Rask levering og god info på nettsiden, eneste nettbutikk som skrev at størrelsen var liten og burde gå opp ett nr, gjorde det og skoene passet perfekt. Handlet der flere ganger og alltid rask leverin... Leggi di più

Kan anbefale Framsport på det sterkeste. Aldri opplevd maken til god kundeservice!! Sko bestilt i nettbutikk fredag kveld 9 aug, ankom post i butikk 14.aug. Grunnet produksjonsfeil sendte jeg samme d... Leggi di più

Jeg har handlet hos Framsport flere ganger, og har vær gang vært like fornøyd. Rask levering, ofte gode tilbud og ikke minst god produktbeskrivelse av varene som blir essensielt ved netthandling- hvor... Leggi di più

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

For en service 🤗 Når skoene jeg…

For en service 🤗 Når skoene jeg bestilte ble stjålet, etter levering av helt hjem, så var de så snille å sende meg nye. Takker så mye. Skal bruke framsport mye og anbefale til alle 🤗

5 marzo 2026
Logo di Framsport

Risposta di Framsport

Så godt å høre at du er fornøyd med håndteringen av din henvendelse. Du er alltid velkommen tilbake til oss😃

Lang leveringstid

Sko bestilt 29.11. Skal være sendt 01.12. Måtte etterlyse dem og de ble da endelig sendt. Mottatt omsider 15.12.
Takk til kundeservice som tok tak.

10 dicembre 2025
Logo di Framsport

Risposta di Framsport

Hei! Vi har stor forståelse for at du etterlyser sporingen på pakken din. Jeg ser at vår kundeserviceavdeling har vært i kontakt med deg underveis i forbindelse med feilen hos Posten, og at nytt produkt allerede er på vei til deg.

Vi kan forsikre deg om at dette er en trygg og seriøs nettside, og at du selvfølgelig skal få produktene du har bestilt☺️

Burde vært løst raskere

Starten på kjøpsopplevelsen min med Framsport var skuffende. Etter at et par Hoka Mach 6 fikk en skade etter to løpeturer, ble reklamasjonen først avvist. Det krevde mye tid, flere henvendelser og negativ omtale før det snudde. Heldigvis valgte Framsport til slutt å ta saken på sin kappe og sende meg nye sko. Jeg setter pris på at det løste seg, men forventer en enklere prosess dersom noe lignende skulle skje igjen.

24 luglio 2025

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice! Raske på levering og svært løsningsorienterte når jeg fikk en reklamasjonsrett med et par joggesko. Anbefales på det varmeste.

14 giugno 2025

Fantastisk god service 👍

Fantastisk god service 👍👍
Jeg krøllet til med feil størrelse på min første bestilling. Sendte mail om dette, og bestillingen ble kansellert tvert 🙂
Bestilte på nytt, og 30 minutter etterpå var skoene pakket og registrert hos posten 🙂
Veldig hyggelig kundeservice 🙂
Anbefales 👍

31 marzo 2025

Dårlig kundeservice/reklamasjon

Rask leveranse, men måtte reklamere på et Hoka Clifton skopar hvor deler av sålen løsnet etter kort tid. Framsport mente dette skyldes feil bruk og avviste reklamasjonsrett. Hvor de attpå til henviste til noen eksempler på hvordan skoene kan bli slitt, som ikke er reelt i mitt tilfelle. Skoene er kun brukt et par ganger og jeg har brukt samme modell tidligere uten noe problem. Anbefaler ikke å handle herfra.

4 marzo 2025

Ny favorittbutikk

FOR ein service! Kjapt og enkelt å bestille. Når det viser seg at eg har rota til både mailadresse, og mobilnummer, så er dei kjappe på chatten og hjelper meg. Ny favoritt-skobutikk 🤩

14 febbraio 2025

Veldig fornøyd 👍

Bestilte et par sko, og de ankom dagen etter!
Aldri opplevd det har gått så raskt der jeg bor.
Så jeg er superfornøyd med sko og levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 settembre 2024

Aldri opplevd maken til god kundeservice!!

Sko bestilt i nettbutikk fredag kveld 9 aug, ankom post i butikk 14.aug. Grunnet produksjonsfeil sendte jeg samme dag en reklamasjonshendvendelse. Allerede neste dag mottok jeg mail på at reklamasjon ble godkjent og at nye sko var pakket og klar for utsendelse og i dag 16 aug mottok jeg nye sko i post i butikk.

16 agosto 2024

Fantastisk kundeservice👏

Fantastisk kundeservice👏
Løsnet en del under sålen på mine Hoka Clifton sko, sendte bilder av ødelagt sko med forklaring! Fikk nye sko tilsendt raskt og uten diskusjon!

25 luglio 2024

Meget bra kundeservice

Meget bra kundeservice da jeg måtte reklamere på mine Gaviota 4 pga. deler av undersålen som begynte å løsne.
Er alltid fornøyd kunde hos Framsport, levere raskt gjør de også.

7 giugno 2024

Har bestilt to ganger

Har bestilt to ganger. Første gang kom pakken på to dager👍 denne gangen fikk jeg en tekstmelding av en ansatt som skrev at de ikke hadde inne skoene i den fargen og ga meg alternativer for annen farge eller å kansellere, jeg valgte en annen farge og skoene ble pakket og sendt 30 min etterpå. Veldig bra service og veldig effektive👍

4 giugno 2024