Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 4 klinken en was er heel tevreden over tot ik nr 5 bestelde. Deze geleverd kreeg, monteerde en stuk bleek. Op 2 febr gemeld en terug gestuurd. Het is nu eind april en nog steeds helemaal geen c... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters. 3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd. al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben echt super blij met mijn ervaring met smartklink , na support ontdekt dat er een breuk in mijn klink zit . Na overleg word er snel een retour label opgestuurd en maken ze hem direct . Ik raad... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

defect binnenwerk na montage

Er was al een probleem bij het bestellen zonder dat je het weet sta je hun inkoop te financieren en verkopen ze goederen die ze helemaal niet hebben. de reviews hier liegen er niet om.
Omdat het slot uniek is in uitvoering toch meerdere besteld. Na montage een probleem bij een met de binnen kruk, er is een veertje los gesloten kan gebeuren.
Maar een oplossing komt er niet zijn onbereikbaar al 3 wkn bezig :-(

12 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Verschrikkelijk hoe deze mensen met hun…

Verschrikkelijk hoe deze mensen met hun klanten omgaan. Had een retour aangevraagd omdat ik het foute besteld had, geen probleem maar nu is de klink al 2 maand retour en ze vinden deze niet terug. Heb het bewijs van aflevering van de post. Al 20 mails en telefoons later nog steeds geen deftig antwoord. Had nog een klink bested en wil deze annuleren wegens slechte service, ook nog geen antwoord gekregen. Ga eens een advocaat raadplegen denk ik. Dit is schandalig!!!

23 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen mogelijkheid om door te dringen…

Geen mogelijkheid om door te dringen tot hun personeel, ik strand bij een callcenter zoals het lijkt. Smoesjes hebben ze wel klaarstaan. Ohw ja, als jullie het zelf lezen. Credit nota 2501173. Die betalen jullie niet terug. Dit al vanaf begin dit jaar. Tenenkrommend hoe jullie met klanten omgaan. Dit riekt naar oplichting!!!! In het buitenland, in een meeting, wil niet gestoord worden, bel Donderdag terug...... maar reactie? NUL!!!!!

13 giugno 2025

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. In November 2024 een bestelling gedaan van 2 x een smarklink pro. Was toen nog even wachten. Allemaal prima. In April dit jaar nog steeds niets. Ik heb wel al 5 keer telefonisch contact gehad om de aankoop te ontbinden. Steeds krijg ik iemand aan de lijn die lief is, maar niets kan en mag. "U wordt terug gebeld"? Oh ja.....Het is toch echt onfatsoenlijk als je gewoon je afspraken niet nakomt. Ik wil gewoon mijn geld terug. Is dat nu zo moeilijk? Neem je verantwoordleijkheid.

11 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Begin april heb ik de Klink Smart One…

Begin april heb ik de Klink Smart One Pro besteld. Tot nu toe is deze zonder enig bericht nog niet geleverd.
Meerdere malen navraag gedaan bij de klantenservice en per e-mail. Telefonische wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en op e-mail of het contact formulier van de website wordt niet gereageerd.
Het enige wat ik nu wil is de order annuleren en het mijn geld terug!
MIjn tip, bestel niet (rechtstreeks) bij deze leverancier.

3 giugno 2025

Dienst naverkoop 0!

De klink was in 1e instantie geweldig, echter na een paar maanden begon de zwarte coating los te laten. Slechte kwaliteit voor de prijs wat je betaalt. Ik heb hiervoor meerdere malen contact opgenomen in de hoop dat ze me een oplossing zouden aanbieden onder garantie, na 5 maal zeuren kwamen ze met een oplossing die helaas niet serieus is, ik zou eerst de klink moeten toesturen alvorens ze de klink wensen te vervangen, dan zou ik dus een week? met een open deur moeten leven waar ook al een gat uitgezaagd moest worden om correct te kunnen instaleren, helemaal geen correcte manier.

24 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je geen nul kan geven.

Jammer dat je geen nul kan geven.
Zijn oplichters. Wacht al van januari op mijn geld die in in november betaalde. product teruggestuurd. Ging 14 dagen duren.
BESTEL NIET
Reviews raporteren kan wel maar je geld terugkrijgeven niet.

28 novembre 2024

Oplichters

Oplichters, geen reactie op mail, telefoon of chat. Mijn bestelling geannuleerd maar ik ontvang geen terugbetaling, niet eens een reactie ontvangen.

