Twilfit by CHANGE Lingerie Recensioni 405

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.

Valutata 1 stelle su 5

Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.

3,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Tack för snabbt svar och hjälp.

12 giugno 2021

Kära Ing-Marie,

Tusen tack för det fina omdömet <3 Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till snabbt och effektivt.

Tack igen och välkommen åter.

Bästa hälsningar, Flora

Hjälpsam

Snäll, hjälpsam och tålmodig trots att jag hade många (kanske dumma) frågor.

11 giugno 2021

Kära Annie<3

Tusen tack för 5 härliga stjärnor! Det är precis den hjälpen vi vill ge alla våra kunder. Du är varmt välkommen tillbaka snart igen. :-)

Katrine Twilfit

Superbra service

Superbra service. Letade upp allt jag behövde! Stort tack

11 giugno 2021

Kära Emma,

Tusen tack för ditt omdöme :-) Jag är glad att höra att du har fått fin hjälp. Välkommen tillbaka snart igen.

Katrine Twilfit

Butiken i Sickla

Jag vill bara berätta om den helt otroliga servicen jag fick av en tjej, tyvärr glömde jag bort hennes namn, men hon sa att hon vanligtvis jobbar i butiken på Drottninggatan, i Stockholm. Jag var i butiken i Sickla den 8 juni.
Denna tjej var så proffsig och så vänlig, dessutom hade hon stort tålamod.
Var rädda om henne, hon är guld värd.

Mvh
Birgitta

Skickat från min iPhone

10 giugno 2021

Kära Birgitta,

Vad rörd jag blir av att läsa din fina recension, och tusen tack för de många stjärnorna. Jag vill skicka den vidare till butiken i Drottninggatan, så vi kan få reda på vem det är som har leverat 5-stjärnig service 💖

Jag önskar dig en fantastisk helg🤗

Mariah

Kundsupporten är bäst

Kundtjänsten (och butikspersonalen) hos Twilfit är helt otroliga!!! Superhjälpsamma och jättetrevliga!
Problem när jag försökte köpa en vara online men fick bra hjälp av Ellen och ärendet blev löst snabbt och bättre än väntat.

Men verkligen dags att fixa hemsidan. Det är ett skämt att ha en sådan katastrofal sida 2021. Mobilsidan är ännu värre, har inte ens lyckats ta mig förbi förstasidan. Helt oförståeligt hur det ej har fixats än.

9 giugno 2021

Kära Fethy,

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en så fin anmälan av min service 🥰

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig och önskar dig varmt välkommen tillbaka närsomhelst.

Ha en trevlig sommar! 🌞

Bästa hälsningar Ellen Twilfit

Valutata 2 stelle su 5

Världens sämsta hemsida och världens…

Världens sämsta hemsida och världens gulligaste support.

Utan era kundtjänstmedarbetare hade ni gått i konkurs för länge sedan. Tog en timme att lägga en beställning och hemsidan är helt koko.

8 giugno 2021

Kära Christina,

Vi tackar så hjärtligt för dina fina ord om vår kundservice, men är mycket ledsna av att läsa om de tekniska utmaningar du upplevt på vår hemsida.

Jag har skickat dig ett mejl. 🤗

Jättebra konversation och hjälp

Jättebra konversation och hjälp! Tusen tack!

2 giugno 2021

Kära Kund <3

Stort tack för ditt omdöme och alla fina stjärnor :-) Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Super snabb service.

Jättebra service av en Matildha efter en retur som tydligen kom tillbaks i en tom kartong 😡.
Snabb och bra service.
Rekommenderas varmt

27 maggio 2021

Kära Ankie,

Hjärtligt tack för ditt härliga omdöme av min service i samband med ditt ärende. Det betyder mycket för mig och team Twilfit. Jag är glad att vi hittade en snabb lösning på ditt problem och att du trots olägenheten hade lust att hylla oss.

Jag hoppas du får en riktigt trevlig eftermiddag!

Valutata 5 stelle su 5

Fick bästa hjälpen av Ida med…

Fick bästa hjälpen av Ida med storleksinformation vad gäller bh och även kring retur.

