Senifone Recensioni 1.026

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 5 stelle su 5

De levering is heel goed verzorgd en sneller dan verwacht. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Het overzetten van de data uit de oude telefoon ging bijzonder goed. Het was wel even zoeken naar de mogelijk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

voor de aanschaf via email goed contact gehad over wat ik belangrijk vind i.v.m. vader met dementie die wel al goed overweg kon met een mobiel maar door zijn enorme nieuwsgierigheid in combinatie met... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Telefoon gekocht voor mijn 87-jarige moeder begin januari. Van bij aanvang zit er een vervelende echo op de telefoon waarbij elke beller alleen zichzelf hoort en mijn moeder niets begrijpt van wat er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering van de gevraagde producten. Product voldoet ook echt aan de beschrijving. Prettige opvolging van de aankoop door gerichte mails of het allemaal lukt met installeren met zelfs de op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Compagnia telefonica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di forniture elettriche
  4. Servizio di telefonia e internet

Informazioni su Senifone

Scritti dall'azienda

👴 Speciaal voor Senioren 👵

Senifone is dé smartphone speciaal ontworpen voor senioren. Het biedt een platform waarop senioren eindelijk digitaal kunnen meekomen, van het sturen van een appje tot het bekijken van het nieuws.

⌨️ Grote Toetsen 🔍

De Senifone S1 beschikt over grote aanpasbare knoppen, wat het gebruiksgemak voor senioren aanzienlijk vergroot. Het overzichtelijke navigatiesysteem zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te vinden is.

👌 Makkelijk in gebruik 👌

Met de Senifone S1 kunnen senioren meteen aan de slag. De smartphone is eenvoudig in te stellen en binnen enkele stappen gebruiksklaar. Bovendien zijn de meest gebruikte apps direct zichtbaar op het startscherm.

🔧 Eenvoudig te installeren 🔌

De Senifone S1 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het instellen van de telefoon is eenvoudig, en gebruikers kunnen snel aan de slag met de voorgeïnstalleerde apps en functies.

🆘 Voorzien van SOS-functies 🔴

Veiligheid staat voorop bij Senifone. De smartphone is uitgerust met een instelbare SOS-knop, waardoor senioren in noodsituaties snel hulp kunnen inschakelen.

📞 Uitgebreide klantenservice per telefoon en chat 💬

Mocht er enige onduidelijkheid of een probleem zijn, dan staat de klantenservice van Senifone altijd klaar om te helpen. Ze bieden ondersteuning en begeleiding voor een optimale ervaring met de smartphone.

Bekijk de Senifone!

Dè smartphone voor Senioren

Scritti dall'azienda

Senifone, speciaal ontwikkeld voor Senioren.
Senifone is speciaal ontwikkeld voor Senioren. Wil je meer weten? Lees hieronder gauw verder!

Info over Senifone

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

🚚 Vandaag besteld, morgen in huis!

Met Senifone's snelle leveringsservice, als je vandaag bestelt, heb je morgen je nieuwe smartphone in handen.

📅 30 dagen gratis uitproberen!

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze smartphone dat we je 30 dagen de tijd geven om het gratis uit te proberen. Als het niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.

🛒 Nu bestellen! 🎧 Klantenservice

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Wat een oplossing voor 83 jarige vader

Na een paar weken was hij gewend, whatsapp is veel makkelijker dan sms, hij is er zo blij mee, hadden we jaren eerder moeten doen

29 gennaio 2025

Risposta di Senifone

Wat fijn om te lezen, dank u wel voor het delen!
Geweldig dat uw vader zo snel gewend is geraakt aan de Senifone en nu met plezier WhatsApp gebruikt. Dat hij er zo blij mee is, daar doen we het voor.
We wensen hem nog veel gemak en plezier met zijn telefoon en bedankt voor uw vertrouwen in Senifone!

Valutata 1 stelle su 5

Ik kocht deze telefoon voor mijn…

Ik kocht deze telefoon voor mijn moeder. Het is mooie telefoon helaas met oude software die niet update en er zit geen nfc chip in. Kortom een slechte aankoop .

