Ik heb 4 klinken en was er heel tevreden over tot ik nr 5 bestelde. Deze geleverd kreeg, monteerde en stuk bleek. Op 2 febr gemeld en terug gestuurd. Het is nu eind april en nog steeds helemaal geen c... Leggi di più
Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters. 3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd. al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord... Leggi di più
Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit... Leggi di più
Ik ben echt super blij met mijn ervaring met smartklink , na support ontdekt dat er een breuk in mijn klink zit . Na overleg word er snel een retour label opgestuurd en maken ze hem direct . Ik raad... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Afschuwelijk bedrijf
Afschuwelijk bedrijf. Er ging iets mis met mijn bestelling waardoor deze geannuleerd werd. Na moeizaam contact met de klantenservice meerdere toezeggingen gehad dat ze mijn geld terug gingen storten gebeurde er niks, dacht ik. Nee ipv geld terugstorten kreeg ik aanmaningen dat ik moest betalen. Pas na contact opnemen met ideal kreeg ik een reactie na een maand. Pas op met Klink, onprofessioneel en slechte klantenservice. Beter kijk je bij Bold of een andere concurrent.

Smartklink belazerd de boel
Smartklink belazerd de boel, 5x gebeld reeds en elke keer is er wel een smoes waarom het niet geleverd is. We zijn inmiddels 1 hele maand na de bestelling. Contact zoeken ze zelf niet, ook niet als ik mail of vraag om terug te bellen. Ook na een ultimatum met verzoek om een terugbetaling gebeurd er niets. Ik ga dus aangifte doen bij de Politie van oplichting maar had niet de indruk dat ze daarvan onder de indruk waren dat dreigement. Kijken wat er gebeurd als dat mailtje dat er aangifte gedaan is daadwerkelijk in hun inbox beland.

Veel twijfel en onduidelijkheid
Update 13-2-2026: (wordt 2 sterren)
In de tussentijd geen enkel nieuws meer ontvangen. Ook op de website staat al maanden dezelfde informatie en ik lees in de andere reviews dat er problemen zijn in de supply chain. Meldt dat dan ook op de website en geef een realistische datum wanneer nu eindelijk de nieuwe modellen worden uitgeleverd. Op deze manier blijf je negatieve reacties ontvangen. Jammer, jammer..... (wederom weer een ster aftrek).
Update 6-1-2025: (wordt 3 sterren)
Vandaag bericht (mail) ontvangen van Smartklink en telefonisch contact gehad. Goede uitleg gekregen van de stavaza (Pré-order). Het is een geheel nieuwe product waarbij de definitieve vrijgave nog op zich laat wachten (Q1 2025). E.e.a. te volgen in het statusoverzicht, maar je betaald dus al volledig voor iets wat waarschijnlijk pas over weken geleverd kan worden (1 ster aftrek)
TIP: Ook tijdens afwezigheid in de (kerst)vakantie(s) zorgen voor duidelijke en heldere communicatie (automatisch mail-reply / ingesproken bandje bij telefonisch contact).
Nu wachten op de zending (1 ster aftrek) en hopelijk dan een tevreden klant die 5 sterren kan geven.
2-1-2025: (was 1 ster)
Zeer slecht bereikbaar. Nadat ik een Smartklink PRO heb besteld, geen enkele mail of bericht ontvangen. Via mail, Whatsapp berichten gestuurd; geen reactie ontvangen. Gebeld (op de site staat dat ze beschikbaar zijn), ik was de eerstvolgende wachtende. Zodra je aan de beurt bent krijg je te horen dat er niemand aanwezig is. Kortom, communicatie op geen enkele manier mogelijk.

Slechte communicatie
Slechte communicatie, wacht al maanden op bestelling. Beloofd van alles, nog niets van gerealiseerd…

Na 2 maanden geen Klink ontvangen en zeer matige service
Ik heb 2 maanden geleden een Klink besteld. Heb ook een nep track en trace ontvangen, meerdere keren gebeld, maar er wordt aangegeven dat het verzonden is, maar dit is onjuist en zeer teleurstellend. Ik kan helaas niet aanraden om hier te bestellen.

