Senifone Recensioni 1.026

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 5 stelle su 5

De levering is heel goed verzorgd en sneller dan verwacht. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Het overzetten van de data uit de oude telefoon ging bijzonder goed. Het was wel even zoeken naar de mogelijk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

voor de aanschaf via email goed contact gehad over wat ik belangrijk vind i.v.m. vader met dementie die wel al goed overweg kon met een mobiel maar door zijn enorme nieuwsgierigheid in combinatie met... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Telefoon gekocht voor mijn 87-jarige moeder begin januari. Van bij aanvang zit er een vervelende echo op de telefoon waarbij elke beller alleen zichzelf hoort en mijn moeder niets begrijpt van wat er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering van de gevraagde producten. Product voldoet ook echt aan de beschrijving. Prettige opvolging van de aankoop door gerichte mails of het allemaal lukt met installeren met zelfs de op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Compagnia telefonica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di forniture elettriche
  4. Servizio di telefonia e internet

Informazioni su Senifone

Scritti dall'azienda

👴 Speciaal voor Senioren 👵

Senifone is dé smartphone speciaal ontworpen voor senioren. Het biedt een platform waarop senioren eindelijk digitaal kunnen meekomen, van het sturen van een appje tot het bekijken van het nieuws.

⌨️ Grote Toetsen 🔍

De Senifone S1 beschikt over grote aanpasbare knoppen, wat het gebruiksgemak voor senioren aanzienlijk vergroot. Het overzichtelijke navigatiesysteem zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te vinden is.

👌 Makkelijk in gebruik 👌

Met de Senifone S1 kunnen senioren meteen aan de slag. De smartphone is eenvoudig in te stellen en binnen enkele stappen gebruiksklaar. Bovendien zijn de meest gebruikte apps direct zichtbaar op het startscherm.

🔧 Eenvoudig te installeren 🔌

De Senifone S1 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het instellen van de telefoon is eenvoudig, en gebruikers kunnen snel aan de slag met de voorgeïnstalleerde apps en functies.

🆘 Voorzien van SOS-functies 🔴

Veiligheid staat voorop bij Senifone. De smartphone is uitgerust met een instelbare SOS-knop, waardoor senioren in noodsituaties snel hulp kunnen inschakelen.

📞 Uitgebreide klantenservice per telefoon en chat 💬

Mocht er enige onduidelijkheid of een probleem zijn, dan staat de klantenservice van Senifone altijd klaar om te helpen. Ze bieden ondersteuning en begeleiding voor een optimale ervaring met de smartphone.

Bekijk de Senifone!

Dè smartphone voor Senioren

Scritti dall'azienda

Senifone, speciaal ontwikkeld voor Senioren.
Senifone is speciaal ontwikkeld voor Senioren. Wil je meer weten? Lees hieronder gauw verder!

Info over Senifone

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

🚚 Vandaag besteld, morgen in huis!

Met Senifone's snelle leveringsservice, als je vandaag bestelt, heb je morgen je nieuwe smartphone in handen.

📅 30 dagen gratis uitproberen!

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze smartphone dat we je 30 dagen de tijd geven om het gratis uit te proberen. Als het niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.

🛒 Nu bestellen! 🎧 Klantenservice

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Het product is gewoon niet goed genoeg

Het product is gewoon niet goed genoeg. Kampt constant met bugs, loopt vaak vast, en werkt gewoon niet naar behoren. Het idee om ouderen te helpen bij het gebruik van een smartphone gaat volledig verloren doordat het toestel en het besturingssysteem gewoon niet goed genoeg werken. Wat heeft een oudere eraan dat het ding vaak niet werkt? Dat het vastloopt? Dat dingen verdwijnen van de interface?

Bij hedendaagse 'gewone' smartphones met een android of ios besturingssysteem heb je tegenwoordig genoeg opties om het toestel toegankelijk en overzichtelijk te maken voor ouderen. Mijn advies: koop een normaal toestel en laat je niet vangen door dit ondermaatse product.