10 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat het toestel niet aan uw verwachtingen voldeed.

De Senifone is bewust ontwikkeld voor senioren, met de nadruk op eenvoud, overzicht en stabiliteit. Om die reden maken wij gebruik van een aangepaste, beveiligde Android-versie. Deze updaten wij ongeveer maandelijks.

Wat betreft NFC: dit is inderdaad niet aanwezig op onze toestellen. Deze specificatie vermelden wij ook vooraf op onze website, zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

Het spijt ons dat dit voor u achteraf geen goede keuze bleek. Mocht u hierover nog in gesprek willen of advies willen, dan denken wij uiteraard graag met u mee.

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos en blijf hier vér vandaan!

Ruim een half jaar geleden een toestel gekocht voor mijn moeder van 88 jaar. Levering verliep heel vlot, maar al bij de eerste ingebruikname/installatie was er een softwareprobleem. Software vertoonde problemen. Helpdesk gebeld en uiteindelijk een volledige fabrieksherstart uitgevoerd. Het toestel heeft nét geen 3 weken gefunctioneerd en deed vervolgens helemaal NIETS meer. Opnieuw helpdesk gebeld en toestel naar hen retour gestuurd. Was al heel snel 'gerepareerd'en teruggestuurd. Deze keer heeft hij het maar liefst 2 weken gedaan om vervolgens weer op zwart te staan; zelfde procedure met retourneren en 'reparatie. Opnieuw heeft hij het nog geen 2 weken volgehouden en was opnieuw kapot. Wéér teruggestuurd en deze keer duurde het zo'n 2 weken voordat ze er achter kwame ndat het toestel "kwijt" was, máár we kregen een nieuw toestel toegestuurd. Dan hoop je dat die het dan misschien wél blijft doen; 5 weken en ook dit 'nieuwe' toestel slaat op zwart. Einde oefening...
Waardeloos product en de klantenservice bestaat ook maar uit één mevrouw die telkens een standaard afpoeier protocol probeerde te hanteren. Hier willen wij NOOIT meer iets mee te maken hebben. Inferieure kwaliteit..
En dan staat hieronder meteen de reactie van Senifoon van ach en wee en we gaan dit oplossen; wat vervelend allemaal...Ook dát zijn loze beloftes; ze doen helemaal niets omdat we het toestel niet langer in gebruik hebben: nee, we hebben nu een normale smartphone die het wél doet!
De reclameslogan die Senifoon hanteert is: "Sta nooit voor verrassingen" Doe dat, en koop je telefoon ergens anders is mijn advies.

8 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u en uw moeder zo’n vervelend en langdurig traject hebben meegemaakt. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te verlopen, en wij begrijpen heel goed dat dit veel frustratie heeft opgeleverd.

Wij hadden dit graag inhoudelijk voor u nagekeken, maar helaas hebben wij bij onze eerdere aanvraag geen bestelnummer of gegevens van u ontvangen. Zonder deze informatie kunnen wij uw dossier niet terugvinden en ook niet vaststellen wat er precies is misgegaan met de toestellen en de reparaties. Juist dat willen wij wél graag onderzoeken, omdat dit duidelijk niet onze standaard werkwijze of kwaliteit weerspiegelt.

Wij komen daarom graag alsnog met u in contact. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@senifone.nl of telefonisch, en daarbij uw bestelnummer of andere aankoopgegevens vermelden? Dan kijken wij dit zorgvuldig voor u na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor deze ervaring. Wij hopen de kans te krijgen om dit correct en netjes met u op te lossen.

punctueel

punctueel, met veel zorg geleverd en met interesse om bij te staan

22 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat alles punctueel en met zorg is geleverd en dat u onze betrokkenheid waardeert. Dat stellen wij zeer op prijs!

