Gebuiksvriendelijke website! Laatste keren altijd bij jullie geboekt, dit jaar opnieuw! Het is 4 jaar geleden, eerst door omstandigheden en daarna door Corona. We kijken er dus enorm naar uit.... Leggi di più
Vlotte contactname en reactie met het team van snowtrex. Na een iets mindere ervaring bij het boeken. We hebben snel een verduidelijking gekregen, bij de vraag om onze dossiers te linken kregen we ee... Leggi di più
Een geschikt hotel vinden en reserveren ging relatief vlot. Het was echter wel verrassend om pas helemaal op het einde van dat proces te zien dat het enkel "op aanvraag" was en dat we pas na ten laats... Leggi di più
We boekten begin juli een skivakantie in ons favoriete oord. Jammer genoeg kregen we deze week een mail dat er een dubbele boeking was, maar we kregen een heel mooi alternatief aan dezelfde prijs aang... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!
Bonner Str. 484-486, 50968, Köln, Germania
- 03 400 32 40
- info-be@snowtrex.com
- snowtrex.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle info, vriendelijkheid...
Vriendelijke mails.
Snelle antwoorden.
Hulp via mail.
Hier boek ik nog.

Risposta di SnowTrex BE
het is goed dat je een totaal pakket…
het is goed dat je een totaal pakket kunt krijgen met skipas bij.

Snelle goede reactie
Snelle goede reactie, maar info na de boeking mag wat uitgebreider

Risposta di SnowTrex BE
Goede prijs aanbieding incl ski pas.
De prijs aanbieding incl ski pas is goed en duidelijk en de order snel geregeld zonder onverwachte verassingen tot nu toe.

Duidelijke website
Het was wel makkelijk om voorstellen te krijgen conform de wensen die in de filters stonden.
Het verschil tss de verschillende keuzes mocht iets duidelijker (bvb verdieping, richting terrras)

Een echte aanrader!
Ik ben de tel al kwijt hoeveel keren ik geboekt heb met snowtrex.
Dit is steeds zeer vlot verlopen en de ervaringen waren steeds top!
Een aanrader voor iedereen!

Risposta di SnowTrex BE
Beste skivakantie site die ik al…
Beste skivakantie site die ik al tegengekomen ben. Zeer overzichtelijk, houd zeer goed rekening met je filters. Skipas inclusief en zeer gedetailleerde prijsoverzicht per persoon en per kamer eens je doorgaat in de boeking. Dat is vooral handig wanneer je met vrienden 1 boeking doet. Eerste hotel waren niet genoeg kamers beschikbaar, mailtje gekregen+ nog telefoon van een medewerker of ik mail ontvangen had en of ze konden helpen. Afwachten wat het verdere verloop en onze vakantie zal zijn maar ik durf toch voorzichtig zeggen dat ik mijn nieuwe reisorganisatie gevonden heb. Voorgaande jaren met skifriends geboekt en prijs van de offerte kwam nooit overeen met de factuur na boekbevestiging was altijd wel wat. Hier tot op de cent correct zoals je de prijs ziet wanneer je een hotel selecteert op basis van de prijs
ik heb reeds een 14 tal jaren bij…
ik heb reeds een 14 tal jaren bij snowtrex geboekt en iedere reis was tot grote tevredenheid van iedereen.
Steeds is de accomodatie volledig juist zoals beschrijving. Kortom alleen maar grote tevredenheid.
Vlotte boeking
Communicatie is top
Beste aanbieding voor onze wensen.
Overzichtelijk…….en gevonden wat we…
Overzichtelijk…….en gevonden wat we zochten.
Afgelopen winter ook daar geboekt en was top.
Dus volgende winter weer eens naar Livigno.
eenvoudige selectie keuze maken
Mooi en overzichtelijk aanbod
Mooi en overzichtelijk aanbod. Prijs/kwaliteit is top.