25 novembre 2025

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het oprecht jammer om te horen dat u de Senifone niet als positief heeft ervaren. We hadden het graag van u vernomen als u tegen bugs of problemen was aangelopen, juist omdat wij onze software continu verbeteren op basis van gebruikersfeedback. Veel klanten ervaren de Senifone als een fijne en toegankelijke oplossing, daarom is het natuurlijk jammer dat dit voor u niet zo heeft uitgepakt.

Mocht u alsnog problemen tegenkomen, meer gedetailleerde feedback willen delen of samen met ons willen kijken naar wat er precies misgaat, dan horen wij dat graag. Het helpt ons én u wanneer we dit rechtstreeks kunnen bespreken via de mail of telefonisch.

U mag ons altijd contacteren (info@senifone.nl) wij staan klaar om u verder te helpen en samen naar een passende oplossing te kijken.

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Fijne begeleiding.

25 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u onze voorlichting en begeleiding als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Voldoet aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting

24 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat de Senifone aan uw verwachtingen voldoet.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning wensen, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten.
Geen twijfel of het paste of werkte.
Gewoon Prima!!

21 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat de levering snel was en de producten direct goed pasten en werkten. Geweldig dat alles naar wens is verlopen!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Het is wel jammer te vroeg besteld.Zoon…

Het is wel jammer te vroeg besteld.Zoon had de telefoon besteld voor vader.Later was alles veel goedkoper dan had hij alles bij elkaar gehad.Hij had de telefoon en ik moest nog hoesjes bestellen

20 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat jammer om te horen dat u te vroeg heeft besteld en daardoor later een lagere prijs heeft gezien. Acties en prijzen kunnen uiteraard wisselen, maar we begrijpen goed dat dit vervelend kan zijn.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, stuur ons dan gerust een bericht. We denken graag met u mee en bieden u graag een persoonlijke korting aan voor een volgende bestelling.

Senifone.

Valutata 4 stelle su 5

Mijn vraag werd goed beantwoord

Mijn vraag werd goed beantwoord, als ik geen 9 minuten had hoeven wachten was het 5 sterren.

17 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw vraag goed is beantwoord.
En die 9 minuten wachten… u vertelt het bijna alsof het een zware beproeving was. Gelukkig bent u er sterk uitgekomen – dat verdient bijna vijf sterren op zichzelf. 😉

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Snel geleverd

Snel geleverd, prima telefoon met makkelijke bediening voor de oudere persoon

17 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat de telefoon prettig en eenvoudig werkt voor de gebruiker.

Valutata 1 stelle su 5

kermisachtig toestel

ik vind het n goedkoop nogal schreeuwerig kermisachtig ordinair toestel
en niet zo gemakkelijk als wordt voorgesteld
valt mij tegen oa
geluid is te hard en niet in te stellen
het heeft een hinderlijk klein toetsenbortje waar je voortdurend dingen aanslaat die je niet wilt ook raak je voortdurend smsje die net niet af zijn kwijt

ik vind het een heuse ramp

het was een goed bedoeld kado
maar ik wil m niet
gevraagd retour te sturen

15 novembre 2025

Beste,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het toestel. We vinden het vervelend dat het product u tegenvalt en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

We horen graag wat er volgens u beter zou kunnen. We krijgen doorgaans juist veel positieve reacties en horen vaak dat ons toestel mensen goed helpt door de eenvoud en duidelijkheid. Uiteraard is een mening iets persoonlijks, en het kan zijn dat het toestel niet goed bij uw wensen aansluit.

We konden uw naam of bestelnummer niet terugvinden in onze administratie. Mocht u het toestel daadwerkelijk bij ons hebben aangeschaft, dan horen wij dat graag zodat we u eventueel verder kunnen helpen. U kunt ons bereiken via info@senifone.nl

Valutata 5 stelle su 5

Wat ik er van had verwacht na ontvangen…

Wat ik er van had verwacht na ontvangen info is ook gerealiseerd.

5 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Het product is snel afgeleverd en is…

Het product is snel afgeleverd en is van goede kwaliteit.
Het beschermt de telefoon.

30 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Een duidelijke omschrijving van het…

Een duidelijke omschrijving van het product en vlot geleverd

2 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de omschrijving van het product duidelijk was en dat de levering vlot is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Senifone.

Valutata 5 stelle su 5

Prima website met goed info

Prima website met goed info, makkelijk bestellen, volgende dag al geleverd.