Inmiddels nog geen reactie op mail, telefonisch 1 keer geluk gehad dat er werd opgenomen. "de eigenaar zou mij terugbellen". Dat is natuurlijk niet gebeurd.

22 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Krijg geen contact met deze firma

Krijg geen contact met deze firma, niet telefonisch en ook niet via de chat. Bestelling van 29/11 2024 moet nog steeds geleverd worden. Uiterlijk 1e kwartaal 2025. Dat kan dus nog3 dagen !!!!!! maar heb er geen goed gevoel over

26 marzo 2025

Beste heer Heesen,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw zorgen en het is uiteraard niet de ervaring die u van ons mag verwachten.

Graag willen we aangeven dat wij telefonisch bereikbaar zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. We helpen u dan ook graag verder met de status van uw bestelling.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen alsnog uw vertrouwen te kunnen herstellen.

Valutata 1 stelle su 5

Ruim een half jaar wachten, nog steeds niets geleverd en contact is onmogelijk

Klink PRO besteld op 24 september 2024. Was op dat moment op voorraad en direct leverbaar volgens de website. Dit betrof helaas een fout en het ging om een pre-order. Het is nu bijna april 2025 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Tegenwoordig neemt ook niemand nog de telefoon daar op en wordt er op de chat functionaliteit op de website ook niet gereageerd.

Tussentijds heeft Smartklink.nl nog wel een tijdelijke Smartklink (niet pro) aangeboden, welke nu geïnstalleerd zit, maar naar mijn bestelling van de Klink PRO mag ik gissen naar de status.

Ik begin zwaar te twijfelen over de eerlijkheid van dit bedrijf, vooral omdat ze simpelweg niet bereikbaar zijn op dit moment. Schandalig.

25 marzo 2025

Beste Bob,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen heel goed dat de situatie frustrerend is en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ontstane onduidelijkheid en uw ervaring tot nu toe.

Graag willen we benadrukken dat de Klink Smart One Pro nooit als direct leverbaar op onze website heeft gestaan, maar vanaf het begin als pre-order is aangeboden. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn geweest en betreuren het als dit destijds niet voldoende duidelijk is overgekomen.

Wat betreft onze bereikbaarheid: wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Ook via e-mail proberen wij zo snel mogelijk te reageren, al kan het in drukke periodes wat langer duren dan gebruikelijk.

We waarderen uw geduld en blijven uiteraard beschikbaar om uw situatie verder op te volgen en samen naar een passende oplossing te kijken.

Valutata 1 stelle su 5

Vandaag voor het eerst sinds november…

Vandaag voor het eerst sinds november telefonisch contact kunnen leggen met de firma hierachter. Echter deelde deze mevrouw mede dat drie bestellingen van bijna 400 euro niet terug kunnen worden betaald omdat het zou gaan om preorders. Dat is bij een bestelling van de drie. Waarbij wij deze hebben geannuleerd en klink zegt nee u krijgt u geld niet terug. pas als we uitleveren en u 2’weigert het pakket dan krijgt u u geld terug maar dit kan nog jaren duren. Juridisch hebben ze dan ook geen enkele poot om op te staan maar dat dit bij zo een firma op deze manier moet is toch wel bijzonder te noemen . Zo erg zelfs dat we onze huidige klinken zullen vervangen en van dit merk afstappen.

23 novembre 2024

Beste Sander,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u deze ervaring als negatief heeft ervaren — dat is uiteraard nooit onze bedoeling geweest.

Zoals telefonisch met u besproken, willen we nogmaals bevestigen dat de betreffende bestellingen inmiddels volledig zijn gecrediteerd en het bedrag is terugbetaald.

We vinden het jammer te horen dat u uw vertrouwen in ons merk heeft verloren. Mocht u in de toekomst alsnog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Wacht al ruim 4 maanden op mijn geld

