Valutata 1 stelle su 5

Blijkbaar zijn ze bankroet. dus zal mijn voorschot niet meer terug zien vrees ik. een offerte aangevraagd een voorschot betaald. dan hebben ze mij laten weten dat ze de batterij niet kunnen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Er is meer Customer Service on Board tegenover een half Jaar Geleden......Eindelijk ! Ik zit nog we met enkele pijnpunten....zien van details van laden via datalogger en lanbox op mijn GSM..... Va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sander heeft de tijd genomen om alles heel goed uit te leggen omdat ik ook geïnteresseerd ben wat de verschillende mogelijkheden zijn op technisch vlak. Hij had 45' voorzien (standaard), maar die vols... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van heel het proces. We zijn enorm tevreden met onze nieuwe zonnepanelen en thuisbatterij van Soly. Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda specializzata in energia solare

Informazioni su Soly België

Scritti dall'azienda

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij u advies dat helemaal afgestemd is op uw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door heel Vlaanderen garanderen we dat u zo snel mogelijk geniet van uw eigen zonne-energie.

Bezoek de website

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Risposta di Soly België

Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn verheugd om te horen dat je een duidelijke en bevredigende uitleg hebt ontvangen. Ons doel is om klanten zoals jij te voorzien van heldere informatie en ondersteuning.

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden.heel vriendelijk en…

Super tevreden.heel vriendelijk en beleefd

18 dicembre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat je super tevreden bent en dat je onze service als heel vriendelijk en beleefd hebt ervaren. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en het is geweldig om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Valutata 1 stelle su 5

Installatie van de zonnepanelen werkt niet

Installatie van de zonnepanelen is niet vlot verlopen. Soly werkt met onderaannemers en die kwamen meer niet (5x), dan wel (2x) opdagen. Uiteindelijk is heel de installatie geplaatst, maar blijkt ze niet te werken.
Ik heb ondertussen reeds 2 data met interventies achter de rug waarop soly niet kwam opdagen. Ondertussen hoor ik, ondanks meerdere berichten van mijn kant, niets meer van hen.
Ik ben dus zeer ontevreden.

21 dicembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van je ervaring, Fabio. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses! Eén van onze adviseurs neemt vandaag telefonisch contact met je op en maakt dit alsnog voor je in orde.

Valutata 4 stelle su 5

Algemeen vriendelijk en correcte…

Algemeen vriendelijk en correcte richtprijs. Meer info en kwaliteit over het product mag!

15 dicembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor uw feedback. We waarderen uw positieve opmerkingen over de vriendelijkheid en de correcte richtprijs die u van ons heeft ontvangen.

We nemen uw suggestie ter harte betreffende de behoefte aan meer informatie en details over het product. We begrijpen dat gedetailleerde informatie en inzicht in de kwaliteit van het product van groot belang zijn. Ons team zal stappen ondernemen om de beschikbare informatie te verbeteren en meer details te verstrekken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Uw input is waardevol voor ons, en we streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Als u verdere vragen heeft of specifieke aspecten van het product wilt bespreken, staan wij graag tot uw beschikking.

TOP! 👌

Zeer duidelijk, correct, vriendelijk en weet waar hij het over heeft! 👌

8 dicembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

klantvriendelijke en snelle en…

klantvriendelijke met een snel en betrouwbaar advies

4 dicembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn verheugd te horen dat u onze klantenservice als klantvriendelijk heeft ervaren en dat het advies snel en betrouwbaar was. Bij Soly streven we er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw feedback is een waardevolle bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we u ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden!

Recommend

Good follow-up and fair quote. Recommend to listen to what company has to offer

24 novembre 2023

Risposta di Soly België

Thank you so much for taking the time to share your feedback. We're thrilled to hear that you appreciated our good follow-up and found the quote to be fair. It's our commitment to provide transparent and competitive pricing while ensuring top-notch service.

We're delighted that you recommend others to listen to what our company has to offer. Customer satisfaction is our priority, and it's great to know that our efforts are resonating with you.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, houd rekening met de klant, en verduidelijkt waar nodig.

