Blijf VER WEG van dit bedrijf
Blijf VER WEG van dit bedrijf! Ze beloven van alles, maar leveren niks. Zodra je betaald hebt, reageren ze niet meer of komen met smoesjes. Geld kwijt en geen service. Schandalig! 👎🏼👎🏼👎🏼
Corrupt boeltje!
4 koltruien bestelt van Ralph Lauren.
4 brol tshirts gekregen. 120 euro voor betaald.
Schandalig noem ik dat!
Na 20 dagen werdt mijn bestelling geleverd. Ik had drie koltruien 3x xl besteld maar wat ik kreeg was hooguit xl. Ik heb ze gemaild dat er niks in de zak zat waar de truien in zaten factuur, retoursticker. Ze hebben totaal niet gereageerd. Ik heb ze drie gemaild maar noppes. Mijn advies is bestel niks meer bij deze firma je wordt gewoon belazerd met hun Ralph Lauren shirts het is allemaal nep
Fake website.
Ik bestelde een dure trui van 50 euro. In de track en tracé staat dat inhzt is afgeleverd op 7/12. Tot op heden niets ontvangen...
Na enkele mails antwoorden ze niet meer. Waardeloze site die dringend offline moet worden gehaald
Ordered boots, received cheap socks, they refused to give my money back and they were not answering the messages.
Ik heb 2 adventkalenders van rituals besteld. Deze zijn nooit aangekomen, alleen een kinder armbandjes adventkalender met kerst dingetjes. Bij mailen, wordt ik afgescheept dat er in de kleine lettertjes staat dat een vergelijkbaar iets kan worden geleverd, of een 50% korting op wat anders wordt aangeboden. Dit terwijl ik de rituals pakketten betaald heb! Op dit moment mailen ze helemaal niet meer terug en lijken geen passende oplossing te bieden. Ik ben hier zwaar gefrustreerd over. Ze zouden minimaal de rituals pakketten moeten toesturen en inmiddels alle stress en gedoe er omheen moeten tegemoet komen! Zeer ongeloofwaardig bedrijf!
Oplichterij! 2 truien besteld, 2 namaak tshirts ontvangen.
Ze sturen namaakgoederen en weigeren retour in strijd met de geldende wetgeving.
Bestel hier dus zeker niets!
Ik bestelde twee Rituals adventkalenders en kreeg twee waardeloze kalenders met een armbandje en bedeltjes. Zwaar opgelicht dus!!!
Wel mailcontact gehad met ze, om te vragen waar mijn pakket bleef. Oplichterij dit!! Niets hier kopen.
Dolandırıcı mahkemeye vericem dava actık
Ontvangen pakket kwam totaal niet overeen met de bestelling, kleuren waren verkeerd (zwart / beige truien besteld, rode ontvangen) , truien waren ook eerder stretch t shirts
Scam website!! spullen komen uitHong Kong ik bestelde twee truien van Ralph Lauren en ontving 2 weken daarna iets totaal anders, wel in dezelfde maat maar niet wat op het plaatje stond. en zeker niet ter waarde van de 60 euro die ik heb betaald
Betreft een ander bedrijf
SCAM WEBSITE
DO NOT BUY
What you think you have bought will be received as something completely different in the most cheap fabric that exist