1. Negozio di arredi e di design d'interni

Velkommen til SmartWall, som er en dansk webshop med et kæmpe udvalg af dekoration til hjemmets vægge. Vi sælger billeder på lærred, plakater i rammer, skærmvægge, verdenskort og fototapeter. Vi har over 13.000 produkter i shoppen og et unikt udvalg, du ikke finder hos andre. Vores priser er blandt de laveste på markedet, og vi tilbyder fri fragt på alle ordrer.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Har ikke fået sat tapeter op endnu

Har ikke fået sat tapeter op endnu, men synes det er meget sløret ift billedet det er bestilt efter. Så er spændt på om min gamle mor kan godkende det, når det kommer op.

4 luglio 2024

Hej Gitte
Vi har ikke modtaget en reklamation fra dig på mail, før vi kan se denne halvdårlige anmeldelse på Trustpilot.
Trustpilot er ikke beregnet til håndtering af reklamationer - og slet ikke, når vi ikke er blevet kontaktet først.
Send gerne en mail til info@smartwall.dk med billeder af det leverede tapet, så vi kan undersøge sagen ordentligt.

Smarwall.dk

Middel

Blandet følelser angående maleriet. Det var ret forsinket, dog skrev de ind før jeg gjorde og informerede om dette, hvilket var rart.

Dog var penslerne der kom med beskidte. Ellers fin service.

28 maggio 2024

Hej Theresa
Vi beklager endnu engang, at din ordre blev forsinket. Det skyldtes som nævnt i mailen til dig, at GLS mistede pakken, og der skulle sendes en ny. Mht. beskidte pensler, er det første gang, vi hører om dette. Du må meget gerne sende os et billede af det modtagede på info@smartwall.dk så vi kan undersøge dette nærmere.

Smartwall.dk

Flot print

Flot print. Var dog lidt træls at man selv skulle klippe det hele ud selv, da man nemt risikerer at det bliver skævt. Det lykkedes dog og slutresultatet er blevet rigtig flot.

3 febbraio 2023

Dårlig kvalitet.

Købte billedet Metal World det er godt nok det værste billede kvalitet jeg nogen siden har købtt. Et print der ikke er strammet op inden det bliver hæfte på en tynd liste ramme.
Du kan beder billeder I Bauhaus og supermarkederne

17 novembre 2022

Risposta di Smartwall

Det er jo dejlig nemt at lave en dårlig anmeldelse her på Trustpilot, men der mangler lidt af historien. Vi har jo skrevet sammen om dit billede, hvor du synes printet var utydeligt. Jeg bad dig sende nogle billeder, så jeg kunne få producenten til at vurdere kvaliteten. Desværre var disse fotos ikke af særlig god kvalitet da nogle var underbelyste og andre havde genskin - derfor meldte producenten tilbage, at de ikke kunne vurdere trykkvaliteten ud fra de fremsendte fotos. Men de skrev også, at de kunne se, at to af billederne ikke var spændt ordentligt op på rammen (hvilket du vist ikke selv havde bemærket), og af den grund fik du tilbudt to muligheder: 1. Fremsendelse af ny vare, 2. Refusion af din ordre. Du valgte refusion, og din ordre er annulleret. Hvis vi havde nægtet at håndtere din reklamation, kunne jeg forstå din 1-stjernede anmeldelse, men når vi håndterer din reklamation og laver en fuld refusion af købsbeløbet - uden at bede om at få varen retur - så finder jeg din anmeldelse uberettiget.

Din kommentar om kvalitet og sammenligning med Bauhaus og supermarkeder, hører ingen steder hjemme.

Fint produkt

Fint produkt. Lidt kludder i kommunikationen med firmaet, men dette blev fikset, og min vare blev leveret.

7 agosto 2022

Den kvalitet er simpelthen så stor en…

Den kvalitet er simpelthen så stor en skuffelse.

4 maggio 2022

Hej Morten.
Jeg kan ikke se, at du har kontaktet os med en reklamation over dit billede, før du har givet os en 2-stjernet anmeldelse her på Trustpilot. Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan få nogle flere oplysninger. Send en mail til info@smartwall.dk med nogle flere oplysninger og evt. nogle billeder. Så vil vi gøre alt for at hjælpe.

Smartwall.dk