Senifone Recensioni 1.026

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 5 stelle su 5

De levering is heel goed verzorgd en sneller dan verwacht. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Het overzetten van de data uit de oude telefoon ging bijzonder goed. Het was wel even zoeken naar de mogelijk... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Telefoon gekocht voor mijn 87-jarige moeder begin januari. Van bij aanvang zit er een vervelende echo op de telefoon waarbij elke beller alleen zichzelf hoort en mijn moeder niets begrijpt van wat er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering van de gevraagde producten. Product voldoet ook echt aan de beschrijving. Prettige opvolging van de aankoop door gerichte mails of het allemaal lukt met installeren met zelfs de op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Compagnia telefonica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di forniture elettriche
  4. Servizio di telefonia e internet

Informazioni su Senifone

Scritti dall'azienda

👴 Speciaal voor Senioren 👵

Senifone is dé smartphone speciaal ontworpen voor senioren. Het biedt een platform waarop senioren eindelijk digitaal kunnen meekomen, van het sturen van een appje tot het bekijken van het nieuws.

⌨️ Grote Toetsen 🔍

De Senifone S1 beschikt over grote aanpasbare knoppen, wat het gebruiksgemak voor senioren aanzienlijk vergroot. Het overzichtelijke navigatiesysteem zorgt ervoor dat alles gemakkelijk te vinden is.

👌 Makkelijk in gebruik 👌

Met de Senifone S1 kunnen senioren meteen aan de slag. De smartphone is eenvoudig in te stellen en binnen enkele stappen gebruiksklaar. Bovendien zijn de meest gebruikte apps direct zichtbaar op het startscherm.

🔧 Eenvoudig te installeren 🔌

De Senifone S1 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het instellen van de telefoon is eenvoudig, en gebruikers kunnen snel aan de slag met de voorgeïnstalleerde apps en functies.

🆘 Voorzien van SOS-functies 🔴

Veiligheid staat voorop bij Senifone. De smartphone is uitgerust met een instelbare SOS-knop, waardoor senioren in noodsituaties snel hulp kunnen inschakelen.

📞 Uitgebreide klantenservice per telefoon en chat 💬

Mocht er enige onduidelijkheid of een probleem zijn, dan staat de klantenservice van Senifone altijd klaar om te helpen. Ze bieden ondersteuning en begeleiding voor een optimale ervaring met de smartphone.

Bekijk de Senifone!

Dè smartphone voor Senioren

Scritti dall'azienda

Senifone, speciaal ontwikkeld voor Senioren.
Senifone is speciaal ontwikkeld voor Senioren. Wil je meer weten? Lees hieronder gauw verder!

Info over Senifone

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

🚚 Vandaag besteld, morgen in huis!

Met Senifone's snelle leveringsservice, als je vandaag bestelt, heb je morgen je nieuwe smartphone in handen.

📅 30 dagen gratis uitproberen!

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze smartphone dat we je 30 dagen de tijd geven om het gratis uit te proberen. Als het niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.

🛒 Nu bestellen! 🎧 Klantenservice

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig een magnetische oplaad kabel…

Geweldig een magnetische oplaad kabel mijn schoonvader ziet slecht en kreeg de oplaad kabel er niet in maar nu zijn er geen problemen meer wat een geweldige oplossing

18 febbraio 2026

Risposta di Senifone

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor!

Geweldig om te horen dat de magnetische oplaadkabel zo’n verschil maakt voor uw schoonvader. Juist voor mensen die minder goed zien, kan het aansluiten van een gewone kabel best lastig zijn. Fijn dat dit probleem nu helemaal is opgelost en dat het opladen weer zonder moeite verloopt.

We wensen uw schoonvader nog veel gebruiksgemak en plezier met zijn Senifone. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vader is er blij mee

Mijn vader is er blij mee vooral dat alles simpel en duidelijk is

17 febbraio 2026

Wat fijn om te horen! 😊

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat geweldig dat uw vader zo blij is met de Senifone en dat hij vooral de eenvoud en duidelijkheid waardeert. Daar doen wij het voor!

We wensen uw vader nog veel plezier en gemak met zijn toestel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

3 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor uw review en het mooie compliment over onze service.

Fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren – dat waarderen wij enorm.

