L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Super scherpe prijzen voor top producten en snelle levering!! Bedankt
Rooby's missie is simpel: Creating a world where all skincare is used. Rooby gaat samenwerkingen aan met premium skincare merken en retailers en koopt de voorraad vanuit een overstock positie in. Merken en retailers kampen vaak met overstock vanuit verschillende oorzaken. Voorbeelden hiervan zijn: vervangen van de collectie, naderende houdbaarheidsdatum, retouren, re-branding waardoor logo's/labels niet meer up to date zijn etc. Na inkoop kunnen wij deze producten vervolgens aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Hiermee zorgen wij dat er minder afval voortkomt uit de beauty industrie en maken we deze producten toegankelijker. Bij Rooby geniet je van goede customer service, snelle levering en de beste merken tegen de beste prijzen!
Staalmeesterlaan 116, 1057NM, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super scherpe prijzen voor top producten en snelle levering!! Bedankt
Happy with my order! Great products, good prices and fast delivery.

Risposta di Rooby
Precies het product wat ik nodig had en nergens meer kon vinden én met korting - gelijk een voorraadje gekocht

Risposta di Rooby
Nieuw bedrijf, altijd spannend maar snelle levering en top producten voor een hele mooie prijs, dik tevreden.
Goed contact met klantenservice toen ik een vraag had voorafgaand aan de bestelling

Risposta di Rooby
Premium products for budget prices. Furthermore, service is truly excellent. Couldn't be happier, will defo be back.
Snelle service en mooie prijs! Ik heb een goede ervaring met Rooby. Mijn dagcreme was hier het goedkoopste. Ik kom zeker terug!
Mooie verpakking, snelle verzending, producten zien er goed uit. En dat allemaal voor een klein prijsje. Ben dik tevreden

Risposta di Rooby
Goede service! En blij met fijne producten tegen een hoge korting.

Risposta di Rooby
Mooie producten, snel bezorgd en fijne persoonlijke service van Lex!
Ik deed alleen aan skincare via Etos maar een vriend raadde dit aan vanwege de goede prijzen en ik heb toen een cleanser, dag- en nachtcreme gekocht. ik merk voor mijn huid al een enorm verschil met die Etos-producten, en ik kan met deze 3 aankopen ondertussen alweer 2 maanden vooruit. Snel en met zorg geleverd ook; heb wel eens anders meegemaakt. Ik kan dit daarom ook zeker aanraden!
Wat een geweldige producten! Een cadeautje voor schoonmoeders is zo gekocht en wat is ze blij! Ik weet wel waar ik voortaan mijn cadeautje ga kopen

Risposta di Rooby
Ik kan Rooby alleen maar heel erg aanbevelen! Allereerst een geweldig (en nodig!) concept, en ze verkopen high-end merken en producten voor een zachte prijs. Wat wil je nog meer? Service is supersnel, en toen er per ongeluk iets mis was gegaan met mijn pakketje werd dit meteen opgepakt & rijkelijk goedgemaakt. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

Risposta di Rooby
Ik kan Rooby erg aanraden. Drie producten gekocht en erg tevreden. De producten zijn gewoon zoals ze in de winkel liggen, maar dan duurzaam verkocht en goedkoper. Ik ga voortaan eerst op Rooby kijken als ik nieuwe producten nodig heb.