Fajny nadruk na zawieszce ale oczko bardzo słabo jest przymocowane do samej zawieszki. Dodatkowo jest obrócone i widać próbę srebra na froncie. Napisałam w tej sprawie na andres podany w kontaktach a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Zamówiłam bransoletkę typu żmijka na chramsy i różne zawieszki. Bransoletka srebrna próby 925 solidnie wykonana z mocnym zapięciem. Opis zgadza ł się z faktycznym przedmiotem. Dodatkowym plusem jest w... Leggi di più
Do dziś, mimo maili i zgłoszeń na stronie, towar do mnie nie dotarł. Sorry, komunikacja z klientem słabiutka, czyli w zasadzie żadna, gdyż jedyną odpowiedź na maila z zapytaniem, takąż nie była. Er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
SILVER CHARM - sklep online z biżuterią srebrną i złotą do bransoletek modułowych. W naszej ofercie znajdują się znakomicie wykonane, wysokiej jakości wyroby jubilerskie takie jak charmsy (koraliki, zawieszki, klipsy i stopery do bransoletek modułowych), bransoletki modułowe, naszyjniki i medaliony, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Oferowana przez nas biżuteria to produkty wysokiej jakości wykonana ze srebra 925 lub złota 585 i 750. Posiadamy szeroki asortyment charmsów do bransoletek - z cyrkoniami, pozłacanych i innych, których wzornictwo podąża za najnowszymi trendami. W sprzedaży znajdują się także luksusowe bransoletki modułowe z różnymi zapięciami, wspaniałe medaliony, w tym także do charmsów, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Nasza oferta na bieżąco wzbogacana jest o nowe modele.
Informazioni di contatto
Polonia
- silvercharm.pl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Zdecydowanie polecam
Piękne :) produkt wygląda tak jak na stronie 👍a realizacja zamówienia mega szybka :) polecam

Zawieszka
Zawieszka, którą zamówiłam na prezent, przyszła bez graweru. Zero odzewu ze strony sprzedawcy na maile i formularze.

Naszyjnik ze zdjeciem
Tym razem zamówiłam na dzień babci naszyjnik z personalizacją w postaci zdjęcia. Efekt przerósł moje oczekiwania! Dysponowałam tylko starym zdjęciem sprzed lat. W sklepie dokonano obróbek fotografii, poprawiono je i umieszczono w biżuterii, nie spodziewałam się że tyle można było z takiej starej fotografii wyciągnąć! Wracam już kolejny raz na zakupy i na pewno nie był to mój ostatni zakup w tym sklepie.

zakup od silvercharm
zakup od silvercharm
Treść recenzji
Zapięcie bransoletki było fatalnie final był taki że bransoletka często się wypinała i doszło do zgubienia niestety długo sie nie nacieszyłem prezentem 😔 Wykonawca powinien grubo się zastanowić nad lepszym zapięciem lub zmianą branży ....Oszczegam przyszłych kupców o wadliwym zapięciu bransoletki bo 1900zl bardzo szybko można stracić...

Problem z autoresponderem
Errata!!!
W związku z problemem elektronicznym przy wymianie Maili, nastąpiło nieporozumienie. Sprzedający wyjaśnił problem, teraz czekam na dostawę produktu w nowym terminie.

Piękny, ale nie trwały
Produkt piękny i funkcjonalny, jednakże kiedy chodzi o reklamację to już jest gorzej. Po niecałym miesiącu naszyjnik się zepsuł (nie trzymało się zamknięcie naszyjnika). Po opisaniu całej sytuacji i wysłaniu jej do uslugodawcy kontakt się urwał i byłam zmuszona do samodzielnej naprawy, a co za tym idzie - do poniesienia dodatkowych kosztów.

Profesjonalna firma
Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Zamówione przedmioty bardzo ładne i zgodne z opisem. Firma godna polecenia!

Szybko nadana przesyłka
Szybko nadana przesyłka. Profesjonalna obsługa klienta. Naszyjnik męski zgodny z opisem.
Profesjonalizm
Bardzo miło i rzetelna obsługa dotrzymują słowa wysyłka na czas bardzo polecam myślę że to nie jest mój ostatni zakup polecam z całego serca
Charm koralik w kolorze oceanu…
Kupiłam charm koralik w kolorze oceanu z rybką i konikiem morskim, problem w tym, że otrzymałam charm w bladoniebieskim kolorze bez rybki i konika morskiego - zupełnie inny niż ten na zdjęciu strony silvercharm.pl. Do tej pory nie otrzymałam wyjaśnień ze strony sprzedającego.
Zakupiona bransoletka modułowa wężyk jest w porządku.
Nie polecam sprzedawcy

Wyrob zgodnie z zamówieniem
Szybka przesyłka
Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem. Jedyne zastrzeżenie to brak możliwości podania nr telefonu do przesyłki InPost. Gdybym nie sprawdziła SPAMU w poczcie nie wiedziałabym że przesyłka czeka na odbiór.
Piękna biżuteria, polecam
Piękna biżuteria, moje zamówienie było personalizowane, wszystko zostało wykonane bardzo starannie i dokładanie tak jak chciałam. Ogromny plus za to, że sklep sam skontaktował się ze mną, by dopytać o szczegóły. Takie podejście do klienta się ceni. Na pewno jeszcze wrócę :)
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przepięknie wykonany sekretnik ze zdjęciem. Mam w planie kupić kolejny na prezent.
świetna pamiątka
charms bardzo efektowny, osoba obdarowana była bardzo zadowolona z grawerowanego prezentu
👌👍😀♥️.......
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.