De levering is heel goed verzorgd en sneller dan verwacht. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Het overzetten van de data uit de oude telefoon ging bijzonder goed. Het was wel even zoeken naar de mogelijk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
voor de aanschaf via email goed contact gehad over wat ik belangrijk vind i.v.m. vader met dementie die wel al goed overweg kon met een mobiel maar door zijn enorme nieuwsgierigheid in combinatie met... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Telefoon gekocht voor mijn 87-jarige moeder begin januari. Van bij aanvang zit er een vervelende echo op de telefoon waarbij elke beller alleen zichzelf hoort en mijn moeder niets begrijpt van wat er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vlotte levering van de gevraagde producten. Product voldoet ook echt aan de beschrijving. Prettige opvolging van de aankoop door gerichte mails of het allemaal lukt met installeren met zelfs de op... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Senifone is dé smartphone speciaal ontworpen voor senioren. Het biedt een platform waarop senioren eindelijk digitaal kunnen meekomen, van het sturen van een appje tot het bekijken van het nieuws.
De Senifone S1 beschikt over grote aanpasbare knoppen, wat het gebruiksgemak voor senioren aanzienlijk vergroot. Het overzichtelijke navigatiesysteem zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te vinden is.
Met de Senifone S1 kunnen senioren meteen aan de slag. De smartphone is eenvoudig in te stellen en binnen enkele stappen gebruiksklaar. Bovendien zijn de meest gebruikte apps direct zichtbaar op het startscherm.
De Senifone S1 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het instellen van de telefoon is eenvoudig, en gebruikers kunnen snel aan de slag met de voorgeïnstalleerde apps en functies.
Veiligheid staat voorop bij Senifone. De smartphone is uitgerust met een instelbare SOS-knop, waardoor senioren in noodsituaties snel hulp kunnen inschakelen.
Mocht er enige onduidelijkheid of een probleem zijn, dan staat de klantenservice van Senifone altijd klaar om te helpen. Ze bieden ondersteuning en begeleiding voor een optimale ervaring met de smartphone.
Bekijk de Senifone!Scritti dall'azienda

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!
Met Senifone's snelle leveringsservice, als je vandaag bestelt, heb je morgen je nieuwe smartphone in handen.
We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze smartphone dat we je 30 dagen de tijd geven om het gratis uit te proberen. Als het niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.
🛒 Nu bestellen! 🎧 KlantenserviceRijder 1B10, 1507DP, Zaandam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Het product is gewoon niet goed genoeg. Kampt constant met bugs, loopt vaak vast, en werkt gewoon niet naar behoren. Het idee om ouderen te helpen bij het gebruik van een smartphone gaat volledig verloren doordat het toestel en het besturingssysteem gewoon niet goed genoeg werken. Wat heeft een oudere eraan dat het ding vaak niet werkt? Dat het vastloopt? Dat dingen verdwijnen van de interface?
Bij hedendaagse 'gewone' smartphones met een android of ios besturingssysteem heb je tegenwoordig genoeg opties om het toestel toegankelijk en overzichtelijk te maken voor ouderen. Mijn advies: koop een normaal toestel en laat je niet vangen door dit ondermaatse product.

Risposta di Senifone
Snelle levering en goede producten.
Geen twijfel of het paste of werkte.
Gewoon Prima!!

Risposta di Senifone
Het is wel jammer te vroeg besteld.Zoon had de telefoon besteld voor vader.Later was alles veel goedkoper dan had hij alles bij elkaar gehad.Hij had de telefoon en ik moest nog hoesjes bestellen

Risposta di Senifone
Mijn vraag werd goed beantwoord, als ik geen 9 minuten had hoeven wachten was het 5 sterren.

Risposta di Senifone
Snel geleverd, prima telefoon met makkelijke bediening voor de oudere persoon

Risposta di Senifone
ik vind het n goedkoop nogal schreeuwerig kermisachtig ordinair toestel
en niet zo gemakkelijk als wordt voorgesteld
valt mij tegen oa
geluid is te hard en niet in te stellen
het heeft een hinderlijk klein toetsenbortje waar je voortdurend dingen aanslaat die je niet wilt ook raak je voortdurend smsje die net niet af zijn kwijt
ik vind het een heuse ramp
het was een goed bedoeld kado
maar ik wil m niet
gevraagd retour te sturen

Risposta di Senifone
Wat ik er van had verwacht na ontvangen info is ook gerealiseerd.

Risposta di Senifone
Het product is snel afgeleverd en is van goede kwaliteit.
Het beschermt de telefoon.

Risposta di Senifone
Een duidelijke omschrijving van het product en vlot geleverd

Risposta di Senifone
Prima website met goed info, makkelijk bestellen, volgende dag al geleverd.

Risposta di Senifone
is een heel goed produkt zeker voor oudere mensen

Risposta di Senifone
Het is een goed product en tevens een bedrijf met een ZEER GOEDE service.

Prima smartphone voor ouderen
Gemakkelijk in bediening en voldoende funkties

Risposta di Senifone
prima telefoon, makkelijk in gebruik en goede batterij!

Risposta di Senifone
Zeer content, alleen is magnetische kabel nog niet geleverd. Belangrijk voor mijn vrouw met Alzheimer. Graag naleveren.
Is ondertussen kosteloos nageleverd. Super service!

Risposta di Senifone
Ik kwam er achter dat de Rabobank app niet geïnstalleerd kon worden op het toestel en heb contact opgenomen met de klantenservice. Binnen no-time reactie dat dit opgepakt ging worden door de ontwikkelaars en binnen 2 weken een update van het besturingssysteem waarna de Rabobank app weer geïnstalleerd kon worden. Ook bij extra vragen en instructies telkens vlot en passend antwoord. Dus ik ben zeer tevreden over de service!

Risposta di Senifone
Ben een man van 90, als er gebeld werd kon ik hem wel opnemen, maar een gesprek voeren ging niet.
Nu lukt het mij wel.
Ook heel overzichtelijke indeling. De sos knop geïnstalleerd en kinderen op de hoogte gebracht
Een heel mooi hoesje erbij, dacht dat er klittenband aan zat, maar werkt met een magneet, misschien bij levering even vermelden

Risposta di Senifone
1-je krijgt echte mensen, die begrijpen wat je zegt, aan de telefoon. 2-de mensen aan hulplijn zijn heel geduldig, leggen het duidelijk uit en doen een extra stap voor je. 3.de telefoon is heel gebruiks vriendelijk en zelfs ik als digibeet kan er mee omgaan.
Dank u wel team Senifone !!

Risposta di Senifone
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.