Valutata 1 stelle su 5

Blijkbaar zijn ze bankroet. dus zal mijn voorschot niet meer terug zien vrees ik. een offerte aangevraagd een voorschot betaald. dan hebben ze mij laten weten dat ze de batterij niet kunnen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Er is meer Customer Service on Board tegenover een half Jaar Geleden......Eindelijk ! Ik zit nog we met enkele pijnpunten....zien van details van laden via datalogger en lanbox op mijn GSM..... Va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sander heeft de tijd genomen om alles heel goed uit te leggen omdat ik ook geïnteresseerd ben wat de verschillende mogelijkheden zijn op technisch vlak. Hij had 45' voorzien (standaard), maar die vols... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van heel het proces. We zijn enorm tevreden met onze nieuwe zonnepanelen en thuisbatterij van Soly. Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda specializzata in energia solare

Informazioni su Soly België

Scritti dall'azienda

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij u advies dat helemaal afgestemd is op uw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door heel Vlaanderen garanderen we dat u zo snel mogelijk geniet van uw eigen zonne-energie.

Bezoek de website

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Duidelijke uitleg.

Duidelijke uitleg.
Duidelijke antwoorden op mijn vragen

14 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn verheugd te horen dat onze uitleg duidelijk was en dat we je vragen helder hebben kunnen beantwoorden. Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst meer vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

To the point en verhelderend

To the point en verhelderend
Online : telefonisch was goed doenbaar omdat ik eerder al onfogrsprekken aan huis heb gehad en al op hoogte was. Anders zou dit moeilijk zijn voor de leek die ik ben

13 novembre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze dienstverlening als to the point en verhelderend hebt ervaren. Het is ons doel om informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen, en het is fijn om te weten dat we daarin zijn geslaagd.

We begrijpen dat telefonisch contact goed haalbaar was voor jou, vooral omdat je al eerder persoonlijke gesprekken aan huis hebt gehad en al op de hoogte was. We streven naar een soepele en doeltreffende communicatie, maar we waarderen je opmerking over de mogelijke uitdagingen voor iemand die minder bekend is met het onderwerp. Het is belangrijk voor ons om deze feedback mee te nemen in onze verbeteringsprocessen.

Als er in de toekomst nog verdere vragen zijn of als we iets kunnen doen om je ervaring nog beter te maken, laat het ons dan gerust weten. We zijn er om te helpen!

Nogmaals bedankt voor je waardering.

Een verschrikkelijke ervaring

Een verschrikkelijke ervaring. Tussen contractondertekening en keuring zat bijna 1 jaar. Zowat alles wat kon mislopen is misgelopen.

Ik had voor Soly gekozen omdat de verkoper uiterst vriendelijk en professioneel over kwam. Er werd ook beloofd dat de installatie in maart (4 maanden na onderteking) zou uitgevoerd worden. Uiteindelijk werd de eerste gedeeltelijke installatie pas in juni uiitgevoerd en de keuring was zelfs pas in oktober afgerond.

Voor de installatie ben ik twee keer een ganse dag thuis gebleven maar kwam er niemand opdagen. Telkens kreeg ik dan om 17u een telefoontje dat het die dag niet zou lukken.
Bij de installatie waren ze dan initieel ook de batterij vergeten dus die is dan weken nadien nog apart geïnstalleerd maar daar moet je dus weer voor thuis blijven.
De keuring is ook twee keer moeten door gaan. De tweede keer heb ik zelf nog een elektricien moeten optrommelen omdat het nog steeds niet in orde bleek te zijn. Gelukkig kon ik de extra informatie per mail naar de keurder sturen zodat ik uiteindelijk 5 maand na de eerste installatie mijn keuringsbewijs had. Alle zonnenergie die ik in die zomermaanden op het net gezet heb, was dus voor niets.

Had ik zelf niet elke twee weken gebeld, dan had ik wsl nog steeds geen panelen. Ze beloven terug te bellen of te mailen maar doen dat nooit (enkel tijdens het sales en facturatieproces loopt het goed... ).

Ze beloven je een compensatie te geven na de oplevering, maar als het dan eindelijk zover is, dan zeggen ze dat nooit gezegd te hebben. Ik lees uit andere reviews dat ze dit ook bij andere klanten doen.

10 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank voor het delen van je ervaring, Bart. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt overgehouden aan het proces van de zonnepanelen. We hebben geprobeerd om telefonisch contact met je op te nemen, maar kregen helaas geen gehoor.
We proberen dit op een ander moment nogmaals

