Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 4 klinken en was er heel tevreden over tot ik nr 5 bestelde. Deze geleverd kreeg, monteerde en stuk bleek. Op 2 febr gemeld en terug gestuurd. Het is nu eind april en nog steeds helemaal geen c... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters. 3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd. al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Geweldig product

Doordat ik een persoon ben die altijd zijn sleutels overal laat rondslingeren, is dit probleem verholpen. Enorm blij ermee.

8 maggio 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat de Klink Smart One een oplossing heeft geboden voor het probleem van rondliggende sleutels. Het is geweldig dat u nu zorgeloos toegang heeft tot uw deur.

Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere assistentie nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

Geweldige deurklink

31 maggio 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze deurklink geweldig vindt. Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Smart klink support

Ik ben echt super blij met mijn ervaring met smartklink , na support ontdekt dat er een breuk in mijn klink zit . Na overleg word er snel een retour label opgestuurd en maken ze hem direct . Ik raad het iedereen aan ook voor een b&b echt een mooi apparaat .
Is makkelijk te installeren , zeker voor mensen net als mij die niet handig zijn met elektronica

9 aprile 2024

Beste Monica,

Hartelijk dank voor uw fantastische review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de ondersteuning die u heeft ontvangen en dat het probleem met uw klink snel kon worden opgelost. Het is geweldig dat u de Klink Smart One aanraadt, vooral voor B&B's, en dat u de installatie als eenvoudig heeft ervaren, zelfs zonder technische kennis.

13 feb 24 een lock besteld

13 feb 24 een lock besteld, maar kwam er eigenlijk meteen na bestelling achter dat hij niet zal voldoen aan onze wensen. Je kan nl geen nachtslot gebruiken en je zal altijd een sleutel bij moeten gebruiken. Bestelling meteen geanuleerd en moest levering weigeren zodat hij terug zou gaan. Zo gedaan. Sindsdien zit ik te wachten op terugbetaling. Credit nota is 2 en een halve week geleden eindelijk opgemaakt en ik zou binnen 14 dagen geld terug hebben,. Na 2 en een helve week en 3 emails, nog niets.Alleen excuses. ik krijg zelfs geen respons meer op mn emails. Als je mazzel hebt en het gaat goed, no problems. maar owee als dat niet zo is

5 aprile 2024

Beste Glenn,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Klink.

Bij ontvangst van uw retour hebben we direct een creditnota opgemaakt en binnen de gestelde termijn terugbetaald. Helaas vielen er feestdagen in deze periode, wat de verwerkingstijd en onze reactie op uw e-mails heeft vertraagd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ervaren.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en waarderen uw geduld in deze situatie. Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top product

Na een maand gebruik ben ik enorm tevreden met mijn aankoop van de slimme deurklink van Smartklink.nl. Door de vingerafdruk functie heb ik nu gemakkelijk toegang tot mijn huis. Ik hoef niet meer te zoeken naar mijn sleutels in mijn tas. Geen gedoe meer met sleutels, vooral handig omdat mijn kinderen er altijd een talent voor hadden om ze kwijt te raken. Daarnaast kwam de klink ook erg snel binnen en heb ik het snel en makkelijk kunnen installeren aan de hand van de handleiding. De installatie is goed te doen (en dat zegt iemand met 2 linker handen). Ook heb ik de tags aangeschaft en een code aangemaakt. Deze gebruiken wij iets minder, maar ook fijn om te hebben voor de zekerheid. Ik ben er erg blij mee, ik raad het iedereen aan. Top product!!!!!!!

13 marzo 2024

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

We zijn blij om te horen dat u na een maand gebruik enorm tevreden bent met de Klink Smart One. Het is geweldig dat de vingerafdrukfunctie uw leven makkelijker heeft gemaakt en dat het geen gedoe meer is met sleutels, vooral handig voor uw kinderen.

We zijn ook verheugd dat de snelle levering en de eenvoudige installatie goed bevallen zijn, zelfs met "twee linker handen". Het is fijn dat de tags en code ook nuttig zijn als back-up.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Top!

Een geweldig product!!!!

Beste David,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

We zijn ontzettend blij om te horen dat u ons product geweldig vindt.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Top product

Top product! Werkt uitstekend in de horeca

9 marzo 2024

Beste Isay,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

We zijn verheugd om te horen dat de Klink Smart One uitstekend werkt in de horeca. Uw positieve feedback is enorm waardevol voor ons, en we zijn blij dat ons product voldoet aan uw verwachtingen in een veeleisende omgeving.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Mijn ervaring met smartklink.nl

Als interieurontwerper ben ik altijd op zoek naar hoogwaardige producten die zowel functioneel als esthetisch zijn. De deurklink die ik heb besteld bij Smartklink.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen op elk niveau.

Allereerst was ik onder de indruk van de moeiteloze bestelervaring op hun website. Het navigeren door de verschillende opties was eenvoudig en de gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen gaven me een duidelijk beeld van wat ik kon verwachten.

