Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.
L'azienda ha risposto
Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Superdålig hemsida och man överöst med skräpmail. Man kan inte avsluta mailen, det är som ett virus som man har fått in i sin dator. Försöker man skicka mail så finns det ingen mailadress, man har blokerat alla kända mailadresser. Det går inte att beställa på deras e-handel, sidan är så långsam och krånglig.
Det verkar inte vara något som fungerar. Sådanahär företag går i konkurs för eller senare.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Helst skulle jag vilja anmäla dem för plågeri och vilseledande marknadsföring, men orkar inte trassla med sånt. Nöjer mig med att säga mitt hjärtas mening om det som en gång var min absoluta favoritbutik.
Får ett mejl om 50% på alla reavaror, endast idag och imorgon. Jag tror att det är ett erbjudande som i normala butiker, halva reapriset. Så jag klickar mig glad i hågen in på hemsidan, och den funkar naturligtvis inte, så som den inte funkat på flera år nu.
Två timmar och tusen server time-outs senare upptäcker jag att rabatten dras från reavarans ORIGINALPRIS. I realiteten adderas alltså bara ytterligare 10% rabatt på en vara som redan är sänkt med 40%. Så jefla lömskt upplägg.
Vet inte vad Twilfit förväntar sig av en kund i detta läget. "Äsch, jag köper väl ändå, så att jag inte har förlorat en halv kväll i onödan" Eller?
Kan berätta vad jag gjorde i alla fall: Jag tömde varukorgen, stängde ner sidan och svor att inte återvända. Nu ska jag tömma ett glas vin också, mina nerver behöver det.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Hemsidan funkar ta mig f*n aldrig.
Kan inte ens logga in.
Och kan jag logga in, så måste jag byta lösenord innan och efter 3 min så blir jag utloggad.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Aldrig varit med om så fantastiskt bra bemötande och förståelse från en personal. Kan varmt rekommendera deras butik samt produkter. Inte nog med att personalen är så fantastiskt så är deras produkter det med. Kommer definitivt fortsätta handla hos Twilfit!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Då jag skulle handla på rean fick jag problem med att få med rabatten till varukorgen, det löstes snabbt med ett trevligt svar och snabb service och jag fick en kod istället , tack igen för hjälpen!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jättebra service på deras chatt, löste alla min problem jag stötte på.
Tyvärr är hemsidan lite bökig, kan tycka att dom kan lägga upp alla färger som finns på produkten, så man slipper skruva igenom alla sidor,

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Älskar verkligen er kundservice och era medarbetare är så trevliga i butikerna och på chatten! 💗🎗

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Snabbt svar och snabb lösning på problemet! Mycket nöjd!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Toppenservice, snabba och bra svar på mina frågor. Rekommenderas!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Världens bästa och trevligaste personal, både i butik och på internet där deras kundservice finns tillgänglig länge om dagarna. Får alltid hjälp och trevliga svar, vill bara krama dem allihopa!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Fick utmärkt hjälp på webben via er chat med Mathilda :-)
Bra förslag med länkar, bra frågor om storlek så jag inte tog fel och påminnelse om 3 för 2 vilket jag missat

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag vill verkligen ge beröm till en i erat gäng i Skärholmens butik!
Efter att ha levt i amnings behåar så var jag i stort behov efter något bekvämt och snyggt! Och det fick jag!
Från att jag gick in i butiken så blev jag sedd, hon lyssnade på mina önskemål, och fick mig att känna mig trygg och lugn (dessutom med en gnällig bebis)
Då jag själv arbetar som chef inom retail så är jag också nyfiken hur säljare hjälper flera samtidigt, och hon fick verkligen alla kunder som kom in att känna sig välkomna samtidigt som jag krävde lite tid! (Grymt!!)
Dessvärre fick jag ont av dessa behåar jag köpte och återvände till butiken för att meddela detta, hon arbetade igen och fick precis samma fina service som innan!
Och nu är jag så nöjd med mitt köp!
Stort stort tack till henne (hoppas hon läser detta och tar åt sig ordentligt)
Under dessa tider behövs precis sån här personal i våra butiker för att överleva! ❤️

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
jag köpte jätte fina trosor på hemsidan som jag var väldigt nöjd med. De var snabb leverans och produkten var fint packade med silkespapper osv. Rekommenderar starkt.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Köpte tre Bh:ar i våras men alla tre har redan gått sönder och bygeln smyger sig ut, tvättar dem enligt anvisningar. Har aldrig varit med om sån dålig kvalité på Bh:ar. Har dessutom större byst så måste köpa era Bh:ar då utbudet är väldigt begränsat.. När man ska köpa nya så vill jag beställa på hemsidan men den funkar ju inte???? Jag ger upp och syr ihop mina, måste ju liksom ha dem..

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Har fått ägna timmar åt att försöka få tillbaka pengar för en order jag beställde som i samma stund blev cancellerad, vilket jag aldrig blev informerad om!
Inget mail om att ordern inte kunde levereras.
Pengarna, ja dumt nog betalade jag i förväg, får jag inte tillbaka, påstår att dom släppt reservationen av summan, men inga pengar tillbaks. Nu var det en överföring som gjordes vilket Twilfit borde betala tillbaka. I stället skyller man på min bank...
Needless to say, jag beställer aldrig mer från Twilfit!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jätte nöjd med hjälpen jag fick i chatten idag!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.