Lorana Mode
Horrible quality
Le persone hanno visualizzato anche
1 ster is nog veel te veel
1 ster is nog veel te veel. Bestel hier nooit iets want je wordt zeker opgelicht.
Opgelicht voor 70 euro door Matthijs van Mourik
Voor 70 euro iets gekocht op de website, maar nooit iets ontvangen. Zou verloren zijn gegaan tijdens verzending. Nu wil de verkoper, Matthijs van Mourik van Lorana Mode, mijn geld niet terug geven terwijl ik recht heb op het ontbinden van de koop. Ik krijg regelmatig tegenstrijdige mails, waarin verkoper bijvoorbeeld blijft zeggen dat ik het product kan retourneren, terwijl ik nooit iets heb ontvangen. Of hij biedt aan dat ik het bedrag opnieuw op zijn dropship webshop mag besteden.
Voor andere gedupeerde die verkoper proberen te contacten, TC 06-81870540.
Waardeloze winkel
Waardeloze kwaliteit, producten komen rechtstreeks uit China, en wanneer je het artikel wilt retourneren zitten er hoge kosten aan omdat het product naar het magazijn in Azie moet worden gestuurd. Levertijd is ook bijna een maand. Ook de klantenservice lijkt op een chatbot en nemen m’n mails totaal niet serieus.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Niets bij bestellen!!
Ik lees deze reviews nu te laat helaas, maar wat een boevenbende!
Webshop lijkt in Breda te zitten, maar het is troep uit China. Model van het jumpsuit slaat nergens op, en retourneren via de “klantondersteuning” is helemaal om te janken. Ze geven geen retouradres, bieden vervolgens 20% van het aankoopbedrag terug te betalen en dat je de kleding mag houden (die niet te dragen is). Want dat is zo lekker duurzaam, hoeft het niet terug naar China. En maar blijven typen in de mailwisseling dat ze een positieve klantbeleving willen bieden. They give zero f****
Nooit geleverd
Mis, alles..
Gewoon niks gehad... geen reactie, geen mail, telefoon wordt nooit opgenomen.
Echt verdrietig van.
Oplichterij!
Oplichterij!! Jas besteld. Niet de goede maat. Vervolgens terug willen sturen wat onmogelijk blijkt te zijn. Komt allemaal uit China. Zeker niks bij bestellen.
Oplichting
Ik sluit me volledig aan bij de reactie van Leonie van 21 januari 2025. Ik heb exact dezelfde ervaring. Ik overweeg om de eigenaar van de website te dagvaarden. Op de site van KvK staat dat Veneca (de eigenaar van de website Lorana Mode) een eenmanszaak is. Is er misschien iemand die weet wie de eigenaar is of ook verdere (juridische) heeft ondernomen?
Achterlijke site
Achterlijke site, duurt veel te lang voordat het binnen is. Vervolgens moet je erachteraan mailen om het te retourneren, kan je dagen wachten op reactie en dan is dit je antwoord: "Als je besluit het artikel te retourneren, houd er dan rekening mee dat enkele van onze retourcentra in Azië zijn gevestigd.
We begrijpen dat dit gepaard kan gaan met bijbehorende kosten. 🌏
Om deze zorg aan te pakken, hebben we een alternatieve oplossing voor je.
Als de kosten voor het retourneren van het artikel een probleem zijn, bieden we een terugbetaling van 20% aan, en je mag het artikel houden. 🎁
Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de verzendkosten voor retournering, en krijg je toch waarde uit je aankoop."
Dus heel wat anders als wat op de site beloofd wordt. Nooit meer hier wat bestellen
Tussenhandelaar
Goederen komen uit Azië vandaan. Lorana is een tussenpersoon.
Ik kreeg een kapot item, dus klantenservice mail gestuurd voor een oplossing. Namen snel contact op maar een oplossing werd niet gegeven.
Jas maar naar kleermaker gebracht voor oplossing. Dure les, koop hier geen producten!
Oplichterij
Goedkope Chinese kwaliteit. Handschoenen die ik bestelde voor 37 euro kwamen totaal niet overeen met de handschoenen op de foto's. Bij retourneren biedt de klantenservice biedt 20% van aankoopbedrag aan ter compensatie, meer niet. Product moet ook terug naar China gestuurd worden en de verzendkosten zijn voor mijn rekening. Lijkt ook vertaald te zijn naar het Nederlands, heel vreemd woordgebruik. Jammer dat dit soort nep sites gewoon mogen en kunnen bestaan.
Via internet een dames pak besteld voor…
Via internet een dames pak besteld voor onze dochter, wordt er alleen een trui geleverd en missen we de broek, nu bijna 2 weken verder en vele mails totaal geen gehoor of reactie van hun kant. Erg jammer!
Pas op!!! Dropshipper!!! Bestel hier niets!
25 dec een 2 delig pak besteld. Nu 2 weken later, 2x een mail gekregen, dat de levering vertraagd is door drukte bij het postorderbedrijf. Het pak met googlelens gezocht en jawel hoor: Ali Expres
€ 57,50 betaald voor Chines troep.
Oplichters zijn het.
Scam
The dress I ordered looked nothing like the website. When I asked for a return the seller offered me a 20% refund.
poor quality, not the same as website
The dress I received is of poor quality and looks completely different from the image on the website. When I requested a return, the seller refused and only offered a 50% refund.
OPGELICHT
Mijn ervaring met lorana mode is echt slecht. Het gekochte produkt liet 2 weken op zich wachten, bleek uit China te komen en van heel andere materialen gemaakt dan beschreven. Ook de foto van het produkt was misleidend qua kleur en model. En nadat ik had aangegeven dat ik wil retourneren heb ik tot op heden geen reactie meer gehad. Ik voel me opgelicht en overweeg aangifte te doen.
Let op! Nep Site
Let op!! Nep site
Je koopt voor 75,- een 2 delig pak en krijgt alleen een trui opgestuurd. Contact via e-mail verloopt stroef. Slecht vertaalde berichten krijg je terug en je moet een foto sturen van het onderdeel wat je niet hebt ontvangen???? Vervolgens reageren ze niet meer. Uiteindelijk mijn eigen domme schuld, had ik maar beter op moeten letten en review moeten checken
3 weken levertijd. Nepshop
3 weken levertijd. Of te wel. Je betaald het dubbelle. Ze bestellen het uit china en het word rechtstreeks bij jou geleverd. Hierdoor geen kerst cadeau kunnen geven dit jaar. Oplichters
Een RFI geeft geen informatie van de winkel Lorana.
Op 19 december 2024 heb ik een email gestuurd met een overzicht van hetgeen ik wilde kopen. De maattabel leverde voor mij een grootte van maat S, terwijl ik voor de jassen die ikzelf heb een maat L hebben!
Een email herinnering gestuurd op 21 december, nog niets vernomen van de firma Lorana. Tot op heden 23 december nog steeds niets gehoord.
Als het de kerstdrukte zou zijn, kan ik dat begrijpen. Minstens een respons die om extra tijd vraagt zou leuk zijn.
Als ik de 2 reviews lees wordt ik al terughoudend. Ik stop en wil nu al geen zaken meer doen.