Valutata 4 stelle su 5

Toestel is makkelijk te bedienen voor…

Toestel is makkelijk te bedienen voor mijn schoonmoeder. Alleen zeer jammer van de oplaad functie waarom geen usb-c ? die kan je tenminste op 1 manier aansluiten nu zit ze steeds te zoeken hoe of wat. Heel erg jammer.

5 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het toestel makkelijk te bedienen is voor uw schoonmoeder.

We begrijpen uw punt over de oplaadaansluiting heel goed. Uw feedback over USB-C nemen wij zeker mee in de ontwikkeling van een volgend model – dank daarvoor.

Als praktische oplossing raden wij een magnetische oplaadkabel aan. Deze klikt vanzelf vast zodra de stekker in de buurt komt, waardoor “zoeken” naar de juiste aansluiting niet meer nodig is. Veel van onze klanten ervaren dit als een fijne en gebruiksvriendelijke oplossing.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Feedback zoals deze helpt ons om onze producten verder te verbeteren.

Niet aan te raden.

Senfone S1 toestel is een "rebranded" Xiaomi/Redmi model uit de onderkant van de markt. Het toestel zelf ging na een jaar gebruik op zwart (blijft hangen in opstart).
We zouden het terugsturen in garantie, als de S1 launcher die Senifone gebruikt ook daadwerkelijk geschikt was voor bejaarde gebruikers, maar dat is niet het geval.
Een goede gebruikersinterface zou zo intuïtief mogelijk moeten werken. Dit wil zeggen: de functies zijn zeer eenvoudig en wijzen zichzelf uit. Dat is met de S1 NIET het geval.

Ik raad dit toestel af voor ouderen die geen ervaring hebben met een smartphone. (en eigenlijk ook voor ouderen die wel ervaring hebben).

1 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat het toestel na een jaar gebruik ineens op zwart is gegaan en blijft hangen bij het opstarten. Dat is uiteraard niet hoe het hoort en dit is ook niet standaard. Wij kijken hier dan ook graag samen met u naar om dit op te lossen. U kunt ons hierover mailen via info@senifone.nl, dan helpen wij u persoonlijk verder.

Daarnaast nemen wij uw feedback over de gebruiksvriendelijkheid zeer serieus. Wij werken continu aan verbeteringen en voeren ongeveer maandelijks updates uit om de bediening zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Uw opmerkingen helpen ons om gerichter te verbeteren. Wij horen dan ook graag concreet welke punten u als onduidelijk of niet intuïtief heeft ervaren, zodat wij dit kunnen meenemen in toekomstige updates.

Nogmaals dank voor het delen van uw feedback. Wij komen graag met u in contact om zowel het technische probleem als uw verbeterpunten verder te bespreken.

Goeie service

Goeie service. En goeie kwaliteit.

30 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van het toestel. Daar doen we het voor. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Zeer goed

Zeer tevreden over de phone alleen mijn vrouw heeft er maar kort gebruik van kunnen maken,ze is helaas overleden
Frans vissers

15 gennaio 2025

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring met ons. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de telefoon.

Tegelijkertijd willen wij u onze oprechte deelneming betuigen met het verlies van uw vrouw. Dat is bijzonder verdrietig om te lezen. Wij wensen u veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Valutata 5 stelle su 5

Een perfect toestel dat vijf sterren verdient !

Betrouwbare en deskundige toelichting inzake gebruik van toestel, zeer klantvriendelijke communicatie en ondersteuning.
Kortom: niet verder zoeken maar aanschaffen, je zult er geen spijt van hebben.

20 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor deze prachtige review!

Wat fijn om te horen dat het toestel en onze ondersteuning zo goed bevallen. Betrouwbaarheid, duidelijke uitleg en klantvriendelijke service staan bij ons centraal, dus het is erg waardevol om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Simpel telefoon met vele functies

Heb net Senifone binnengekregen voor een ouder persoon.
De plus en minpunten zijn tot stand gekomen door een persoon van iets over de 80 jaar.
De toekomst maakt uit of hij gebruiksvriendelijk de senitelefoon is
Wat ik begreep uit de telefoniste is dat heel binnenkort Android 13 op de markt komt.
Deze is nog Android 11 besturingssysteem.