Valutata 1 stelle su 5

Prutsbedrijf. weten niet waar ze mee bezig zijn

beste mensen.. Ga aub NIET in zee met dit bedrijf. Op 7/4/23 zijn er 16 panelen op mijn dak geplaatst. Omvormer is van Sungrow. Vanaf dag 1 begon deze te fluiten en heet te worden zodra hij 5kw maakte. Dus wanneer de zon volop scheen. Na zeer veel telefoons en ontelbare emails is deze vervangen op 28/09/23. Je leest het goed. Keuring is pas gedaan op 6/11/23. En al die tijd is mijn installatie actief geweest wat verboden is bij wet. 2 dagen later het keuringsverslag gekregen waarmee ik mijn panelen eindelijk kon aanmelden bij Fluvius. Die vragen dan ook wat de indienstnamedatum is van de installatie... en nu komt het.. Niemand maar dan ook niemand van soly kon mij antwoorden. Ze nemen dus geen enkele verantwoordelijkheid. Maar wel volle bak mails sturen en dreigen met incassobureau om het resterende bedrag te betalen. Wat als ik een fikse boete krijg? En een compensatie voor terugleververgoeding is mij ook belooft want ik heb al die tijd geen cent gertrokken voor overtollige stroom.. Maar daar hoor ik nu niks meer van. Nooit of nooit nog soly voor mij.. Mensen, denk 2 keer na voor je tekent bij soly. Doe het NIET..

9 novembre 2023

Risposta di Soly België

Dank voor het delen van je ervaring, Danny. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt overgehouden aan het proces van de zonnepanelen. We hebben geprobeerd om telefonisch contact met je op te nemen, maar kregen helaas geen gehoor.
We proberen dit op een ander moment nogmaals. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen!

Prima voorstelling.

Prima voorstelling.
Prijs helaas te duur in vgl. Met concurrentie

31 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van je feedback. We zijn verheugd te horen dat je onze voorstelling als prima hebt ervaren. We streven er voortdurend naar om kwalitatieve producten en diensten te leveren, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Aan de andere kant begrijpen we je zorg met betrekking tot de prijs in vergelijking met de concurrentie. We nemen dit serieus en zullen intern bekijken hoe we onze prijsstelling kunnen verbeteren of wellicht aanpassen om competitiever te zijn. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en jouw feedback helpt ons om de nodige aanpassingen te maken.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk. Alles volgens afspraak. Beantwoorden alle vragen.

2 novembre 2023

Risposta di Soly België

Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn essentieel in elke dienstverlening, en het is geweldig om te horen dat ze aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je nog meer vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Valutata 2 stelle su 5

Wat is er mis aan een bezoek…

Wat is er mis aan een bezoek terplaatse!!!!!

Risposta di Soly België

Dank voor het delen van je ervaring, Peter. Als Soly zijnde zijn wij een B-Corp organisatie wat betekent dat wij extra stappen zetten voor mens en milieu. In eerste instantie doen wij onze adviesgesprekken online om zo de uitstoot te verminderen op de wegen. Het is mogelijk om een schouw in te plannen om de situatie op locatie te beoordelen. Mocht je dit willen dan kun je dit aangeven.

Risposta di Soly België

Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je de informatie over het product nuttig vond. Als je nog meer vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Risposta di Soly België

Dank voor het delen van je ervaring, Solyaan. Het verheugt ons om te horen dat u zo positief bent over het online adviesgesprek met onze adviseur. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op!

Valutata 4 stelle su 5

Enphase pv-installatie met thuisbatterij.

Alles goed verlopen, propere afwerking van de installatie.

25 settembre 2023

Risposta di Soly België

Het is geweldig om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de installatie netjes is afgewerkt. Een propere afwerking is vaak een teken van zorgvuldigheid en vakmanschap, wat belangrijk is bij installatieprojecten. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met het resultaat. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring!

Bedrog

Nadat de oplevering van onze installatie meer dan een jaar (!) heeft geduurd, zijn wij uiteraard een groot deel van onze premie van de Vlaamse overheid mislopen.

Soly werd hiervoor door ons in gebreke gesteld voor het volledige mislopen bedrag aangezien ze zelf schriftelijk toegegeven hebben dat het hun eigen fout was.
Op deze ingebrekestelling heeft Soly nooit gereageerd. Sterker nog, het aangetekend schrijven is door hen nooit aanvaard. Er werd ons destijds ook een compensatie beloofd voor de mislopen opbrengsten, dewelke ook nooit meer ter sprake is gekomen.

Ondertussen krijgen wij wel aanmaningen en dreigementen met incassobureaus om het betwiste bedrag op te hoesten.

Ik kan hieruit enkel concluderen dat Soly een bedrijf is dat zich alleen maar bezig houdt met het binnenhalen van nieuwe klanten en geen enkel benul heeft van het opleveren van hun beloftes of ook maar de minste service kan bieden.

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van je ervaring, Tim. Graag komen we met je in contact om je ervaring te bespreken. Helaas kunnen we op de naam die je hebt opgegeven geen klantgegevens vinden. Trustpilot heeft daarom namens ons een mail aan je gestuurd met het verzoek aanvullende gegevens te delen.

offerte

Goede info en aangenaam gesprek.

26 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Het is geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met de ontvangen informatie en het aangename gesprek. Een effectieve communicatie en een positieve interactie zijn essentieel bij het verkrijgen van vertrouwen en het nemen van weloverwogen beslissingen. Het lijkt erop dat je goed bent begeleid en geïnformeerd, wat duidt op professionele en klantgerichte service. We hopen dat deze positieve ervaring een goede basis legt voor verdere samenwerking of interacties met het desbetreffende bedrijf of individu.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie met duidelijke uitleg en…

Snelle reactie met duidelijke uitleg en advies.
Heel aangename kennismaking.

