Valutata 1 stelle su 5

nou ik vind het kussen goed aanvoelen, maar wat een lucht komt er vanaf, ik heb hem gewoon uit mijn bed moeten gooien.. het is zo onwijs chemisch. Ik heb hem gewassen, ik heb hem buiten latenluchte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden met de Snoozz slaapwikkel! Hierdoor slaapt onze baby veel langer door (Gebuik al sinds 1,5 maand). Voor ons ook rustiger slapen nu we zeker weten dat we haar niet meer aan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super service! Als eerste ben ik heel blij met het zwangerschapskussen en kon in tijdens mijn zwangerschap niet meer zonder slapen! Helaas liet het binnenkussen ineens z’n balletjes los. Na te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Centro per la gravidanza

Scritti dall'azienda

Snoozzz is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap en de eerste periode met hun baby. Vanuit eigen ervaring als ouders weten we hoe belangrijk het is om je veilig, zeker en ondersteund te voelen in deze bijzondere fase. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan comfort, rust en vertrouwen, zoals onze zwangerschapskussens, slaapwikkels en zorgvuldig samengestelde supplementen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We werken met hoogwaardige materialen, laten onze producten testen en ontwikkelen deze in samenwerking met specialisten. Ons doel is om praktische oplossingen te bieden waar ouders écht iets aan hebben. We zijn inmiddels actief in meerdere landen, maar blijven werken vanuit dezelfde overtuiging: ouders zo goed mogelijk ondersteunen, met producten waar je op kunt vertrouwen. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Ons eigen klantenserviceteam kent onze producten door en door en denkt graag met je mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail en helpen je graag verder.

2,6

1 stella

Ha risposto al 17% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

kussen voelt prima, chemische lucht niet.

Ik heb hem gewassen, ik heb hem buiten latenluchten 2 nachten. niks helpt. Ik ben asmatisch en super gevoelig voor luchtjes etc. maar ik vind ook dat jeje baby hier niet op moet liggen. dit lijkt mij echt niet gezond

6 aprile 2026
Logo di Snoozzz

Risposta di Snoozzz

Beste JAde,
Wat vervelend om te lezen dat je zo’n sterke geur ervaart. Zeker als je gevoelig bent voor geuren en astma hebt, begrijpen we goed dat dit erg onprettig is.
We willen hierbij ook aangeven dat wij geen eerdere melding of klacht van je hebben ontvangen. Dat vinden we jammer, want we nemen dit soort signalen juist heel serieus en helpen direct mee aan een oplossing.

Onze kussens zijn gevuld met EPS-microbolletjes en gemaakt van veilie, gecertificeerd materialen en vrij van schadelijke stoffen. In sommige gevallen kan de vulling kort na productie zijn verwerkt, waardoor een geur tijdelijk sterker aanwezig kan zijn. Deze verdwijnt normaal gesproken na voldoende ventileren.

Dat dit bij jou niet het geval is, is niet zoals het hoort en kijken we graag met je na.
Neem alsjeblieft contact met ons op via support@snoozzz.com of telefonisch, dan kunnen we dit direct voor je oplossen.
We helpen je graag verder.

Groet van Jeanette van Snoozzz

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling nooit binnen gehad.

Kan niet meepraten over de kwaliteit van de snoozz voedingskussen. Kussen besteld, wel een bevestiging gehad van bestelling maar erna nooit meer wat gehoord. Op de website staat dat de levering binnen twee dagen binnen komt, ze reageren niet via de mail of telefoon.

13 febbraio 2026

Completely Unacceptable Chemical Smell

Completely Unacceptable Chemical Smell

I am extremely disappointed with this pregnancy pillow.

The moment I unpacked it, I was hit with a very strong, overwhelming chemical smell coming from the filling. This is a product specifically marketed for pregnant women, and yet it smells like harsh chemicals. That should honestly be unacceptable.

I tried to ignore it at first and even used it for one day, thinking maybe the smell would fade. It didn’t. When my husband came near it and noticed the odor, he was so concerned that he literally took the pillow away from me because he didn’t want me exposed to these chemicals.

