Twilfit by CHANGE Lingerie Recensioni 405

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.

Valutata 1 stelle su 5

Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.

3,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Superdålig hemsida och man överöst med…

Superdålig hemsida och man överöst med skräpmail. Man kan inte avsluta mailen, det är som ett virus som man har fått in i sin dator. Försöker man skicka mail så finns det ingen mailadress, man har blokerat alla kända mailadresser. Det går inte att beställa på deras e-handel, sidan är så långsam och krånglig.
Det verkar inte vara något som fungerar. Sådanahär företag går i konkurs för eller senare.

4 febbraio 2022

Kära Susanne,

Vi är ledsna över att läsa din recension och beklagar de tekniska problemen du upplevt. Vi hoppas att du har varit i kontakt med vår Customer Service för att få hjälp med avprenumeration och annars är du varmt välkommen att kontakta oss nu.

Kom ihåg att vi alltid sitter redo för att hjälpa dig på chatten, telefon, genom kontaktformuläret eller på våra andra sociala kanaler.

Valutata 1 stelle su 5

Åh, jag är så arg just nu!!

Helst skulle jag vilja anmäla dem för plågeri och vilseledande marknadsföring, men orkar inte trassla med sånt. Nöjer mig med att säga mitt hjärtas mening om det som en gång var min absoluta favoritbutik.

Får ett mejl om 50% på alla reavaror, endast idag och imorgon. Jag tror att det är ett erbjudande som i normala butiker, halva reapriset. Så jag klickar mig glad i hågen in på hemsidan, och den funkar naturligtvis inte, så som den inte funkat på flera år nu.

Två timmar och tusen server time-outs senare upptäcker jag att rabatten dras från reavarans ORIGINALPRIS. I realiteten adderas alltså bara ytterligare 10% rabatt på en vara som redan är sänkt med 40%. Så jefla lömskt upplägg.

Vet inte vad Twilfit förväntar sig av en kund i detta läget. "Äsch, jag köper väl ändå, så att jag inte har förlorat en halv kväll i onödan" Eller?

Kan berätta vad jag gjorde i alla fall: Jag tömde varukorgen, stängde ner sidan och svor att inte återvända. Nu ska jag tömma ett glas vin också, mina nerver behöver det.

25 gennaio 2022

Kära Maria,

Jättetråkigt att läsa din recension. Vi är väldigt ledsna över att ni var flera som misstolkade vår kampanj under förra veckans Member's Treat. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi tar till oss av er feedback och att samtlig återkoppling är vidareskickad till vår marknadsföringsavdelning.

Vi kommer absolut vara noggrannare i vår kommunikation framöver och vara tydliga i hur vi uttrycker oss, för att motverka missförstånd och besvikelser.

Vi hoppas på att se dig i en av våra butiker eller på vår webshop igen i framtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Hemsidan funkar ta mig f*n aldrig

Hemsidan funkar ta mig f*n aldrig.
Kan inte ens logga in.
Och kan jag logga in, så måste jag byta lösenord innan och efter 3 min så blir jag utloggad.

25 gennaio 2022

Kära Astan,

Vi är ledsna över att läsa att du upplevde tekniska problem på vår hemsida under klubbdagarna. Vi hoppas att du efter att du skrev din recension kontaktade vår Customer Service och fick hjälp med att logga in på din Club CHANGE-profil och genom en order tillslut.

Har inte öppet köp

Har inte öppet köp, idiotiskt

3 gennaio 2022

Kära Lisa,

Vad tråkigt att läsa din recension! Vi har öppet köp på samtliga varor under förutsättningarna att varorna är i nyskick med samtliga etiketter, att man har kvittot med sig och är inom tidsfristen. Vi skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig för att höra mer om din upplevelse.

Vi hoppas på att höra från dig snarast.

Chatten är super!

20 dicembre 2021

Kära Emelie,

Tusen tack för din recension och för de fem stjärnorna! Härligt att läsa att du är nöjd med vår chattfunktion på hemsidan. Tveka inte för att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något annat.

Ha en fortsatt trevlig morgon och God Jul!

Valutata 5 stelle su 5

Twilfit: värd varenda krona + fantastisk personal!

