Valutata 1 stelle su 5

Bluff rakt i genom. Alla varningstecken finns på hemsidan. Inget riktigt företagsnamn. Något bolag som heter Skogalen finns inte. Inget, telefonnummer, postadress bara en mailadress. Struntprat... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Snabb leverans utlovades. 5-7 dagar och att man ska höra av sig om de inte kommit inom den tiden. Fri frakt! Jag fick mina efter 21 dagar och fick dessutom betala tullavgifter. De hänvisade då til... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde och betalde skor i Augusti. 30/8 fick jag min order bekräftad, den 21/10 fick jag svar från er ang, leveranstider, ”2-6 arbetsdagar är det normalt, och att det kan uppstå förseningar”... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Riktigt skämt. Har väntat nu över 4 veckor på 3 par skor. Fick idag meddelande om tullavgift på 124 kr per packet, totalt 372kr Skorna skickas från Asien. Kommer aldrig beställa här igen.

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Välkommen till Skogalen.se – din skobutik på nätet! Vi erbjuder ett brett utbud av skor från välkända varumärken, med fokus på kvalitet, komfort och stil. Hos oss handlar du tryggt, snabbt och enkelt, oavsett om du söker sneakers, träningsskor eller klassiska modeller för vardagen. Vi brinner för skor – och för nöjda kunder.

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Varning för Skogalen.

Varning! Den reklam/info som syns på deras webbplats är att det ska vara snabb leverans och ingen fraktavgift. Jag fick vänta över en månad på mina Hoka-skor + betala en tullavgift!! Ingen info, eller iallafall ingen väl synlig info, om detta vid beställningen. Kanske står i det finstilta. Leverans från Malaysia via Kina. Varning!
När jag har lagt in min dåliga recension på deras webbplats så syns inte den.

16 ottobre 2025

Varning

Varning. Fick vänta flera veckor på skorna. Fick betala tullavgift utöver frakt. Ville lämna tillbaka skorna pga för liten storlek men fick aldrig svar från kundservice. Kommer aldrig handla där igen!

1 settembre 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Dom skickar kopior på skor. Skorna skickas från Kina. Vill man göra en retur så svarar dom inte. Skriver jag på deras Instagram så tar dom bort kommentaren. Frakten till Kina kostar 380kr.
Bluff företag

13 ottobre 2025

Leverans från Malysia och tull

Köp inte från detta företag. Allt såg bra ut, på svenska, snabba leveranser etc. Jag hade 14 dagar på mig innan jag skulle resa bort. Beställde ett par Hooka och efter några dagar så fick jag meddelande att de var skickade från Malaysia vilket det inte stod ngt om när jag beställde, efter 3 veckor när jag rest bort så fick jag meddelande från tullen att jag måste betala tull/moms vilket heller inte stod när jag beställde. Sedan efter ytterligare en vecka så påstår postnord att de har lev till min brevlåda. Heller inget jag fick reda på, normalt skickas ju varor till utlämningsställe där man leg sig. Fick en släkting att åka till min brevlåda. Inget paket där. Nu kan man ju säga att det är inte skogalens fel, men det tycker jag att det är varför skicka på ett sätt där vem som helst kan ta mitt paket i min brevlåda? Ringer till Postnord och de var hjälpsamma och kunde se att brevbäraren markerat platsen med gps och det var ju inte min brevlåda. De kollar nästa dag och hittar paketet och lämnar det till utlämningsställe. Avråder frånn att köpa från skogalen MYCKET dålig info att det kan ta 4 veckor att få paketet samt ingen info om extra tull-kostnader samt att paket lämnas oskyddat i/bredvid brevlåda. Får se när jag kommer hem om det är plagiat vilket jag har läst i andra omdömen

10 ottobre 2025

Köp inte skor härifrån

Köp inte skor härifrån! De tar tullavgift och det går inte att returnera utan att betala fraktkostnad på 900 kr trots att storleken inte stämde. Uselt företag som kommer att anmälas till reklamationsnämnden!

Undvik detta företag!

Köpte dyra Nike Air x 2 nu efter 3 veckor är ett par levererat efter att jag har fått betala tull. Smalare i storlek än de jag har haft tidigare i samma modell. Kanske en kopia. När jag bråkar med kundtjänst får jag samma svar varje gång. Antar att det är en chatbot. Borde läst recensionerna först…

9 ottobre 2025

Skurkföretag

Skurkföretag, undvik! Leveranstiden för de New Balance jag beställde blev över en månad! Fick betala flera hundra kr i tull. Skorna var defekt exemplar i en strl för små (jag har exakt samma modell i annan färg med samma storlek och den är ca en cm skillnad!). Vid retur får man betala flera hundra kr i tull/fraktkostnad.