Toen de deurklink eenmaal arriveerde, was ik blij verrast door de kwaliteit van het product. Het vakmanschap is duidelijk te zien in elk detail, van de gladde afwerking tot de stevige constructie. Het voelt duurzaam aan en geeft een gevoel van luxe aan elke ruimte waarin het wordt geïnstalleerd.

Wat ik vooral waardeer aan deze deurklink is het moderne en toch tijdloze ontwerp. Het past perfect bij zowel klassieke als eigentijdse interieurs, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte. Bovendien is het installatieproces eenvoudig en probleemloos verlopen dankzij de duidelijke instructies die werden meegeleverd.

Al met al kan ik Smartklink.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige deurklinken. Hun producten overtreffen niet alleen de verwachtingen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit, maar bieden ook een vleugje elegantie aan elk huis of kantoor. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker terugkeren voor toekomstige projecten!

2 febbraio 2024

Beste Jack,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review!

We zijn ontzettend blij om te horen dat de deurklink die u bij Smartklink.nl heeft besteld, uw verwachtingen op alle niveaus heeft overtroffen. Het doet ons goed te weten dat zowel de bestelervaring als de kwaliteit van het product aan uw hoge eisen als interieurontwerper voldoen.

Uw waardering voor het moderne en toch tijdloze ontwerp en de veelzijdigheid van onze producten bevestigen onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en stijlvolle oplossingen.

We zijn blij dat u ons aanbeveelt en kijken ernaar uit om u bij toekomstige projecten te ondersteunen.

Nogmaals dank voor uw positieve feedback. Mocht u in de toekomst verdere vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Sinds 3 maanden de Klink in gebruik

Sinds 3 maanden de Klink in gebruik. Werkt heel fijn. Helpdesk ook goed bereikbaar en prima oplossing geboden.

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u al drie maanden tevreden bent met de Klink Smart One en dat het gebruik ervan naar wens verloopt. Het is ook fijn om te weten dat onze helpdesk goed bereikbaar was en u een prima oplossing heeft geboden.

Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Very easy installation and a real…

Very easy installation and a real pleasure using it. For the whole family.

Dear Maron,

Thank you for your wonderful review!

We are delighted to hear that you found the installation very easy and that the Klink Smart One is a real pleasure for the whole family to use.

Should you have any questions or need further assistance in the future, please don't hesitate to reach out. We're always here to help.

Best regards,

Klink Customer Service Team

Valutata 4 stelle su 5

Houd rekening met een paar dingen:

Houd rekening met een paar dingen:
1- het gaat om een 72 mm PC maat meeste huizen hebben een 55mm PC slot.
2- let dat je een 41-41 mm nieuwe cilinder nodig hebt evt. te combineren met een knopcilinder ( heel gemakkelijk)
3-de veer die de kruk weer naar boven drukt is te slap. hierdoor blijft de kruk uit de vergrendeling.

11 marzo 2024

Beste Jim,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw aandachtspunten. We waarderen uw gedetailleerde opmerkingen, omdat ze ons helpen om onze producten en diensten te verbeteren. Hieronder willen we graag reageren op de door u genoemde punten:

De Klink Smart One wordt standaard geleverd in PC72, wat de meest voorkomende slotmaat is bij insteek- en meerpuntssluitingen. We zijn blij om aan te kondigen dat de PC92-maat en op aanvraag de PC55 maat binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Wat betreft de cilinder, dit is afhankelijk van de dikte van uw deur. U heeft gelijk dat deze eenvoudig te combineren is met een knopcilinder, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Als de kruk niet soepel omhoogschiet, kan dit te maken hebben met de installatie. Het is mogelijk dat de gaten net te nauw zijn geboord, waardoor de kruk niet gemakkelijk terug kan schieten. Dit is een belangrijk aandachtspunt bij de installatie om ervoor te zorgen dat de Klink optimaal functioneert.

Nogmaals bedankt voor uw nuttige feedback. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Top service

8 dicembre 2023

Beste Casper,

Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review!

We zijn blij om te horen dat u onze service als top ervaart. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

De klink smart lock werkt perfect doet…

De klink smart lock werkt perfect doet altijd wat hij moet doen

Goede service en support een echte aanrader

Beste Roberto,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden!

We zijn ontzettend blij om te horen dat de Klink Smart One perfect werkt en altijd doet wat hij moet doen. Uw complimenten over onze service en support betekenen veel voor ons.

Het is geweldig dat u onze Klink Smart One aanbeveelt.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Super slot

Super slot! Ik heb deze nu een half jaar in gebruik. Van afstand deur openen. Tijdelijk toegang geven. Kinderen die deur openen met vingerprint. Het kan allemaal met dit smart slot.

11 marzo 2024

Beste Arne,

Hartelijk dank voor uw fantastische review!

We zijn verheugd om te horen dat u zo tevreden bent met de Klink Smart One en dat het smart slot na een half jaar gebruik nog steeds aan al uw verwachtingen voldoet. Het is geweldig om te weten dat u geniet van de mogelijkheid om de deur op afstand te openen, tijdelijk toegang te geven, en dat de kinderen de deur eenvoudig met hun vingerafdruk kunnen openen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Klantenservice Team, Klink

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più