De site is duidelijk te filteren zodat je snel komt waar je wil zijn. Enige nadeel vind ik: je boekt/reserveert iets en 2 dagen later blijkt deze niet meer beschikbaar (gelukkig heeft de accomodatie z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al meerdere malen wintersport vakantie via Snowtrex geboekt en altijd uitstekend verlopen. Nu een aanvraag gedaan, deze werd door appartement niet toegekend. Zelf direct een andere geboekt via Snowtre... Leggi di più
4 dagen voor vertrek lastminute wintersport (op aanvraag) geboekt via SnowTrex. Geen problemen met betaling via iDeal of e mailen van vouchers ondervonden. Ik kende het bedrijf niet, maar hier ga ik v... Leggi di più
Twee weken voor vertrek kregen wij bericht dat het door ons geboekte huis niet beschikbaar was en dat we een stuk kleiner huis kregen (110 ipv 140 m2 en 2 ipv 5 badkamers). Ter compensatie kregen we e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!
Bonner Str. 484-486, 50968 , Köln, Germania
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Het boeken van de reis ging makkelijk en snel, de korting was fijn.

Risposta di SnowTrex NL
Meerdere keren bij Snowtrex geboekt, altijd prima geregeld tegen een goede prijs

Risposta di SnowTrex NL
Makkelijk simpel in te vullen site
En mooie prijs kwaliteit

Risposta di SnowTrex NL
Overzichtelijke site, heldere voorwaarden en prijzen.
Ook ervaringen in het verleden, waarbij we tijdens de coronaperiode 2 maal genoodzaakt waren onze reis te annuleren, waren erg positief.

Risposta di SnowTrex NL
Goede organisatie, boekingen verlopen goed en als er iets mis gaat staan ze altijd paraat om je te helpen en het probleem op te lossen.

Duidelijke website.
Snelle boeking en respons.
Inclusief skipas, alle kosten transparant.

Risposta di SnowTrex NL
Een reisorganisatie is er voor de klanten. Nou, deze organisatie niet!!!
Wij hadden via hun een ‘appartement’ geboekt. Dat bleek gewoon de boven etage van het huis van de bewoners. Die daar dus ook sliepen en gebruik van maakten. En dat noemen ze dan een ‘appartement’. Weinig privacy en geen eigen plek met het gezin. Wij hadden last van knagende muizen s’nachts, 5 katten die rond liepen (ook op onze kamers als de deur niet dicht zat), enorme stank (alsof je in een dierenasiel ‘woont’) en de sanitaire voorzieningen waren echt heel erg gedateerd. Een stap terug in de tijd.. Maar dat stond natuurlijk niet op de foto’s. Ook de weg er naartoe was ernstig hoog en gevaarlijk met veel sneeuwval. Geen vangrails en heel smal.
Wij zijn hier met het gezin 1 nacht geweest en daarna een andere locatie gezocht want dit was niet te doen.
Na vele klachten mails en belletjes kwamen ze alleen maar met excuses en schoven ze alles af. En dat noemt zich een klantenservice. Zeer treurig dit omdat wij heel veel extra kosten hebben moeten maken omdat hun niet met een oplossing kwamen. Wij werden alleen maar aan het lijntje gehouden.
Zelfs die ⭐️ ster is nog teveel..
Wij gaan al jaren met veel plezier op wintersport en sparen daar ook hard voor. Maar zo slecht als dit hebben wij nog nooit meegemaakt. En dat daar dan ook niks aan gedaan wordt door de reisorganisatie (waar wij direct contact mee hebben opgenomen) is echt schandalig.

Risposta di SnowTrex NL
Vroeg aanbod gereed. Duidelijk boekingsproces waarbij de kostenstructuur vroeg inzichtelijk is. Goede prijs/kwaliteitsverhouding vh aanbod.

Risposta di SnowTrex NL
Zeer correct verloop. Zou wel handig zijn mocht je ook met Payconniq kunnen betalen.