7 ottobre 2025

Troligtvis inte äkta skor

Troligtvis inte äkta skor. Små i storlek fast jag tog lite större strl. Dessa skickades från Malaysia, tog två veckor och jag fick betala tullavgift för att få ut dom.
Inget som dom väljer att nämna. Fri frakt säger dom men inte att man måste betala tull. Inte heller nämner dom att returen skulle kosta hälften av värdet.
Hade det inte varit för det hade jag returnerat.

THE SCAMMIEST OF SCAMMERS

Jag köpte ett par Adidasskor som enligt sajten skulle ta 8-12 dagar att levereras. Leveranstiden var istället 27 dagar och jag skulle dessutom betala tull & moms då varan skulle skickas från Malaysia, något som absolut inte stod i deras villkor när jag köpte skorna. (De skulle utgå från ett lager i Nederländerna, Norge eller Danmark). När jag påpekade detta för dem, att det inte var angivet att varorna skulle utgå från ett lager i Asien, uppdaterade de snabbt sina villkor på hemsidan.

När skorna väl kom fram, kom de i en använd skolåda som saknade etikett och de var i PUV läder. Adidas Samba skor i plast? Vi jämförde dem med ett par Adidas Sambasskor skor som vi har hemma och hittade 12 andra uppenbara fel i både design, material och SKU-koder.

Jag har bett företaget att få häva köpet pga fel i varan, men givetvis vägrar de. De säger att jag gärna får göra en retur och så betala upp till 900kr i frakt och returkostnader.

När jag sa att jag skulle skriva ett ärligt omdöme på TrustPilot, dök det plötsligt upp flera 5-stjärniga omdömen här på TrustPilot.

Jag kommer att följa upp med en anmälan till ARN då de vägrar att acceptera hävningen. Jag kommer även att anmäla dem till Konsumentverket för falsk marknadsföring och Polisen för bedrägeri.

Jag uppmanar alla andra som upplevt samma sak att göra detsamma.

4 ottobre 2025

VARNING ‼️

För varje negativt omdömen som läggs in om er och är 100% är sanningen, så försöker ni dölja med påhittade egna omdömen så dom andra hamnar längre ner i listan, pinsamt av er.
Ni borde skämmas och hoppas det blir tydligt för er att ni lurar människor med erat företag.
Gör er själva och alla andra en tjänst och lägg ner erat företag…

BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN

Kontaktade konsumentverket för råd angående mina skor. Mailade skogalen i måndags att jag pratat med konsumentverket och att jag har rätten på min sida att få reklamera mina skor utan nån kostnad. Då mina skor har så mycket defekter. Skorna jag fick hem är liknande dom på hemsidan men tittar man närmare så finns de detaljer på mina skor som inte finns på bilden på hemsidan.
Har inte fått nån återkoppling från skogalen angående mitt mejl. Så tyvärr har jag blivit av med 1600 kr och fått ett par kopior.

Valutata 1 stelle su 5

UNDVIK att handla här är mitt tips!

Kommer aldrig beställa skor via detta företag igen!! På deras startsida rör det sig en textlist uppe i kanten där det står snabb leverans, 14 dagars returrätt och gratis frakt.
STÄMMER INTE, kan jag säga.
Beställde skorna 30/8 och fick de levererades 24/9!
Det kallar jag inte snabb leverans. Dessutom fick jag betala tull och momsavgift på 124:-. Skorna skickas från Asien.
När det visade sig att skorna var lite för små och jag ville byta storlek så får jag detta meddelande:
Tack för ditt meddelande. Tyvärr erbjuder vi inte byten. Om storleken inte passar behöver du lägga en ny beställning i den storlek du önskar och returnera det par du redan mottagit enligt våra returvillkor.
Fraktkostnaderna både för leveransen hem till dig och för returen tillbaka till vårt lager är alltid kundens ansvar. Den totala fraktkostnaden för att skicka varan hem till dig var 368 kr. Kostnaden för att returnera varan tillbaka till vårt lager kan variera mellan 300–400 kr. Totalt kan returfrakten därför bli mellan 700–900 kr per paket (t.ex. ett par skor).
Vi förstår att detta kan kännas frustrerande och många av våra kunder väljer därför att sälja vidare varan på exempelvis Blocket eller Facebook, då det ofta blir mer lönsamt.
Om du ändå önskar returnera, vänligen bekräfta att du accepterar fraktkostnaden. Då skickar vi dig en returetikett.

De erbjuder GRATIS frakt i sin reklam. Men om man vill skicka tillbaka en produkt så skall de ha 368:- från mig som kund som skall täcka för leveransen till mig som skulle vara gratis. Mycket konstigt hanterat.
Väldigt dålig service måste jag säga!
REKOMENDERAR INGEN ATT KÖPA NÅGON VARA FRÅN DENNA WEBBSHOP. Finns andra webbshoppar med betydligt bättre kundbemötande. /Maria

KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG

KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG! 4 lager, skepat från Malaysia- trots lager närmare sv! Tullavgift på ca 150kr. 4 veckors leverans. Och när de kommer är det fel storlek och returen kostar runt hälften av priset (1000kr)

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più