Aldrig varit med om så fantastiskt bra bemötande och förståelse från en personal. Kan varmt rekommendera deras butik samt produkter. Inte nog med att personalen är så fantastiskt så är deras produkter det med. Kommer definitivt fortsätta handla hos Twilfit!

10 dicembre 2021

Kära Denise ❤

Välkommen tillbaka till oss snart igen!

Riktigt god jul önskar ditt Twilfit-team.

Bästa hälsningar Ellen Twilfit by CHANGE Lingerie

Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar Mathilda Twilfit

Valutata 5 stelle su 5

Då jag skulle handla på rean fick jag…

Då jag skulle handla på rean fick jag problem med att få med rabatten till varukorgen, det löstes snabbt med ett trevligt svar och snabb service och jag fick en kod istället , tack igen för hjälpen!

29 novembre 2021

Kära Catarina,
Hjärtligt tack för att du tog dig tiden att recensera din upplevelse av min service. Det sätter vi stort pris på. Välkommen tillbaka till oss snart igen. 🌞

Bästa hälsningar Katrine

Valutata 4 stelle su 5

Jättebra service på deras chatt

Jättebra service på deras chatt, löste alla min problem jag stötte på.

Tyvärr är hemsidan lite bökig, kan tycka att dom kan lägga upp alla färger som finns på produkten, så man slipper skruva igenom alla sidor,

26 novembre 2021

Kära Marita,

Tusen tack för din härliga recension och stjärnor av vår service på chatten. Du är alltid varmt välkommen tillbaka ifall jag kan hjälpa dig med något annat.

Ha en fantastisk dag!

Bästa hälsningar
Katrine Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra hjälp i chatten.

26 novembre 2021

Hej Marika,

Tusen tack för de fina orden och stjärnorna💗 Det betyder mycket för oss att du tagit dig tiden att skriva en recension.

Vi ser fram emot att hjälpa dig snart igen ;-)

Bästa hälsningar, Flora

5 Stjärnor! 🌟

Älskar verkligen er kundservice och era medarbetare är så trevliga i butikerna och på chatten! 💗🎗

21 ottobre 2021

Kära Daniela ❤

Tusen tack för din härliga recension och de många stjänorna! 🌟 Det betyder mycket for oss på Team Twilfit, eftersom vi strävar efter att leverera service i världsklass.

Varmt välkommen tillbaka på chatten eller i våra butiker snart igen! 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt svar och snabb lösning på…

Snabbt svar och snabb lösning på problemet! Mycket nöjd!

Kära Malin,

Tack så jättemycket för din recension och för de 5 stjärnorna! Du är varmt välkommen tillbaka till chatten ifall vi kan hjälpa dig med något annat.

Ha en trevlig kväll!

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra och trevlig kundtjänst!

Kära Maria,

Tusen tack för din recension och för alla stjärnorna! Tveka inte för att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något annat.

Toppenservice

Toppenservice, snabba och bra svar på mina frågor. Rekommenderas!

Kära Robin,

Tusen tack för din recension och för de 5 stjärnorna! Du är varmt välkommen tillbaka ifall vi kan hjälpa dig med något annat.

Urhärliga människor <3

Världens bästa och trevligaste personal, både i butik och på internet där deras kundservice finns tillgänglig länge om dagarna. Får alltid hjälp och trevliga svar, vill bara krama dem allihopa!

5 ottobre 2021

Kära Yohanna ❤

Tusen tack för din fina recension och för alla stjärnorna. Vi blir så glada av att få läsa sådana kommentarer om vår service 🥰

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till chatten eller till våra butiker ifall du behöver hjälp med något annat 😍

Valutata 4 stelle su 5

utmärkt hjälp på webben

Fick utmärkt hjälp på webben via er chat med Mathilda :-)
Bra förslag med länkar, bra frågor om storlek så jag inte tog fel och påminnelse om 3 för 2 vilket jag missat

27 settembre 2021

Kära Jennie,

Tusen tack för din härliga recension och stjärnor av min service på chatten idag. Du är alltid varmt välkommen tillbaka ifall jag kan hjälpa dig med något annat.

Ha en fantastisk dag!

Wow upplevelse!

