Sephora i Frederiksberg Centret - medarbejder Kallisa leverer den bedste kundeservice :-) Hun tilpasser sine anbefaling til behov og hud. Hun ligger cremer og make up super fint på huden og er lydh... Leggi di più
Lavede en ordre online. Fik besked om, at ordren ikke var gået igennem, så lavede en ny ordre. Efter ca 1 time kom der pludselig en ordrebekræftelse på ordren, der ikke gik igennem. Forsøgte at afb... Leggi di più
Dårlig service blev smidt ud af butikken i dag Købmagergade, søndag, grundet jeg klaget tidligere over 30 meter lang kø uden kasser åbne selvom var masser af medarbejdere. (jeg klagede ikke i dag... Leggi di più
Elendig kundeservice. Min søster bor i Hillerød og fik en creme i gave.Den var plomberet og skulle byttes til samme vare-blot en anden farve(foundation).Henv mig først i Sephora for hende i Lyngby... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
service and site is simply terrible
I ordered an eyeshadow palette for Black Friday at a discount of 489 kroner. The money was withdrawn and it has been blocked for 1 week . They take a long time to answer and can't do anything. I was left without the product and could not order because the money was blocked. They lie to me that it happened because the goods were not available. But the product is still available without a discount. Terrible service, never going back. This is low

Pisse god service
Virkelig en lækker og billig parfume, vanvittig hurtig levering og intet og klage over.

Risposta di Sephora Danmark
Bestilte nogle varer på Black Friday…
Bestilte nogle varer på Black Friday til min datter.
Dagen efter får jeg en mail at ordren er annulleret fordi nogle af varerne ikke er på lager længere.
Det kan jeg såmænd godt leve med, men at man så annullerer HELE ordren, og jeg bagefter er nødt til at bestille de lagerførte varer til FULD PRIS, det er absolut ikke i orden.

Snydt for penge
Jeg havde bestilt 9 ting den 25 så jeg kunne få Black weekend rabat på det, og så går betalingen igennem og modtager en besked alt ser fint ud… så flere dage efter får jeg en besked på at min ordre er annulleret og at jeg ikke får noget af det… pga en af tingene ikke var der, så nu må jeg ikke få rabat på det andet men betale fuld pris for det hele igen dette er bare ikke okay!!! At jeg skal betale fuld pris på det som var på læger af det som jeg har bestilt med Black rabat,,det er på igen måde okay af et firma! De skulle have sent rasten med rabat på eller ikke fuldføre min ordrebetaling

Lyver Lyver Lyver
Lyver Lyver Lyver
Kl. 7 om morgenen står et produkt til 139,- og så står der at laveste pris i de seneste 30 dage har været 179,-. Kl. 10 samme dag står samme produkt til 179,- og så står der at laveste pris i de seneste 30 dage har været 219,-. Det er lige frem løgn og oplysningen om laveste pris inden for de sidste 30 dage står der åbenbart udelukkende for at vildlede folk. Forstår slet ikke det kan være lovligt!

Risposta di Sephora Danmark
tvungen tilmelding til nyhedsbrev ved køb
kan ikke købe på siden uden at tilmelde nyhedbrevet. henvendte mig til kundeservice via chatten hvor medhjælperen blot lagde på efter han ikke gad mere.

Sephoraa
Jeg elsker sephora, de har næææsten alting, de mangler bar nogen små ting som fx charlotte tilbury, glow recipe, og sikkert andre.
Tingene er ogs lidt dyre, men ellers er det perfekt!♥️