Valutata 4 stelle su 5

voor aanschaf eerst goed kunnen overleggen

voor de aanschaf via email goed contact gehad over wat ik belangrijk vind i.v.m. vader met dementie die wel al goed overweg kon met een mobiel maar door zijn enorme nieuwsgierigheid in combinatie met de dementie zijn oude mobiel continue liet vastlopen met allemaal onnodige apps, reclame en aanbiedingen die hij aannam. Dankzij de beveiligde modus en de grote knoppen die makkelijker op te klikken zijn met grote vingers gaat het tot nu toe goed.

11 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie review en wat super fijn om te horen dat u vooraf goed met ons heeft kunnen overleggen.

Wij vinden het erg waardevol dat u zo duidelijk heeft aangegeven wat voor uw vader belangrijk is. Het is mooi om te lezen dat de beveiligde modus en de grote knoppen ervoor zorgen dat het toestel stabiel blijft en prettig te gebruiken is, juist in deze situatie. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst toch nog problemen of bijzonderheden ervaren, dan horen wij dat uiteraard graag. Wij denken altijd met u mee.

Veel bijgeluiden tijdens bellen

Op zich is de telefoon goed maar het instellen van alle functies was mijn moeder van 85 nooit gelukt. Het grote probleem is dat tijdens het bellen er enorm veel bijgeluiden te horen zijn (voor beller en degene die gebeld wordt) die een gesprek bijna onmogelijk maakt. Volgens de klantenservice zou er een update komen maar nog steeds niks. Wacht nog een week en anders gaat de telefoon retour

20 gennaio 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u veel bijgeluiden ervaart tijdens het bellen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen goed dat dit een gesprek erg storend kan maken.

Wij kijken dit graag voor u na en willen het probleem uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen. Op dit moment zijn wij bezig met een software-update die bijna beschikbaar is. Wij hopen en verwachten dat deze update het probleem met de bijgeluiden zal verhelpen.

Mocht na het uitvoeren van de update blijken dat het probleem toch niet is opgelost, dan kijken wij uiteraard graag samen met u verder naar een passende oplossing. Wij laten u hier zeker niet mee zitten.

Snoertje

Opsturen, werkt goed alleen snoertje een beetje aan de korte kant zou wel langer mogen twee meter zou fijner zijn.

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat het toestel goed werkt. Uw opmerking over de lengte van het oplaadsnoer begrijpen wij goed. We willen daarbij wel toelichten dat hoe langer een oplaadsnoer is, hoe groter het verlies kan zijn, waardoor het opladen langzamer en minder efficiënt verloopt. Daarom is bewust gekozen voor deze lengte.
Neemt niet weg dat wij uw feedback serieus nemen. We nemen dit zeker mee en zullen bekijken of er hierin in de toekomst mogelijkheden zijn.
Nogmaals dank voor het meedenken en het vertrouwen in Senifone.

Valutata 5 stelle su 5

Prima contact met de klantenservice

Prima contact met de klantenservice. Ik ben uitstekend geholpen met vragen over de telefoon. Die ik gekocht heb voor mijn moeder van 89. De telefoon is zeer geschikt voor oudere mensen. Fijn groot en duidelijk scherm. En je de apps erop zetten die werkelijk gebruikt.
Een aanrader.

29 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze klantenservice en dat de telefoon goed bevalt bij uw moeder. We doen ons best om onze toestellen zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Valutata 4 stelle su 5

Het enige minpunt is dat ik een tijd…

Het enige minpunt is dat ik een tijd moest wachten aan de telefoon

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback.

Jammer om te lezen dat u hierdoor geen 5 sterren heeft kunnen geven. Het klopt dat de wachttijd aan de telefoon soms langer kan zijn dan gewenst. Wij doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en nemen dit soort signalen serieus. We zijn dan ook continu bezig om onze bereikbaarheid en service verder te verbeteren.

Nogmaals dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Uw feedback helpt ons om in de toekomst een nog betere service te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks de twijfel van de oorzaak van het defect, heeft Senifoon het perfect opgelost. Gelukkig kunnen we de Senifoon straks weer gebruiken, want dit was een goede keus en is onmisbaar geworden voor een familielid op leeftijd.

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor deze mooie review en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, ondanks de twijfel over de oorzaak. Het is voor ons extra waardevol om te lezen dat de Senifone inmiddels onmisbaar is geworden voor uw familielid en dat u er met vertrouwen gebruik van maakt.

