Dettagli dell'azienda

1. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

Moeite met slapen? Bij Snoozzle geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een energieke dag. Ons doel is om jou elke ochtend uitgerust wakker te laten worden, klaar voor een nieuwe dag. Tijd om beter te slapen en uitgerust wakker worden? Ontdek alles voor een goede nachtrust: van luxe slaapmaskers, verzwaringsknuffels voor volwassenen en kinderen, slaap oordopjes tot accessoires. Levering in Nederland & België. Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

kapot oortje na een week

Super tevreden met mijn dopjes. Maar helaas na een week was er iets kapot aan mijn oordopjes. Tot mijn verbazing kreeg ik na te horen nadat ik een mailtje te had gestuurd dat ze een nieuw paar dopjes op zouden sturen. Top service! Helemaal blij.

16 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden en raad Snoozzle zeker aan!

Onlangs een zijden slaapmasker en oordopjes besteld bij Snoozzle. Snel verzonden en goed verpakt en goede kwaliteit van de producten. Het slaapmasker is zacht en blokkeert het licht. De oordopjes zitten comfortabel en helpen om beter te slapen. De website is overzichtelijk en de klantenservice reageerde vriendelijk toen ik een vraag had. Ik ben erg tevreden en raad Snoozzle zeker aan!

21 gennaio 2026

Risposta di Snoozzle

Wat een uitgebreide en mooie review, dankjewel Nina!
Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met het zijden slaapmasker en de oordopjes, én met onze snelle verzending en service.

Fijn dat de producten bijdragen aan een betere nachtrust. Daar doen we het natuurlijk voor 😊

Dank voor je aanbeveling en slaap lekker!💤

Top webshop

Ik heb een heerlijk zachte zijden kussensloop van Snoozzle gekocht en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is top en het product voelt fijn aan. Het contact met de klantenservice verloopt prettig, er wordt snel en vriendelijk gereageerd. Zeker een aanrader!

19 gennaio 2026

Risposta di Snoozzle

Wat een fijne review, dankjewel MyZ! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de zijden kussensloop en de kwaliteit ervan. En extra leuk dat je onze klantenservice als prettig en snel hebt ervaren 😊

Dank voor je aanrader en heel veel comfortabele nachten gewenst!💤

Top gifts from Snoozzle!

Recently I got two presents from friends which they have shopped at Snoozzle. I got a reading lamp which you can hang around your neck. A lamp not heavy and easy to use with a very good reading experience. I also got a very good mask for my eyes. I have used this mask during my flight to Spain. This mask I can really recommand to all people traveling by plane and long trips in busses. I am sure you will have an excellent experience.

8 gennaio 2026

Risposta di Snoozzle

Thank you so much for this lovely review!

We’re really happy to hear you enjoyed both the neck reading light and the eye mask. Great to know the lamp is comfortable to use, and that the eye mask made your flight to Spain more relaxing ✈️😌

Thanks for recommending our products, and we wish you many more comfortable trips ahead!

Kind regards,

Roze slaapmasker

Ik ben super blij met mijn zijde roze slaapmasker, perfect ook voor lange vluchten of Airbnb’s met slechte gordijnen🥰

16 gennaio 2026

Risposta di Snoozzle

Wat fijn om te horen, Bette! Super dat je zo blij bent met je roze zijden slaapmasker. En helemaal gelijk: ideaal voor lange vluchten én Airbnb’s waar de gordijnen het laten afweten 😉

Dankjewel voor je review en veel plezier met het zijden slaapmasker!

Smart ring

Smart ring gekocht om mijn slaapritme te volgen. Werkt goed en was snel bezorgd

15 novembre 2025

Risposta di Snoozzle

Wat fijn om te horen, Storm! Super dat de smart ring goed werkt om je slaapritme te volgen en dat hij snel bij je binnen was.

Dankjewel voor je review en veel plezier met de smart ring!

Valutata 5 stelle su 5

Happy with the earplugs and necklamp

I ordered the neck lamp and the earplugs and not only do I love relaxing in bed reading my book without bothering my partner with the light on, but I also sleep so deeply with the earplugs. For years ive used the foam ones but with the Snoozle earplugs it blocks all sound and I get a much better night’s sleep. I also brought the earplugs to a festival and they were amazing.

1 novembre 2025

Risposta di Snoozzle

That’s amazing to hear, Madeleine. Thank you for sharing!

We're glad to hear the neck light makes your reading time more relaxing without disturbing your partner, and amazing that the earplugs make you sleep deeply. Great to hear they even held up at a festival, love that!

Enjoy your quiet nights and cozy reading moments!🩵

Kind regards,

Top service

had een vraag over de neklamp... luuk van snoozzle had me snel geholpen met mijn vraag en heb het daarna besteld...een dag later al gekregen.. top service

4 novembre 2025

Risposta di Snoozzle

Fijn dat je tevreden bent met de neklamp en onze service, Joeri!

Dankjewel voor het delen van je ervaring en veel plezier met de neklamp!🩵

Blij mee

Ik gebruik de zijden slaapmasker en oordopjes en ben er super blij mee. Je voelt meteen de kwaliteit. Mijn oude slaapmasker zat een beetje strak. Deze voelt lekker zacht aan maar laat geen licht door

7 novembre 2025

Risposta di Snoozzle

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het zijden slaapmasker en de oordopjes, Michel!

Dankjewel voor het delen van je ervaring, slaap lekker!🩵

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super blij met mijn leeslamp

Ik ben super blij met mijn leeslamp. 2 weken geleden viel bij mij 's avonds om 22.00 uur de stroom uit. Ik zat echt met mijn handen in het haar. Kon mijn telefoon niet laden, dus ook niet de zaklamp er van gebruiken. Dacht ineens aan het lampje. Kon toch mijn dag afsluiten hoe ik dat normaal gewend ben. Even nog lekker lezen in bed.

15 ottobre 2025

Risposta di Snoozzle

Wat fijn om te horen dat de leeslamp je helpt om ook tijdens stroomuitval in het donker comfortabel te kunnen lezen, Gerda! Bedankt voor je leuke review. Wij wensen je nog veel fijne leesmomenten toe!

Valutata 5 stelle su 5

Erg blij met mijn slaapmasker

Erg blij met mijn slaapmasker! Hele fijne kwaliteit, snelle verzending met een persoonlijk kaartje erbij! Verder een fijne en overzichtelijke website. Ik ga hier voortaan al mijn slaapspullen bestellen!

29 ottobre 2025

Risposta di Snoozzle

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Lysette! Dankjewel voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe slaapmasker. Tot snel bij Snoozzle!

Team Snoozzle

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più