A pregnancy product should feel safe and comforting, not toxic. Instead of helping me sleep better, it caused stress and frustration.

I would absolutely not recommend this pillow. The smell alone makes it unusable.

16 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschikkelijk bedrijf!

Wat een verschikkelijk bedrijf!
Ten eerste ontvang ik een kussen die vreselijk stinkt. De geur die er aan zit in enorm chemisch en lijk me totaal niet veilig voor zwangere vrouwen, laat staan babys!
Ik heb gelijk gebeld met dit probleem hún antwoord was dat ik hem maar in de zon moet leggen (het is midden in de winter en het vriest) of in de wasmachine moet doen. Wat nooit gaat passen.
Vervolgens nog erachteraan gemaild en hier heb ik nieteens een antwoord op terug gekregen.
Echt belachelijk. Nú slaapt mijn vriend ermee, en volgens hem verdwijnt per nacht de vulling eruit.
Fijn 80 euro weggegooid, geef hier vooral je geld niet uit en zoek even verder

14 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Snel slap bijvullen is een ramp

Prima kussen maar wordt snel slap. En ze hadden een oplossing, kussen bijvullen. Wat een rot karwei! Die korrels zaten overal! Ze bleven overal aan plakken! Heb me niet hoeven vervelen in de middag en mijn zwangere lijf is er van kapot.. 🙄

24 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Slecht kwaliteit

In het begin blij mee geweest. Vier maanden later is 1/4 van de vulling nergens te bekennen. Ergste is dat ze dit weten en hun oplossing is om vulling te verkopen inplaats van hun producten te verbeteren.

15 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Ik heb dit kussen gekregen tijdens mijn…

Ik heb dit kussen gekregen tijdens mijn eerste zwangerschap. Hier was ik blij mee, totdat ik de buitenhoes wilde wassen. Het kussen heeft namelijk een verschrikkelijke vulling, die gewoon door de hoes heen komt. Het hele huis lag onder na alleen de buitenhoes willen wassen. De bolletjes zijn ook nog eens ontzettend statisch, dus een enorm gedoe om op te ruimen. Nu voor mijn tweede zwangerschap toch het kussen weer hoopvol uit de kast getrokken, is hij enorm leeg gelopen. Navulling besteld, maar wat een verschrikking om het bij te moeten vullen. Zeker een uur bezig geweest met stofzuigen en ik vind de balletjes nog steeds overal. Mijn man zei ook dat ik beter gewoon een nieuw kussen had gekocht. Kortom: kussen ligt prima, maar door de vreselijke vulling die ook nog eens snel de vorm verliest, en dure prijzen, zou ik het niet aanraden.

30 ottobre 2025

Super service!

Tijdens mijn zwangerschap al heel blij met het Snoozzz kussen.
Mijn kindje vindt het kussen met hoes ook heel erg prettig! Helaas was de relaxhoes na 5 weken gebruik uitgelubberd. Waardoor mijn kindje telkens onderuit zakte. Door de fijne service krijg ik een nieuwe hoes toegestuurd! 👌🏼

23 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Fijn voedingskussen maar snel slap, wel goed geholpen door Snoozzz

Het voedingskussen opzich is heel fijn, hoes en relax hoes voor de kleine ook echt top!
Alleen zoals veel reviews ook het probleem dat hij snel slap wordt, nou gebruik ik hem al sinds maart en heb ik 1 keer een bijvulling besteld. Daarmee kon ik in mei en juli het kussen goed bijvullen, nu had ik dus weer hetzelfde probleem dat hij slap is.
Ik geef toch 3 sterren omdat ik het persoonlijk wel een fijn kussen vindt want ik slaap hierdoor veel beter (gezien ik er al mee slaap sinds ik 10 weken zwanger ben) alleen jammer dat het snel leegloopt!

Contact gezocht met Snoozzz en mijn verhaal compleet uitgelegd, kreeg binnen een aantal uur al reactie! En krijg ik nu een zak met vulling opgestuurd, ze gaven ook aan dat ze ermee bezig zijn qua vulling/bijvulling.