Dank voor uw vertrouwen in Senifone. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Super

Deze telefoon gekocht voor mijn schoonmama die in de 70 jaar is. En dus niet meer zo goed ziet qua lezen en schrijven.als je een tekst typt zijn deze groter en beter leesbaar voor haar. De apps zijn ook veel groter dus heel handig voor haar. Van zodra ik deze gsm heb gekocht kreeg ik mails binnen met daarin tips. Aangezien ik zelf een iPhone gebruiker ben was dit wel heel handig. Tips en advies gekregen met begeleidende stappen. Ook is de handleiding heel handig want zelfs dit is niet in kleine letters wat het dan ook voor haar gemakkelijk maakt. Helemaal tevreden en schoonmama ook

1 febbraio 2026

Risposta di Senifone

Super bedankt voor deze fijne en uitgebreide review!
Wat mooi om te lezen dat de telefoon zo goed aansluit bij de wensen van uw schoonmama en dat vooral de grotere letters, duidelijke apps en de handleiding haar helpen in het dagelijks gebruik. Ook fijn om te horen dat onze tips en uitleg voor u als iPhone-gebruiker prettig en duidelijk waren.

Dank u wel voor het vertrouwen in Senifone. We wensen uw schoonmama (en u natuurlijk ook) veel plezier en gemak met de telefoon!

Nicht zugelassener Anschluss

Das Handy wird mit einem Micro usb Anschluss verkauft. Dies ist seit 2024 verboten. Verkäufer ist uneinsichtig und geht nicht darauf ein. Ich muss jetzt leider den rechtlichen Weg gehen. Ich rate allen die einen Kauf in Erwägung ziehen: FINGER WEG! Nicht zu empfehlen

17 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir bedauern sehr, dass Sie diese Erfahrung so wahrgenommen haben, müssen jedoch klarstellen, dass die in Ihrer Bewertung genannten Aussagen in dieser Form nicht korrekt sind. Umso bedauerlicher finden wir es, dass dies zu einer Bewertung mit nur einem Stern geführt hat.

Seit Dezember 2025 ist es in der EU tatsächlich verpflichtend, dass neu produzierte Geräte mit einem USB-C-Anschluss ausgestattet sind. Das von Ihnen erworbene Senifone-Gerät wurde jedoch vor Dezember 2025 produziert, weshalb diese Regelung hier nicht zutrifft. Leider ist es uns auch technisch nicht möglich, nachträglich Änderungen an der Ladebuchse vorzunehmen.

Darüber hinaus ist die Aussage, wir seien nicht gesprächsbereit gewesen, ebenfalls nicht korrekt. Sie haben den Kaufbetrag ohne vorherige Abstimmung zurückgebucht. Dies haben wir beanstandet und gleichzeitig klar kommuniziert, dass eine Rückerstattung selbstverständlich möglich ist – unter der Voraussetzung, dass das Gerät an uns zurückgesendet wird. Wir hoffen auf Ihr Verständnis, dass wir den Kaufpreis nicht erstatten können, wenn das Produkt behalten wird.

Sollten Sie tatsächlich rechtliche Schritte in Erwägung ziehen, sehen wir diesen gelassen entgegen, da wir hier nachweislich und vollständig im Recht sind.

Wir würden es sehr begrüßen, wenn Sie Ihre Bewertung vor diesem Hintergrund noch einmal überdenken und gegebenenfalls korrigieren oder entfernen.
Sollten Sie weitere Fragen haben, stehen wir Ihnen selbstverständlich weiterhin gerne zur Verfügung.

Bluetooth gehoorapparaat

mijn gehoorapparaat kan ik niet connecten via Bluetooth en dat vind ik wel jammer

30 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

De Senifone is uiteraard te koppelen met Bluetooth-gehoorapparaten.
Het koppelen verloopt echter per merk en type gehoorapparaat verschillend, waardoor dit helaas niet altijd direct lukt via één vaste instelling.

Wij adviseren daarom om de gebruiksaanwijzing van uw gehoorapparaat te raadplegen of deze op te vragen bij uw audicien. Aan de hand daarvan kunnen wij graag met u meekijken om te controleren hoe de koppeling mogelijk is.

Mocht u hier hulp bij willen, dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Gebruiksvriendelijk en duidelijk in…

Gebruiksvriendelijk en duidelijk in gebruik.Het nadeel is de echo van je eigen stem bij het bellen.
De magneet oplading is leuk.
De Nexus health app zou men moeten kunnen installeren!!

28 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaringen.

Fijn om te horen dat u de Senifone gebruiksvriendelijk en duidelijk in gebruik vindt, en dat u tevreden bent over de magnetische oplader.

Wat betreft de Nexus Health-app: we hebben uw opmerking gecontroleerd en zijn momenteel aan het uitzoeken wat de reden is dat deze app niet geïnstalleerd kan worden. Indien hier specifieke vereisten voor nodig zijn, zullen we dit uiteraard oppakken en oplossen waar mogelijk. Dank voor het doorgeven.