Pluspunten:

* Levering is goed.
* Hulp voor vragen als prettig ervaren, vriendelijk en nam de tijd.
* Scherm duidelijk.
* Toetsen gebruiksvriendelijk.
* De SOS knop handig en simpel. De ontvanger krijgt gelijk een coördinatie punt waar de persoon zich bevindt.
* Duidelijk handleiding via e-mail gekregen. Ik heb ze uitgeprint dat vind ik makkelijker dan heb je gelijk duidelijk overzicht en je kan sneller dingen doen.

Minpunten:

*Oplaad systeem “ouderwets”, en moeilijk te zien.
( op te lossen door magnetisch oplader)
*De aan knop aan de zijkant moeilijk te zien, alles is zwart.
( misschien een idee om die een kleur te geven)
*Bij deze moest het Android systeem gedownload worden voor e-mail. ( maar werd goed geholpen)
*Ik las ook bij iemand een krakend geluid, dit kom voor, nu woont die persoon ook in een gebied waar bereik soms minder is dan in een stad en zij heeft ook een prepaid simkaart erin zitten en die zijn iets minder snel dan een abonnement
* Wat storend is ( bij deze, is en misschien hebben dat anderen niet) dat,als je de persoon belt dan heb je 2 toetsen 1 voor opnemen en 1 voor wegdrukken. Daar druk je dan op, maar als je die persoon belt via whats app dan moet ze de groene butten naar boven vegen. En dat vind ze vervelend. En daar gaat het om bij ouderen, dat alles zoveel mogelijk het zelfde is.
* Bij whats app is het icoontje luidspreker om handsfree te bellen erg klein. ( maar dat ligt niet aan de Senifone telefoon, ook het omhoog vegen van groene butten ligt bij whats app)

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ervaringen, maar, hoop dat andere mensen er wat aan hebben. Indien er veranderingen aankomen qua gebruik laat ik het weten. Tot nu toe een cijfer 8

16 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide en waardevolle review.

We vinden het ontzettend fijn dat u de tijd heeft genomen om zowel de plus- als minpunten zo duidelijk te benoemen. Deze feedback is voor ons super nuttig en wij nemen alle genoemde punten zeker mee om ons product en de gebruikservaring verder te verbeteren.

Wat betreft uw opmerkingen over WhatsApp: deze feedback horen wij inderdaad vaker en wij begrijpen dit volledig, zeker bij gebruik door ouderen waarbij consistentie erg belangrijk is. Helaas kunnen wij hier op dit moment weinig aan aanpassen, omdat WhatsApp een applicatie van een externe partij is. De manier van opnemen (vegen in plaats van drukken) en de grootte van bepaalde iconen worden door WhatsApp zelf bepaald. Mocht het in de toekomst mogelijk worden om hier aanpassingen in te doen, dan zullen wij dit uiteraard direct meenemen.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en het eerlijke eindoordeel. Fijn om te lezen dat de service, het scherm, de bediening en de SOS-functie positief worden ervaren. Mocht u in de toekomst nog aanvullingen of vragen hebben, dan denken wij uiteraard graag mee.

Tevreden klant

. Telefoon voor moeder en helemaal tevreden over

16 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de telefoon goed bevalt voor uw moeder. Daar doen wij het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Het is een waardeloze smartphone

Het is een waardeloze smartphone. Als je er mee belt of gebeld wordt dan geeft dat een krakend geluid . De kast om de telefoon klopt van geen kant , zelfs met een hoes er omheen blijft het een kras geluid geven als je maar even de achterkant aan raakt . Ook te veel handelingen doen om je doel te bereiken. Heel snel weer terug naar mijn iPhone

10 dicembre 2025

Risposta di Senifone

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Wat u beschrijft is voor ons bijzonder om te horen en dit herkennen wij niet als een standaard ervaring met onze toestellen. Krakend geluid tijdens het bellen en geluid bij het aanraken van de behuizing horen uiteraard niet voor te komen.

