rammer med udsigt til have anlæg ligeledes jule pyntet med lys.
På det smukt dækkede bord kommer der en lækker anretning med græskar suppe, fiske filet hønsesalat og frikadeller samt brød i kurv . ALT sammen meget meget delikat... dejlig venlig servering godt vin udvalg og service helt i top.. der var ingen stressen eller vente tid pæå fx lidt ekstra sødt til kaffen eller mere vin mv ... en helt igennem fantastisk 5 timer på besøg.. mine forældre der har den suite i vest vingen er også top tilferedse med deres servcice og måltider .. alt kan anbefales og personalet er klasse
Jeg kan af hele mit hjerte varmt…
Jeg kan af hele mit hjerte varmt anbefale et ophold på Sophiendal slotshotel.
Jeg giver det fem stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har sammen med min forlovede haft en overnatning i deres brudesuite den 6. december 2024 og wow sikke et sted🤩🤩! Omgivelserne var smukke, rene, pæne og super hyggelige med masser af atmosfære. Personalet, servicen og betjeningen var i top. Maden var god, både aftensmad og morgenmad Tjeneren gjorde vores forlovelsesmiddag til noget helt særligt. Hun var glad og positiv og hun har sammen med stedet fortjent fem stjerner for en fantastisk oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.Vi vender helt sikkert tilbage og vi krydser fingre for at det kan blive til vores bryllup 🤞💒
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.