De echo tijdens het bellen is geen standaardinstelling en hoort normaal gesproken niet voor te komen. Mocht dit bij u aanhouden, dan kijken we hier graag samen met u naar om dit op te lossen.

Nogmaals dank voor uw feedback, dit helpt ons om onze producten en service verder te verbeteren.

Valutata 3 stelle su 5

Zeer moeilijk om gegevens over te zetten!

Het lijkt een ideale telefoon. Het overzetten van de gegevens van haar vorige telefoon was te moeilijk. Via de klantenservice was de hulp sumier. Met hulp van een telefoonexpert, met veel moeite, wel gelukt. Hij moest specifieke apps downloaden. Heeft uren geduurd.
Hierdoor wat extra kosten maken.
Nu maar hopen dat het het waard is geweest.
Dit is echt wel nodig om te weten voor je de telefoon aanschaft.
( dit is de eerste keer dat ik een review schrijf)

24 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te horen dat het overzetten van de gegevens zoveel moeite heeft gekost.

Het overzetten van gegevens zou in principe hetzelfde moeten verlopen als bij iedere andere smartphone, bijvoorbeeld via synchronisatie met het Google-account (zoals contacten, agenda en apps). Het is daarom inderdaad bijzonder dat hier uiteindelijk een expert en extra apps voor nodig waren en dat dit zoveel tijd heeft gekost.

We nemen uw feedback zeker serieus en gaan dit intern meenemen om te bekijken waar dit proces vast kan lopen en in hoeverre we dit verder kunnen vereenvoudigen en verbeteren voor toekomstige gebruikers. Dank dat u dit zo uitgebreid met ons deelt, dit helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

De Senifone draait nog op Android 11…

De Senifone draait nog op Android 11 terwijl de huidige Android versie alweer is aangekomen bij Android 16.
Android 11 betekent dat veel apps niet meer goed werken omdat het besturingssysteem inmiddels gewoon verouderd is. Neem als voorbeeld de app van de ABN Amro bank, die draait op een minimum van Android 12. Helaas kan mijn vader dus alleen bellen met de telefoon en een simpel bezoekje aan zijn bank app is dus onmogelijk.

23 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Dank u voor uw uitgebreide review en het delen van uw zorgen. Graag lichten wij dit verder toe.

Het klopt dat de Senifone momenteel nog draait op Android 11. Dit is echter geen standaard Android-versie, maar een volledig door onszelf ontwikkelde en aangepaste omgeving, speciaal gericht op eenvoud en veiligheid voor senioren. Daarnaast zijn wij op dit moment actief bezig met een upgrade naar Android 13.

Dat Android 16 inmiddels de nieuwste versie is, klopt. Dit betekent echter niet dat alle Android-toestellen hier ook daadwerkelijk op draaien. Android 16 is gelanceerd in juni 2025 en wordt momenteel slechts door een beperkt deel van de Android-telefoons gebruikt (ongeveer 13%). Dit betreft voornamelijk toestellen die in het afgelopen half jaar zijn geproduceerd.

Wat betreft de ABN AMRO-app die u als voorbeeld noemt: wij hebben dit nagekeken en deze app vereist Android 10 of hoger. De Senifone voldoet hier dus aan, en met de geplande upgrade naar Android 13 zitten wij hier ruim boven.

Het beeld dat uw vader met de Senifone alleen zou kunnen bellen, herkennen wij dan ook niet. Dagelijks maken duizenden gebruikers gebruik van de volledige functionaliteit van het toestel, inclusief apps. Mocht het in uw situatie toch zo zijn dat bepaalde functies niet werken zoals verwacht, dan kijken wij dit uiteraard graag voor u na. Dat is namelijk niet hoe het toestel bedoeld is te functioneren.

Wij horen dan ook graag van u. U kunt gerust contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch, zodat we samen kunnen meekijken en tot een passende oplossing kunnen komen.

Prima telefoon

Zeer makkelijke telefoon om te bedienen en goede begeleiding vanuit senifone

23 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de telefoon als prettig en eenvoudig in gebruik ervaart en dat u onze begeleiding waardeert. Daar doen we het voor.