Ik heb in september 2024 besteld. In november kreeg ik te horen dat hij niet leverbaar is tot zeker eind januari 2025. Ik mocht wachten en zou voor het geduld en 2e gratis extra ontvangen of ik mocht de bestelling annuleren.
Ik koos voor annuleren. Ik had betaald via In3. Klink geeft aan dat In3 mij moet terug betalen maar In3 heeft dit geld niet omdat alle ontvangsten worden overgemaakt aan Klink zelf. Creditnota wel ontvangen in de mail overigens.
Ik heb inmiddels 4 mailtjes naar Klink gestuurd maar geen reactie. In3 heeft namens mij ook mailtjes gestuurd met het verzoek zsm de bestelling te annuleren zodat ze kunnen terugbetalen. Ondertussen is het 14 maart 2025 en heb nog altijd mijn 350 euro niet terug. Kennis die wel wilde wachten heeft overigens ook nog niks ontvangen. Ik vermoed dat dit oplichters zijn die met de noorderzon zijn vertrokken. Contact is niet meer mogelijk. Aangetekende brief kwam retour. Ik heb zojuist mijn laatste mail naar In3 en Klink gestuurd. Als ik dinsdag geen reactie heb dan gaat mijn juridisch adviseur van Arag met me kijken naar mogelijke stappen om het toch terug te vorderen. Toch niet normaal dat je na 4 maanden nog steeds je geld niet terug hebt. In3 blijft overigens mij wel helpen door en Dispuut te zijn gestart. Wat het precies inhoud moet ik nog nagaan.

2 settembre 2024

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen dat u heeft gekozen voor annulering van uw bestelling en dat u nog steeds wacht op terugbetaling. We willen u laten weten dat er vanuit onze kant meerdere keren contact is geweest met In3 om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De reden dat het bedrag nog niet rechtstreeks op uw rekening is teruggestort, is omdat er op dit moment nog een openstaande betaling bij In3 geregistreerd staat. Hierdoor kan het bedrag niet direct naar u worden overgemaakt. De terugbetaling zal dan ook via In3 worden verrekend, conform hun procedure.

We waarderen uw geduld en begrijpen dat dit niet de ervaring is die u van ons mag verwachten.

Scam!

niets geleverd, na weken wachten bestelling maar geannuleerd. Dit was inmiddels een maand geleden en geld nog steeds niet terug. Tientallen mailtjes gestuurd maar geen reactie terug en telefonish ook niet bereikbaar.
Ik zit dus nog steeds zonder mijn geld terug.

20 febbraio 2025

Beste Noah,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We vinden het jammer dat er gesproken wordt over een scam, terwijl er vanuit onze kant juist meerdere keren contact is geweest.

Volgens onze administratie is het bedrag reeds langere tijd geleden teruggestort. Mocht u het nog niet hebben ontvangen, raden we aan dit even te controleren bij uw betaalprovider of bank.

We helpen u uiteraard graag verder als er nog vragen zijn.

Met vriendelijke groet

Klink Smart pro

Bijna een jaar gewacht op levering van een Klink, allerlei smoesjes aan gehoord. In december 2024 aangeven dat we onze order niet meer willen ontvangen. Teruggave van het geld zou 14 dagen duren. Inmiddels meer dan 6 weken verder en nog geen geld terug. Niet meer bij ze kopen.

9 febbraio 2025

Beste Mariette,

Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. We begrijpen dat de lange wachttijd en de ervaringen met de communicatie zeer frustrerend voor u zijn geweest. Zoals u telefonisch met onze klantenservice heeft besproken, is het bedrag inmiddels teruggestort. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Mocht u nog verdere vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Het blijken toch helaas oplichters

Nog maar weer een negatieve review want dat is de enige manier om contact te krijgen met dit bedrijf. Oktober onze klink besteld, we kregen een mail dat deze niet leverbaar is en we een vervangend product zouden krijgen in december.

Na 3 maanden radiostilte hier een review geschreven. Werd meteen diezelfde dag nog gebeld met een smoes waarom het vervangende product nog niet verzonden was. We hebben een track and trace mail ontvangen, die ze heel slim wel hebben aangemeld bij post NL, maar nog niet verzonden. Zo lijkt het alsof er iets gebeurd, maar de ontvangst datum verspringt iedere dag naar de volgende dag.

Ik ben oprecht benieuwd, waar zijn jullie mee bezig? Net met het service nummer gebeld, na 10 min in de wacht als eerste te zijn, daarna een bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn.

Echt schandalig dit!! Ik vrees ook dat ik aangifte zal moeten doen van diefstal, wat een oplichters.

5 febbraio 2025

Beste Eva,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en begrijpen uw frustratie. We willen u laten weten dat het product inmiddels is afgeleverd.

Daarnaast vinden wij het jammer dat u de indruk heeft gekregen dat er sprake is van oplichting. We hebben meerdere malen contact met u gehad over de status van uw bestelling en het product is uiteindelijk geleverd. We streven er altijd naar om zo transparant en betrouwbaar mogelijk te zijn en betreuren het dat dit niet duidelijk genoeg is overgekomen.