Risposta di Soly België

Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met een snelle reactie en duidelijke uitleg en advies. Een aangename kennismaking is vaak het begin van een goede klantrelatie, en het lijkt erop dat dit precies is wat je hebt meegemaakt. Het feit dat je tevreden bent met de communicatie en het advies getuigt van professionele en klantgerichte service. We hopen dat deze positieve ervaring zich voortzet in je verdere interacties met het bedrijf of de dienstverlener.

uitleg en advies

duidelijk uitleg producten en advies

Risposta di Soly België

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke uitleg van de producten en het advies dat je hebt ontvangen. Dit wijst op een professionele en behulpzame benadering van de dienstverlening. Het is belangrijk dat klanten goed geïnformeerd zijn en zich geadviseerd voelen bij hun besluitvorming. Dit lijkt een positieve ervaring te zijn geweest, en het getuigt van goede klantenservice.

Valutata 5 stelle su 5

Prima communicatie, heel vlotte offerte

Prima communicatie en heel vlotte beiderzijdse uitwisseling van informatie, adviseur bleek uitstekend op de hoogte en luisterde heel goed naar onze wensen, offertes werden prompt verstuurd.

26 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de communicatie en dienstverlening van de adviseur. Het feit dat ze goed op de hoogte waren en aandacht hadden voor jullie wensen, getuigt van professionele en klantgerichte service. Bovendien is het altijd een pluspunt als offertes snel worden verstuurd, wat wijst op efficiëntie. Klinkt als een geweldige samenwerking!

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijke persoon en een zeer…

Zeer vriendelijke persoon en een zeer duidelijke uitleg

24 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de positieve feedback. Het doet ons deugd te horen dat u onze service en de duidelijke uitleg waardeert. We streven ernaar om onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of behoefte aan onze hulp hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te assisteren.

Nogmaals bedankt voor uw recensie, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Professioneel en aangenaam gesprek

Professioneel en aangenaam gesprek. Je krijgt de nodige info.

23 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Wat geweldig om te horen dat je een professioneel en aangenaam gesprek hebt gehad waarbij je alle benodigde informatie hebt ontvangen. Een combinatie van professionaliteit en een vriendelijke benadering draagt bij aan een positieve ervaring, vooral als je op zoek bent naar belangrijke informatie. Als je nog meer vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor het delen van je positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Niemand aan de lijn gehad

Niemand aan de lijn gehad, niemand heeft gebeld
Ging stipt om 9 uur zijn , met 2 voorafgaande mails dat het om 9 uur ging zijn , we zijn 1 april reeds voorbij bedankt Soly voor je correcte afspraak

23 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, Solyaan.

incompetent en onbereikbaar

maart 2023: eerste contact (verkoper tot ochtend van installatie): goed
verder contact: beneden alle peil:
- installatie (juni 2023) werkte niet vanaf seconde 1
- elektricien incompetent: gaf toe 1 week geleden opleiding gehad te hebben, maar geen ervaring in het oplossen van problemen (kreeg de installatie dus niet actief)
- batterij was niet meegeleverd en hier was niet over gecommuniceerd door Soly zelf, werd gezegd de dag zelf
- kreeg niemand aan de lijn de komende maanden
- augustus 2023: eerste probleem opgelost (ze hadden 1 verkeerde omvormer gebruikt op het dak) en batterij geleverd
- batterij werkte niet omdat iemand vergeten had een tussenstuk te plaatsen
- app werkte niet (verkeerde data)
- mails verstuurd en gebeld: geen antwoord/ niemand aan de lijn gekregen
- oktober 2023: keuring gekomen: conclusie: gevaarlijke installatie: alles werd uitgetrokken- en systeem gedeactiveerd
- nog steeds aan het wachten op antwoord na herhaaldelijke mails en telefoontjes (wordt nooit opgenomen)

20 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van je ervaring, Chris. Graag komen we met je in contact om je ervaring te bespreken. Helaas kunnen we op de naam die je hebt opgegeven geen klantgegevens vinden. Trustpilot heeft daarom namens ons een mail aan je gestuurd met het verzoek aanvullende gegevens te delen.

Update 16-11-2023:
Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en we zijn blij om te horen dat je met de aanvullende afspraken positiever terugkijkt op het proces.
We willen nogmaals excuses aanbieden voor hoe het proces is verlopen, dit hadden we beter moeten doen.
We wensen je veel zonnige dagen toe met mooie opbrengsten!

Vlotte en snelle offerte

Vlotte en snelle offerte via online gesprek.

4 ottobre 2023

Risposta di Soly België

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, Solyaan. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over het offertegesprek van Soly! We wensen je alvast veel zonnige dagen toe, zodat je straks snel kunt genieten van een mooie opbrengst!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più