30 novembre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn blij te horen dat u onze uitleg als duidelijk heeft ervaren en dat we rekening hebben gehouden met uw behoeften. Het is ons doel om een klantgerichte service te bieden, en het feit dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan, is voor ons van groot belang.

We waarderen uw feedback over onze verduidelijking daar waar nodig. Het is voor ons essentieel om ervoor te zorgen dat al uw vragen worden beantwoord en dat u volledig geïnformeerd bent.

Als er in de toekomst nog meer is waarbij we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en Anders dan andere aanbieders een keuze uit verschillende oplossingen.

29 novembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u onze uitleg als duidelijk heeft ervaren. Bij Soly streven we ernaar om onze klanten heldere informatie te verschaffen, en het is bemoedigend te weten dat dit bij u het geval was.

Ook waarderen we het dat u de variatie in oplossingen opmerkte. Bij Soly geloven we in het bieden van keuzemogelijkheden, zodat u de oplossing kunt kiezen die het beste bij uw specifieke behoeften past. We begrijpen dat elke klant uniek is, en het aanbieden van diverse opties stelt ons in staat om maatwerk te leveren.

Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Nogmaals dank voor uw waardering en vertrouwen in onze diensten.

Top firma

Zeer correcte afhandeling van het dossier. De plaatsing was tip top in orde.
Heel content met onze zonnepanelen!

26 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank je wel voor je enthousiaste woorden! We zijn verheugd om te horen dat de afhandeling van het dossier zeer correct was en dat de plaatsing van de zonnepanelen tip top in orde was. Het is ons streven om elke stap van het proces nauwkeurig en professioneel te verzorgen, en het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met het resultaat.

Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We zijn blij dat je blij bent met je zonnepanelen en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Valutata 3 stelle su 5

Goede installatie, slechte service.

Het geleverde materiaal is van goede kwaliteit en werkt uitstekend. Aan de andere kant moet gezegd dat de werkvoorbereiding slecht tot onbestaande was. Een werkvoorbereiding per telefoon en video is ruim onvoldoende voor een beetje ingewikkelder opdracht zoals de onze. Het gaat namelijk over twee dakdelen met verschillende oriëntatie (één op ZO, één op ZW gericht). Afgesproken was dat er een groep van 10 en een groep van 4 PV panelen zouden geplaatst worden. Dit bleek bij opmeten van het dak onmogelijk. Het zijn er dan 9 en 5 geworden. Ook de plaatsing van de kabels tussen de PV's en de verdeelkast bleek pure improvisatie. Gelukkig had ik dit zelf al in detail bekeken. Tenslotte bleek de iSolarCloud app niet te werken. Ik heb meer dan een half jaar regelmatig moeten aandringen voordat de configuratie van de app eindelijk in orde werd gebracht. Kortom, 5 sterren voor de installatie, 1 ster voor de service.

30 dicembre 2022

Risposta di Soly België

Dank je wel voor het delen van je ervaring en het bieden van een eerlijke beoordeling. We waarderen zowel de positieve feedback over de kwaliteit en prestaties van het geleverde materiaal als de constructieve kritiek op de werkvoorbereiding en service.

Het spijt ons dat de werkvoorbereiding niet aan je verwachtingen voldeed en tot ongemak heeft geleid. We nemen je feedback zeer serieus en zullen intern bespreken hoe we de werkvoorbereiding in de toekomst kunnen verbeteren, vooral bij complexere opdrachten zoals de jouwe.

Ook betreuren we de problemen die je hebt ondervonden met de plaatsing van de zonnepanelen en de kabels, en we erkennen dat er ruimte is voor verbetering. We zullen ervoor zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Wat betreft de iSolarCloud app, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat een goed functionerende app essentieel is voor het volgen van de prestaties van je zonnepanelen. We zullen ervoor zorgen dat onze serviceafdeling dit soort technische problemen sneller en efficiënter aanpakt.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen alle opmerkingen ter harte en streven ernaar onze dienstverlening te verbeteren. Als er nog verdere vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geleverd zoals afgesproken

Geleverd zoals afgesproken. Ondanks de wat langere wachttijd installatie naar tevredenheid alsof de opbrengst na 6 maanden. Succes verder

25 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat, ondanks de wat langere wachttijd voor installatie, uiteindelijk alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. We begrijpen dat wachttijden soms uitdagend kunnen zijn, en we waarderen je geduld.

