Sephora Danmark Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Sephora i Frederiksberg Centret - medarbejder Kallisa leverer den bedste kundeservice :-) Hun tilpasser sine anbefaling til behov og hud. Hun ligger cremer og make up super fint på huden og er lydh... Leggi di più

Lavede en ordre online. Fik besked om, at ordren ikke var gået igennem, så lavede en ny ordre. Efter ca 1 time kom der pludselig en ordrebekræftelse på ordren, der ikke gik igennem. Forsøgte at afb... Leggi di più

Dårlig service blev smidt ud af butikken i dag Købmagergade, søndag, grundet jeg klaget tidligere over 30 meter lang kø uden kasser åbne selvom var masser af medarbejdere. (jeg klagede ikke i dag... Leggi di più

Elendig kundeservice. Min søster bor i Hillerød og fik en creme i gave.Den var plomberet og skulle byttes til samme vare-blot en anden farve(foundation).Henv mig først i Sephora for hende i Lyngby... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Falsk kampagne og dårlig kundeservice

Jeg købte produkter for over 600 da de kørte en kampagne på at man ville få 13 minis med ved køb over 500. Da jeg modtog pakken var der ingen minis i som lovet og som stod på min faktura! Jeg ringede derfor til kundeservice, som ikke kunne hjælpe med problemet da de ikke havde flere minis og at de derfor ikke kunne sende nogle. Super dårlig kundeservice og falsk reklame af kampagne. Hende fra kundeservice sagde at jeg kunne sende de modtagede varer retur, men det skal man så selv betale for når det er dem som har lavet fejlen ved ikke at sende de produkter der står på ens faktura. TOTALT til grin. De snyder en for penge!

24 maggio 2024

Mega ringe kundeservice

Bestiller en foundation der er til konfirmationsgave, og da den kommer er kassen i stykker. Sådan noget kan man jo ikke give i gave! Laver en reklamation og får af vide, at jeg kan sende den retur, men jeg skal SELV betale returfragten.. Det er fanme dårlig stil, når deres produkt er i stykker! Hvis det var i orden, havde det jo ikke været nødvendigt at sende retur!

15 maggio 2024

Har købt gavekort på nettet

Har købt gavekort på nettet. Får en mail, hvor der står: Dit gavekortkøb er næsten klar - Vi beskytter dine køb.

Modtager ikke gavekortet. Har kontaktet kundeservice flere gange og skrevet en del mail. Intet respons retur 👎🏻

Endvidere Har skrevet med dem på deres chat, der lover at følge op og der sker intet!

Kan på ingen måde anbefale firmaet 🤬

30 aprile 2024

Sender forkert produkt og vil ikke ombytte

Bestilte en 7,4 ml rejseparfume med kuglehoved (rollerball), som jeg tidligere har købt gennem firmaet. Jeg fik en 10 ml med sprayfunktion. Ikke hvad jeg har brug for, da jeg ikke bruger sprayfunktion og ikke hvad billedet på hjemmesiden viser, at jeg køber. Den viser 7,4ml.

Sophora afviser at ombytte produktet.
De skriver:

Desværre kan vi ikke acceptere reklamationen, og beklager dette mange gange.

Som en (lille) kompensation er her en rabatkode på 100 DKK

Det svarer til at bestille en lille vase, fordi man gerne vil have en bestemt lille vase, men fordi man så får en større vase, i en lidt anden model, så indgår det ikke under reklamationen.

Det giver ingen mening.
Elendig service!

10 aprile 2024

Aldrig køb via Sephora.dk!!!!

Jeg har returneret nogle varer i januar, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Jeg har kontaktet kundeservice flere gange, og det eneste jeg får at vide, er at min henvendelse er sendt videre.
Virkelig dårlig service.

18 aprile 2024

Jeg havde bestilt en vare der var på…

Jeg havde bestilt en vare der var på tilbud og der stod præcis på deres hjemmeside at der var tilbud til den 21 april, og der stod ikke noget med at den var udsolgt. Alligevel er min ordre annulleret og så finder jeg ud af at varen ikke er på lager. Det gir da jo ikke mening at man ikke skriver at varen er udsolgt, man står jo der og glæder sig over man får en lille gave til sig selv også alligevel ikke. Jeg synes Sephora burde skrive på deres HJEMMESIDE at varen er udsolgt. Jeg har ikke længere lyst til at købe fra dem desværre.