Senifone telefoon

Paar jaar geleden een heerlijke telefoon voor mijn moeder gekocht.
Toen begon ze te dementeren en haar telefoon langzaam te werken wat vele frustratie bracht.
Dus dacht ik dan zet ik hem terug na fabrieksinstellingen en beginnen we opnieuw met een schone telefoon.
Zo gezegd zo gedaan alleen toen ik de telefoon weer opnieuw opstarte was het programma van Senifone eruit. Raar dacht ik.
En de telefoon heette nu Redmi 9a terwijl ik een Senifone telefoon had gekocht.
Dus ik ben de klantenservice van Senifone en wat kreeg ik daar te horen; ja dat klopt u kan het programma bij ons kopen voor €35 euro.
Hoezo moet ik dat programma kopen terwijl dit op die telefoon hoort te zitten??
Ik heb €200 euro voor deze telefoon betaald en nu blijkt het geen Senifone telefoon te zijn.
Ik koop een Senifone telefoon wat blijkt achteraf een Redmi 9a telefoon te zijn.
Ik snap het niet.
Graag wil ik reactie terug.

22 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Dank u wel voor uw uitgebreide review. We begrijpen dat deze situatie verwarrend en frustrerend voor u is geweest, en lichten dit daarom graag toe.

Het toestel waar u naar verwijst is door u aangeschaft op 22 maart 2023. Dit betekent dat het toestel inmiddels bijna 3 jaar oud is en dat de wettelijke garantieperiode van 2 jaar is verlopen. Buiten deze garantieperiode kunnen wij helaas geen kosteloze garantie meer bieden op softwareproblemen, fabrieksresets die niet correct zijn uitgevoerd of wijzigingen die door gebruik zijn ontstaan. Achteraf kunnen wij namelijk niet meer vaststellen wat er precies met het toestel is gebeurd of welke handelingen zijn uitgevoerd waardoor de Senifone-software is verwijderd.

Een Senifone-toestel is gebaseerd op een Android-telefoon (in dit geval inderdaad een Redmi-model), waarop onze speciaal ontwikkelde en beveiligde Senifone-software is geïnstalleerd, SeniOS.

Om u toch te helpen, bieden wij ook buiten de garantie een service aan waarbij wij het toestel volledig nakijken, opnieuw installeren en voorzien van de meest actuele Senifone-software. De kosten hiervoor bedragen €35,- inclusief verzendkosten. U ontvangt het toestel daarna weer volledig werkend terug, in principe zo goed als nieuw. Gezien de leeftijd van het toestel vinden wij dit een zeer schappelijk bedrag voor deze service.

Wij hopen dat u begrijpt dat wij deze kosten in rekening moeten brengen voor arbeid, software en verzending. Mocht u alsnog gebruik willen maken van dit aanbod, dan horen wij dit uiteraard graag, zoals wij ook eerder per e-mail hebben aangegeven.

Valutata 5 stelle su 5

Easy phone backed by amazing customer support

The phone is very user friendly and easy to learn.
The customer support is kind, professional, attentive, and always willing to take the time to help.
I also love that I had 30 days to test this product, which really gave me peace of mind. If you’re unsure for any reason, my advice is simple: buy it and experience for yourself why I highly recommend it.

20 novembre 2025

Risposta di Senifone

Thank you so much for your kind and thoughtful review!

We’re delighted to hear that you found the phone easy to use and that our customer support made a positive impression. Providing clear, patient, and attentive support is very important to us, so it’s wonderful to know that this gave you confidence and peace of mind.

We’re also glad the 30-day trial helped you feel comfortable with your decision. Thank you for your strong recommendation, it truly means a lot to our team.

Voor mijn moeder van 83 aangeschaft

Voor mijn moeder van 83 aangeschaft. Vooral het geluid is belangrijk dat deze luid genoeg is. En dat is het gelukkig. Ze moet wel heel erg aan wennen aan de Android bediening, dit omdat de vorige een iPhone was. Heel jammer dat er geen usb c aansluiting op zit. Ik had hier niet op gelet, ik dacht dat dat al verplicht was nl.
Verder wel een fijne telefoon voor zover we kunnen beoordelen.

5 gennaio 2026

Risposta di Senifone

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review.

Fijn om te lezen dat het geluid voor uw moeder goed en luid genoeg is, dat is inderdaad een belangrijk punt voor veel gebruikers. We begrijpen ook heel goed dat de overstap van een iPhone naar Android even wennen kan zijn. Gelukkig merken we vaak dat dit na enige tijd steeds makkelijker gaat.

Wat betreft de aansluiting. Uw opmerking hierover nemen wij zeker mee voor toekomstige modellen.

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We wensen uw moeder veel plezier en gemak met haar Senifone. Mocht u of zij nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più