Risposta di Doorlock
niets ontvangen nep track & trace
van te voren diverse malen gevraagd wat de levertijd is. er zou direct verstuurd worden.
Zit nu al weken op mijn bestelling te wachten ik heb een nep track en trace nummer gekregen en nog steeds niets ontvangen.
Voelt als oplichting kijken of ik nu mijn geld terug krijg.

Risposta di Doorlock
App werkt goed, service kan nog iets beter
De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maar de service kan iets sneller reageren.

Risposta di Doorlock
Voldoet aan de verwachtingen, degelijk product
De klink doet wat het belooft en voelt degelijk aan. Echt een aanrader!

Risposta di Doorlock
Makkelijk in gebruik, ideaal voor gezinnen
Makkelijk in gebruik en ideaal voor ons gezin. Iedereen kan de deur makkelijk openen met de app of vingerafdruk.

Risposta di Doorlock
Wacht al langer dan 1,5 JAAR!!!
Wacht inmiddels al langer dan 1,5 jaar!!!!!!!!!!!!
Ja eind van de maand. Bedankt voor uw geduld.. je krijgt een bericht zodra het opgestuurd wordt.. enz enz enz ..
Wacht al 3 maanden!!!! Elke keer; over 2 weken.. over 4 weken.. u staat boven aan de lijst.. bedankt voor uw geduld..
Nou, mijn geduld is op, en als ik hier de reviews lees, is de klink misschien wel net zo waardeloos als de levering.
Reactie:
Er is inderdaad aangeboden om een goedkopere klink tijdelijk in bruikleen te nemen. Een mail gekregen dat als ik daar alsnog gebruik van wilde maken, dat ik het moest laten weten. Vorige week 2 mails gestuurd.. vandaag weer 1.. en krijg gewoon niks te horen!!!!

Risposta di Doorlock
Ondanks vele toezeggingen en beloftes…
Ondanks vele toezeggingen en beloftes geen levering. Het product komt nu te laat. Deze club heeft de boel niet op orde.

Risposta di Doorlock
Leverdatum van de Pro, ooit?
Leverdatum van de Pro wordt steeds uitgesteld, zonder hierover bericht te krijgen. Bij bestelling is wél aangekondigd dat de pre-orders op de hoogte gehouden zouden worden.
Via de website kom ik er nu achter dat de levering wéér 6 weken uitgesteld is. Zou het slot ooit wel komen?
Update februari 2025:
Als reactie op bevenstaande review boden ze een gewone aan, die binnen 2 weken verzonden zou worden. Na een dikke maand nog niets ontvangen. Vervolgens geld teruggevraagd, wat weer binnen 2 weken gestort zou worden. Na 6 weken, telefoontjes en dwingende mails nog steeds geen restitutie, noch antwoord.

Uitstekend
Na een tijdje de smartklink te hebben gebruikt, kan ik niet meer zonder! Uitstekend slot en goede prijs. Eenvoudig te monteren en in te stellen. Aanrader!!!

Erg behulpzame klantenservice
Erg behulpzame klantenservice, ik zat met een aantal vragen over de soorten klinken en werd hier uitstekend mee geholpen. Ze gaan professioneel te werk en dat word gewaardeerd door klanten zoals ik!! Top klantenservice

Blij met mijn aankoop
Blij met mijn aankoop, de klink werkt super!

Heb nog niets ontvangen
Heb nog niets ontvangen, maar ook geen updates en telefonisch niet bereikbaar

Waardeloos service
2 mails en een open chat van 40 minuten tijdens openingstijden, en nog geen respons op onze uitbetaling van ons terug gestuurde klink product, ben nu al 4 weken bezig, en het geld zou binnen 14 dagen op je rekening staan.ik denk dat jullie op afterservice nog heel wat kunnen verbeteren,
Dit was Niet ivm het weekend, het geld op vrijdag gestort gekregen en een 2e terug stort facturen opgemaakt.dat geeft mij al aan, dat er iets meer fout is gegaan dan een "weekend" wat er tussen zat.

Risposta di Doorlock
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.