Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.
L'azienda ha risposto
Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Besökte en twilfitbutik och det var inte en trevlig upplevelse. Hade för avsikt att reklamera en BH som kostar 700 kr och blev väldigt illa bemött av unga och okunniga tjejer i kassan som menade att man är en riktig idiot om man tror att man kan köra en DYR bh i tvättmaskin på 30 grader och med tvättpåse. "Alla vet att det inte går". Den är alltså tvättad vid ett tillfälle.
Jag kan köpa att jag inte läst "tvättråden" men att få ett så överlägset svar och med ett hånskratt tjejerna emellan gör att jag inte kommer sätta min fot i Nyköpingsbutiken igen. Tråkigt för tidigare har det varit trevlig personal där.
Ändrar mitt omdöme då försäljningschefen Maria snabbt hörde av sig och löste reklamation.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jättenöjd med bemötande och service i chatten!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Fick bra hjälp och mycket trevligt bemötande av Ellen i chatten. Tack!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
I veckan var jag och besökte Twilift Birsta City i Sundsvall, och fick en smärre chock på hur det såg ut i butiken. Jag har länge tyckt att Twilfit är en ren, välskött och exklusiv kedja. Och har handlat en del. Tyvärr möttes jag av tomma/stökiga väggar och nästan skämdes över hur det såg ut i butiken. Det låg plagg lite här och var och kändes som ingen hade "städat" på ett tag :o Jag skriver detta då jag tycker det är så synd!! Och för att jag vill hjälpa till att dela om hur butiken upplevs (och inte för att "klaga").
Hoppas det uppskattas!

supertrevlig och hjälpsam ,så gullig och tålmodig <3

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Min upplevelse av kundtjänsten var snabb och professionell. Utöver det var medarbetaren väldigt trevlig och tillmötesgående.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Idag fick jag bra hjälp av Ellen som sitter i chatten. Mycket service mind persson.
Tack från en nöjd kund 👍

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Bra service! Trevlig personal! Tack Amanda för hjälpen!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Otroligt dålig service och otrevligt bemötande av de anställda i butiken i gallerian. Jag ville lämna tillbaka ett plagg jag hade köpt två timmar tidigare som var förpackat i en fabriksplastpåse. Men det gick inte att lämna tillbaka för att jag inte hade bett om plombering när jag köpte dem.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Supernöjd med kundtjänst, jättetrevliga som alltid och väldigt hjälpsamma! ❤️

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Tack Ellen för hjälpen med både modeller, storlekar och färger, mycket hjälpsamt!

Stort tack Ellen för hjälpen! Du är så hjälpsam🙏

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Otroligt snabb och proffsig service utav Flora i chatten. Jag fick snabba och utförliga svar som hjälpte mig ta beslut. Rekommenderar verkligen att ta hjälp i chatten ⭐️👌🏼

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Great customer service both online and in-store (very quick response) - not often in Sweden. Staff were very helpful and positive. Highly recommended.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Emma loungewear överdel - jag älskar denna kofta! Den använd som morgonrock, som kofta, istället för kavaj.. har tom haft den på jobbet! Fickorna är extra bra att ha utan att de är påträngande eller står ut- tyget faller ändå fint. Köpte exsmall (har vanligtvis storlek 36 upptill) och den sitter perfekt! Fick bra hjälp av butikspersonalen ( Sturegallerian)

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.