Valutata 1 stelle su 5

Jeg reklamerte på en hodelykt, rett etter at garantitiden hadde gått ut. Reklamasjonen ble avvist da de mente at lykten var "brukt opp". Dette til tross for at Forbrukerrådet mener at plutselige feil... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

4/5. Det enda jag kan klaga på är formuleringen "Leverans inom 2-4 dagar", vilket jag kan tolka som att jag får varan hem då. Men det dom menar är att varan skickas från deras lager inom given tid.... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

2 års garanti beskrivs det på hemsidan men när yttermaterialet på produkten sedan börjat flagna inom denna tid var enda svaret från kundtjänst "yttre faktorer" och "oaktsamhet" utan att specificera nä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Just started using the carbon trekking poles I bought and they're great, Poles are well constructed, light and strong, easy to adjust to the required height. Accents are more balanced and descents ov... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi
  2. Sport di avventura
  3. Fornitore di accessori nautici
  4. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  5. Negozio di articoli per la corsa
  6. Negozio di sci

Scritti dall'azienda

Since 1933, our goal has been to develop outstanding outdoor equipment and to always keep moving forward. We highly value the opinions of our users, because without them, we wouldn’t be able to create, invent and develop the way we have, and still do today.

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Fantastiskt 👍

22 gennaio 2022

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för ditt fina omdöme Tomas! Jättekul att höra och du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Bra anvisningar för montering

Bra anvisningar för montering. Ser fram emot sommarens seglingar med tydlig kompasskurs.

21 gennaio 2022

Risposta di Silva Sweden

Tack för ditt fina omdöme, jättekul att höra! Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Lätt och bra ljus

Lätt och bra ljus. Sitter bra vid löpning.

18 gennaio 2022

Bra produkter

Bra produkter, lång leveranstid jämfört med andra leverantörer.

17 gennaio 2022

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för de fina orden!

Allt bra

Allt bra, snabbt och krångelfritt.

12 gennaio 2022

Bra service

Bra hemsida. Otroligt snabb och bra leverans. / Anders

10 gennaio 2022

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för de fina orden! Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Valutata 3 stelle su 5

Lång levtid 7 dagar

28 dicembre 2021

Hej Thomas!

Vi beklagar den långsamma leveranstiden. Innan jul är det alltid hög konkurrens med frakterna och det påverkas även vi av. Hoppas det inte ställde till det allt för mycket för dig.

Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Valutata 5 stelle su 5

Fast delivery and refund received when…

Fast delivery and refund received when I missed to enter the discount code.

21 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Thank you for your kind words 5-star review! We really appreciate it and you are always welcome back to us at Silva :)

Fast service

21 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Thank you for your 5-star review! We really appreciate it and you are always welcome back to us at Silva :)

Valutata 3 stelle su 5

The product is world-class

The product is world-class. The logistics and delivery take longer than the average delivery. Unfortunately, they use Bring as their domestic Swedish logistic company, and once again Bring fails to deliver to the correct pick-up point.

14 dicembre 2021

Hey John,

Great to hear that you are happy with the products! I am sorry to hear that the fulfillment via Bring was a disappointed, we are currently working on an improved solution with them where you can choose your pick-up point. Barring any setbacks it should be done in Q1 2022.

You are always welcome back to us at Silva!

Kind regards,
Team Silva

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più