24 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de informatievoorziening en de snelle levering. Wij doen ons best om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is prettig om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

is een heel goed produkt zeker voor…

is een heel goed produkt zeker voor oudere mensen

21 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u ons product als zeer geschikt voor ouderen ervaart. We hebben het toestel met zorg ontwikkeld om gebruiksgemak en betrouwbaarheid te bieden aan wie dat het meest nodig heeft.

Mocht u nog vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Het is een goed product en tevens een…

Het is een goed product en tevens een bedrijf met een ZEER GOEDE service.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product én onze service. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om deze kwaliteit te blijven bieden.

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Prima telefoon voor ouderen

Prima smartphone voor ouderen
Gemakkelijk in bediening en voldoende funkties

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de Senifone goed bevalt en dat u de bediening als gemakkelijk ervaart. We hebben het toestel juist met dat doel ontworpen: eenvoudig in gebruik, met precies de juiste functies.

Mocht u nog vragen of ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

prima telefoon

prima telefoon, makkelijk in gebruik en goede batterij!

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de telefoon, het gebruiksgemak en de batterijduur. We zijn blij dat het toestel aan uw verwachtingen voldoet.

Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Zeer content

Zeer content, alleen is magnetische kabel nog niet geleverd. Belangrijk voor mijn vrouw met Alzheimer. Graag naleveren.

Is ondertussen kosteloos nageleverd. Super service!

20 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie en fijn om te horen dat u zeer content bent. Wat betreft de magnetische kabel: onze excuses dat deze nog niet is aangekomen. Mogelijk is er tijdens de verzending iets misgegaan.

Als de kabel inmiddels nog steeds niet is geleverd, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@senifone.nl We helpen u dan graag verder en zorgen ervoor dat de kabel kosteloos opnieuw wordt verzonden.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en goede response!

Ik kwam er achter dat de Rabobank app niet geïnstalleerd kon worden op het toestel en heb contact opgenomen met de klantenservice. Binnen no-time reactie dat dit opgepakt ging worden door de ontwikkelaars en binnen 2 weken een update van het besturingssysteem waarna de Rabobank app weer geïnstalleerd kon worden. Ook bij extra vragen en instructies telkens vlot en passend antwoord. Dus ik ben zeer tevreden over de service!

15 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat het probleem met de Rabobank app snel is opgepakt en opgelost via een systeemupdate. We doen ons best om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Senioren telefoon echt een uitkomst

Ben een man van 90, als er gebeld werd kon ik hem wel opnemen, maar een gesprek voeren ging niet.
Nu lukt het mij wel.
Ook heel overzichtelijke indeling. De sos knop geïnstalleerd en kinderen op de hoogte gebracht
Een heel mooi hoesje erbij, dacht dat er klittenband aan zat, maar werkt met een magneet, misschien bij levering even vermelden

16 ottobre 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat de telefoon voor u echt een uitkomst is. Geweldig dat het voeren van een gesprek nu wél lukt en dat de indeling van het toestel als overzichtelijk wordt ervaren. Ook goed om te horen dat de SOS-knop naar wens is ingesteld en uw kinderen op de hoogte zijn – dat geeft ongetwijfeld een gerust gevoel.

Bedankt ook voor uw tip over het hoesje. Wij nemen uw suggestie mee en zullen bekijken of we hierover bij levering duidelijker kunnen informeren.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Bedankt Yeam Sonifone

1-je krijgt echte mensen, die begrijpen wat je zegt, aan de telefoon. 2-de mensen aan hulplijn zijn heel geduldig, leggen het duidelijk uit en doen een extra stap voor je. 3.de telefoon is heel gebruiks vriendelijk en zelfs ik als digibeet kan er mee omgaan.
Dank u wel team Senifone !!

2 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw warme woorden en het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat u onze telefonische ondersteuning als geduldig, duidelijk en persoonlijk heeft ervaren. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich geholpen voelt – juist ook als technologie niet vanzelfsprekend is.

Ook geweldig om te horen dat de telefoon voor u prettig en gebruiksvriendelijk is. Daar doen we het voor!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Senifone. Wij staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft.

Senifone

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più