Risposta di Sephora Danmark
Elendig service og manglende vare
Efter 5 køb hvor de bliver ved med at anullere mine ordre lykkedes det mig endelig at få en ordre igennem.
Jeg kontakter deres kundeservice ,både i chat og på telefonen, men fåren ELENDIG service hvor de lader mig vente flere timer eller fortæller mig at de ikke kan hjælpe + lægger på + forlader chatten...
Men denne ordre går så igennem og det var et køb på over 1000 kr hvor jeg så kan modtage 17 minis med koden SDBOX
Dette går igennem og jeg modtager faktura osv på det et rigtigt. Jeg er så nede og hente min pakke her for leden og opdager at de har ladet være med at give mig min fordel med... altså de 17 minis... jeg har skrevet til kundeservice uden svar! ELENDIGT.. Jeg plejede at elske at handle hos sephora og har gjort i mange år, men når man snyder kunden for deres vare og tilbyder en elendelig service oven i det så er det ikke noget man gider igen!

Got scammed
I put on my Card because i wanted to buy a perfume, Then it turns out it was tripple the Price the employee Said it was, and the personal refused to give me my Money back eventhough i didnt get the perfume. Scammers!

Risposta di Sephora Danmark
Jeg bestilte tre varer online til Frb
Jeg bestilte tre varer online til Frb. butikken, men fik kun to udleveret. Pakken så mystisk ud og jeg spørger til den 3. vare.
Du får penge retur, var svaret. Jeg bad om en form for dokumentation, men det kunne jeg ikke få. Det var ikke deres problem og de havde intet med det at gøre. Jeg skulle skrive til kundeservice. Sagde at jeg ikke har fået mail om at en vare var i restordre. Fik bare igen og igen at vide, at jeg skulle skrive til kundeservice og de intet havde med det at gøre. Butikken bør oplyse, når de pakker varerne, at de ikke har den ene i butikken. Dermed ville jeg have fået dokumentation på, at jeg kun fik udleveret 2 ud af 3.
Jeg føler mig snydt, jeg har ingen dokumentation for, at jeg kun har fået udleveret 2 ud af 3 varer og de kiggede på mig som om jeg var godt dum og at de godt viste jeg var blevet snydt. Virkelig dårlig service og informationsniveauet er under kritik. Jeg kan ikke anbefale butikken i Frederiksberg center.

Risposta di Sephora Danmark
Jeg har prøvet at kontakte dem over…
Jeg har prøvet at kontakte dem over mail flere gange over et halvt år uden respons, og derfor vælger at tage ind til butikken og spørge om hjælp vdr appen og nogle gaver jeg skulle have modtaget på mail hvor jeg bliver sendt videre igennem 3 forskellige kollegaer og ingen af dem var til hjælp og hende den sidste stod og grinte ad mig og troede jeg prøvede at snyde dem, og derefter finder ud af at denne ekspedient heller ikke har styr på noget af det jeg har brug for hjælp, og sender mig ud af butikken med et tilgodebevis på 50kr. En stor skuffelse da jeg handler rigtig meget hos dem.

Ordrebehandling fungerede helt fint
Ordrebehandling fungerede helt fint. Levering uden problemer.
Dårlig oplevelse ekspedienten ved…
Dårlig oplevelse ekspedienten ved kassen kunne ikke dansk, så han forstod ikke at jeg skulle have mulighed for at varen kan byttes, så han begyndte at spørge dem der stod i kø hvad jeg ville, det var pinligt og ydmygende.
Butikken i Købmagergade

Sephora Frederiksberg center
Sephora Frederiksberg center
Jeg skulle købe flere ting og planen var at få sat gang i min kundekonto :-) Men jeg havde brug for lidt vejledning, og det blev en skuffelse... Personale havde for travlt til at tale sammen, ukoncentreret omkring kunder - jeg skulle hurtigt sendes ud af døren.... Jeg gik fra butikken med et produkt, og der var ingen interesse i mit evt. medlemskab. I har lækre produkter, og godt udvalg, men ingen service. Jeg køber produkterne andre steder næste gang....