Wij komen daarom graag met u in contact om samen te bekijken waar dit aan kan liggen. Indien nodig kunnen wij het toestel voor u nakijken of omruilen, zodat u een goed werkend exemplaar ontvangt. Dat vinden wij belangrijk.

Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij dit netjes voor u kunnen oplossen.

Modern toestel

Modern toestel, eenvoudige bediening, alleen jammer van de "ouderwetse" oplaadaansluiting. Waarom niet de gangbare C+ aansluiting? Die is eenvoudig voor ouderen, ze kunnen het stekertje er niet verkeerd in doen, in tegenstelling tot de ouderwetse micro usb aansluiting. Dat is veel moeilijker te zien en te coördineren voor ouderen.

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en waardevolle review.

Fijn om te horen dat u het toestel als modern en eenvoudig in gebruik ervaart.
Uw feedback over de oplaadaansluiting begrijpen wij volledig.
Deze feedback nemen wij absoluut mee in de verdere ontwikkeling van onze producten. Dank dat u de tijd heeft genomen om dit zo duidelijk met ons te delen.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd! We hebben hem nog niet uitgeprobeerd, want het is een kerstcadeau voor op 2e kerstdag!

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. We hopen dat het een mooi kerstcadeau zal zijn en wensen alvast veel plezier met de Senifone. Mocht u na het uitpakken nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Heldere antwoorden

Ik kreeg snel, heldere en volledige antwoorden op al mijn vragen. Heel bevredigend en gerustellend.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u snel en duidelijk geholpen bent – daar doen we het voor!

Valutata 4 stelle su 5

Het is allemaal goed gegaan alleen zat er geen Nederlands boekje bij

Het is allemaal goed gegaan alleen zat er een duits gebruiksboekje bij. Via de website een nederlandse versie gevonden.

5 dicembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review, en fijn om te horen dat verder alles goed is gegaan met uw bestelling.

Onze excuses dat er per ongeluk een Duitstalig boekje is meegeleverd. Dat had uiteraard een Nederlands exemplaar moeten zijn. Gelukkig heeft u via onze website de juiste handleiding kunnen vinden. Voor de zekerheid delen wij hem hier nogmaals: senifone.nl/handleiding.

Mocht u nog vragen hebben over de instellingen of hulp nodig hebben bij het gebruik van uw Senifone, dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben 86 jaar ouden houd niet zo van…

Ik ben 86 jaar ouden houd niet zo van veranderingen, maar toen ik over deze Senifone jad gelezen ging ik om, mog maar de helft ontdekt maar het is geweldig iedereen aan te bevelen

2 dicembre 2025

Beste,

Wat een ontzettend fijne review, hartelijk dank! Het maakt ons echt blij om te lezen dat u, ondanks dat u niet zo van veranderingen houdt, toch de stap heeft genomen om de Senifone te proberen. En nog mooier: dat u er zo enthousiast over bent!

Heerlijk om te horen dat u al veel plezier heeft aan de telefoon, zelfs terwijl u pas de helft heeft ontdekt. Mocht u ooit hulp nodig hebben of nog meer willen ontdekken, dan staan wij graag voor u klaar.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw warme aanbeveling.

Senifone.

Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk dacht ik een goeie keuze gemaakt te hebben om voor mijn vader de Senifone te bestellen.
Maar al gauw kreeg ik spijt. Op zondag via email contact gehad en gevraagd om de bestelling te annuleren. Dit was mogelijk en 2 dagen later het geld terug. Fantastische service. Mijn dank is groot.

30 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, ook al heeft u de bestelling uiteindelijk geannuleerd. We begrijpen heel goed dat een telefoon moet passen bij de gebruiker, en daarom denken we altijd graag met u mee.

Mocht u in de toekomst toch weer vragen hebben of een Senifone willen proberen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Senifone.

Prima gemakkelijke telefoon

Snelle levering en een mooie gemakkelijk te bedienen telefoon.