18 aprile 2024

DÅRLIG kundeservice og reklamation

DÅRLIG kundeservice! Min datter har købt en milk bronzer, som desværre ikke kan komme op af ituiet (altså skrues op). Hun har desværre ikke gemt kvitteringen, da hun var med en veninde i Kbh og shoppe alene. Jeg kontakter kundeservice- som er enormt længe om at svare. Da de endelig vender tilbage- så henviser de med mail til selve butikken hvor den er købt. Dem kontakter jeg så, men over 1 måned efter, har jeg stadig intet hørt- trods flere mails! Jeg skriver til kundeservice- som blot beklager med at butikkerne har travlt og at de ikke kan hjælpe i kundeservice! Vi bor 90 km fra butikken, så vi kommer ikke sådan lige forbi. Kundeservice skrive også at butikken ikke kan bytte den uden bon. Synes det ufattelig dårlig kundeservice, og specielt til de unge mennesker, som er jeres målgruppe, og som ikke altid får gemt en bon. Deres produkt er defekt- det er under al kritik at de ikke vil bytte til nyt!

21 gennaio 2024

De har snydt min 12-årige datter til at…

De har snydt min 12-årige datter til at købe for over 1000 kr, som er halvdelen af alle hendes penge. Og de vil ikke tage noget af det tilbage. Vi har været nødt til at inddrage min datters betalingskort pga. dette. Deres aggressive markedsføring til børn er ikke i orden.

19 marzo 2024

Lokker med tilbud der ikke findes

Venter med at bestille varene da de reklamerer med man får 10 minis i appen på en bestemt datoen. Henter appen er klar på dagen men der er ingen steder at få eller vælge minis fra. Dårligt måde at lokke folk til på.

13 marzo 2024

Extremely bad service!

Extremely bad service!! The lack of testers because all the 10yo are using them, the mess in the store, it is so dirty and so rude employees in the store in Copenhaga. Funny how only the stores in DK don’t offer freebies, in all the other countries you get freebies. Extremely bad website, they’ve been cancelling my order saying that the products were not on stock, but guess what? In the store they were and when I have asked if they were out of these products, they said that recently no.

7 marzo 2024

De svarer ikke på mails

De svarer ikke på mails. Hver gang jeg handler fra dem inde ved deres fysiske butik eller online, så bliver mine point aldrig registreret. Jeg havde bestilt en ordre for 5 dage siden Til 2000 kr. og har stadig ikke fået ordrebekræftelse tilsendt på det! Generelt meget langsom Levering og meget dårlig oplevelse!

6 marzo 2024

EKSTREM DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!!

Jeg købte et sæt fra milk med bronzer og primer. Den var helt ødelagt da jeg åbnede den. Jeg ringede med det samme til butikken da jeg ikke havde mulighed for at komme ned og lave en reklamation, da jeg kun var på besøg i KBH. De lovede at kontakte mig, men hørte aldrig fra dem igen! Jeg har flere gange forsøgt at kontakte butikken igen, direkte til butikken på telefon og deres mail, samt sephoras kundeservice.
Men senhora har blokeret mit telefonnummer og kan tydeligvis ikke tage ansvar for deres fejl.
Kommer aldrig der igen, mega arrogante medarbejdere!

1 febbraio 2024

Latterligt langsomt

Forsøger at opretholde en mailkorrespondance med Sephora, omkring en forkert rabatkode de bliver ved at sende. På 11 dage har det været muligt at få svar 2 gange 🥱 Alt for langsommeligt

28 febbraio 2024

Dårlige medlemsfordele

Sephora er gået hen det seneste år og blevet rigtig dårlig, ingen medlemsfordele eller noget. Har du fødselsdag får du hellere ikke en god fordel, som før, måske en gratis levering hvis man så er heldig og kontakter kundeservice, kontaktet to gange men fik intet. Skal du til butikkerne for at se farverne på produkter, så er der ingen tester eller så varerne udsolgt. Spild af tid at tage til butikkerne, dårlige medlemsfordele (også selvom man har Black card) og generelt nærighed.

1 febbraio 2024

bare lad være.

Betalte for fragt for at sende min pakke retur, de tog ikke imod den, og retur fristen blev derfor overskredet, så mistede både penge på selve pakken, men også på retur omkostningerne. De har elendig service, lad være med at købe fra dem. De kan tydeligvis ikke finde ud af at drive en virksomhed, med hensyn til forbrugerne.

31 marzo 2023