Risposta di Sephora Danmark
Jeg har sendt en pakke retur til…
Jeg har sendt en pakke retur til sephora
Kan se, den er modtaget den 6/10-23
Jeg har har pr tlf været i kontakt med 2 personer ved kundeservice, der også kan fortælle pakken er modtaget, men at returafdelingen ikke er gået videre med at notere pakken som returneret / jeg kan ikke få svar på hvorfor der ikke sker mere og hvorfor jeg ikke for en mail om, at pakken er modtaget … jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op - det er en returnering for ca 2800 …
Jeg håber snart, at jeg får en mail så jeg kan få ro. Lige nu synes jeg, at står dårligt stillet i forhold til af mine penge tilbage

Risposta di Sephora Danmark
Meget dårlig og utryg oplevelse at…
Meget dårlig og utryg oplevelse at hjemmeside, kan ikke gennemføre betaling, og ej heller finde info om hvordan jeg hurtigst muligt udmelder mig af deres såkalde kundeklub. Øv

Fik ikke min pakke
Jeg købte en pakke. Det tog 1,5 måned før den kom og jeg kontaktede deres kundeservice flere gange de sagde bare undskyld og sagde jeg ville gå mine penge tilbage. Der gik 14 dage før jeg modtog pengene

Risposta di Sephora Danmark
Produkt som giver udslæt og smerter
Først og fremmest er det mistænkeligt, at man ikke kan udfylde Sephoras kontaktformular på deres website. Jeg har prøvet tre gange, men hver gang får jeg meldingen, at 'der er sket en teknisk fejl´.
Jeg købte i dag produktet Lip Injection Maximum Plump i Sephoras butik i Frederiksberg Centret, og jeg slog kraftigt ud af produktet straks jeg havde påført det; Jeg blev rød, hævede meget op og fik smerter i læberne.
Efter mine mislykkede forsøg på at udfylde Sephoras kontaktformular, forsøgte jeg at ringe til butikken men telefonen blev ikke taget. Så forsøgte jeg at kommunikere via Sephoras chat, og blev blot henvist til butikken.
Så - her står jeg med et produkt som jeg ikke kan bruge, og dels ikke kan få pengene retur for.
Man skal lede længe efter større uprofessionalisme - og jeg kommer til at gå videre med det her; det kan ikke være rigtigt, at Sephora sælger et produkt som giver udslæt og smerter.

Risposta di Sephora Danmark
I weekenden tog vi en weekend tur til…
I weekenden tog vi en weekend tur til København fra Fredericia for blandet andet at handle i Sephora på Strøget. Min datter havde i nogen måneder glædet sig og sparet op til de produkter, som hun ønskede sig.
Vi var i Sephora i går og min datter fik købt det hun skulle for næsten 600 kr.
På vej hjem i bilen kiggede hun på hendes nye ting og kunne konstatere, at det ene produkt var ødelagt og helt ubrugeligt.
Da vi er på vej til Fredericia og ikke lige har en Sephora butik tæt på os. Prøver jeg at ringe til butikken flere gange i dag, men bliver ved at få besked på at jeg er nr. 1 i køen og efter lidt ventetid kommer en udenlandsk stemme i røret og der bliver lagt på.
Jeg synes ikke det er i orden, at man køber et produkt til 199 kr, som er helt ødelagt og man så på ingen måde kan komme i kontakt med butikken.
Så husk at tjekke jeres ting inden i forlader butikken, da denne var helt fint og helt ny i indpakningen.
Vi har selvfølgelig kvitteringen.
Efter min anmeldelse har vi fået kontakt til Sephoras kundeservice og min datter har fået en ny af den, der var gået i stykker.

Risposta di Sephora Danmark
Levering ikke mulig! Jeg har opgivet hjemmesiden da ealt…
Jeg har opgivet hjemmesiden da er alt for rodet. Da jeg ydermere har valgt mit produkt, og trykker levering, kan jeg ikke få leveret med mindre jeg selv kan afhente. Dette er ikke muligt da jeg bor langt væk fra leveringstid. Jeg finder et andet sted at handle. Øv!