Jag vill verkligen ge beröm till en i erat gäng i Skärholmens butik!
Efter att ha levt i amnings behåar så var jag i stort behov efter något bekvämt och snyggt! Och det fick jag!
Från att jag gick in i butiken så blev jag sedd, hon lyssnade på mina önskemål, och fick mig att känna mig trygg och lugn (dessutom med en gnällig bebis)
Då jag själv arbetar som chef inom retail så är jag också nyfiken hur säljare hjälper flera samtidigt, och hon fick verkligen alla kunder som kom in att känna sig välkomna samtidigt som jag krävde lite tid! (Grymt!!)
Dessvärre fick jag ont av dessa behåar jag köpte och återvände till butiken för att meddela detta, hon arbetade igen och fick precis samma fina service som innan!
Och nu är jag så nöjd med mitt köp!
Stort stort tack till henne (hoppas hon läser detta och tar åt sig ordentligt)
Under dessa tider behövs precis sån här personal i våra butiker för att överleva! ❤️

17 settembre 2021

Kära Cissi ❤

Tusen tack för din härliga recension och de fem stjärnorna. Det betyder mycket för butiken och hela team Twilfit! Det gör oss så glada att läsa att du fått just den snygga servicen, som vi önskar att leverera till alla kunder.

Vi kommer naturligtvis skicka vidare din ros till Skärholmen och jag är säker på att de kommer bli lika glada av att läsa din recension, som jag blev.

Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar Mathilda Twilfit

Valutata 5 stelle su 5

jag köpte jätte fina trosor på hemsidan…

jag köpte jätte fina trosor på hemsidan som jag var väldigt nöjd med. De var snabb leverans och produkten var fint packade med silkespapper osv. Rekommenderar starkt.

12 settembre 2021

Kära Marie,

Hjärtligt tack för att du tog dig tiden att recensera din upplevelse av vår service och våra produkter. Det sätter vi stort pris på. Välkommen tillbaka till oss snart igen.

Vi önskar dig en fortsatt härlig söndag! 🌞

Bästa hälsningar Ellen, Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 1 stelle su 5

Köpte tre Bh:ar i våras men alla tre…

Köpte tre Bh:ar i våras men alla tre har redan gått sönder och bygeln smyger sig ut, tvättar dem enligt anvisningar. Har aldrig varit med om sån dålig kvalité på Bh:ar. Har dessutom större byst så måste köpa era Bh:ar då utbudet är väldigt begränsat.. När man ska köpa nya så vill jag beställa på hemsidan men den funkar ju inte???? Jag ger upp och syr ihop mina, måste ju liksom ha dem..

27 agosto 2021

Kära HA,

Jag blir verkligen ledsen av att läsa din recension och att dina bh:ar har gått sönder. Jag hoppas att du vill kontakta oss via kontaktformuläret nedan så att vi kan starta en dialog och gå vidare med din reklamation:

Vi ser fram emot att höra från dig.

Bästa hälsningar, Ellen
Twilfit

Valutata 1 stelle su 5

Tar betalt utan att leverera!

Har fått ägna timmar åt att försöka få tillbaka pengar för en order jag beställde som i samma stund blev cancellerad, vilket jag aldrig blev informerad om!
Inget mail om att ordern inte kunde levereras.
Pengarna, ja dumt nog betalade jag i förväg, får jag inte tillbaka, påstår att dom släppt reservationen av summan, men inga pengar tillbaks. Nu var det en överföring som gjordes vilket Twilfit borde betala tillbaka. I stället skyller man på min bank...
Needless to say, jag beställer aldrig mer från Twilfit!

24 agosto 2021

Kära Elisabeth,

Vi har vid två tillfällen skickat bilder till dig över transaktionen som påvisar att vi inte debiterat dig för den misslyckade ordern. Vi är väldigt ledsna över att ordern inte gick genom hos oss, men det din bank eller Klarna du måste kontakta ifall beloppet fortfarande inte är synligt på ditt bankkonto.

Som tidigare nämnt är du naturligtvis välkommen att svara på vårt senaste mejl ifall du skulle behöva kompletterande uppgifter.

Vänliga hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Jätte nöjd med hjälpen jag fick i…

Jätte nöjd med hjälpen jag fick i chatten idag!

21 agosto 2021

Kära Marie,

Stort tack för din recension. Jag blir så glad över att höra att du är nöjd med min service. Välkommen tillbaka snart igen 🌸

Bästa hälsningar Stella Twilfit

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più