Scopri cosa dicono le persone
Tym razem zamówiłam na dzień babci naszyjnik z personalizacją w postaci zdjęcia. Efekt przerósł moje oczekiwania! Dysponowałam tylko starym zdjęciem sprzed lat. W sklepie dokonano obróbek fotografii,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zamówiłam bransoletkę typu żmijka na chramsy i różne zawieszki. Bransoletka srebrna próby 925 solidnie wykonana z mocnym zapięciem. Opis zgadza ł się z faktycznym przedmiotem. Dodatkowym plusem jest w... Leggi di più
Do dziś, mimo maili i zgłoszeń na stronie, towar do mnie nie dotarł. Sorry, komunikacja z klientem słabiutka, czyli w zasadzie żadna, gdyż jedyną odpowiedź na maila z zapytaniem, takąż nie była. Er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
SILVER CHARM - sklep online z biżuterią srebrną i złotą do bransoletek modułowych. W naszej ofercie znajdują się znakomicie wykonane, wysokiej jakości wyroby jubilerskie takie jak charmsy (koraliki, zawieszki, klipsy i stopery do bransoletek modułowych), bransoletki modułowe, naszyjniki i medaliony, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Oferowana przez nas biżuteria to produkty wysokiej jakości wykonana ze srebra 925 lub złota 585 i 750. Posiadamy szeroki asortyment charmsów do bransoletek - z cyrkoniami, pozłacanych i innych, których wzornictwo podąża za najnowszymi trendami. W sprzedaży znajdują się także luksusowe bransoletki modułowe z różnymi zapięciami, wspaniałe medaliony, w tym także do charmsów, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Nasza oferta na bieżąco wzbogacana jest o nowe modele.
Informazioni di contatto
Polonia
- silvercharm.pl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fajny kamień i zawieszka ale mały minus
Fajny nadruk na zawieszce ale oczko bardzo słabo jest przymocowane do samej zawieszki. Dodatkowo jest obrócone i widać próbę srebra na froncie. Napisałam w tej sprawie na andres podany w kontaktach ale nie dostałam żadnej odp. w przeciągu ostatnich 5 dni.
Pudełko na zdjęciu wyglądało zupełnie…
Pudełko na zdjęciu wyglądało zupełnie inaczej miał być też grawer. Przyszło zwykle pudełko bez żadnego logo, graweru a to był prezent. Torebka w której było pudełeczko też miała wyglądać inaczej, na zdjęciu było logo firmy a przyszła zwykła torebka. Bardzo słabo to wyglądało.

Polecam bardzo!
Polecam. Zamówienie zrealizowane szybko, zgodnie z zamówieniem i bezproblemowo. Perfekcyjne wykonanie bransoletki.

Risposta di Silvercharm
Bardzo dobra jakość, świetna obsługa
Szybka dostawa, sygnet ładny i dobrej jakości. Okazał się odrobinę za ciasny - sprzedawca dokonał korekty rozmiaru bez dodatkowej opłaty po odesłaniu, co też zostało sprawnie załatwione. Polecam gorąco!

Risposta di Silvercharm
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! Zamówiłam personalizowany sygnet za ponad 300 zł, który miał być eleganckim prezentem z okazji obrony tytułu magistra. To, co otrzymałam, to kompletne nieporozumienie. Zamiast solidnej biżuterii dostałam cienką, otwartą i wyginającą się obrączkę z najtańszego materiału. Grawer (motyw wagi) jest płytki, niestaranny i wygląda na wyeksploatowany, a wnętrze pierścionka jest szorstkie i surowe. Jakby tego było mało, „elegancki” prezent przyszedł w zwykłym, pogniecionym tekturowym pudełeczku. Produkt wygląda jak tania imitacja i absolutnie nie nadawał się do wręczenia. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy.

Zamówienie zgodne z opisem
Zamówienie zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Łatwy kontakt z firmą.
Piękny wisiorek dobrej jakości :)
Nieśmiertelnik
Kontakt ze sprzedającym oceniam bardzo pozytywnie – szybkie odpowiedzi, sprawna realizacja zamówienia oraz możliwość wykonania własnej grafiki i personalizacji, co jest dużym plusem.
Niestety samo wykonanie nieśmiertelnika nie do końca spełniło moje oczekiwania. Na zdjęciach widać, że mocowanie zawieszki jest wykonane dość niedbale – wokół uchwytu widoczne są nierówności i ślady lutowania/obróbki, co psuje estetykę produktu. Dodatkowo grawer nie jest równomiernie czytelny – część napisów i elementów graficznych jest słabo widoczna, szczególnie w dolnej części zawieszki. Sprawia to wrażenie mniej starannego wykończenia niż oczekiwałabym po produkcie personalizowanym.
Podsumowując: świetny kontakt i duże możliwości personalizacji, jednak jakość wykonania wymaga dopracowania, zwłaszcza w zakresie wykończenia uchwytu oraz czytelności graweru.

Złe zamówienie
Dostałam inne zamówienie niż opisywane, bransoletka miała być rodowana, a przyszła oksydowana.

Zamówiłem srebrną łańcuszek
Zamówiłem srebrną łańcuszek, ale otrzymałem zupełnie inny produkt — wygląda na dużo tańszy niż ten, który wybrałem. Jakość jest bardzo słaba, podejrzewam, że to nie jest nawet srebro. Do tego realizacja zamówienia trwała tydzień — dużo dłużej niż deklarowany czas. Jestem bardzo rozczarowany i nie polecam tego sklepu.

Pięknie wykonany nieśmiertelnik
Pięknie wykonany nieśmiertelnik. Grawer piękny jak i na przodzie i z tyłu. Łańcuszek kulkowy porządnie wykonany. Szybka realizacja zamówienia.
Jedynie co to miał być jeszcze grawer na pudełku, ale go nie było.

Risposta di Silvercharm
Szybka realizacja zamówienia i bardzo…
Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładny produkt, zapamiętam to sobie 😉

Bardzo dobra jakość
Bardzo szybka i sprawna realizacja. Zakupiony przedmiot jest nawet ładniejszy niż wynikało ze zdjęcia - piękne detale.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia
doprecyzowanie szczegółów zamówienia
w cenie pudełko, grawer i przesyłka

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.