28 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat goed om te horen dat de levering snel was en dat u de telefoon als mooi en gemakkelijk te bedienen ervaart. Wij wensen u er veel plezier en gemak mee!

Valutata 1 stelle su 5

Een aantal dagen geleden een review…

Zie ook onderaan update 30 november!

Een aantal dagen geleden een review geplaatst, zie dus voorgaande.
Ondanks dat Senifone mijn opmerking niet erkend….nu toch duidelijke aanpassingen in de actiemail.

Heel frappant, DUS POTENTIËLE KOPERS…..PAS GOED OP MET DIT BEDRIJF!!

Links- of rechtsom word je hier op enig moment misleid, en is het kwaad al geschied en kun je niet meer terug.
Kies dus voor een vertrouwd bedrijf met wel eerlijke prijzen en acties!!

Een gewaarschuwd mens…doe er je voordeel mee.

—————
Vandaag, 30 november UPDATE

Senifone suggereert een aanbod te hebben gedaan voor het omruilen van de S1 voor 2 stuks. Maar vergeten erbij te zetten dat ik dan wél nog even 50,00 euro moet bijbetalen. En dat is JUIST waar het probleem zit.

21 novembre 2025

Beste JeeWee,

Hierbij zullen wij nogmaals reageren omdat u de review opnieuw heeft geplaatst. Op deze manier hebben de bezoekers alle benodigde informatie.

Hieronder is onze oude reactie nogmaals bijgevoegd.

Wel wil ik hieraan nogmaals toevoegen, dat wij u meermaals de optie hebben gegeven uw bestelling om te ruilen voor de andere deal, of te retourneren.

Op beide heeft u geen gehoor gegeven.

Het geen waar u op door bleef gaan, is dat u uw reviews zou verwijderen in ruil voor nog een Senifone S1. Hierin zijn wij niet meegegaan.

Dit is de laatste correspondentie die wij toevoegen over dit topic. Bij nieuw geplaatste reviews zullen wij deze reactie kopieren.

-------
Beste,

Dank u wel voor uw feedback. Graag lichten wij de situatie toe, zodat iedereen die dit leest exact begrijpt hoe onze acties werken.

U heeft op 20 november een bestelling geplaatst met de Pre Black Friday-actieprijs van €199,95, inclusief een gratis hoesje.
Deze prijs stond duidelijk vermeld op de productpagina én in uw winkelmandje tijdens het bestellen.

De huidige promotie waar u naar verwijst — 2× de Senifone S1 (32GB) voor €250 — is een afzonderlijke actie met eigen voorwaarden, uitsluitend beschikbaar voor klanten die zich hebben ingeschreven voor onze e-maillijst.
Deze actie staat volledig los van de eerdere Black Friday-actie en kan daar niet mee worden vergeleken of gecombineerd.

Bij beide aanbiedingen wordt dus gewoon geleverd wat beloofd wordt, zonder prijsverhogingen of trucjes.
Het verschil in prijs komt simpelweg doordat het om twee verschillende acties op twee verschillende momenten gaat, zoals bij veel bedrijven tijdens de feestdagen.

Wij hebben u daarnaast kosteloos de mogelijkheid geboden om naar de nieuwe actie over te stappen én uw eerdere hoesje uit coulance te mogen houden.

Wij hebben dit meerdere malen telefonisch én per e-mail met u besproken, en u zelfs de mogelijkheid aangeboden om alsnog gebruik te maken van de nieuwe actie, waarbij u uit coulance het hoesje kosteloos mocht houden.

Daarom vinden wij het jammer dat u er toch voor kiest dit op deze manier naar buiten te brengen, terwijl wij u volledig en transparant hebben geïnformeerd en met u hebben meegedacht.

Wij hopen dat deze toelichting voor andere lezers duidelijk maakt dat er geen sprake is van misleiding, maar van twee afzonderlijke promoties, waarbij klanten zelf kunnen kiezen welke het beste aansluit.

Senifone

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più