Valutata 1 stelle su 5

Jeg reklamerte på en hodelykt, rett etter at garantitiden hadde gått ut. Reklamasjonen ble avvist da de mente at lykten var "brukt opp". Dette til tross for at Forbrukerrådet mener at plutselige feil... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

4/5. Det enda jag kan klaga på är formuleringen "Leverans inom 2-4 dagar", vilket jag kan tolka som att jag får varan hem då. Men det dom menar är att varan skickas från deras lager inom given tid.... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

2 års garanti beskrivs det på hemsidan men när yttermaterialet på produkten sedan börjat flagna inom denna tid var enda svaret från kundtjänst "yttre faktorer" och "oaktsamhet" utan att specificera nä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Just started using the carbon trekking poles I bought and they're great, Poles are well constructed, light and strong, easy to adjust to the required height. Accents are more balanced and descents ov... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi
  2. Sport di avventura
  3. Fornitore di accessori nautici
  4. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  5. Negozio di articoli per la corsa
  6. Negozio di sci

Scritti dall'azienda

Since 1933, our goal has been to develop outstanding outdoor equipment and to always keep moving forward. We highly value the opinions of our users, because without them, we wouldn’t be able to create, invent and develop the way we have, and still do today.

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och lätt att hitta på…

Snabb leverans och lätt att hitta på webbsidan

14 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för ditt fina omdöme. Det är jättekul att höra och du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Valutata 3 stelle su 5

Liker produktet

Liker produktet, men skriften med refleks slites vekk i løpet av to uker, og strikken blir fort litt slapp. Fargen er også mye mer mint enn turkis, og svakere enn jeg håpet da jeg bestilte, så fargegjengivelsen er ikke helt korrekt. Men ellers helt grei.

13 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för din feedback, reflexfärgen ska inte slitas så snabbt. Vänligen kontakta oss på silvasales@silva.se så hjälper vi dig.

Valutata 5 stelle su 5

I have bought silva trail runner free…

I have bought silva trail runner free ultra model. I think is a great product. However I have had an issue since my silva was delivered. Safety light at at back of torch was not working at all. I claimed and I received a new one in three days. It was very fast and prompt. Apart of that I really recommend this headlamp, very comfortable, light and used material with high quality. I am thinking to order also model trail speed 5XT, I wonder how it will be to get 1200 lumens. Thank you silva for great products.

9 dicembre 2021
Non scritta su invito

Risposta di Silva Sweden

Thank you for reaching out! Sorry for the issues with the battery pack – great to hear that everything was solved quickly though.

Trail Speed 5 is a great compliment to Trail Runner Free. Apart from having 3 times as much light output – you can also use the brackets and place it on your running vest, helmet or bike handle bar. More freedom and more light without compromising on weight.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Hodelykten passer perfekt til mitt formål

God beskrivelse om produktet, og rask levering. Jeg har høye forventninger til mine produkter og denne varen kan anbefales :-)

9 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för detta! Jättekul att höra att du är nöjd och du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Utmärkt pannlampa

Silva Trail Runner Free: Utmärkt pannlampa, bra balans på huvudet och bra, ställbart ljus.

3 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Tack så mycket Johan! Jättekul att höra att du är nöjd med din Trail Runner Free. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

super happy

super happy. works great, good investment

3 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

That is so great to hear, thank you Anette! I hope your products will bring you lots of joy and you are always welcome back to us at Silva.

Valutata 4 stelle su 5

Kan inte betygsättas med 5 Stjärnor…

Kan inte betygsättas med 5 Stjärnor ännu på grund av för kort testperiod.

1 dicembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Kul att höra att du är nöjd såhär långt i alla fall. Skulle du vilja ge oss 5 stjärnor efter ytterligare en periods testande är du mer än välkommen att komma tillbaka och redigera omdömet :)

Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva.

Valutata 1 stelle su 5

The parcel was delivered to a pickup-spot on the other side of town

The parcel was delivered to a pickup-spot on the other side of town. Bring, silvas logistiks partner have pickup-spots close to where I live but they delivered to a spot on 10km distance. I contacted Bring and Silva but nothing happend and the parcel was sent back.
Lesson learned: never pay until you have the stuff in your hand,,,,

Ser nu att detta landar på en svenskspråkig site. Frågeformuläret var på engelska så jag svarade på engelska....

Bring har antagligen fel i sin databas kopplingar postnummer - utlämningsställe. Postnord, schenker och de andra skickar till rätt ställe. Bring har gjort det här felet tidigare.

25 novembre 2021

Hej Johan,

Tråkigt att höra att det inte löste sig med rätt utlämningsställe för dig. Bring väljer utlämningsställena just nu baserat på postnummer, men vi jobbar på en lösning där du själv ska kunna välja framöver. Förhoppningsvis har vi lösningen på plats i januari.

Toppkvalitet

Snabb leverans och fin kvalitet på produkterna. Extra plus för produkternas charmiga meddelanden "hello my friend" osv. Jättenöjd!

20 novembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för ditt fina omdöme och kul att höra att du gillar detaljerna :)

Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Bra kvalitet.

20 novembre 2021

Hej Magnus!

Stort tack för ditt fina omdöme. Hoppas du får mycket glädje av dina produkter, du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Valutata 5 stelle su 5

Fick produkten snabbt! Toppen!

18 novembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Tack för de fina orden Magnus! Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva.

Bästa pannlamporna

Bästa pannlamporna. Bra informativ hemsida vilket gör det lätt att välja produkt efter behov och aktivitet. Snabb leverans.

17 novembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Stort tack för ditt fina omdöme Cecilia! Jättekul att höra och du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva :)

Valutata 1 stelle su 5

Har skickat en retur 22/10 order…

Har skickat en retur 22/10 order 9139553 och pausat betalningen hos Klarna.
Har haft mailkontakt nu med er senast förra veckan. Men inget svar??

16 novembre 2021

Hej Åke,

Vi ber om ursäkt för sen återkoppling, du har nu fått ett svar på mailen. Det är bara höra av dig till silvasales@silva.se om du har några ytterligare frågor.

Good quality

Good quality - extreme quick delivery;)

15 novembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Thank you for the kind words Kenneth! You are always welcome back to us at Silva :)

Bra julklapp

14 novembre 2021

Risposta di Silva Sweden

Tack för ditt fina omdöme Britt! Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Silva.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più