Als u nog vragen heeft, nodigen u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we eventuele resterende vragen of zorgen samen kunnen bespreken. Uw feedback is belangrijk voor ons en we werken er continu aan om onze service te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Na weken eindelijk 1 onderdeel…

Na weken eindelijk 1 onderdeel ontvangen, andere nooit ontvangen.

Wachten al sinds november (nu 3 maanden verder)
Betaling moet nog teruggestort worden..

2 febbraio 2025

Beste klant,

Dank voor uw bericht. We begrijpen dat het erg frustrerend is dat u na weken wachten slechts één onderdeel heeft ontvangen, terwijl de rest nog ontbreekt en de terugbetaling nog niet is voldaan. Helaas kunnen wij uw klantgegevens niet in ons systeem terugvinden.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen of ons uw ordernummer en/of e-mailadres te sturen? Op die manier kunnen we uw situatie direct onderzoeken en u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Onze excuses voor het ongemak en we zien uw reactie graag tegemoet.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ontvang veel service, maar geduld is wel nodig :)

Bestelproces:
Begin augustus 2024 heb ik de klantenservice een aantal vragen gesteld per mail. Deze zijn steeds binnen korte tijd beantwoord. Prima service. Met vertrouwen heb ik eind augustus 2024 een Klink Smart One Pro besteld. Ik heb gevraagd om een aanpassing waarbij ik een zwarte afwerking aan de binnenzijde krijg en een RVS buitenzijde. Dit was geen enkel probleem. Een leuke per-order korting heb ik mogen ontvangen van 50 euro, waarvoor ik dan ook graag even wil wachten op de levering. Een nieuwe versie met een hoop nieuwe voordelen is het wachten wel even waard.

Update over mijn bestelling heb ik begin september ontvangen. Door een te lage voorraad is er enige vertraging ontstaan in de levering. Verwachte levertijd is bijgesteld naar 3-4 weken. In dezelfde mail krijg ik een tegemoetkoming voor het (iets) langere wachten: 30 euro cashback of een gratis accu. Ik heb voor het tweede gekozen en wacht rustig af totdat de bestelling binnen komt.

Medio oktober 2024 heb ik helaas nog niks mogen ontvangen. Ik heb gebeld en gevraagd naar de stand van zaken. Ik heb te horen gekregen dat de vertraging langer duurt dan verwacht en dat ze mij tijdelijk een Klink Smart One willen opsturen. Op die manier kan ik in ieder geval al mijn voordeur beveiligen. Aangezien beide varianten dezelfde afmetingen hebben zou het ombouwen naar de nieuwe variant later geen probleem moeten zijn. Klinkt prima en binnen enkele dagen heb ik mijn tijdelijke slot ontvangen en geplaatst. Dit slot werkt al prima. Fijne service!

Op 12 november heb ik een update ontvangen over de bestelling. De Klinkt Smart One Pro is nog meer vertraagd. Ik krijg als compensatie de mededeling dat ik mijn tijdelijk ontvangen slot mag behouden, ook als uiteindelijk de nieuwe variant wordt geleverd. Met het tijdelijke slot op de voordeur kan ik hier goed mee vooruit en ik wacht dan ook rustig af totdat mijn bestelde slot een keer binnen komt. Zou het nog lang duren?

Dank voor de service zo ver. Vervelend dat jullie de toeleveringen van materialen vanuit leveranciers niet snel genoeg binnen krijgen. Krijg ik mijn slot binnenkort? Een update via de mail mag wel weer ;)

22 gennaio 2025

Beste Charles,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaringen. We waarderen uw geduld en vertrouwen in onze service enorm.

We zijn blij dat u de snelle reacties van onze klantenservice op prijs stelt en dat het tijdelijke slot inmiddels naar behoren werkt, zodat u uw voordeur kunt beveiligen. We begrijpen echter dat de voortdurende vertragingen bij de levering van uw Klink Smart One Pro erg frustrerend voor u zijn.

Helaas werden wij geconfronteerd met toeleveringsproblemen waardoor de levering langer duurt dan oorspronkelijk verwacht. Wij werken hard aan het verbeteren van onze supply chain en doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk de nieuwe variant te leveren. We zullen u per e-mail op de hoogte houden van de voortgang.

Nogmaals dank voor uw begrip en uw geduld. Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Klantenservice Team, Klink

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più