Jeg reklamerte på en hodelykt, rett etter at garantitiden hadde gått ut. Reklamasjonen ble avvist da de mente at lykten var "brukt opp". Dette til tross for at Forbrukerrådet mener at plutselige feil... Leggi di più
4/5. Det enda jag kan klaga på är formuleringen "Leverans inom 2-4 dagar", vilket jag kan tolka som att jag får varan hem då. Men det dom menar är att varan skickas från deras lager inom given tid.... Leggi di più
2 års garanti beskrivs det på hemsidan men när yttermaterialet på produkten sedan börjat flagna inom denna tid var enda svaret från kundtjänst "yttre faktorer" och "oaktsamhet" utan att specificera nä... Leggi di più
Just started using the carbon trekking poles I bought and they're great, Poles are well constructed, light and strong, easy to adjust to the required height. Accents are more balanced and descents ov... Leggi di più
- Negozio di articoli sportivi
- Sport di avventura
- Fornitore di accessori nautici
- Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
- Negozio di articoli per la corsa
- Negozio di sci
Scritti dall'azienda
Since 1933, our goal has been to develop outstanding outdoor equipment and to always keep moving forward. We highly value the opinions of our users, because without them, we wouldn’t be able to create, invent and develop the way we have, and still do today.
Stockholm, Svezia
- marketing@silva.se
- silva.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Silva products are poorly designed
Silva products are poorly designed and have thin plastic parts that are prone to break, like mine did. Also beware if you are in Australia (and possibly other countries too) as they only provide warranty support in Sweden and didn't want to help me when my product broke. It was a good head torch while it lasted but it broke way too easily with light usage. I won't buy Silva again.
vandringsstavar
Lätta, justerbara i längd. Bra då man går mycket upp och ner i svår terräng.

Risposta di Silva Sweden
Snabb leverans och snabb återkoppling…
Snabb leverans och snabb återkoppling från kundtjänst
Uppskattar snabb leverans och hoppas…
Uppskattar snabb leverans och hoppas mycket på min nya kompass nu i sommar.

Risposta di Silva Sweden
Varan kom inte som utlovat och det gick…
Varan kom inte som utlovat och det gick inte att hitta någon information om varför jag inte har fått varan och hur länge det kommer dröja innan jag får den. Pengarna har dragits men jag väntar fortfarande på produkten. Hemkörning var det enda alternativet för mig vilket var synd för jag hade gärna hämtat produkten hos ett ombud eller i en box då det hade varit smidigare och mer miljövänligt.
Great Products
Silva is not super aggresive on marketing but manufactures some of the best products out there. Just bought a Trail Speed head lamp - can't say anything bad about product OR customer experience
Jag beställde en kikare till mitt…
Jag beställde en kikare till mitt barnbarn. Några timmar därefter fick jag ett tips att samma kikare var betydligt billigare hod Outnorth. Alltså sände jag ett mejl, där jag ångrade min order hos er. Jag fick snabbt svar att min order var annulerad. Bra service !
Super duper service til Danmark
Super duper service til Danmark ved defekt på O-løbs kompas. Mange tak.
Simple to buy but far away to pic up the package
Simple to order on web but no good pic up, suggest to get more delivery choices than Bring. Instabox or budbee would be great

Best headlamp ever!
Best headlamp ever, charges quickly and lights up the night completely!

Kjøpte drikkebelte
Kjøpte drikkebelte. Korken var lekk/ikke tett. Returnerte med post-etikett som fulgte med pakken. Har sendt mail til Silva. Har ikke fått svar. Men Klarna purrer på saken. I går kom pakken i retur til meg med returlapp - varen var ikke hentet av Silva. Det var ikke oppgitt nærmere årsak til retur for øvrig. En dårlig opplevelse!
Fin väst med bra funktioner
Fin väst med bra funktioner. Smidigt att beställa och snabb leverans.

Risposta di Silva Sweden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.