ServiceRight ✅  Recensioni 1.215

TrustScore 3 su 5

3,2

Valutata 5 stelle su 5

Na het lezen van reviews, kwam ik bij Vandaag Auto's terecht. Aangezien mijn APK snel zou verlopen, moest mijn auto snel worden nagekeken en ik kon bij Autobedrijf Lorist gelukkig vrijwel de volgende... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf. Onbereikbaar, mail kan niet verzonden worden. Opmerkingen met de afspraak totaal genegeerd. En gegevens die waren opgegeven van de desbetreffende auto klopten niet. Dit to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte bemiddeling via de website en email met ServiceRight auto. Koplampen moesten gepolijst worden en ik werd gekoppeld aan @mathews Car Detailing in Almere. Ik kon snel terecht en kon wachten in e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Appaltatore

Scritti dall'azienda

IN SLECHTS 3 STAPPEN UW SERVICE VANDAAG NOG GEREGELD! Het doel van ServiceRight is om een zo vriendelijk, kostenefficiënt en eenvoudig mogelijke service in de dienstverlening te bieden aan alle inwoners van Nederland. ServiceRight is actief in de volgende branches: ServiceRight-Autos ServiceRight-Klussen ServiceRight-Koeriers ServiceRight-Beauty ServiceRight-Boten ServiceRight-Motoren ServiceRight-Entertainment ServiceRight-Fietsen ServiceRight-Juridisch ServiceRight-Scooter ServiceRight-Elektronica ServiceRight-Financieel ServiceRight-Development ServiceRight-Marketing ServiceRight-Fotografie Bij ServiceRight bespaart u gegarandeerd! Ook wordt uw service opgevolgd door onze telefonische support medewerkers zodat ten allen tijde uw genoegen kunt uiten over hoe de dienst is verlopen. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze support medewerkers op de hoogte gehouden. Dus als u op zoek bent naar een professionele dienstverlening met de HOOGSTE servicegehalte voor een geweldige prijs, plan dan online in of bel ons via 088 - 2222 000. Zo kunnen we uw afspraak DIRECT inplannen bij het dichtstbijzijnde ServiceRight servicepunt. (Met een landelijke dekking in Nederland is er zeker een vestiging binnen een straal van 9 tot 15 km bij u in de buurt!)

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Als garage houder

Als garage houder en ook als klanten die met service right te maken hebben dan hebben ze al probleem, want wordt niets gedaan behalve onterechte facturen te sturen.
Ik ben een garagist en ik raad niemand aan om via deze onzin site iets te boeken

29 agosto 2024

Contact is niet mogelijk

Contact is niet mogelijk, gegevens achterlaten wordt niet op gereageerd en tegenwoordig hebben ze 2 handen vol nieuwe namen en nog steeds no show. Failliet?

26 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik raad ServiceRight daarom op basis van mijn ervaring af

Er zijn meerdere dingen die niet goed gaan via deze website. Ten eerste is een deel van de bedrijven waarnaar ik werd doorverwezen geen garages. Ik kwam uit bij poetsbedrijven. Dat is niet netjes. Daarnaast klopt er helaas niets van de prijs die wordt opgegeven. Dat kan, want het is lastig in te schatten. Maar bij de garages die ik wel heb gesproken, lag de geschatte prijs dubbel zo hoog als via ServiceRight. Ik raad ServiceRight daarom op basis van mijn ervaring af.

15 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

maak geen afspraak bij serviceRight het…

maak geen afspraak bij serviceRight het is zeer slecht!!!!! Ik had me auto laten schoonmaken ze hebben letterlijk niks gedaan wat ik zou moeten verwachten. en ze hadden nog extra kosten gevraagd. Ik ben niet tevreden heb letterlijk betaald voor niks ik ben 450 euro kwijt. Zogenaamd hebben ze schoongemaakt. Het zijn alleen maar praatjes op de website staan dingen maar je krijgt vervolgens niks van wat er staat.

1 agosto 2024

Waardeloos!

Waardeloos!

Aangemeld, afspraak ingepland - geen enkele reactie. Niet bereikbaar! Herhaaldelijk geprobeerd.

Zonde van m'n tijd!

23 luglio 2024

Mijn eerste keer

Via Service Right, uitgekomen bij een geweldige garage in de buurt! Snel, duidelijk en overzichtelijk, ben hier als nieuwe autobestuurder super blij mee!

23 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Op zich prima geregeld als was de…

Op zich prima geregeld als was de garage wel een stuk verder dan vooraf aangegeven was op de website...ipv 5-8 km ruim 22 km van huis...en zelfs nadat ik de bevestiging per email had gekregen dat de afspraak stond ingepland en daarover gebeld was,werd ik anderhalve dag later nogmaals op mn werk gebeld dat de afspraak bevestigd was....iets meer alertheid van ServiceRight zou fijn zijn, om niet onnodig gestoord te worden

2 luglio 2024

Aanrader dus!

Erg handig, zo'n overkoepelende organisatie. Snel uitgekomen bij een garagebedrijf in de buurt en prima geholpen. Aanrader dus!

7 giugno 2024

Grote onderhoudsbeurt

Hierbij een groot onderhoud laten doen via service right. Ik heb hier een goede ervaring mee ze werken zeer netjes en de prijzen kloppen zoals afgesproken.

2 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

meerdere malen een afspraak maken

ik probeer al meerdere malen een afspraak te maken maar niks werkt er op hun site en ze zijn ook niet te bereiken .
een betere optie is om naar mijngarage.nl te gaan stuk beter en makkelijker te boeken .

4 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Door de overzichtelijke website kon ik…

Door de overzichtelijke website kon ik mijn reparatie goed duidelijk maken. Door de zeer snelle reactie van Autobedrijf Aked in Heijen was de reparatie snel ingepland. Vanaf de aanvraag tot de reparatie heeft het minder dan 10 dagen geduurd. Prima service en goede prijs. Complimenten aan ServiceRight en Autobedrijf Aked.

10 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più