Banner for SNP Natuurreizen & Trail Markers

SNP Natuurreizen & Trail Markers Recensioni 1.928

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een prachtige sneeuwwandelweek gehad in Lessach im Lungau. Mark en Bettina hebben daar het mooie Dreiländerwirt "gebouwd". Zij verzorgden heerlijk ontbijt, lunch en avondeten met biologische... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie rustige landwegen, soms zelfs vrijliggende fietspaden door een prachtig deel van Schotland! Leuke overnachting plaatsen, soms hele rustieke hotels. Helaas kan SNP het weer niet even regelen….... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 2 stelle su 5

Een dure reis geboekt bij SNP naar Madeira …

Een dure reis geboekt bij SNP naar Madeira. De lokale vertegenwoordiger van SNP in Madeira, MB Tours, 'kende' ons niet toen we bij aankomst op het vliegveld voor de huurauto kwamen en kon niets voor ons doen. Hij suggereerde buiten te wachten op iemand met ons naambordje. Die was er niet. De SNP-noodnummer mevrouw zei ook niets te kunnen doen en we moesten maar buiten blijven wachten. We vroegen de MB Tours man rond te bellen voor een oplossing, en dat leverde op dat we 'misschien ' bij Atlantic moesten zijn, een klup waar we nog nooit van hadden gehoord. MB Tours was verder te druk met andere klanten. Uiteindelijk wist een bewaker van het vliegveld na meer dan een half uur de man van Atalantic op te sporen. Wat een puinhoop!

Verder kregen we 92 pagina's toegestuurd over de veel bezongen Levada-wandelingen. Echter bij de eerste stop in Porto Moniz waren beide geselecteerde wandelingen afgesloten. En dat was niet de enige keer dat we op gesloten hekken stuitten. Niet-actuele informatie dus. Belachelijk. Misschien jaren geleden geschreven en nooit meer naar gekeken.
Op ons maakt SNP de indruk van een geldmachine, hoge tarieven, miscommunicatie met de lokale vertegenwoordiger, slechte service en misinformatie.
Een keer, maar nooit weer.

H. Muilerman

21 settembre 2025
Non scritta su invito

Professionele organisatie

Onze reis naar Noord-West Griekenland was zeer goed georganiseerd. Soepel boeking proces, uitgebreide informatievoorziening, communicatie met helpdesk was goed en uiteraard ook de organisatie van onze reis.

7 ottobre 2025

Mooie wandelingen op de Via Francigena

Mooie wandelingen op het mooiste deel van de Via Francigena. Met de SNP-app is het zeer eenvoudig de route te volgen. Geslapen in 3 en 4 sterren hotels. Bagagevervoer verliep perfect, duidelijke informatie voorafgaand aan de vakantie. Extra rustdagen te overwegen in Lucca, San Gimignano, Siena en Pisa. Eind september is de perfecte tijd om een dergelijke wandeling te ondernemen.

4 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Het was heel goed geregeld

Het was heel goed geregeld: - de accomodaties waren allemaal verschillend naar leuk en goed met een vriendelijk ontvangst - met een heerlijk keuzeontbijt en een keer ook met heerlijke met diners- de bagage was er elke keer op tijd - de wandeling was mooi en soms zwaar, maar dat kwam ook door het warme weer.
Al met al hebben wij genoten!

1 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Een prachtig samengestelde reis op…

Een prachtig samengestelde reis op toplocaties. Inlopen in de Morvan, doorlopen in de Livradois en profiteren in de Chartreuse. Goed verzorgde maaltijden, met aandacht. Een overvloed aan wandelingen op de laatste 2 locaties, zo nodig op weg geholpen door Peter (Livradois) en Paul (Chartreuse), die alles van de omgeving weten en eigen wandelingen hebben. Een aanrader deze reis.

29 settembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più