Ret skal være ret
Ret skal være ret.
Køberen sprang fra, og så fik jeg alligevel litografien, og forsendelsen var perfekt …..aldrig før har jeg set så flot og hensigtsmæssig indpakning.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ret skal være ret.
Jeg har handlet hos ABK-rammer i årevis. Sidst forekom der en fejl, og mine indrammede billeder havde fået et forkert glas. Fejlen blev rettet med det samme og jeg ku’ hente mine billeder tre dage senere. Altid flot arbejde - jeg er en meget tilfreds kunde. (Jeg er ikke sikker på datoen)
Indleveret billederne uges tid inden jeg skulle bruge det. Og med aftale om det var færdig den dag det skulle bruges. Ved afhentning er det gået i stykker og det er jo hvad der kan ske. Jeg ytre hvad med pris? Skal jeg betale fuld pris nu jeg ikke har fået det tid tiden. Der blev sagt - det finder vi ud af. Der bliver lovet et nyt billede og at de skaffer det hjem og så kontakter de mig når det er klar. Ugerne går og jeg høre intet. Efter lidt over en måned ringer jeg og spørger. De har fået det hjem men det ikke sat i ramme endnu. Så siger jeg tålmodigt okay om de vil sende mig en besked når den kommer hjem. Efter 3 uger yderligere ringer jeg igen for at få en status.. og der er beskeden at den er færdig og de har sendt mig en besked. Jeg har ingen besked modtaget. Min partner henter billedet og jeg har en forventning om at jeg ihvertfald skal have noget rabat for alt det rod med det billede. Men nej jeg må betale ved kasse ét selvom jeg skulle have haft billedet til en have for 2 måneder siden. Synes det utroligt dårlig service.
Fik et forkert billede tilsendt. Fejlen blev straks rettet.