Vriendelijke en volledige uitleg

Vriendelijke en volledige uitleg.
Voorlopig tot daar, geen ervaring met praktische uitvoering!

22 novembre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor je positieve feedback over de vriendelijke en volledige uitleg die je hebt ontvangen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de informatie die we hebben verstrekt.

We begrijpen dat je nog geen ervaring hebt met de praktische uitvoering, maar we hopen dat wanneer het zover is, we je verwachtingen kunnen overtreffen. Ons team zet zich in om niet alleen informatieve uitleg te bieden, maar ook een vlotte en professionele uitvoering van onze diensten te garanderen.

Als de praktische uitvoering plaatsvindt en je hebt vragen of feedback, staan we altijd klaar om je te assisteren. Bedankt voor het delen van je eerste indrukken, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke uitleg en dadelijk een…

Duidelijke uitleg en dadelijk een offerte in de mailbox

24 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je onze uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat je snel een offerte hebt ontvangen in je mailbox. Ons team streeft er altijd naar om een efficiënte en transparante service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je verdere vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons bedrijf en kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Een heel aangenaam en verduidend…

Een heel aangenaam en verduidend gesprek waar ruimte is voor vraag en antwoord, stipt op tijd begonnen. Hij is duidelijk op de hoogte van de producten alsook wat er op de markt speelt. Nu wacht ik de offertes af want uiteindelijk speelt dit ook.

23 novembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je het gesprek als aangenaam en verhelderend hebt ervaren, en dat er voldoende ruimte was voor vragen en antwoorden. Ons team streeft er altijd naar om een service te bieden die niet alleen informatief is, maar ook aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Als je in de tussentijd nog vragen hebt of aanvullende informatie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn.

Valutata 5 stelle su 5

De uitleg was zeer duidelijk en…

De uitleg was zeer duidelijk en overzichtelijk, waarvoor dank!

17 novembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat de uitleg die je hebt ontvangen als zeer duidelijk en overzichtelijk is ervaren. Het is ons doel om onze klanten helder te informeren, en het is fijn om te weten dat dit bij jou het geval was.

Mocht je in de toekomst nog verdere vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen dat je volop kunt genieten van de geboden uitleg.

Duidelijk

Duidelijk, verstandig

16 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn verheugd te horen dat onze uitleg duidelijk was en dat we je vragen helder hebben kunnen beantwoorden.

Duidelijk

Duidelijk uitleg gegeven, beantwoordde de vragen, paste de aanbieding aan onze noden die we doorgaven en begripvol voor onze situatie (nl. Woning die wij op een later tijdstip zullen betreden)

16 novembre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het doet ons enorm plezier te lezen dat onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldeed. We zijn blij dat onze uitleg duidelijk was, en dat we effectief in staat waren om aan uw specifieke behoeften te voldoen door de aanbieding aan te passen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te horen dat u onze service als begripvol hebt ervaren, vooral gezien de bijzondere situatie met betrekking tot het tijdstip van het betreden van de woning.

Valutata 3 stelle su 5

Sinds december 2022 zonnepanelen…

Sinds december 2022 zonnepanelen geplaatst door (onderaannemer DA technics uit Houthalen) Soly. Deze onderaannemer was uiterst professioneel, alles werd correct geplaatst. Super vriendelijk!
Nu sinds half oktober werkt onze app niet meer en vervolgens belde ik naar Soly. Je zou dan toch denken dat er een correcte na service zou zijn. Krijg je te horen dat ze wel willen komen om het probleem op te lossen maar dan moet je eerst 75€ voor rijd kosten plus 60€ per uur betalen! In onze ogen is dat garantie! Twee jaar heb je dat normaal gezien. Shame on you Soly....

15 novembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più