11 settembre 2025

Besteld op 1 april lijkt een 1 april grap

Op 1 april een zwangerschapskussen besteld, maar achteraf voelt het echt als een 1 april grap. Na korte tijd is de vulling vrijwel verdwenen en het kussen biedt totaal geen ondersteuning meer. Voor deze prijs had ik veel betere kwaliteit verwacht, zeker omdat er goedkopere alternatieven zijn die wél langer meegaan. Absoluut geen aanrader en zonde van het geld!

19 agosto 2025

Zwangerschaps domper

Eind maart een zwangerschapskussen aangeschaft. In eerste instantie erg blij mee. Nu is het kussen 4 maanden later futloos, er “mist” zeker 1/5 van de vulling. Daarbij komen de bolletjes door de stof heen in de buitenhoes en uiteindelijk in bed te zitten.

Prijs kwaliteit lijkt in eerste instantie hoger, achteraf gezien zou ik hier m’n geld niet meer aan spenderen.

12 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit, snel slap geworden

Ik heb het zwangerschapskussen van Snoozzz nu een paar weken en het is al helemaal slap geworden. Biedt totaal geen steun meer en voelt goedkoop aan, terwijl de prijs hoog is. Heel teleurstellend en absoluut geen aanrader.

10 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een fijn kussen voor tijdens de…

Een fijn kussen voor tijdens de zwangerschap en ook daarna gebruikt voor tijdens het voeden en slapen. Helaas was de binnenzak na 11 maanden stuk, maar toen ik dit meldde hebben ze gelijk de volgende dag een nieuwe binnenzak opgestuurd! Heel tevreden met de service!

4 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit en service zeer matig

Ik heb een zwangerschaps-/voedingskussen gekocht, waar ik in eerste instantie erg tevreden over was. Helaas merk ik nu dat het kussen erg is ingezakt en bijna leeg aanvoelt, alsof de vulling grotendeels verdwenen is.
Gezien de relatief korte tijd dat ik het kussen gebruik, had ik dit niet verwacht.
Ik heb daarom contact opgenomen met Snoozzz zelf. Zij gaven aan dat het normaal is dat het kussen na verloop van tijd zijn vorm verliest, en dat ik vulling kan bijkopen om het zelf aan te vullen.
Persoonlijk vind ik dit teleurstellend, zeker gezien de hoge prijs van het kussen in verhouding tot de relatief korte periode waarin het zijn vorm behoudt.
Bovendien zou het fijn zijn als dit duidelijk vermeld werd bij de aankoop. Het navullen met microbolletjes lijkt me in de praktijk ook niet zo eenvoudig.

4 luglio 2025

Binnen een maand onbruikbaar

72 euro betaald voor een kussen die binnen een maand onbruikbaar is geworden. De vulling is binnen een maand plat en nu heb ik een kussen waarvan 1/3e deel een leeg omhulsel is. Geeft hierdoor geen steun meer tussen de benen oid. Ik had een comment geplaatst op facebook en kregen daarbij het verzoek of ik ze wilde mailen met foto's. Heb ik gedaan en de enige reactie was: "ja dat hoort met dit soort vulling. Daarom verkopen we navulverpakking." Of ik nog even naast de 72 euro, 24 euro aan een navulverpakking wil.

Ik herhaal 1 maand(!!) 72 euro en dan na 1 maand een navulling kopen van 24 euro. Echt, wat de hell... Walgelijk.

20 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Heel snel leeg en slechte kwaliteit stof

De eerste week sliep het kussen erg fijn, maar nu is het kussen al erg leeg aan het raken. Ik moet het kussen veelste vaak opnieuw opschudden in de nacht om een beetje kussen tussen mijn benen te hebben.
Ook zitten er al 2 haken in de stof terwijl ik er juist erg voorzichtig mee om ga.

Het was een goed moederdag cadeau maar helaas echt zonde van het geld.
Bestelnummer 106904

9 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più