Kära C <3

Tack ska du ha för ditt fina omdöme. Det var ett nöja att hjälpa dig.
Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Perfekt hjälp vid problem

Fått perfekt hjälp av personal på kundtjänst när det strulade med mitt medlemskap och inloggning. Nu kan jag handla av deras underbara produkter igen.

Kära Helen <3

Vad härligt att höra att du fick den hjälp du behövde och att du nu kan logga in i ditt medlemskap. Om vi kan hjälpa dig med annat så är du välkommen att skriva igen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och bra produkter

Trevlig personal och bra produkter, älskar! :)

Kära Mikaela,

Stort tack for din recension av vår service och våra produkter. Det betyder mycket för mig och team Twilfit. 😍

Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar Ellen Twilfit

Toppenservice verkligen

Toppenservice verkligen! Fått superbra hjälp av flera i personalen när det strulat med postgång och retur, superfint bemötande och snabbt svar! Verkligen superbra! Tack alla!

24 maggio 2021

Kära Antonia,

Tusen tack för din fina recension av vår kundservice. Det gör oss så glada att du är nöjd med vår hjälp och vi önskar dig varmt välkommen igen närsomhelst. 🤗

Ha en fantastisk vecka!

Snabb och bra hjälp!

21 maggio 2021

Kära Johanna <3

Vad härligt att du fick fin och bra hjälp :-)
Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service, dem hade ingen respekt mot min tjejkompis. Dem gör fel och det får kunderna stå för, riktigt upprörd! Vågar INTE handla där igen!

20 maggio 2021

Kära Evelina,

Vi beklagar så hemskt mycket den upplevelse du har fått. Vi har uppmanat din väninna att höra av sig till oss med mer information, så vi kan gå vidare med ärendet.

Även du är mer än välkommen att höra av dig till oss genom nedanstående länk, så vi kan förstå vad som hänt och därefter ändra er upplevelse till en bättre.

Twilfits rabatt

Twilfit har en fin kundservice, man är vänlig och tillmötesgående. Men prissättningen är suspekt. Det annonseras om 50% rabattering på samtliga varor. Som exempel kostar en vanlig bh 370:- efter avdragen rabatt d v s har ett normalpris på 740:-. Man lär få leta ett tag efter en enkel bh till priset av 740:-. Är rabatten falsk?
Kristina

19 maggio 2021

Kära Bodil/Kristina,

Vi tackar så hjärtligt för dina rara ord om vår kundservice, men är mycket ledsna att läsa om din uppfattning av vår prissättning. Vi erhåller ett stort urval av underkläder i hög kvalitet och ett stort storlektsspektrum, där samspelet mellan design och prissättning är vår viktigaste försäljningstillgång.

Vår rabatt är självfallet inte falsk, utan vi älskar att skämma bort våra kunder. Kampanjen kommer snart avslutas.

Vi hoppas på att du vill dela dina kontaktuppgifter med oss, så vi kan komma i kontakt med dig.

10/10

Hjälpsam och supertrevlig tjej, bättre bemötande än förväntat på en chatfunktion! :)

18 maggio 2021

Kära Fellan <3

Jag tackar dig för dina fina ord! dem glädjer mig <3

Varmt välkommen tillbaka och ha en fin kväll :)

Bästa Hälsningar
Saga

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande! Snabbt och tydliga svar! Härligt 🌺

15 maggio 2021

Kära Anna <3

Tack för dina fina ord :-) Vi är glada för att du fick den hjälp du behövde.
Välkommen tillbaka snart igen!

Bästa hälsningar Ellen

Alltså vilken stjärna, Flora

Alltså vilken stjärna ni har på ert företag!
Flora vilken hjälp du gav mig! Du sonderade verkligen terrängen i djungeln bland alla era fina bh-s.
Å varukorgen blev full och jag nöjd!!

Mvh Sofie

14 maggio 2021

Kära Sofie <3

Tusen tack för det fina omdömet :-)

Nöjet är på min sida. Jag är så glad att vi lyckades hitta det som passar dig bäst! Det kan ju vara så svårt att hitta runt i den stora djungeln 😉

Du är alltid välkommen åter ❤

Bästa hälsningar, Flora

Valutata 5 stelle su 5

Toppen service som vanligt!

14 maggio 2021

Kära Sara,

Twilfit

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più