Skogalen Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Väntade tre veckor på mina skor och fick inte ens dom jag beställde. Svarar ej på mail ang händelsen och är väldigt otrevliga i mail ang en tillkommande tullavgift som dom inte anges nån stans på hems... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bluff. På hemsidan anges 2-6 dagars gratis leverans. Det står ingenting om att skorna skickas från utlandet. Några dagar efter köpet skickas en spårningslänk som inte fungerar och info om att skorna k... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Riktigt skämt. Har väntat nu över 4 veckor på 3 par skor. Fick idag meddelande om tullavgift på 124 kr per packet, totalt 372kr Skorna skickas från Asien. Kommer aldrig beställa här igen.

Valutata 1 stelle su 5

Bluff rakt i genom. Alla varningstecken finns på hemsidan. Inget riktigt företagsnamn. Något bolag som heter Skogalen finns inte. Inget, telefonnummer, postadress bara en mailadress. Struntprat... Leggi di più

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Välkommen till Skogalen.se – din skobutik på nätet! Vi erbjuder ett brett utbud av skor från välkända varumärken, med fokus på kvalitet, komfort och stil. Hos oss handlar du tryggt, snabbt och enkelt, oavsett om du söker sneakers, träningsskor eller klassiska modeller för vardagen. Vi brinner för skor – och för nöjda kunder.

Pessimo

TrustScore 1 su 5

103 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

86 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beställde Nike skor

Beställde Nike skor. De såg fina ut men de slets ut i sulan jätterfort. Sulan hade både släppt och gått hål i botten efter en månad. Jag köper ett par Nike skor varje vår. Inga har slitis på detta sätt så jag tror VERKLIGEN att det är fejkskor.
De svarar inte på mail jag skickat dem när jag ifrågasätter varan.

17 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Uppenbart kopior men företaget hävdar…

Uppenbart kopior men företaget hävdar att de är äkta
Om jag inte känner sidan sedan tidigare brukar jag inte betala direkt, men den här gången var jag dum nog att göra det... 1700 spänn för ett par billiga HOKA-kopior! De säger självklart att de är äkta, men nej - de är dåliga kopior. Om de inte betalar tillbaka pengarna (vilket jag misstänker att de inte kommer att göra...) kommer jag att gå vidare med både en polisanmälan och en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

4 agosto 2025

Undvik Skogalen

Undvik Skogalen! Falsk marknadsföring! Säger att det är leveransfritt! Det är det inte. Tog 3-4 veckor innan varan kom! Horribelt! Kass kommunikation. Fick stöta på fyra ggr innan svar öht. Välj en annan leverantör! Fake fake fake!

14 luglio 2025

Uppenbart kopior men företaget hävdar att de är äkta

23 luglio 2025

Fejk.

Fejk. Ej äkta vara och höga retur-kostnader om det ens går! Skickade från Malaysia🙈.

11 luglio 2025

Warning it's a scam

Warning it's a scam! Skorna är kopior vilket syns tydligt och känns direkt när man provar skorna på. Enligt "Skogalen" skickas skorna - kopiorna från huvudlagret Malaysia. OM man vill använda sig av returrätten får man stå för fraktkostnaderna själv, vilket kan uppgå mellan 700 - 800 per par skor tillbaka till Malayisa, enligt Skogalen. Även tullavgifter från FedEx kan tillkomma även om "gratis frakt" utlovas. Snälla gå ej på detta - det är helt galet! Anmäl till konsumentverket polisen och tullverket. Har du betalt med Klarna anmäl.

9 luglio 2025

PIRATKOPIOR FRÅN MALAYSIA

PIRATKOPIOR FRÅN MALAYSIA! Köp absolut inget härifrån för ni kommer att bli lurade! Kolla alla sömmar under sulan. Det ser ut som en två-åring har utfört detta och skorna samt kartongen är en dålig kopia! Anmäl till Klarna om ni handlat därifrån, polisen, konsumentverket samt tullverket! Gå inte på deras lurendrejeri vad ni än gör!

4 luglio 2025

Hutlösa priser vid retur

Hutlösa priser vid retur.

vid retur (som det inte framgår någon stans) får man också betal för den fria frakten på ca 375kr. Så en retur för en vara är ca 900kr.

Nä detta skojar företag skulle jag akta mig för.

26 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Akta er för detta företag, orimliga kostnader vid retur

De skyller dyra fraktkostnader på höjda el- och bränslekostnader.

De sa att det kostade 371kr att skicka mig skorna och vill sedan ha tillbaka dessa pengar vid retur och sedan 300-400kr ytterliga för returfrakten.

Dvs. att de annonserar på sin hemsida att det är gratis frakt, det är inte riktigt sant, de kräver dig på något som var gratis vid retur.

12 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk skor

Fantastisk skor. Köpte Jordan 3 J balvin Rio. Kom i tid och är 99% säker på att den är äkta. Så sköna att ha på. Har stock X tag på och stock X intyg samt jordan nyckelring i lådan vilket är ett plus. Synd att jag inte kunde lägga bild

21 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Skogalen.se fel på skorna och svindyr retur!!

På Skogalen.se står det gratis frakt, snabba leveranser, 14 dagar returrätt.
Beställde skor för 1800kr, leveransen tog flera flera veckor! Det visar sig att de kommer ända från Kina. Kartongen är mos när vi får den och skorna är olika stora! Det skiljer nästan en hel storlek mellan höger och vänster trots att de är märkta med samma storlek. Verkar helt fejk! När jag vill skicka tillbaka skorna skriver de att det kommer att kosta mig 700-900kr i frakt!! Skogalen det sämsta företag jag någonsin handlat från, sker aldrig igen.

15 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più